Velvære
Jeg går til stolefitness hos Malene. Det er supergodt Jeg glæder mig til hver gang. Hun har formået mig til at stille op hver gang uden pres. Jeg er superglad jeg kan mærke det både fysisk og physisk.
Hvis du vil have motion med højt humør, er det bare med at få sig meldt til😅 skønt med jumping
Min rejse med Malene
Min rejse startede i marts 2022, hvor jeg skulle til et info møde omkring Aqua Fitness i Arrild svømmehal. Her fortalte Malene omkring Aqua Fitness og kost og jeg vil sige mundes stod ikke stille på hende, men altid med et glimt i øjet og smil på læben.
Efter mødet tænkte jeg, det er måske min chance for, at komme i gang med noget fitness, da jeg er en XL pige og det kunne være jeg skulle tage kostdelen med også. Efter ikke særlig mange overvejelser meldte jeg mig til hos Malene.
Jeg sagde til Malene at målet for mig var at få en bedre livsstil så jeg kunne forbedre mine diabetes tal, og skulle jeg så gå hen og tabe mig ville det være en bonus for mig.
Den 21.03.2022 startede jeg så træningen op med 12 andre piger. Vi var alle i samme båd og holdet bestod kun af XL+ størrelser, det gjorde tingene lettere og at det kun var os som var i svømmehallen på det tidspunkt. Så kunne man lige overvinde sin frygt omkring hvordan andre ser mig og mit selvværd var nok ikke så højt på det tidspunkt.
Samtidig med fik jeg målt mit blodsukker hos lægen. Det kommer vi tilbage til.
Jeg trænede 2 gange om ugen og den ene gang om ugen talte vi omkring kost, hvor jeg kunne få råd og vejledning, opskrifter og i det hele taget bare moralsk opbakning, som er utrolig vigtig for mig.
Livet begyndte at kører på skinner, jeg begyndt at føle mig bedre tilpas og mere let i kroppen, jeg tabte mig ikke det store, men til gengæld i centimeter. Jeg målte lår – overarme – hofte – talje og bryst.
Nu kunne jeg gå 4 kilometer omkring 35 minutter, hvor jeg før kunne gå 300 meter, hvor jeg så stod og hev efter luften. Nu kan jeg også cykle 10 kilometer. Er livet ikke bare fantastisk.
På et tidspunkt fik vægten overtaget magten fra mig, på den måde, at op til når jeg skulle vejes, kunne jeg ikke komme på toilettet to dage før vejning, tja så ved man jo godt at så har man jo heller ikke tabt sig. Så tog jeg fat i Malene vi fik en snak omkring hvad jeg så skulle prøve. Jeg skulle prøve at veje mig den dag jeg følte mig klar til det og ikke se på hvilken ugedag det er, men stadig kun en gang om ugen.
Malene ringede flere gange til mig for at følge op på mig, hvordan jeg havde det, hvordan det gik med kosten og mange andre ting fik vi talt om, vi blev enige om at jeg skulle prøve en gang hypnose ved hende, da hun mente hun kunne hjælpe mig. Vi fik aftalt tid og sted til en hypnose. Jeg var hos hende i 3 timer og sikke en kærlighed og omsorg jeg fik af Malene og fra Nanna (Malenes hund) når man er færdig det var total overvældene men på den gode måde. Efter hypnosen har jeg været fyldt med glæde og det i den grad, så mennesker omkring mig siger det til mig, at de kan mærke en forandring. Og hvor er det skønt at mærke og at andre kan se forskellen. For jeg mørke tanker omkring vægten igen, har jeg fået nogle værktøjer til at sende dem afsted igen.
Tilbage til Aqua forløbet. Vi er nu ved at nærme os de 12 uger og en smule vemodig, for endelig har jeg fundet noget motion som jeg elsker og ikke vil undvære og hvad skulle der nu blive af mig, når jeg ikke kunne træne mere. Men heldigvis lavede Malene hold hen over sommeren i Løgumkloster badet, hvor jeg kan fortsætte med at træne og til september starter der hold i Arrild mandag og tirsdag og i Tønder om onsdagen. Jeg er glad. Og kører gerne efter.
Malene har lokaler i Tønder på Fabriksvej 1B , hvor hun bla. tilbyder Hypnose, massage, Jumping og mindfulness og meget mere tjek det ud på hendes Facebook side M Fitness og Helse med Malene eller malenewind.dk
Nå men efter 12 uger med træning 2 gange om ugen og kostvejledning havde jeg smidt 7 kg. Og tabt 77 centimeter fordelt på lår – hofte – talje – bryst og overarme.
Mine tal ved lægen før de 12 uger 9,2 (korttidssukker) og 57 (langtidssukker)
Mine tal ved lægen efter 12 uger 7,8 og 48 og ligger man under 50 er det ligeså godt som IKKE at have diabetes.
Jeg skal til årskontrol midt i august, hvor jeg igen for målt mine tal, og her skal vi tale om jeg kan gå ned i medicin og det er jo det som er målet for mig med træningen sammen med Malene.
I dag har jeg tabt 11,5 kg og 105 cm. Mine diabetes tal er på normal niveau.
Malene hun er et super fantastisk menneske at betro sig til, jeg har kæmpe tillid til hende og det hun gør for mig. ❤️Jeg kan kun anbefale hende, hvis man gerne vil have god træning hvor man bliver glad i låget af, herlig musik ømme muskler og ikke mindst vi har det sjovt. Jeg glæder mig over at jeg kan fortsætte med min træning hos hende.
Malene er en ener ❤️ Et menneske ud over det sædvanlige. Den energi og positivitet hun udstråler er fantastisk.
Tak for dig ❤️
Pia
Malene er en ener.
Jeg startede ved hende i august. Malene er en utrolig dygtig instruktør og er god til at tage hånd om hver enkelt. Hun udstråler en energi, er så positiv og hjertevarm, så al træning bliver en oplevelse. Er fan af MBL, Jumping, Pump og cirkeltræning. Det er hårdt, men giver så meget og alder er ingen hindring.. smiler.
Hermed får Malene de bedste anbefalinger.
Malene er en ener👌💪
Hun er den mest hjertevarme og faglig dygtig instruktør og kostvejleder healer hypnotisør m.m. jeg har givet min tillid til❤️
Malene møder hver enkelt med respekt og der hvor Du er "lige nu"
Jeg har i den tid jeg har været i Malenes hænder udviklet mig så meget på det fysiske og psykiske og fået troen på mig selv tilbage..
Malene udstråler og giver så meget energi/kærlighed ud til alle i hendes undervisning, hvilket gør undervisningen til en oplevelse..
Jeg har været i forløb med kostvejledning hvor Malene altid har stået til rådighed ved spørgsmål/evt. Problemer, samt er jeg kæmpe fan af jump, styrketræning Aqua fittness og ikke mindst er jeg blevet helt vild med Malenes mindfullness ❤️.. det gjorde for mig en stor forskel efter bare en time.... min begyndende stress forsvandt💪...
Jeg har nu været en stor fan siden dag 1 hvor hun startede i det sønderjyske ❤️
Malene for mine varmeste anbefalinger hele vejen igennem🏆🙂
Professionel og personlig coaching i blandt andet kost, træning, healing og hypnoseterapi.
Jeg har deltaget på flere af Malenes træningscamps, hvor jeg fik mit eget personlige program - derudover er det muligt at deltage på online-træningsforløb med blandt andet pilates, som giver en fleksibilitet i træningen.
Malene tilbyder hele sundheds-paletten og jeg giver hermed Malene mine bedste anbefalinger!