Let at komme i forbindelse og få den fornødne hjælp. Meget professionel samtidig god humor.
Lunar app er ganske god men er fortsat ikke overbevist om servicen. Jeg har brug for at overføre min løn mellem DK og SE uden nogen langsommeligheder. Desværre kommer min løn først til udbetalt s... Se mere
Jeg bad om tilbagebetaling af et beløb som jeg mener var trukket fra min konto uden mit samtykke. Jeg har fået beløbet tilbage og er meget glad for at det fungerer.
Lunar fungerer bare, appen er god, kundeservice er imødekommende, der er transparens om priser/gebyrer. Eneste jeg fortryder er at jeg ikke blev kunde før
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Very easy to use the app, good service and a overall modern banking
Oveførelse af penge til udenlands konto f.eks Sverige tager for lang tid, fire hverdag? I min gamle bank tog det bare nogle timer?
Når jeg skriver en besked til Luna kan der går flere dage før der kommer et svar?
Beskeden kan også blive misforstået eller rettere sagt ikke forstået?
Lunar app er ganske god men er fortsat ikke overbevist om servicen.
Desværre kommer min løn først til udbetalt sidste bankdag i måneden hvilket gør at overførslen til SE aldrig sker samme dag selvom der er bestilt overførsel.
Det er irriterende når man gerne vil betale regninger rettidig, hvilket oftest er sidste bankdag i Sverige også!
Det må kunne gøres mere smidigt
Er lige blevet kunde hos jer. Alt er foregået let og smidigt. Jeg er meget imponeret over jeres effektivitet, samt hvor let det er at finde rundt på appen.
Rigtig god kundeservice. Man føler sig virkelig tryg som kunde. Vi er rigtig glade for Lunar.
Hurtig hjælp og god service, netop derfor jeg beholder Lunar!
Jeg syntes at måden ting står på når man skal lave en international overførsel er meget forvirrende. Hvorfor kalder man det ikke bare en sepa overførsel og hvorfor står der der kan tage 10 dage og hvorfor kan man ikke finde hjælp om emnet ?????
Hold jer langt fra den bank.
Det går fint med at overføre penge fra Sverige til kontoen men det er ikke muligt at føre penge den anden vej.
Desuden kan hverken kort eller konto bruges sammen med PayPalsom lovet.
Vil ikke påstå at de har en dårlig service för der er absolut ingen service. 👎👎👎👎👎
Kan ikke være rigtigt jeg ikke kan få erhvervskonto inde hos jer fordi jeg bor den anden side af Øresund. Har altid arb i Danmark, og har en forretning i Danmark. For dårligt
Rigtig god bank og bankappen er meget nemt at opsætte med sin konto og hvad man har brug for.
Lunar er absolut det mest primitive og primitive pengeinstitut, ingen service, ingen kendskab til alm. Bankregler og umuligt at komme i kontakt med nogen der har den nødvendige viden.. Absolut ringe
Jeg havde sendt ansøgning 9. september og fik svar fra en medarbejder at jeg skal vente 2 uger indtil jeg få svar. Jeg ringer efter 2 uger så oplyser de mig at jeg skal vente yderligere 1 uge.
Jeg ringede i dag så oplyser mig en som hedder Theo at jeg skal vente yderligere 2 uger!!! jeg finder det helt hen i vejret med den måde de betjener deres kunder.
Det er altså ikke for sjovt at man bruger tid på at oprette en konto og man planlægger efter oplyst deadline.
Man kan ikke komme videre i branchen uden en konto!!!
jeg håber at den bliver sendt til en af deres højtstående cheffer hvor de kan se hvad deres medarbejder laver og hvad de får løn for.