Värdelös kökshack som inte går att använda. Marknadsförd via Facebook. Jättelång leveranstid och kort betalning när den väl kommit. Totalt värdelös håller inte den marknadsförda funktionen. Eft... Se mere
Virksomheden har svaret
Multi grönsaksskärare ⚠️ ‼️ Jag har kontaktat företaget och önskar returnera varan som inte alls uppfyllde den funktion som utlovades. De svarar inte. De har nu svarat och vill att jag ska be... Se mere
Virksomheden har svaret
Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Se mere
Virksomheden har svaret
I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... Se mere
Virksomheden har svaret
Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Skrev ett omdöme här och fick ett helt annat svar här än på mejlen! Och dessutom får jag svar!! Låt bli att handla av detta företag om du inte är beredd att bli blåst på pengar !

Besvarelse fra Lyckrea
Köpte ett barnspel till julklapp, ordernr: Ly-1049714. Fick varan den 21/12-24. Paketet var trasigt vid leverans. Förpackningen till ringklockan var också trasig. Ingen instruktion om spelet fanns på svenska, vilket inte framgick av deras information. Ingen CE-märkning angående färgerna som trämaterialet är målat med så man vet inte om de är giftfria och säkra. Viktigt då det är ett barnspel.
Mejlade kundtjänsten den 21/12-24 men fick aldrig något svar, uselt! Det fanns ingen information om hur man skulle returnera en felaktig vara. Har nu väntat 5 månader på ett svar och information om hur jag ska kunna returnera det trasiga och bristfälliga spelet. Är det rimligt tycker Lyckrea? Betalade 318 kr för försändelsen.
Efter 5 månaders väntan på hjälp, och en recension på TP fick jag äntligen hjälp. Redan efter en dag svarade Lyckrea, och idag fick jag information från Klarna om att ett återbetalning gjorts. Klarna har f.ö inte gjort något för att hjälpa mig, trots utebliven hjälp från deras samarbetspartner, också uselt!
Mitt ärende visar tydligt på att Trustpilot fyller en viktig funktion. Sorgligt att det är så men bra att ni finns.

Besvarelse fra Lyckrea
Seriöst företag som står för sina produkter och ser till att du blir nöjd.
Glad att jag tog mig tid att bläddra till lite äldre omdömen (ett par månader) INNAN jag beställde. Vilket gjorde att jag avstod helt. Goddag yxskaft-svar från ”serviceteamet” var ibland rent skrattretande. Tack för Trustpilot som hjälper oss konsumenter att bli mer observanta och ger oss möjlighet att dela våra erfarenheter.

Besvarelse fra Lyckrea
Lyckrea har också en bra returpolicy. Jag köper mina djurtillbehör där. Vad mer kan jag säga - jag har redan gått överbord! Tack!

Besvarelse fra Lyckrea
Jag inte fått min order,men den är betalt!! Orderreferens C6TS1SL3.
Ni svarar ej på.mail
/Sofia

Besvarelse fra Lyckrea
Köpte en vara som inte var enligt annonsen. Det saknades tillbehör som skulle ingå och leveranstiden hölls inte. Vid brevkonvensation fick jag svar av ett kinesiskt företag och inte från Lyckrea. De hänvisade till sin företagspolicy trots att jag handlat av Lyckrea. Det var även Lyckrea som fick min betalning enligt Klarnakvittot. Lyckrea är ett svenskt företag och då torde svenska lagar gälla.

Besvarelse fra Lyckrea
Jag är helt nöjd med Lyckreas produkter. Kineserna gör bra grejer.
I thoughts that the product I ordered will fit me for short trips
Det med högtryckstvätt är ren och skär bluff 😥😥

Besvarelse fra Lyckrea
Lyckrea är inte bara bra för Städduk utan jag köper Städdiskar och Avlopp här. Sammantaget fantastisk upplevelse.
Beställde en borste, eller två rättare sagt, för att ta bort päls. Det kom två st fönsterengöringsborstar som såg ut kosta 29 kr ca. När jag vill ha tillbaka pengarna för att dessa borstar är helt värdelösa för mig, vill de att jag betala 50% för att behålla sakerna. Alternativt själv står för frakten, till Kina. De jobbar alltså på det viset. De skickar random saker som de vill bli av med, som har ett marknads värde på ca 1/4 av det du beställt och vill sedan behålla hälften av dina pengar. Polisanmält nu!

Besvarelse fra Lyckrea
Jag gillar Lyckreas utbud med bra priser, rabatter och fri frakt.
Kineserna är fantastiska på att tillverka det mesta med hög kvalite.
Fick mina tråddisktrasor idag. Vilken besvikelse, helt värdelösa. Testade på ugnsgallret - hände absolut ingenting. (och då är inte gallret särskilt smutsigt)
Kan inte annat säga än att detta är lurendrejeri.

Besvarelse fra Lyckrea
Lögner. Det står att 166 tittar på produkten i nuläget och att 96 har köpt den hittills. Uppdaterade sidan och det står helt andra tal. Gång på gång lögner.
210 kr för något som borde kosta högst 49 kr. Bedömmer att de kostar 3-5 kr att producera.

Besvarelse fra Lyckrea
Varning för detta företag. Har bett om momskvitto 4 gånger och får inte ens ett svar... företaget är ett skämt. Välj annat företag!

Besvarelse fra Lyckrea
Detta var då inget vidare. Beställde till Göteborg den 17 februari och ser via spårningsnummer att paketet nu ligger i Amsterdam sedan flera dagar och tycks ha fastnat där. Fem mejl till Lyckrea utan svar så nu får Klarna ta tag i saken. Betalar gör jag självklart inte.

Besvarelse fra Lyckrea
Beställde vi deras hemsida. Dom tar mer betalt än vad hemsidan visar. Skickade email till dom och dom har ännu inte svarat. Över 14 dagar. Sen skickar dom varan efter beräknad leverans datum. Ingen bra upplevelse och sista gången jag handlar via dom. Har man ingen kundservice så har man inga kunder.
Tillägg 11/3-25: Ni är super snabba på att svara här i Trustpilot men att svara på email gör ni inte. Jag har skickat in uppgifterna ni behövde för att kolla min beställning men ingen tillfredställande lösning som ni skrev har jag fått. Ni pratar mycket men det är bara tomma ord! Bättre att ni inte svarar och försöker låta bättre än vad ni är! Kundservice = 0.
Tillägg 24/3-25: Lyckrea kontaktade Trustpilot och ville ta bort mitt omdöme för dom sa att det är falskt. Jag kunde dock bevisa att det inte är falskt. Detta är nog det lägsta ett företag kan sjunka när dom försöker plocka bort riktiga omdömen. Visar än en gång hur dåliga dom är. Undvik detta företaget.

Besvarelse fra Lyckrea
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.