Lyckrea Anmeldelser 546

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Värdelös kökshack som inte går att använda. Marknadsförd via Facebook. Jättelång leveranstid och kort betalning när den väl kommit. Totalt värdelös håller inte den marknadsförda funktionen. Eft... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Multi grönsaksskärare ⚠️ ‼️ Jag har kontaktat företaget och önskar returnera varan som inte alls uppfyllde den funktion som utlovades. De svarar inte. De har nu svarat och vill att jag ska be... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verkligen glad att mina förväntningar…

Verkligen glad att mina förväntningar uppfylldes när jag köpte en vacker begagnad rengöringsduk för handfat och avlopp som var i nästan perfekt skick till ett bra pris. Jag valde den var exakt som visat och överträffade den kvalitet jag förväntade mig. Jag kommer tillbaka!

4. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Så spännande de som skrivit att de är…

Så spännande de som skrivit att de är glada att de kollade recensionerna först innan de beställde och därmed inte beställde, får dumsvar som att de beklagar att inte varan inte motsvarade förväntningarna, haha. De har ju inte ens läst, sorgligt

17. september 2025

Hej Erja

Vi är en riktig och pålitlig shoppingsajt. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder prisvärda produkter. Vi förstår dina funderingar. Vi hoppas att varje kund blir nöjd med varje köp, men vi förstår också att allt inte kan vara perfekt. Vi stöder också att kunderna kan returnera varorna inom 30 dagar. För eventuella problem du har stött på kommer vi att hjälpa dig att lösa dem och göra vårt bästa.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde samma rengöringsmedel som…

Jag beställde samma rengöringsmedel som säkert fler än jag gått på. Döm om min förvåning när flaskan innehöll 6 ml. Man betalar 250 kr. Och får denna miniflska. Fy vilket blufföretag. Akta er.
Pia Johansson

4. august 2025

Hej Pia

Vi beklagar att du inte är nöjd med produkten. Vi hoppas att alla kunder blir nöjda med varje köp, men förstår också att allt inte kan vara perfekt. Produktens kapacitet anges på produktetiketten. Vi ber om ursäkt för eventuella missförstånd.

Det finns många liknande beställningar i vårt system om vi bara söker efter ditt Trustpilot-konto. Så vi kan inte avgöra vilken som är din beställning. Kan du ge oss mer information, till exempel mottagarens namn, telefonnummer, adress eller annan information som kan hjälpa oss? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Oseriös företag, KÖP EJ

Jag köpte en vara som inte fungerar alls.. När jag kontaktade kundservice förväntade jag mig en smidig lösning, men istället fick jag besked om att jag själv skulle stå för returfrakten och endast få tillbaka 30 % av beloppet. Detta är oacceptabelt när man säljer trasiga varor. Jag känner mig lurad och upplever företaget som oseriöst. Rekommenderar inte att handla här!!

1. september 2025

Hej Di

Vi beklagar att du inte är nöjd med produkten. Tack för att du tog dig tid att recensera vår produkt. Vi ber om ursäkt att den inte motsvarade dina förväntningar. Vi strävar efter att säkerställa att alla våra produkter beskrivs korrekt så att kunderna vet exakt vad de får. Vi förbättrar kontinuerligt våra produktbeskrivningar så att potentiella kunder kan fatta de bästa besluten för sina behov.

Vi arbetar hårt för att förbättra den här processen, men berätta gärna för oss hur vi kan göra den mer användarvänlig. Vi kommer att fortsätta prova nya saker för att hitta det mest effektiva och lättförståeliga sättet att hantera kundklagomål och returförfrågningar.

Kan du ange ditt ordernummer eller mottagarens namn, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

‼️ Akta er för detta företag ett riktigt…

‼️ Akta er för detta företag ett riktigt lurendrejeri företag ‼️‼️
Köpte 2 rengöringspray till badrummet,
Fick en chock så små var flaskorna, det skum som skulle bildas + rengöringen fungerade inte alls. BLUFF ‼️
Lurad på 428:-

28. august 2025

Hej Susan

Vi beklagar att du inte är nöjd med produkten. Vi förstår att våra priser kanske inte passar alla företag och att kostnaden kan vara en faktor när man väljer en produkt. Med det sagt är vi övertygade om det värde som vår produkt erbjuder och ser till att varje komponent är värd vad de tar betalt.

Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjänst och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Om du inte har fått någon feedback under den tiden kan du kontrollera om det finns några e-postmeddelanden från "clientplus" i din skräppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som du lämnade i beställningen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte en ”sprayflaska ” rengöringsmedel…

Köpte en ”sprayflaska ” rengöringsmedel för kök o bad för 238krHar ALDRIG sett sån liten flaska!!!!!!Detta är lurendrejeri🤬!!Ska ALDRIG handla hos er mer😡

25. august 2025

Hej Monica

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.