Autóbeállót rendeltünk mellé tárolóval, és nagyon praktikus lett. Az autó védve van esőtől, hótól, naptól, és végre nem kell azon stresszelni, hogy az időjárás tönkreteszi. Külön plusz, hogy a tárolór... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Az volt a fontos, hogy tartós legyen, ne csak szép. Pár hónap után is minden stabil, semmi gond nincs vele.
Évekkel ezelőtt választottuk ezt a házat, és azóta is nagyon szeretjük. Fantasztikus az elrendezése, az építészek és a tervezők kiváló munkát végeztek. Most úgy döntöttünk, hogy kicsit bővítjük, átala... Se mere
Virksomheden har svaret
Nagyon szeretem, ha van egy kis saját területem, még akkor is, amikor családommal nyaralunk. Ezért, amikor a tanácsadó felhívta a figyelmemet, hogy ebben a kis házban két elkülöníthető hálószobát lehe... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Alapelveink: több természet, kevesebb szennyezés. A mi segítségünkkel mindenki megépítheti a saját oázisát. Az első naptól kezdve új utakat keresünk, hogy kiálljunk ügyfeleinkért, stílusosan és mosolyogva változtatva meg a játékot. A fa természetes építőanyag, amely környezetbarát, erős és nagyon esztétikus. A Maestro Faháznál meg vagyunk győződve arról, hogy a fa a legjobb anyag otthona építéséhez.
Kontaktoplysninger
Zsámbéki út 13, 2053, Herceghalom, Ungarn
- info@maestrofahaz.hu
- maestrofahaz.hu
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
A csapat nagyon profi volt
A csapat nagyon profi volt. Gyorsan dolgoztak, közben mindenről tájékoztattak minket, így az egész folyamat stresszmentes volt.
Tökéletes otthoni iroda
Otthonról dolgozom, ezért szükségem volt egy nyugodt külön térre. Ez a kis ház lett az irodám, és őszintén szólva azóta sokkal kellemesebb a munkavégzés.
Eleinte kicsit aggódtunk
Eleinte kicsit aggódtunk, hogyan fog zajlani az összeszerelés, de végül minden sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltuk. Az útmutató érthető volt, minden elem pontosan illeszkedett.
Nagyon elégedettek vagyunk az új…
Nagyon elégedettek vagyunk az új faházunkkal. A kivitelezés gyors volt, minden a megbeszéltek szerint történt. A ház hangulatos, meleg és nagyon masszív.
A fény bent teljesen más hangulatot ad
A fény bent teljesen más hangulatot ad. Reggel külön jó ott kávézni.
A kertünk teljesen megváltozott vele
A kertünk teljesen megváltozott vele. Több időt töltünk kint, mint bent.
Gyerekek imádják
A gyerekek először csak játszottak benne, most már konkrétan ott akarnak lenni egész nap. Ez mindent elmond.
Volt egy apró csúszás az elején
Volt egy apró csúszás az elején, de utána minden gördülékenyen ment. Összességében elégedett vagyok.
Tartós és stabil
Kicsit variáltunk a terveken
Kicsit variáltunk a terveken, és meglepően rugalmasak voltak. Nem éreztük, hogy probléma lenne bármi kérés.
Az illata bent… ez a friss fa
Az illata bent… ez a friss fa, nagyon jó érzés ott lenni. Nem műanyag, nem steril, hanem élő.
Őszintén
Őszintén, nem vártam ekkora minőséget. Már az összeszerelésnél látszott, hogy rendben van minden.
Jó döntés
Nem volt egyszerű döntés, több opciót is néztünk. Utólag egyértelmű, hogy ez volt a jó választás.
Egy kis nyugodt helyet akartunk…
Egy kis nyugodt helyet akartunk magunknak, és végül sokkal többet kaptunk. Most már ez a kedvenc pontunk a kertben.
Kellett egy hely
Kellett egy hely, ahol nyugodtan tudok dolgozni. Most már nem is értem, hogy voltam meg nélküle.
Nem nagy
Nem nagy, de nagyon jól ki van találva a tér. Sokkal praktikusabb, mint gondoltam.
Az első esőnél izgultam
Az első esőnél izgultam, de teljesen száraz maradt belül. Ez megnyugtatott.
Eredetileg csak tárolónak vettük
Eredetileg csak tárolónak vettük. Most meg ott ülünk esténként és nem akarunk bemenni a házba.
Kicsit féltem
Kicsit féltem, hogy túl bonyolult lesz az egész folyamat, de meglepően simán ment. A végén már csak élveztük az egészet.
Összességében stresszmentes vásárlás…
Összességében stresszmentes vásárlás volt. Átlátható folyamat, korrekt tájékoztatás, gyors szállítás, és egy olyan faház, ami tényleg hozzáad a mindennapokhoz. Nem voltak rejtett fordulatok, utólagos meglepetések, mindenről időben szóltak, és végig azt éreztük, hogy kézben tartják a projektet. A csapat segítőkész volt, a kérdéseinkre türelmesen válaszoltak, és a kivitelezés minősége is végig stabil színvonalat hozott. Ha még egyszer építünk valamit a kertbe, biztosan őket hívjuk, mert ritka az ilyen korrekt, profi hozzáállás.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.