Body Treatment Anmeldelser

4,8

Denne mand er magiker! Har haft smerter i lænd og ben i over et år. Været hos flere forskellige fysioterapeuter, der har hjulpet, men aldrig helt.... Fik anbefalet at prøve hos Body Treatment. 4 gan... Se mere

Jeg har været igennem et 16 ugers forløb hos Body Treatment . Troels har været fantastik motiverende og givet mange gode og nytte råd også til fremtiden.. 16 uger gav mig den mulighed at jeg hav... Se mere

1. Fitness- og ernæringstjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Body Treatment tilbyder skræddersyet kost- og træningsforløb til dig, som ønsker og tabe dig eller tage på i muskelmasse. Vi følger dig hele vejen og motivere dig. Vi garantere resultater. Kontakt os idag, hvis du har brug for hjælp

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kompetent hælp

Jeg har haft fornøjelsen af, at få stor hjælp af Troels fra BodyTreatment, selv om jeg bor i Sønderjylland. Troels er en glad, dygtig, behagelig og kompetent ung mand, der gav mig et skub i den rigtige retning med skræddersyet motionsprogram og kostplan til mig.

16. april 2015

Super godt!

Har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Troels fra Body Treatment, og det kan på det varmeste anbefales! Han var meget lydhør overfor mine forbehold og ønsker, og idet hele taget meget behagelig at snakke med. Programmet er enkelt og ligetil at gå i gang med og man får masser af forslag og øvelser til træningen. Super effektivt - skal prøves!

7. april 2015

Nemt og overskueligt!

BodyTreatment er let at gå til uden skjulte gebyrer og ekstrabetalinger - Du ved fra start hvad du får! Jeg har personligt brug for at have klare retningslinjer med min træning - På den måde ser jeg bedst resultater og det er og har BodyTreatment været med til at give mig. Jeg har som sådan ikke skulle tabe mig, men skære min fedtprocent ned og muskelopbygge, og her er både opskrifter og de skræddersyede programmer vigtigt da du får lige præcis det du søger!
Både Jannik og Danny har været hjælpsomme, imødekommende og motiverende under de forløb jeg har haft. Jeg skal i gang med endnu et forløb frem mod sommer, hvilket jeg ser frem til.
BodyTreatment kan klart anbefales.

27. januar 2015

endelig glad for min krop igen

Body Treatment har været virkelig godt! jeg er glad for at jeg meldte mig til deres forløb, hvor jeg gennem personlige samtaler har fået lavet det perfekte trænings- og kostprogram.
Body Treatment har været med til at motivere mig, og jeg har nået en vægt, som jeg egentlig ikke selv troede var mulig. Og det var endda ikke så svært, som jeg havde troet. Spis mindre og dyrk mere motion, men det er nogen gange svært når man er alene. Ved at købe body treatments forløb fik jeg en støtte og nogle deadlines, som jeg virkelig kunne arbejde hen mod, og det var en utrolig motivations faktor, som har hjulpet mig med at tabe 5 kg.
Jeg er nu utroligt glad og tilfreds med min krop. Det har givet mig en utroligt velvære, og virkelig forhøjet min livskvalitet.
det er ikke en mirakel kur, hvor man får noget pulver og bare skal holde sig til det - nej der skal arbejdes, men man får resultater og det er det hele værd :)

26. november 2014

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv :)

Bodytreatment er virkelig det bedste jeg nogensinde har kunne gøre for mig selv, men jeg havde ikke kunne gøre det uden Troels Vestergaard, han har virkelig været en kæmpe støtte for mig undervejs, og har hjulpet mig med at smide 18 kg på 3 måneder, noget som jeg før turde håbe på.
Min første tanke da Jannik fra Bodytreatment kontaktede mig, var at de bare ville have mine penge, og at det sikkert ikke ville hjælpe mig med at tabe mig, og Bodytreatment er ikke en mirakel kur hvor man skal sidde stille på sin flade r**, men der i mod et team som hjælper en med alle de hårde ting, sammensætter den rigtige kost og motion som er tilpasset mine behov, også uden at jeg føler jeg "misser" nogle ting mhs til mad, der er ikke noget jeg ikke må spise, men den sunde fornuft skal bruges.
Bodytreatment har virkelig været med til at give mig min livsglæde tilbage, samtidig med at jeg har tabt mig en del kilo som jeg aldrig havde turde håbe på. Før Jannik og Troels, havde jeg opgivet mig selv og accepteret at jeg formodentlig ville være overvægtig resten af mit liv, men det ændrede Bodytreatment på.
Det at skulle "stå til regnskab" for nogen, når man ved at man har en samtale om X antal uger, giver virkelig en blod på tanden. Og så er det lidt federe at kunne fortælle hvis man har overskredet målet, selv hvis det kun er med 500g.

Jeg ville ønske jeg havde kendt til Bodytreatment noget før i mit liv. Så var jeg måske ikke kommet så langt ud, og skulle kæmpe med så mange kg som jeg skal nu, men jeg har tillid til at i samarbejde med Bodytreatment skal jeg nok nå mit endelige mål, og blive normal vægtig igen.

Mia Trampedach Espensen
Sygeplejerskestuderende.

18. november 2014

Let tilgængeligt, tilpasset og med super hjælp undervejs

Træningsprogram og kostplan fra Bodytreatment er simpelt, let at gå til og effektivt. Hvis du følger træning og kost, så ryger både kilo og centimeter, men det er også hårdt arbejde og dig selv der skal gøre det :)
Heldigvis er Troels en super motivator, der altid er let at få fat i, altid har gode ideer til, hvordan noget kan ændres, så det passer bedre til netop dig og dine styrker/svagheder, og så er han bare et utroligt behageligt menneske :)
Jeg kan klart anbefale Bodytreatment og Troels, hvis du gerne vil have et effektivt middel til at nå dit mål.

5. november 2014

Et godt strukteret skema - men du skal selv gøre arbejdet hvis du vil se resultater!

Jeg har fundet ud af jeg fungere rigtig godt, hvis der bliver sat rammer op for mig. Fortæl mig hvad jeg skal gøre, og så gør jeg det. Og det er præcist hvad Body Treatment, og Troels gjorde for mig.
Jeg var ikke ny i hele bølgen, og har også været elite sportsudøver, men jeg har for første gang i 23 år kunne lave armbøjninger på fødderne.. Jeg kom ned på en vægt, som jeg ikke har været på i 10 år, og det var fedt!

men det kræver hårdt arbejde! Det er kun dig selv du kan blive sur på, for det arbejde BodyTreatment ligger i det, er der ingen minusser at sætte ved. Du får alle de værktøjer du skal bruge, så det er op til dig selv om det skal være en succes!

4. november 2014

Fantastisk virksomhed!

Jeg er igang med et tre mdr's forløb hos Bodytreatment, og jeg havde ærligt talt frygtet, at alting ville blive lidt for firkanten eller "generisk", men de er simpelthen så søde og hjælpsomme at tale med. De lægger stor vægt på at man er forskellig som menneske og sørger for at inkorporere de ting, som virker for dig i din træning og kost.

Jeg har bare på et par uger tabt mig 4 kg og har faktisk allerede nået det mål, som vi satte os i starten af forløbet.
De er fleksible, venlige og HYGGELIGE at tale med :D

Super fed oplevelse og jeg glæder mig til at færdiggøre mit forløb hos dem.
Kan stærkt anbefales (af en ellers kritisk person)

25. april 2014

super fedt og nemt...

Jeg har haft et 8 ugers forløb hos Troels fra bodytreatment.DK og det har bare været så fedt. Jeg tabte rigtig mange kilo og centimeter.. Konceptet er super nemt at følge, da træningen hver dag er kort(og effektiv) og hvad kosten angår får du bare ingredienserne og så bestemmer du helt selv hvad du vil tilberede..

1. april 2014

Resultater der ses! -20 cm på 4 uger!

Teamet bag Body Treatment arbejder virkelig professionelt. De lytter til en og bakker en op og roser én! Det er et benhårdt træningsprogram og prøver at presse mig for hver gang.. Hvis sveden ikke drevler af mig så har jeg ikke ydet nok! Jeg kunne hurtig mærke en forvandling på kroppen.. Den blev strammet op og muskelmassen steg og har en fantastisk følelse på det område!
Man får et program der passer til en individuelt og stor ros til dem for en stor støtte!!!

17. marts 2014

Vejen frem hvis du ønsker vægt/cm tab og styr på træningen

Trods 1½ års regelmæssig holdtræning (min. 4 gange om ugen) og en rimelig sund koststil var det ikke lykkedes mig at tabe mig synderligt, men efter 14 uger med Body Treatments kost- og træningsprogram har jeg tabt 8 kilo / 35½ cm og samtidig opbygget muskler. Det har været hårdt, men det hele værd og jeg er slet ikke færdig……..
Kostprogrammet er lige til og nemt at følge og man går ikke sulten i seng. Samtidig er den realistisk med plads til lidt sjov og ballade.
Træningen er ben hård men nem at overskue da det er nogle forholdsvise korte rutiner (ca. 30 min) som kan laves de fleste steder. De motiverende samtaler er geniale og er det der for mit vedkommende skulle til for at fortsætte når ”det hele bare blev for surt”.
Jeg vil helt klart anbefale Body Treatment hvis du er klar til forandringer og er villig til at arbejde hårdt – what you put out in is what you get out!

4. december 2013

professionelle og motiverende

Jeg vil klart anbefale Body Treatment. Folkene bag Body Treatment er absolut faglig kompetente og overholder de aftaler vi har. Vigtigst af alt har det været super motiverende at have en fast person at tale med gennem hele forløbet, en til at give en et skub når træningen/vægttabet virker håbløst. Det er helt nede på jorden og uden at virke fanatisk. Et fedt koncept:)

18. august 2013

Super hurtige resultater!

Træningsprogrammet fra Body Treatment var en kæmpe inspiration, og jeg mærkede lynhurtigt resultater på min kondition og styrke, hvilket var en kæmpe motivation til at fortsætte! Det er virkelig hårdt, men det er okay, når det virker! Og da jeg er kæmpe konkurrence-menneske har det været fedt, at jeg uge efter uge har kunnet gøre det bedre end jeg gjorde den forrige!
Jeg kan kun anbefale andre Body Treatments træningsprogram, da min egen udvikling har været enorm!

15. august 2013

WORLD CLASS

De var forsinket med mit program så det fik jeg gratis, og der manglede intet. Kostplan, træningsprogram osv. det var super. Kan kun anbefale denne virksomhed for de rykker virkelig ved din fysik!

25. juli 2013

Supergode resultater allerede efter få uger!

Jeg har altid dyrket en eller anden form for sport, men siden jeg blev færdig med studier og fik kontorjob, er jeg blevet ret doven og demotiveret når det kommer til træning, hvilket også har fået synlige konsekvenser på vægten såvel som på kroppen.
Jeg fik fastlagt et personligt program af Bodytreatment på 4 uger. Selve programmet var meget simpelt at følge, og på trods af, at det krævede en vis mængde tid, motivation og ikke mindst viljestyrke, så var det fedt for mig som doven fyr, at have et superpersonligt program at følge, samt en personligt "motivator" at skulle stå overfor regelmæssigt og tale om sine præstationer og resultater.
Noget af det fedeste har dog også været læringsprocessen og de nye erfaringer man gør sig vedrørende ens kost og træning. Jeg fik pludselig øjnene op for mægnden og typen af mad jeg indtog, og lærte at spise mindre og sundere, uden egentlig at skulle sulte, fedt at kunne fortsætte med det! Desuden lærte jeg nye øvelser som virkelig gav resultater - i mit tilfælde især på maven - og som ingen tid tager at udføre.
Jeg kan virkelig anbefale af give det en chance, da man ikke kan andet end at tabe sig, se bedre ud og i sidste ende blive mere glad og have mere energi i hverdagen (det var ikke meningen at det skulle lyde som noget fra TV-shop, men i dette tilfælde forholder det sig altså sådan :))

7. januar 2013

HELT FANTASTISK !!!!

jeg har altid været en slank pige, men begyndte I teenageårene at få mig en lille Michelinring om livet, altså en bule under navlen og lovehandles. Jeg har altid trænet og elsker det! Især at løbe og har gjort det I mange år, men har bare aldrig formået at komme af med mit problem. Det skal lige siges, at jeg altid har spist meget sundt og har haft godt STYR på, hvad jeg har indtaget. Trods al de gode vaner, havde stadig svært ved at omdanne den lille smule fedt og livet til muskler!
Indtil jeg blev præsenteret for Body Treatment, som har været en øjenåbner for mig! Det kom som et chok for mig først, da jeg fik at vide, at jeg spiste forkert, selvom det var SUNDT og at mængderne var for store ! Det kunne jeg selvfølgelig ikke få til at hænge sammen.
Men med deres helt fantastiske skræddersyet program, hvor du både får et kost og træningsprogram samt en personlig kontaktperson, som står til rådighed døgnet rundt, kom jeg i gang med min nye livsstil.
Det kom helt bag på mig, hvor dejligt nemt det var at komme i gang med dette program, for her måtte jeg godt spise brød, pasta og ost, som jeg altid har set som mine synder, og ydermere behøvede jeg ikke længere at stå i træningscenteret i flere timer om dagen, men derimod fik jeg et intensiv træning program på max 30 min om dagen, som jeg også kunne lave derhjemme. Jeg har nu fundet ud af, at kun igennem intensiv træningsprogram og kostplan, kan man hive ordentlig fat i mavefedtet ☺. Jeg er rigtig glad for mit resultat med Body Treatment og kan varmt anbefale den til enhver

Becky Nielsen

4. januar 2013

Du vil ikke fortryde det!!!

Da jeg for kun 5 uger siden blev præsenteret for Body Treatment, havde jeg ikke troet på, at jeg nogen sinde ville begynde at elske min træning og styre min lyst til det usunde, som jeg gør det i dag. Efter en god snak med Body Treatment om mine mål og forventninger (forhåbninger), modtog jeg dagen efter et personligt trænings- og kostprogram samt nogle videoer til hvordan træningsøvelserne skulle udføres. Jeg havde sat et realistisk mål med Body Treatment, der lød på at tabe mig fra 60 til 55 kg. på de pågældende 4 uger, som programmet strækker sig over. Jeg var ved godt mod og glædede mig lige frem til, at starte på de nye ændringer, selv om jeg i baghovedet frygtede den første tid. Det siges nemlig, at den første måned er den sværeste tid at komme igennem. Men med stædighed, vilje og en kæmpe opbakning fra Body Treatment, er denne periode nemmere end som så. Dét at man skal stå til ansvar overfor Body Treatment ved, at fremsende billeder samt mål hver uge (for ikke at nævne de motiverende samtaler) fastholdt mig i, at jeg nok skulle klare mig igennem. Billederne/målene er et bevis på, at programmet virker til punkt og prikke, og det er endda med plads til hygge f.eks. om søndagen.
Jeg står i dag med en slank og væsentlig strammere krop end for blot 5 uger siden - for ikke at nævne en kæmpe portion selvtillid og mod på, at træne min 5 gange om ugen og spise sundt. Altså har Body Treatment hjulpet mig til, at ændre min krop, nå mit mål på et vægttab på 4,8 kg. og ikke mindst ændre min livsstil.
Til slut vil jeg nævne, at de altid har været til at få fat på, de kommer med råd, motiverer dig, der er plads til ændringer hvis du har brug for at skifte træningsøvelser, sender link til gode/inspirerende opskrifter mm.
Jeg vil til hver en tid anbefale Body Treatment.

12. december 2012

Fantastiske resultater, lige til og uden hokus pokus!!!!

Jeg startede på kost- og træningsprogrammet, fordi jeg ønskede at smide lidt kilo og komme ordentligt i gang med min træning igen, efter flere skadesperioder. Det har været helt fantastisk, utrolig overskueligt og lige til, og så et der ingen hokus pokus i det. Det hele handler om DIG, at DU giver den en skalle, at DU overholder kosten, hvis DU gør det, så får DU også de resultater, DU ønsker! Og det sker sammen en super coach, som hjælper dig med motivationen, og holder dig oppe, hvis du skulle være på vej ned- men det er nok nærmere det modsatte du vil opleve, på dette program! For hver dag der går, rykker du nærmere målet, du mærker en fysisk udvikling og din energi og dit humør er helt på toppen! Jeg følger nu programmet på 7. Uge, selvom jeg har nået mit mål, og er stadig helt på toppen over det. Jeg taber mig, bliver stærkere, mere udholdende og sundere rent fysisk, men også mentalt sker der rigtig meget godt for mig! Jeg vil til hver en tid anbefale andre dette program, og har allerede gjort det... Så bare kom i gang!!! :-)

12. december 2012

Træningsprogram som virkelig rykker!

Jeg har altid været en slank pige, men med alderen ændres ens stofskifte og krop. Har prøvet at motivere mig selv til at træne i det lokale fitness center, men har aldrig fundet gejsten ved det, pga. af kedsomhed, og jeg har aldrig haft tålmodigheden til at gå rundt i centret i flere time. Da jeg blev præsenteret for Body Treatment lød det virkeligt spændende. Her kunne jeg træne intensivt i max 30 min. om dagen, og øvelserne virkede ikke indviklet og for kedeligt.
Det har dog været et fysisk hårdt program for mig, grundet min astma, og selve øvelserne jeg fik stillet, har også været hårdt da jeg sådan set aldrig har trænet før. Så det tog sin tid før jeg kunne lave øvelserne fuldt ud. Jeg kan virkelig se fremskridt på den korte tid med træning og ændret kostvane, trods at jeg ikke lavede øvelserne helt ud i starten.
Jeg vil varmt anbefale dette program til folk som mig, som egentlig ikke "gider" at træne, men gerne vil få en sundere krop at se på, uden at skulle anstrenge sig for meget i hverdagen. Jeg spiser stadig efter min kostplan, og løber stadig, dog ikke hver dag, samt laver mine øvelser efter behov.
Jeg elsker min nye figur, for nu er jeg super tilfreds med resultatet, og den simple træning har givet mig et stort overskud i min travle hverdag, mentalt og fysisk!

26. oktober 2012