Torben Rif Academy  Anmeldelser 36

4,4

Deltog i “Væk din indre kriger” heldags workshoppen i Hillerød og var virkelig imponeret over energien som Torben bragte og hvor simple værktøjer der bliver undervist i. Har tidligere taget hans iMe... Se mere

Tai Chi Chuan instruktøruddannelsen ved Torben Rif Academy har været et komplet og meget indholdsrigt forløb. Trænerteamet er utrolig kompetent, og uddannelsen har udviklet mine egne færdigheder marka... Se mere

Opdatering! Har modtaget svar pr mail. Rart med reaktion :D Jeg købte for nogle dage siden 2 billetter til et foredrag, som jeg desværre var nødt til at fortryde købet af umiddelbart efter. Jeg har s... Se mere

1. Coachingcenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jeg tror på at alle vi mennesker har en indre "kriger", som giver os styrken til at gøre det, som vi godt ved at vi skal gøre, for at få det liv vi drømmer om. Jeg tror også på, at rigtigt mange mennesker har mistet kontakten til deres inder "kriger..., hvilket betyder, at mange føler sig fastlåst af fortidens oplevelser og er frustreret over at de ikke kan ændre sig.

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Den 10.4.2025 var jeg til foredrag i…

Den 10.4.2025 var jeg til foredrag i Rønne med Torben Rif.

Må indrømme, at mine forventninger var ikke særlig høje, da jeg kom.

Da jeg gik hjem fra foredraget, kunne jeg se meningen og hans måde at arbejde på kunne være meget gavnligt for mig.

Jeg ser virkelig frem til min 30 min. samtale med Torben Rif i nær fremtid.

Super godt foredrag.

Stærkt foredrag i Muzikhuset

Torbens coachingforedrag i Muzikhuset i Rønne var supermotiverende, med en inspirerende vinkel på, hvordan man når sine mål og slipper sine dårlige vaner. Jeg kunne mærke, at han har hjertet med i det, han laver, og at han virkelig vil sine deltagere det bedste. Vi fik ovenikøbet hans bog gratis, så vi ikke glemmer pointerne lige med det samme.

Rigtig fint foredrag

Var til Mit første foredrag igår. En meget positiv oplevelse hvor der via inspiration sås et frø, herfra er det jo individuelt om man vil vande det frø… jeg tog derfra med et frø jeg bestemt havde lyst til at vande og lade spire, så tak for det 🙏

10. april 2025

Super god og lærerig dag

Var med på workshop “Væk din indre kriger “ i Vejle med Torben Rif, hvilket var en fantastisk god og lærerig dag, med en masse brugbare inputs.
Personligt fik jeg det jeg kom efter, og skal nu til at arbejde videre med det.
Det var en lang og effektiv dag, uden spildtid.
Det er noget jeg varmt kan anbefale, hvilket jeg også kan med Torben Rif academy som jeg har været medlem af i en del år.

29. marts 2025

Gennemprøvede redskaber til at forandre dit liv

Jeg deltog i Torbens workshop Væk din indre kriger - iMENTOR Mindset - lørdag den 29. marts i Vejle fra 10-17.
Det var en intens dag, hvor Torben var på 7 timer i træk. Han var velforberedt, alt var timet og tilrettelagt. Torben formåede at coache ca. 200 mennesker 1:1 i 7 timer. Det kunne han gøre netop, fordi alt var minitiøst planlagt. Det var sitrende intens, krævende og til tider mentalt hårdt arbejde med selverkendelse. Torben er tillidsfuld, troværdig og hudløs ærlig. Han siger tingene som de er - også selvom det ikke altid er sød musik i ørerne. Men han ved, hvad der skal til, hvis du vil ændre ting i dit liv - altså ændre dig selv og dermed dit liv. For det starter alt sammen med os selv.
Det var det hele værd!
Torbens priser er absolut rimmelige, og der er smæk for skillingen. Han kan sit kram!
Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale Torbens kurser, coaching og mentorship. Han har selv gået vejen og kender hver en sten i skoen.
Tak for en fantastisk oplevelse - jeg glæder mig til mere.

29. marts 2025

Kend din indre kriger

jeg var til en af hans arrengmenter i bygningen i vejle. det varede fra 10-17. der bliver ikke oplyst et program, hvilket betyder at man ikke ved hvornår der er pauser. derudover sad vi som sild i en tønde i et lokale hvor der ellers var rigeligt med plads. så man havde ikke mulighed for at rejse sig og gå på det lille hus fordi alle mennesker på rækken skulle rejse sig og gå ud fra rækken før der var plads til at man kunne komme ud. så der sad man bare uden at vide hvorlænge man skulle holde sig. vi gik efter 3 timer fordi vi var ødelagte i ryggen af at sidde skråt på stolen for at vores skuldre kunne være der.

selve indholdet var også skuffende da vi bruge den tid vi var der på at gentage et fordrag vi allerede havde været til. manden modsiger sig selv. du starter med at få at vide at du skal finde et mål, som du ikke skal dele med nogen, og 20 min senere skal man lave en øvelse hvor man skal fortælle hvad ens mål er
i grupper?????

28. marts 2025

Besvarelse fra Torben Rif Academy

Jeg har den dybeste respekt for ærlig kritik og er åben for andres meninger, men lad os holde os til fakta.
Arrangementet hedder Væk din indre kriger, der blev meget tydeligt gjort opmærksom på, at der ikke var nogen fast tidsplan, da vi kører med energistyring.

Der var god plads og ingen var låst fast til stolene - om man ville dele eller ej, var 100% op til en selv og det skete først efter 2 timer og var frivilligt.

Jeg er med på, at du var skuffet og det er fair nok, men lad os holde os til fakta.

Efter lidt radiotavshed ganske fin service!

Jeg har haft et indlæg med en dårligere bedømmelse, men tingene er nu gået fint i orden. Skylden gives til et måske lidt skarpt mail spamfilter hos Torben Rif Academy? Jeg ændrer derfor min bedømmelse til at afspejle det udbytte min kæreste og jeg havde af Torbens fordrag i Viborg i uge 46/23. Det var ganske inspirerende og jeg vil gerne anbefale det til andre!!

28. november 2023

Besvarelse fra Torben Rif Academy

Hej John - tusind tak for dine pæne ord og håber at du får glæde af bogen.

Jeg har kendt Torben siden 2017

Jeg har kendt Torben siden 2017, hvor jeg deltog i min første sommerlejr inden jeg skulle starte på uddannelse som Qigong instruktør. Sommerlejren bekræftede mig i mit valg af læremester, for Torben er en god formidler g deler gerne hans viden og kundskaber. Jeg har lige siden uddannet mig indenfor henholdsvis Tai Chi og Qigong. Undervejs har jeg gjort brug af online TaiChi og online Qigong via Torben Rif Academy, hvor der er en masse materiale tilgængeligt. Hvad angår sommerlejren har jeg været fast deltager siden jeg startede og de udvikler sig fra år til år og bliver kun bedre. Jeg glæder mig allerede til sommerlejr 2024, hvor jeg allerede er tilmeldt. De bedste anbefalinger herfra.
Torben har været med til at give mig mod til at stå i front og også til at sige fra, når nogen overskrider mine grænser.

10. november 2023

Besvarelse fra Torben Rif Academy

Tusind tak for de pæne ord Laila. Det har været og er stadig en fornøjelse af have dig med på alle vores arrangementer og glæder os til at se mere til dig i fremtiden.

Seriøs og kompetent

Jeg har kendt til Torben Rif Academy gennem det seneste år som deltager på Qigong instruktør uddannelse. Torben Rif er en særdeles kompetent og seriøs leder af Tai Chi og Qigong uddannelserne, niveauet er højt både både i forhold til praktisk udførelse og teori, og jeg er meget glad og tilfreds med at jeg valgte at blive uddannet hos ham.

5. november 2023

Besvarelse fra Torben Rif Academy

Tusind tak Grethe, det glæder os at du er glad os tilfreds med uddannelsen. Vores vigtigste mål er og bliver ved med at være udførelse, udførelse, udførelse...

Jeg købte for nogle dage siden 2…

Opdatering! Har modtaget svar pr mail. Rart med reaktion :D
Jeg købte for nogle dage siden 2 billetter til et foredrag, som jeg desværre var nødt til at fortryde købet af umiddelbart efter. Jeg har skrevet og henvendt mig vedr. det fortrudte køb. Jeg har desværre ikke fået svar tilbage fra Torben Rif Academy. Det er ikke god stil… god stil ville være at have en svarmail, der lovede svar ved førstkommende lejlighed når man først henvender sig,- Og dernæst opfølgning. Jeg venter i spænding!

24. oktober 2023

Han lærer jer at gå vejen, frem for at nøjes med at drømme om at gå den.

Jamen det er let at sige, jeg har efter at følge "giv slip uden at gi op" fået alle 4 børn hjem og bo, da det nu vurderes fra offentlig side, at jeg er den bedst egnede til at varetage deres tarv.
Har også deltaget i "personlig ledelse" det var mega spændende, og Torben er mega god til at fange ens fokus.
Derudover deltager jeg i pilotprojektet, "Sund og stærk krop" hvilket jeg har store forventninger til.
Og sidst så deltager jeg i det for mænd +50 selvom jeg kun er 38 år, for at udvide min viden til fremtiden, og det har jeg logisk nok også rigtig store forventninger til.
Ved ik hvorfor jeg opstilles som lindeneg, jeg hedder Kennet Walsh.

12. juni 2019