De har fået skiftet navn,det gamle navn hed imentor,det på grund af de have dårlige anmeldelse og de er virkelig dårlig
Fik lavet et tilbud for 1 år siden, der lå mange tusinde kroner over hvad normal prisen ville være, faktisk over det tredobbelte. Sagde nej tak, og nu ringer malertilbud 2-3 gange om ugen for at høre... Se mere
Vi tastede en opgave ind på Maler-pris.dk og fik et prisoverslag. Allerede dagen efter blev vi ringet med tilbud om at få et uforpligtende besøg af en Maler. Det takkede vi ja til og fik straks mødein... Se mere
Om Maler-pris.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
- info@prisberegning.dk
- maler-pris.dk
Stor prisforskel, god service.
prisen jeg fik oplyst virkede meget høj til at starte med, jeg blev efterfølgende kontaktet pr telefon og fik aftalt et møde men en maler der kom ud og kiggede på arbejdet og hans pris var noget lavere end den der blev oplyst på hjemmesiden.

Hjemmeside ok, personlig kontakt Welt Classe
Det var super med en telefonisk opfølgning, hvor jeg blev hørt og vi fandt en god løsning :@)

En Stor skuffelse
Havde en aftale med en maler i lejligheden som jeg snart flytter ind i.Flere håndværkere var kommet for at afgive tilbud på forskelligt. 5 min. før maleren skulle ha været kommet ringede han afbud med den begrundelse at han kørte rundt i Slagelse og ikke havde planer om at komme som aftalt. Dårlig oplevelse og vil aldrig bruge linket igen.

Service minded
Jeg modtog et opkald, hvori en meget venlig og service minded maler fra J.S. Hansen spurgte mig hvorledes han kunne hjælpe mig bedst med de maleropgaver, jeg skulle have udført. Han tilbød endvidere assistance til andre håndværksmæssige opgaver såsom VVS arbejde og el-installation, og ville gerne komme med et modspil til eventuelle tilbud fra andre sider. Det var en behagelig samtale, som fik mig til at føle, at han var meget interesseret i at lave en aftale.

Besvarelse fra Maler-pris.dk
Det virker, især efter lidt dialog
Hurtigt svar, dog med meget generelle antagelser mht. prisen, der virker noget løs. Men hurtigt efter tages kontakt og man sættes i forbindelse med forholdsvis lokal leverandør, der giver et mere seriøst bud på baggrund af de faktiske forhold (selvsyn)

Maler-mening
Jeg fik sku en god og effektiv behandling. Det skete kvikt og uden omsvøb. Og så kan jeg egentlig godt li, at "agenten" var så ihærdig (4 opkald på ca. 4 timer). Det vidner om fokus,

Katastrofal
Den valgte tilbudsgiver kom aldrig i gang, hvilket pressede os til at modtage tilbud fra en fusker

Besvarelse fra Maler-pris.dk
Umiddelbart fin og effektiv - afventer resultat af malerens besøg
Blev ringet op af telefonsælger, vedr. et 2 år gammelt byggeprojekt. Projektet er forlængst afsluttet, men han overtalte mig stadig til at skulle have et tilbud på maling af lejlighed. Dette blev gjort på en effektiv, lødig og professionel måde.

Meget venlig betjening
Jeg havde fået et elektronisk tilbud på nettet, ud fra de data jeg havde tastet ind. Wauw, det var bare meget dyrere end jeg havde forventet.
Så blev jeg ringet op af en meget venlig kvinde, som havde fuld forståelse for, at jeg syntes det var for dyrt og hun tilbød at finde en lokal maler, som kunne komme forbi og lave et uforpligtende tilbud.
Og så aftalte vi det. Få timer efter sendte hun en bekræftende mail.
Et virker prof.

den var udemærket
jeg talte med en telefondame og virkede pålidelig og reel.

Kort og præcist
En aftale om at se på mit badeværelse kom i stand, selvom jeg egentlig ikke syntes at jeg havde tid til at tage stilling til dette her og nu (var på arbejde).
Nu er det sådan set rart at der kommer til at ske noget i sagen.

Besvarelse fra Maler-pris.dk
Hurtig, høflig og præcis tilbagemelding.
Min mening om Maler-pris dk. er efter at have rundkastet min maleropgave har jeg fået hurtig kontakt med aftale om tid til nærmere besigtigelse af arbejdets omfang og pris.
Flemming Jørgensen

Dybt useriøst
Kort fortalt fik jeg en pris fra malerpris.dk, der lyder på 72.500 + moms - uden at nogen havde kastet et blik på sommmerhuset. En lokal malermester tager derefter ud og kigger, giver et tilbud på 43.000 + moms.
Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at give et realistisk tilbud uden at se huset først.
Derfor: Gør dig selv en tjeneste og start med at ringe til en lokal malermester.

Super Service
Maleren kontaktede os prompte, han var punktlig og omhyggelig, var hurtig til at vende tilbage med et tilbud og var super at arbejde med.