Autóbeállót rendeltünk mellé tárolóval, és nagyon praktikus lett. Az autó védve van esőtől, hótól, naptól, és végre nem kell azon stresszelni, hogy az időjárás tönkreteszi. Külön plusz, hogy a tárolór... Se mere
Az volt a fontos, hogy tartós legyen, ne csak szép. Pár hónap után is minden stabil, semmi gond nincs vele.
Évekkel ezelőtt választottuk ezt a házat, és azóta is nagyon szeretjük. Fantasztikus az elrendezése, az építészek és a tervezők kiváló munkát végeztek. Most úgy döntöttünk, hogy kicsit bővítjük, átala... Se mere
Nagyon szeretem, ha van egy kis saját területem, még akkor is, amikor családommal nyaralunk. Ezért, amikor a tanácsadó felhívta a figyelmemet, hogy ebben a kis házban két elkülöníthető hálószobát lehe... Se mere
Alapelveink: több természet, kevesebb szennyezés. A mi segítségünkkel mindenki megépítheti a saját oázisát. Az első naptól kezdve új utakat keresünk, hogy kiálljunk ügyfeleinkért, stílusosan és mosolyogva változtatva meg a játékot. A fa természetes építőanyag, amely környezetbarát, erős és nagyon esztétikus. A Maestro Faháznál meg vagyunk győződve arról, hogy a fa a legjobb anyag otthona építéséhez.
Zsámbéki út 13, 2053, Herceghalom, Ungarn
- info@maestrofahaz.hu
- maestrofahaz.hu
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ha van valami
Ha van valami, amit különösen szeretek ebben a kis házban, az a teraszra néző nagy ablakokon beáramló fény: még ha bent is vagy, úgy érzed, mintha kint lennél, és ez nagyszerű! Tényleg nem is lehetnék boldogabb, gyönyörű pillanatokat töltöttem ebben a kis házban.

Besvarelse fra Maestro Faház
Végre megtaláltuk a tökéletes helyet
Végre megtaláltuk a tökéletes helyet, ahol tárolhatjuk a kerti dolgokat, szerszámokat. Egy picit alakítani kellett a terven, de a csapat rendkívül segítőkész volt. Ha újra hasonló befektetésbe fognék biztos a Maestro Faház csapatát választom.

Besvarelse fra Maestro Faház