Denne mand er magiker! Har haft smerter i lænd og ben i over et år. Været hos flere forskellige fysioterapeuter, der har hjulpet, men aldrig helt.... Fik anbefalet at prøve hos Body Treatment. 4 gan... Se mere
Jeg har været igennem et 16 ugers forløb hos Body Treatment . Troels har været fantastik motiverende og givet mange gode og nytte råd også til fremtiden.. 16 uger gav mig den mulighed at jeg hav... Se mere
Jeg har haft et 8 ugers forløb hos Troels fra bodytreatment.DK og det har bare været så fedt. Jeg tabte rigtig mange kilo og centimeter.. Konceptet er super nemt at følge, da træningen hver dag er kor... Se mere
Jeg vil klart anbefale Body Treatment. Folkene bag Body Treatment er absolut faglig kompetente og overholder de aftaler vi har. Vigtigst af alt har det været super motiverende at have en fast person a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Body Treatment tilbyder skræddersyet kost- og træningsforløb til dig, som ønsker og tabe dig eller tage på i muskelmasse. Vi følger dig hele vejen og motivere dig. Vi garantere resultater. Kontakt os idag, hvis du har brug for hjælp
Denne mand er magiker
Denne mand er magiker! Har haft smerter i lænd og ben i over et år.
4 gange og ikke haft det bedre i et år. Klart anbefaling herfra
Gav aldrig tilbage melding på noget som…
Gav aldrig tilbage melding på noget som helst 😂han ser kun penge ikke en skid andet
Jeg betalte og fik en kostplan , men hørte ikke mere om opfølgning som lovet
Bedre sent end aldrig-men 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min anmeldelse er noget forsinket.
Men jeg kontaktede Body-treatment i start marts. Jeg er travl mor til to, lever i et hamsterhjul, med en masse fritids aktiviteter, legeaftaler, princip om At huske alene tid, mor tid, far tid og mor/far tid sammen også skal vi jo lige huske at holde os sunde og slanke !!!
Øv æv æv... jeg var slidt og havde ikke tid til dvs smarte kurer og spelt pandekager fra morgenstunden. Mm...
Jeg havde brug for et vedvarende vægttab og en simpelt måde at omlægge min kost på, så jeg kunne smide de trælse kilo fra tidligere graviditeter også selvfølgelig indtag af for meget chokolade o.lign(de hurtige kulhydrater) så efter en god samtaler, råd og vejledning med Troels og super opfølgning, og efterfølgende rigelig mængder grønt og stadig “synde” i ny og næ for jeg nyder at tage et glas vin i ny og næ.
Mit mål var 5kg, jeg smed 3 +lidt på de 3mdr, men nu 8mdr efter har jeg faktisk smidt hele 6kg, fordi jeg er fortsat med at spise og leve sundt i hverdagene og dyrker mine små løbeture (og har jeg en øv dag -løber Jeg ik ;-)
Bom basta - sådan er det!!
Men jeg vil til enhver tid anbefale Bodytreatment ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 stjerner herfra!
Ps. Undskyld min sene anbefaling- men har travlt ;-)
Bedste hilsner
Britt
Vægttab og velvære
Jeg nåede mit mål om vægttab og har - vigtigst af alt - fået en meget bedre fornemmelse for hvordan jeg lever sundt og holder vægten. Udover vægttab har jeg fået en bedre fordøjelse og føler mig generelt lettere i kroppen. Det hele pga en god støtte og inspiration fra Troels.
16 Ugers forløb og 10 kilo lettere
16 Ugers forløb og 10 kilo lettere. Startede med dårlig livstil og for meget og forkert mad + nul motion. Sluttede i et meget bedre humør, helbred og masser af motion. Jeg er 5 kg fra målet, men efter fantastisk vejledning så er det mål også snart nået. Så tak for hjælpen og sparingen :)
8 ugers kost- og træningsforløb - yderst tilfreds!!
Jeg er nu på den anden side af et 8-ugers kost- og træningsforløb, som Troels udarbejdede til mig, ud fra forskellige kriterier fra min side.
Det har været nogle fantastiske uger, hvor jeg er blevet meget mere bevidst om mine valg både ift. mad og træning.
Både maden og træningen har været nem at implementere i min hverdag og jeg har fået nogle gode og mere hensigtsmæssige vaner.
Jeg tabte ca 6 kilo og er blevet mere tilfreds med spejlbilledet, hvilket var mit overordnede mål.
Jeg er så tilfreds med hvad jeg i samarbejde med Troels har kunnet opnå og føler mig fuldt udrustet til at fortsætte på egen hånd.
Under hele forløbet har jeg kunnet komme i kontakt med Troels på mail, når jeg har haft brug for det og en følelse af, at han havde god tid til mig under vores telefoniske samtaler.
De får til hver en tid min anbefaling
Jeg har netop afsluttet et 12 ugers forløb med Body Treatment, og jeg kan slet ikke få armene ned.
Jeg har haft et super forløb sammen med Troels, og føler mig rigtig godt klædt på og motiveret for at fortsætte.
Kostplanen er nem og overskuelig at gå til, og giver et hav af muligheder, inden for de satte rammer.
Træningsplanen er også rigtig overskuelig.
Jeg er nået endnu længere end jeg havde turde håbe på, og vil til hver en tid anbefale Body Treatment :)
Har man brug for et koncept, som passer ind i en travl hverdag, så er det det rigtige sted at henvende sig :)
Kan kun anbefales!
Jeg er ovenud tilfreds med mine 2 x 8 ugers forløb hos Bodytreatment.
Jeg har hele vejen igennem får god og kompetent hjælp, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Jeg har prøvet åndsvagt mange slankekure og kostomlægninger i mit liv, men det er først efter disse forløb, at det er lykkes mig. Og det holder!
Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde …
Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Troels Vestergaard.
Fra første samatle fik han stillet klar på mine mål, og jeg modtog en køreklar plan få dage efter.
Planen har været nem at følge og vi har nået alle mål.
For mig var det en stor fordel at man kan klarer alt over mail og telefon. Det skaber fleksibilitet og muligt at efterleve med en travl hverdag.
Jeg vil til enhver tid anbefale Body Treatment.
8 ugers forløbet har været et godt …
8 ugers forløbet har været et godt tilbud der kan passes ind i en travl hverdag. Realistisk trænings- og kostplan tilpasset godt til mine behov.
Jeg er meget tilfreds med mit forløb
Jeg er meget tilfreds med mit forløb på 8 uger, som jeg havde i samarbejde med Troels. Jeg opnåede fantastiske resultater med det skræddersyet træning- og kost program som Troels udarbejdet. Jeg tabte mig i alt 10 kg.
Jeg kan helt klart anbefalede bodytreatment.
Jeg tog kontakt til Body Treatment da …
Jeg tog kontakt til Body Treatment da jeg gene ville tabe mig efter flere graviditeter og barsler. Jeg kunne simpelthen ikke tabe mig alene.
Jeg fik skræddersyet en madplan samt træningsplan som jeg skulle følge og så begyndt kiloerne at ryge. Jeg har tabt mig 8 kg på 16 uger og jeg er simpelthen så glad. Det gode ved Body Treatment er, at man får lavet en livstilsændring og man der er plads til, at spise lidt kage og slik.
Troels er super dygtig, kan svare på alle spørgsmål, lytter og er god til at hjælpe med at holde motivationen.
Jeg er så glad for, at jeg meldte mig til Body Treatment og har kun gode ting at sige om den kæmpe arbejde de gør.
Super forløb
Super forløb, som på alle måder levede op til mine høje forventninger.
Kan varmt anbefales :-) rigtig godt …
Kan varmt anbefales :-) rigtig godt forløb med Troels
Motiverende og godt program.
Med hjælp og støtte - væsentligst i form af kostvejledning - har jeg tabt 10 kg på 12 uger. Det er et godt program og den telefoniske støtte er med til at fastholde motivationen.
Varm anbefaling
Det er et rigtig godt koncept. God kost- og træningsplan. Troels har været utrolig dygtig og let at snakke med undervejs. Kan klart anbefales!
Et fantastisk koncept
Jeg har været igennem et 16 ugers forløb hos Body Treatment .
16 uger gav mig den mulighed at jeg havde tabt mig det jeg ville og derefter have muligheden for at prøve at holde det mens forløbet stod på, det har givet mig ro i maven om, at jeg nok skal holde det i fremtiden.
Tusinde tak for hjælpen.
Body Treatment vil jeg altid varmt anbefale til andre.
Body Treatment kan varmt anbefales
Virkeligt godt træningsprogram og en kostplan, der var enkel og til at forstå. Havde stor tillid til Troels og de programmer, han lagde for mig, og selvom jeg ikke tabte alle de kilo, jeg havde sat mig for, så har jeg fået rutine i forhold til træningen og meget mere velvære. At jeg ikke nåede mit mål kilo-mæssigt er mit eget ansvar, da jeg ikke fulgte kostplanen helt, som jeg burde. Jeg er overbevist om, at jeg ville have tabt mig, hvis jeg havde fulgt kostplanen.
6kg lettere på 8 uger!
Jeg har været så glad for body Treatment og min kontakt person Troels.
8 ugers kost og trænings program har klart været en hjælp for mig. Jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om hvad jeg skulle træne eller hvad jeg skulle spise. Dette har hjulpet mig til at at få en sund rutine i hverdagen.
Det har været dejligt med de opfølgende samtaler - en super hjælpe der har hjulpet på motivationen..
Det har været rart at se det rent faktisk virker hvis man følger programmerne.
Udover det har det været rart at jeg har kunne stille spørgsmål undervej i forløber pr mail, med meget hurtigt svar. Dejligt.
Jeg vil bestemt anbefale andre at bruge Body Treatment, og jeg overvejer selv om jeg skal prøve et forløb mere!
Havde Troels som kontaktperson og havde …
Havde Troels som kontaktperson og havde kun positive oplevelser! Han har været med til at ændre mine vaner så jeg ikke kun har opnået et vægttab, men en varig livsstilsændring!