Torben Rif Academy  Anmeldelser 36

4,4

Deltog i “Væk din indre kriger” heldags workshoppen i Hillerød og var virkelig imponeret over energien som Torben bragte og hvor simple værktøjer der bliver undervist i. Har tidligere taget hans iMe... Se mere

Jeg har haft et indlæg med en dårligere bedømmelse, men tingene er nu gået fint i orden. Skylden gives til et måske lidt skarpt mail spamfilter hos Torben Rif Academy? Jeg ændrer derfor min bedømmelse... Se mere

Opdatering! Har modtaget svar pr mail. Rart med reaktion :D Jeg købte for nogle dage siden 2 billetter til et foredrag, som jeg desværre var nødt til at fortryde købet af umiddelbart efter. Jeg har s... Se mere

1. Coachingcenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jeg tror på at alle vi mennesker har en indre "kriger", som giver os styrken til at gøre det, som vi godt ved at vi skal gøre, for at få det liv vi drømmer om. Jeg tror også på, at rigtigt mange mennesker har mistet kontakten til deres inder "kriger..., hvilket betyder, at mange føler sig fastlåst af fortidens oplevelser og er frustreret over at de ikke kan ændre sig.

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Tak for læringen - jeg ser frem til mere.

Der var fra start til slut en stærk og vedholdende energi. Torben er direkte og uden omsvøb, men klart overbevisende med afsæt i sine mangeårige erfaringer.
Jeg gennemførte iMENTOR MASTERY sidste år og glæder mig til mit næste ‘Take på Livet’ på iMENTOR MASTERCLASS.

26. april 2026

Instruktøruddannelsen i Tai Chi Chuan…

Instruktøruddannelsen i Tai Chi Chuan hos Torben Rif Academy var en særdeles givende oplevelse. Der var rig mulighed for fordybelse og faglig udvikling, og endnu vigtigere for mig, var den personlige udvikling der fulgte med, hvor jeg over tre 3 gik fra at være en sky og indelukket person til at blive en kompetent underviser med stor selvtillid og stærke kommunikationsegenskaber. At være sammen med mange andre dedikerede kursister gjorde forløbet endnu mere inspirerende.

28. august 2025

Deltog i “Væk din indre kriger” heldags…

Har tidligere taget hans iMentor Mastery forløb, som har gjort verden til forskel i mit liv!
Fra at være genert og tilbageholdende til at blive dobbelt medaljevinder og undervise i kampsport, er udelukkende Torben og hans værktøjers skyld 🙏🏼

26. april 2026

En stærk Tai Chi Chuan instruktøruddannelse

Tai Chi Chuan instruktøruddannelsen ved Torben Rif Academy har været et komplet og meget indholdsrigt forløb. Trænerteamet er utrolig kompetent, og uddannelsen har udviklet mine egne færdigheder markant. Jeg føler mig fuldt klædt på til at undervise. Samtidig har forløbet også givet mig en personlig udvikling, jeg slet ikke havde set komme. Jeg har fået mere med, end jeg havde håbet på – guld værd.

19. april 2026

Hvis du har lyst til at spilde 1,5…

Hvis du har lyst til at spilde 1,5 timer af dit liv -gå ind til dette snik snak indlæg.

18. januar 2026
Torben Rif Academy -logo

Besvarelse fra Torben Rif Academy

Tak for din ærlige mening - vi ved godt, at dette oplæg ikke er for alle og det var helt sikkert ikke for dig, og det kan undre os, at du blev der og hørte det hele, når du til enhver tid kunne have slukket, det stod dig frit for. Vi ønsker dig en fuldstændig fantastisk dag.

Meget kompetent og erfaren instruktør…

Meget kompetent og erfaren instruktør og ligeledes erfarne og dygtige "hjælpe"undervisere.
Alle muligheder for fordybelse og dygtiggørelse.
God opfølgning løbende via facebookgruppen og over nettet.
Unik og givende oplevelse at deltage sammen med mange andre kursister med samme interesse.

15. april 2025

Altså tak 🙏 Torben

Altså tak 🙏 Torben
Bogen er næsten læst - øvelser ikke lavet
- endnu - men det ved du jo nok
Intet mål Ingen øvelser 😌
På scenen nød at se dig høre dig tale direkte til os i salen med "du og dig" om mig og os
Og at kunne følge dine refleksioner , sande historier , som jo var live og lige på med humor og tydelighed og uden særlig beskyttelse af dig selv
Tak for
At jeg kunne spejle mig i det du sagde og det du gjorde
At du gik på i 2 timer og holdt ordene i tråden samlet , levende og interessante , det sys jeg er sejt
Jeg fik hvad jeg håbede på ... næsten ....
Næsten , fordi jeg jo slås med mig og mit. Så der var jo ingen nemme løsninger på det fad.
Men jeg kan sige at jeg læser op på det, med din bog og dine intro ord helt fra da jeg bestilte billetten
Og det er brugbart
Jeg har prøvet lidt Qigong før . Jeg vil arbejde mere med det
Tak for Bornholmer besøget
Anita

Han ramte helt plet

Han ramte helt plet i forhold til hvad jeg forventede af foredraget og mere til.
Han fik os alle 350 mennesker til at være en del af foredraget med øvelser osv.
han har en kæmpe viden og enormt stort talent.

10. april 2025

Helt igennem det mest inspirerede…

Helt igennem det mest inspirerede foredrag jeg har været til i lang tid. Jeg blev fanget fra starten, og den måde Torben kunne fortælle sin historie og samtidig en god portion humor . Jeg har allerede sat mål, og efter dette foredrag er jeg top fokuseret og motiveret til at gøre noget ved det som holder mig fastlåst! Tak for det Torben . Det bliver ikk sidste gang .
Mvh Natasja

Fuld valuta for pengene.... 😀

Jeg har lige været inde i Rønne og høre foredraget: GIV SLIP & Tag Magten Tilbage?
Og det er jeg godt nok rigtig glad for at jeg gjorde
Det var virkelig et super fantastisk, og helt igennem bare, et pragtfuldt foredrag.
Der var fuld valuta for pengene.
Og det er sandelig ikke sidste gang jeg har lyst til at lytte til denne yderst dygtige foredragsholder.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.
Tusindvis af tak for et virkelig super spændende og interessant foredrag, som jeg har lært meget af allerede.
Og når jeg er færdig med at læse den dejlige bog vi fik, så er jeg nok ikke expert endnu. Men jeg kan måske lykkedes med nogle ting, når jeg er færdig med at løse opgaverne i bogen. TAK 💐 🥰

Fokus! Fokus! Fokus!

Et meget interessant og spændende foredrag, hvor pointer bliver leveret med humor. Torben interagerer godt med publikum og får leveret sine budskaber om fokus, dedikation og viljestyrke på en let og tankevækkende måde!

Power foredrag

Power foredrag! Nu skal disciplin musklen skal trænes!! Glad for at jeg fik bogen, så jeg kan gå i dybden med øvelserne og komme i rette retning mod mine mål. Virkelig godt foredrag!! Tak🙏

GIV SLIP & Tag Magten Tilbage

Jeg hørte foredraget GIV SLIP & Tag Magten Tilbage. Jeg havde ingen store forventninger på forhånd og jeg må sige at jeg fik meget mere ud af foredraget end jeg kunne forestille mig. Publikums opmærksomhed var fanget fra start til slut.
Det varede 2 timer uden pause og da jeg hørte det fra start tænkte jeg, åh nej så længe kan jeg ikke holde koncentrationen med de udfordringer jeg har, men jeg blev overrasket. For med de små fysiske øvelser vi fik prøvet undervejs gjorde at jeg kunne holde koncentrationen under hele foredraget.
Jeg havde taget en lille blok og kuglepen med, så jeg kunne tage noter undervejs af de guldkorn der kom og det er jeg glad for at jeg gjorde. Ellers havde jeg nok glemt de gode ting Torben talte om efter nogle dage.
Jeg kan varmt anbefale dette foredrag, det er både lærerigt, sjovt og underholdende.

10. april 2025

Et rigtigt godt foredrag i musikhuzet

Et rigtigt godt foredrag i musikhuzet. Det satte rigtig mange tanker i gang.
Du ramte godt nok plet mange gange -det var lidt skræmmende. Vidste godt nogle tingene -men det der med lige at hører det uha det kan gøre avs.
Jeg kan klart anbefale dette foredrag og har bedt manden om at tage med til november 25 når du igen er på Bornholm.