Maler-pris.dk Anmeldelser 132

1,8

De har fået skiftet navn,det gamle navn hed imentor,det på grund af de have dårlige anmeldelse og de er virkelig dårlig

Fik lavet et tilbud for 1 år siden, der lå mange tusinde kroner over hvad normal prisen ville være, faktisk over det tredobbelte. Sagde nej tak, og nu ringer malertilbud 2-3 gange om ugen for at høre... Se mere

Vi tastede en opgave ind på Maler-pris.dk og fik et prisoverslag. Allerede dagen efter blev vi ringet med tilbud om at få et uforpligtende besøg af en Maler. Det takkede vi ja til og fik straks mødein... Se mere

1. Maler

Om Maler-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

1,8

Under middel

Stor prisforskel, god service.

prisen jeg fik oplyst virkede meget høj til at starte med, jeg blev efterfølgende kontaktet pr telefon og fik aftalt et møde men en maler der kom ud og kiggede på arbejdet og hans pris var noget lavere end den der blev oplyst på hjemmesiden.

23. september 2013

Kære Kim,

tak for den fine anmeldelse og de værdsatte fire stjerner. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med maler-pris.dk. Da du benyttede vores prisberegner fik du blot en vejledende pris baseret på dine egne indtastninger. Vi er derfor glade for at høre at du blev positivt overrasket over det endelige tilbud fra maleren.

Du ønskes held og lykke med projektet.

Hjemmeside ok, personlig kontakt Welt Classe

Det var super med en telefonisk opfølgning, hvor jeg blev hørt og vi fandt en god løsning :@)

21. august 2013

Kære Jimmy,

mange tak for din anmeldelse samt de fire stjerner. Vi er yderst taknemmelige for dine rosende ord i forbindelse med vores service. Vi håber at du får et fornuftigt møde med malermesteren d. 09.09, samt at han udarbejder et godt tilbud til dig.

Held og lykke med projektet.

Mvh Stine, Support

En Stor skuffelse

Havde en aftale med en maler i lejligheden som jeg snart flytter ind i.Flere håndværkere var kommet for at afgive tilbud på forskelligt. 5 min. før maleren skulle ha været kommet ringede han afbud med den begrundelse at han kørte rundt i Slagelse og ikke havde planer om at komme som aftalt. Dårlig oplevelse og vil aldrig bruge linket igen.

20. august 2013

Kære Mona,

tak for anmeldelsen samt at du tog dig tid til at uddybe denne. Service betyder alt for os og vi bestræber os derfor på kun at samarbejde med de dygtigste fagfolk. Vi er derfor utroligt kede af, at høre om din oplevelse med maleren som skulle have besøgt dig d. 20.08. Vi vil tage sagen til efterretning. Vi undskylder for ulejligheden.

Du ønskes en god weekend.

Service minded

Jeg modtog et opkald, hvori en meget venlig og service minded maler fra J.S. Hansen spurgte mig hvorledes han kunne hjælpe mig bedst med de maleropgaver, jeg skulle have udført. Han tilbød endvidere assistance til andre håndværksmæssige opgaver såsom VVS arbejde og el-installation, og ville gerne komme med et modspil til eventuelle tilbud fra andre sider. Det var en behagelig samtale, som fik mig til at føle, at han var meget interesseret i at lave en aftale.

29. juli 2013

Kære Miya,

tak for den flotte anmeldelse og for de fire stjerner!
vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse på Malerpris.dk
samt at du fik en god service af vores samarbejdspartner J.S Hansen. Da service netop er i højsædet hos os værdsætter vi din feedback. Jeg håber at du får et godt og konstruktivt møde med maleren d. 19.08.2013.
Du ønskes held og lykke med projektet.

Malerpris.dk

Det virker, især efter lidt dialog

Hurtigt svar, dog med meget generelle antagelser mht. prisen, der virker noget løs. Men hurtigt efter tages kontakt og man sættes i forbindelse med forholdsvis lokal leverandør, der giver et mere seriøst bud på baggrund af de faktiske forhold (selvsyn)

26. juli 2013

Kære Karsten,

tak for din fine anmeldelse samt at du tog dig tid til denne. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse på Malerpris.dk. Prisen du får på hjemmesiden er blot en vejledende pris og det er derfor først når fagmanden kommer ud og besigtiger opgaven at det endelige tilbud udfærdiges.
Vi håber at du får et godt møde med maleren d. 14.08.2013. Du ønskes samtidig held og lykke med projektet.

Mvh Louise, Support

OK.)

Høflig telefonisk henvendelse.

23. juli 2013

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner, dem er vi meget glade for.

Du ønskes en rigtig god sommer og et godt møde med maleren d. 5/8-13.

Useriøs

Maleren kom eller ringede slet ikke.. Meget dårligt.

22. juli 2013

Kære Hans,

tak for din anmeldelse samt at du tog dig tid til denne. Jeg beklager at fagmanden ikke mødte op til jeres aftale d. 22.07.2013. Jeg har d.d talt med ham og han var meget ked af at han havde glemt at meddele os at han var på ferie.

Mvh Louise, Support

Prøv det

Den første pris der kommer frem er alt for høj.

19. juli 2013

Kære Claus,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 4 stjerner - dem er vi glade for.

Hensigten med vores service er, at servicerer med en vejledende pris på en maleropgave, således at man har en indikation omkring hvad en sådan opgave kan ende med at koste. Prisen er derfor hverken fast eller bindende. Herefter tilbydes et fysisk møde med en lokal malermester, som efter besigtigelse af opgaven vil fremsende skriftligt tilbud.
Vi ønsker dig en rigtig god sommer og et godt møde d. 1/8-13 med maleren.

Maler-mening

Jeg fik sku en god og effektiv behandling. Det skete kvikt og uden omsvøb. Og så kan jeg egentlig godt li, at "agenten" var så ihærdig (4 opkald på ca. 4 timer). Det vidner om fokus,

2. juli 2013

Kære Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de flotte 5 stjerner, som er værdsat meget.

Vi er rigtig glade for at erfare at din oplevelse med Maler-pris.dk og ikke mindst omtalte servicemedarbejder er positiv, da dette er hensigten ved vores kontakt.

Vi ønsker dig held og lykke med projektet, god sommer og ønsker dig ikke mindst et godt møde d. 5/7-13.

Katastrofal

Den valgte tilbudsgiver kom aldrig i gang, hvilket pressede os til at modtage tilbud fra en fusker

28. juni 2013

Kære Svend,

Ved at gennemgå historikken, konstateres det at vi den 27/6-13 har etableret telefonisk kontakt til dig vedrørende dine indtastede data.

Hos maler-pris.dk tilbyder vi en ganske gratis samt uforpligtende service, som både består af en vejledende pris fremsendt direkte på mail samt om ønsket et eventuelt fysisk møde. Du har ved kontakt d. 27/6-13 bedt om et møde med en malermester, hvilket jf. aftale er blevet etableret og som ligger ti afholdelse d. 5/7-13. Vi har ikke tidligere etableret møde med dig og anden fagmand, hvorfor jeg er ganske uforstående overfor din anmeldelse.

Såfremt du ikke ønsker at gøre brug af vores gratis service, bedes du venligst meddele dette på: info@imentor.dk, således at malermesterens tid ikke spildes d. 5/7-13. Udfra din anmeldelse, trods at denne ikke stemmer overens med fakta, da vi som sagt ikke har været en del af tilbudsgivning uden opstart eller for den sags skyld at være en fuskere, tydes ikke et ønske om modtagelse af aftalt service. Giv gerne lyd fra dig vedrørende mødet inden d. 5/7-13. PFT

Maler-pris.dk

Umiddelbart fin og effektiv - afventer resultat af malerens besøg

Blev ringet op af telefonsælger, vedr. et 2 år gammelt byggeprojekt. Projektet er forlængst afsluttet, men han overtalte mig stadig til at skulle have et tilbud på maling af lejlighed. Dette blev gjort på en effektiv, lødig og professionel måde.

27. juni 2013

Kære Christian,

Tusind tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at uddybe denne.

Vi er glade for at høre at dine oplevelse med maler-pris.dk har været positiv og vi er glade for at have kunne været dig behjælpelig mere end en gang.
Vi ønsker dig held og lykke med fremtidige projekter og håber i den forbindelse at du igen vil gøre brug af vores service.

God sommer og håber dit møde g.d gik som forventet.

Meget venlig betjening

Jeg havde fået et elektronisk tilbud på nettet, ud fra de data jeg havde tastet ind. Wauw, det var bare meget dyrere end jeg havde forventet.
Så blev jeg ringet op af en meget venlig kvinde, som havde fuld forståelse for, at jeg syntes det var for dyrt og hun tilbød at finde en lokal maler, som kunne komme forbi og lave et uforpligtende tilbud.
Og så aftalte vi det. Få timer efter sendte hun en bekræftende mail.
Et virker prof.

20. juni 2013

Kære Lea,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Maler-pris.dk med de flotte 3 stjerner.

Samlet set må jeg indrømme at du får beskrevet konceptet og forløbet man kommer igennem via Maler-pris.dk til punkt og prikke. Det glæder os at du har haft positive oplevelser med Maler-pris.dk.

Vi ønsker dig held og lykke med projektet og vi håber mødet med maleren g.d gik som ønsket.

Julie, Support

Virker efter hensigten

God opfølgning

17. juni 2013

Kære Morten

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst alle 5 stjerner, som vi er meget glade for. Vi er også glade for at høre at du er tilfreds med indsatsen foretaget af Maler-pris.dk.

Vi ønsker dig held og lykke med projektet og håber at dit møde med maleren gik rigtig godt d. 25/6-13.

Ivrig og serviceminded

Alt samlet i ét - tilbud.

6. juni 2013

Kære Marianne,

Tak for den fine anmeldelse og tusind tak for det flotte antal stjerner.

Vi er glade for at erfare at din oplevelse har været rigtig positiv og håber at du vil gøre brug af vores service ved andre projketer i fremtiden.

Vi ønsker dig en god sommer, held og lykke med projektet.

den var udemærket

jeg talte med en telefondame og virkede pålidelig og reel.

3. juni 2013

Kære Poul,

Tak for din anmeldelse og ikke midst tusind tak for de 4 flotte stjerner.

Det glæder os at høre om din positive oplevelse med Maler-pris.dk og vi håber at måtte være dig behjælpelig ved eventuelt nye, fremtidige projekter.

Vi håber dit møde med formidlet malermester gik rigtig godt d. 21/6-13 og vi ønsker dig en dejlig sommer.

fin service

nemt og hurtigt service, ingen bøvl

17. maj 2013

Kære Ib,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse - dette sætter vi stor pris på, da kundeservice hos os er i højsædet.

Vi er glade for at høre at du har haft en positiv og god oplevelse med Maler-pris.dk og vi håber du havde et rigtig godt møde med maleren d. 08/5-2013.

Du er velkommen til at gøre brug af vores service en anden gang.

Julie, Maler-pris.dk

Kort og præcist

En aftale om at se på mit badeværelse kom i stand, selvom jeg egentlig ikke syntes at jeg havde tid til at tage stilling til dette her og nu (var på arbejde).
Nu er det sådan set rart at der kommer til at ske noget i sagen.

14. maj 2013

Kære Eva,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde maletpris.dk og ikke mindst tusind tak for de 4 flotte stjerner.

Vi er rigtig glad for din respons og vi håber du får et rigtig godt møde med maleren d. 27/5-2013 og i øvrigt at projektet kommer rigtig fint igang.

Ja, det er en sandhed at vi er mange der af flere årsager ikke orker selv at etablere kontakt til en fagmand for at få besigtiget opgaven og derefter afsætte tid til et fysisk møde mm. Det er ofte en lettelse når der er taget hul på "bylden", da det herefter ofte er nemmere at se en ende på projektet også.

Vend endelig tilbage såfremt vi kan være dig behjælpelig med andre projekter.

Maler-pris.dk

Hurtig, høflig og præcis tilbagemelding.

Min mening om Maler-pris dk. er efter at have rundkastet min maleropgave har jeg fået hurtig kontakt med aftale om tid til nærmere besigtigelse af arbejdets omfang og pris.
Flemming Jørgensen

9. maj 2013

Kære Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse af Maler-pris.dk og tak fordi du har taget dig tid til at uddybe denne.

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med selve beregningen samt opkaldet og ikke mindst etableringen af fysisk møde.
Vi håber du havde et rigtig godt møde med maleren d. 13/5-13 og du ønskes held og lykke med projektet.

Vi håber du vil gøre brug af vores service en anden gang - du skal i hvert fald være velkommen.

Julie, Support

Dybt useriøst

Kort fortalt fik jeg en pris fra malerpris.dk, der lyder på 72.500 + moms - uden at nogen havde kastet et blik på sommmerhuset. En lokal malermester tager derefter ud og kigger, giver et tilbud på 43.000 + moms.
Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at give et realistisk tilbud uden at se huset først.
Derfor: Gør dig selv en tjeneste og start med at ringe til en lokal malermester.

26. april 2013

Kære Carsten,

Vi kan blandt andet hjælpe de, der har etableret kontakt til en lokal malermester, som ønsker at modtage et konkurrencedygtigt tilbud udover tidligere modtaget. Ydermere kan vi hjælpe de mennesker der ingen relation har til en lokal maler og ej heller ønsker at foretage dette etablerings arbejde etc selv.

Vi tilbyder ikke et tilbud på indtastet opgave, derimod fremsendes en vejledende pris på din opgave udfra dine egne indtastninger. Du har ganske ret i, at det er umuligt at fastlægge konkret pris forinden besigtigelse af opgaven - dog understreges det igen, at det heller ikke er hvad vores service beror på.

Super Service

Maleren kontaktede os prompte, han var punktlig og omhyggelig, var hurtig til at vende tilbage med et tilbud og var super at arbejde med.

23. april 2013

Kære Andersen,

Tusind tak for din anmeldelse og tusind tak for de 5 stjerner - de værdsættes højt.

Det glæder os at høre om din tilfredshed af servicen samt afholdte møde med maleren, afgivelse af tilbud samt det generelle samarbejde. Vil vil advisere maleren om din tilfredshed.

Du er velkommen til at gøre brug af vores service i forbindelse med andre projekter fremadrettet.