Värdelös kökshack som inte går att använda. Marknadsförd via Facebook. Jättelång leveranstid och kort betalning när den väl kommit. Totalt värdelös håller inte den marknadsförda funktionen. Eft... Se mere
Multi grönsaksskärare ⚠️ ‼️ Jag har kontaktat företaget och önskar returnera varan som inte alls uppfyllde den funktion som utlovades. De svarar inte. De har nu svarat och vill att jag ska be... Se mere
Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Se mere
I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... Se mere
Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Tack alla ni som skrivit negativa och ärliga omdömen, ni fick mig att inte lägga någon beställning ❤️

Besvarelse fra Lyckrea
When trying to pay via paypal the bank my bank blocked my card/account

Besvarelse fra Lyckrea
Beställde en adventskalender med hästtema. Kom den 21/12 beställde den i början av November. När den väl kommer så är det bara skräp.
Man skulle skriva in storlek, men ingenting som man behövde ha storlek till!

Besvarelse fra Lyckrea
Har handlat förut och är fortfarande nöjd med resultatet.
Beställde en julkalender som skulle innehålla div kontorsmaterial, enligt reklamen skulle det vara jättefina saker som tex block, penna, postitlappar m m. Nu har jag öppnat 19 luckor och inte många av dessa har varit kontorsmaterial, snarare dåligt gjorda julpynt. Fick en jättefin penna men det tillhörde inget bläck, fick en liten plastig linjal till filofax men ingen filofax. Kalendern är under all kritik, betalade 400 kr för den men änsålänge är sakerna jag fått knappt värda 100 kr. Har skickat mail till Lyckrea men inget svar har jag fått. Här kommer jag aldrig beställa något ifrån fler gånger.

Besvarelse fra Lyckrea
Har köpt ett antal solcellsdrivna lampor. Problemet är att de inte bara drivs av solceller utan också av ett litet batteri som är beläget på ett sätt som gör att det är omöjligt att byta det. Lamporna slutar fungera då batteriet är tomt. Helt värdelöst!

Besvarelse fra Lyckrea
Snabba leveranser uppskattar jag för om man måste vänta i evigheter då börjar man dra sig för att beställa
Mvh Bo Nordlund
Jag köpte sammanlagt 32 produkter i 3 beställningar. Jag är nöjd med alla utom beställningsnummer Ly-1039155
Infällbar och dold hållare för mobil och surfplatta vid sängkanten - För telefon
Fullbordat Other #ZHPHD241031553651ML
Det står i produktbeskrivningen att "Detta är den senaste designen av mobil- och surfplattahållare år 2023, säg adjö till klämhållare, inget mer skada på dina möbler!"
Men den levererade produkten kan bara hålla en mobil och inte en läsplatta eller surfplatta.
Jag har försökt att kontakta Kundservice, men har tyvärr inte fått något svar-

Besvarelse fra Lyckrea
Beställde 2 artiklar från företaget i januari. Nu är det november och de har ännu inte kommit. De levererades till Sverige efter c:a en månad i trasigt skick och returnerades därför av posten. Efter sådär 50 påstötningar att min leverans returnerats till dem utan att de svarat har jag nu gett upp.

Besvarelse fra Lyckrea
Shit company which is full of scamer
Dont buy anything never ever
I got headlight for the car and it was totaly broken , i have sent 3 mail for them , but no one there
Be smart and dont buy anything from this shit company
Thank you

Besvarelse fra Lyckrea
Varor kom skadade. De svarar inte på mail.
Ordernummer: Ly-1038997, namnet på mottagaren- Beata, så tror verkligen inte att ni kollade det... alla här på Trustpilot får samma svar..... jag fick ingen mail i skräppost heller.... jag vill bara få returetikett så inte så svårt att fixa, men ni bryr sig inte om lagen och spelar att hittar ingen beställning.

Besvarelse fra Lyckrea
Beställde savage gear julkalender fick något kina skräp. Handla ej hos Lyckrea. Första och sista gången.
BESTÄLLNING LY-1039262

Besvarelse fra Lyckrea
Vägrar att svara på mejl när man ska göra en retur. Blir endast erbjuden 50% rabatt.
Dem känns verkligen inte seriösa
Order Ly-1037490
Retur Id AJ166107597SE

Besvarelse fra Lyckrea
Drop shippingföretag som fortfarande använder Covid som ursäkt för att leverans tar 3 månader istället för 5 arbetsdagar. Fick helt fel vara. De svarar inte på mail. Arn nästa

Besvarelse fra Lyckrea
Skickar inte det man har beställt. Kommer plastskräp istället. Svarar ej på mail.
Beställde en tomtekalender enligt video och 22 tomtar var små plast.
Har nog skickat 30-40 mail men inget svar alls.
Varning för detta bluff-företag

Besvarelse fra Lyckrea
Jag beställde ett spel , när jag fick det hem i postlådan så var det trasigt har mejlat företaget flera gånger men ej fått svar

Besvarelse fra Lyckrea
Sink& Drain cleaner. Värdelöst. Med tillägget att Lyckrea verkligen är suveräna!

Besvarelse fra Lyckrea
Jag beställde i augusti varor. Har ännu inte fått dem. Kontaktat kundservice flera gånger och fått löfte om bot och bättring men inget resultat. Pengarna mp va hänt men detta företag är inte en pålitlig affärs partner.