Autóbeállót rendeltünk mellé tárolóval, és nagyon praktikus lett. Az autó védve van esőtől, hótól, naptól, és végre nem kell azon stresszelni, hogy az időjárás tönkreteszi. Külön plusz, hogy a tárolór... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Az volt a fontos, hogy tartós legyen, ne csak szép. Pár hónap után is minden stabil, semmi gond nincs vele.
Évekkel ezelőtt választottuk ezt a házat, és azóta is nagyon szeretjük. Fantasztikus az elrendezése, az építészek és a tervezők kiváló munkát végeztek. Most úgy döntöttünk, hogy kicsit bővítjük, átala... Se mere
Virksomheden har svaret
Nagyon szeretem, ha van egy kis saját területem, még akkor is, amikor családommal nyaralunk. Ezért, amikor a tanácsadó felhívta a figyelmemet, hogy ebben a kis házban két elkülöníthető hálószobát lehe... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Alapelveink: több természet, kevesebb szennyezés. A mi segítségünkkel mindenki megépítheti a saját oázisát. Az első naptól kezdve új utakat keresünk, hogy kiálljunk ügyfeleinkért, stílusosan és mosolyogva változtatva meg a játékot. A fa természetes építőanyag, amely környezetbarát, erős és nagyon esztétikus. A Maestro Faháznál meg vagyunk győződve arról, hogy a fa a legjobb anyag otthona építéséhez.
Kontaktoplysninger
Zsámbéki út 13, 2053, Herceghalom, Ungarn
- info@maestrofahaz.hu
- maestrofahaz.hu
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
A gyerekeinknek szerettünk volna egy…
A gyerekeinknek szerettünk volna egy kis kuckót, ahol biztonságban játszhatnak, olvashatnak, alkothatnak. A Maestro által épített kerti kisház nemcsak praktikus, de igazi mesevilág lett számukra. Kívül-belül gyönyörű, és látszik rajta, hogy időtálló alapanyagokból készült. A gyerekek minden délutánt ott töltenek — ennél jobb ajándékot nem is adhattunk volna nekik.
Németországból rendeltünk
Németországból rendeltünk, és kissé aggódtunk a logisztika miatt, de a Maestro mindenben segített. A szállítás pontosan, időben történt, a dokumentáció és a kommunikáció hibátlan volt. A faház, amit kaptunk, szemet gyönyörködtető és tökéletesen összeszerelt. Jó érzés volt olyan céggel dolgozni, akik külföldi ügyfelekre is ugyanilyen figyelemmel vannak.
A virtuális 360° bejárás nagyon sokat…
A virtuális 360° bejárás nagyon sokat segített a döntésben. Így már előre láthattuk, hogyan fog kinézni a kiválasztott modell. A látványterv tökéletesen megegyezett a végleges épülettel. A Maestro profizmusa minden lépésnél érződött – az ajánlatkéréstől a kivitelezésig. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki minőségi és tartós faházat szeretne.
A kabin tökéletes olvasósarokká vált
A kabin tökéletes olvasósarokká vált. Csendes reggeleken a természetes fény megtölti a teret, és olyan érzés, mintha vidéken lennénk, pedig még mindig a városban vagyunk.
A szauna a legjobb döntés volt
A szauna a legjobb döntés volt, amit a kertünkbe hozhattunk Minden évszakban használjuk, és a hőszigetelés hibátlanul működik. Nincs is jobb érzés, mint egy hosszú nap után itt relaxálni. Minőség, kényelem, és örök pihenés!
A vendégházunk tökéletes barátok és…
A vendégházunk tökéletes barátok és rokonok fogadására. Tágas, kényelmes, otthonos hangulatot áraszt, és minden vendégünk dicséri a nyugodt légkört. A szállítás pontos volt, az összeszerelés egyszerű. Remek választás volt a Maestrofaház.hu!
Ez a kétzónás faház minden…
Ez a kétzónás faház minden képzeletünket felülmúlta! A hátsó beugró igazi kis rejtekhely, ahol elbújhatunk pihenni. Az elrendezés szuper praktikus, és az egész család élvezi a tágas, kényelmes belső tereket.
A kocsibeálló egyszerűen zseniális
A kocsibeálló egyszerűen zseniális! Végre nem kell félnem az időjárástól, mert az autó biztonságban van. Plusz a szerszámaimnak is lett helye az oldalán. Az egész kert dísze lett, biztosan fogok még rendelni a Maestrofaház.hu-tól!
A kis fatároló tökéletesen megfelel az…
A kis fatároló tökéletesen megfelel az elvárásainknak! Minden szerszám, kerti eszköz elfér benne, praktikus, stílusos és tartós. Olyan jól néz ki, hogy alig várom, hogy megmutassam a barátoknak! A Maestrofaház ügyintézése gyors és gördülékeny volt.
Pont akkora
Pont akkora, amekkorára szükségünk volt! Tökéletes kis kuckó 1-2 fő részére. Hangulatos, meghitt, ideális egy kis elvonulásra. Volt egy apró félreértés a rendelésnél, de az ügyfélszolgálat gyorsan és profin kezelte. Nagyon elégedettek vagyunk!
Ez a nagy faház igazi családi…
Ez a nagy faház igazi családi álomotthon! Világos, szellős, és a tágas terek miatt kényelmes az egész családnak. Már azon gondolkozunk, hogy ide költözünk, annyira szeretjük. A szállítás, az összeszerelés és az ügyfélkezelés is 5 csillagot érdemel!
Imádom
Imádom, hogy egy fedett terasz is tartozik a faházhoz! Akár esik, akár süt a nap, mindig lehet kint időzni. Szuper hely a baráti összejövetelekhez, és a cég gyors szállítással, profi ügyfélszolgálattal lepett meg. Szívből ajánlom őket!
A fedett teraszos faházunk a kertünk…
A fedett teraszos faházunk a kertünk legjobb helye! Akár esik, akár süt a nap, mindig kiülhetünk reggeli kávézni. A gyerekek közben játszanak, mi pedig élvezzük a természetet. A ház minőségi anyagokból készült, és az ügyintézés villámgyors volt!
A kis dolgozószobám a kert végében…
A kis dolgozószobám a kert végében igazi áldás! Nincs zaj, nincs zavarás, végre nyugodtan tudok dolgozni. Az építkezés gyorsan ment, a Maestrofaház ügyfélszolgálata segítőkész volt. A végeredmény minden várakozásomat felülmúlta. Szívből ajánlom őket!
Ez a kis faház az én nyugalom-szigetem
Ez a kis faház az én nyugalom-szigetem! Kis helyen is kényelmesen elfér minden, amire szükségem van. Letisztult design, minőségi kivitelezés, és a Maestrofaház ügyfélszolgálata is mindig segítőkész volt. Ha egy kis privát helyet keresel, ne habozz, válaszd ezt!
Tökéletes kis vendégház a kertben
Tökéletes kis vendégház a kertben! A barátaink és a családtagjaink is szívesen maradnak itt éjszakára. A ház kényelmes, modern, és mini nyaraló élményt nyújt. Az egész folyamat zökkenőmentes volt, az ügyfélszolgálat minden kérdésre gyorsan válaszolt. Szívből ajánlom!
Ez a nagy üvegablakos kis faház annyira…
Ez a nagy üvegablakos kis faház annyira lenyűgöző, hogy minden reggel itt kezdem a napom. A természetes fény beárad, a design modern, de természetközeli hangulatot áraszt. A szállítás gyors volt, a cég végig profi hozzáállást mutatott. Nagyon ajánlom őket!
Az elrendezése tökéletes
Az elrendezése tökéletes, és a tágas belső tér lehetővé tette, hogy mini nappalit és hálószobát is kialakítsunk. Az anyagok masszívak, az összeszerelés egyszerű volt. Mindenkinek ajánlom, aki egy praktikus, kényelmes kerti vendégházat szeretne!

Nagyon örülünk
Nagyon örülünk, hogy ezt a házat választottuk! Rendszeresen használjuk családi és baráti összejövetelekre. Elég tágas ahhoz, hogy kényelmesen elférjünk benne, és az anyagok minősége is lenyűgöző. A kiszolgálás gyors, minden kérdésünkre azonnal válaszoltak. Csak ajánlani tudom!

Egy kerti vendégházra vágytunk
Egy kerti vendégházra vágytunk, és a Maestrofaház megvalósította az álmunkat. A ház tágas, világos, és a barátaink imádnak itt megszállni. Az építési útmutató jól érthető volt, így könnyen összeraktuk. Gyors, megbízható szolgáltatás, amit szívből ajánlok!

Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.