Littlebugz Anmeldelser 176

TrustScore 1.5 ud af 5

1,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bare jeg aldrig havde bestilt varer hos Littlebugz. Man får ingen ordrebekræftelse, pakken bliver sendt til pakkeshop, selvom man har betalt for hjemmelevering, har kun fået halvdelen af min ordre.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kunne jeg give minus stjerner gjorde jeg det. Der er et svindel firma som direkte er tyve. De vil ikke betale tilbage når man returnerer en vare selv om jeg kan bevise de har modtaget ordren retur. Sv... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte for 8 dage siden, men har intet modtaget endnu. Har forsøgt at ringe, telefonen blev ikke taget, men fik sms om at hun ville ringe tilbage senere. Jeg besvarede sms med, om hun gerne ville se... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Garn bestilt d 11/6, registreret hos GLS 13/6 men først indleveret d 18/6. Modtaget i dag. Hvorfor det skal tage 5 dage at få indleveret forstår jeg ikke? Ordrenr 23024 Opdatering: Har fået en pæn... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,6

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Manglende bekræftelse og penge der er trukket..

Jeg lavede en bestilling d. 1/7, jeg har ingen ordrebekræftelse eller kvittering fået (har tjekket spam osv.). I går, d. 4/7 er pengene blevet trukket.
Jeg har handlet hos Littlebugz mange gange før uden problemer, men det her er virkelig ærgerligt.
Jeg kan se på facebook siden at der ikke er slået noget op siden Juni sidste år, men der står ingen steder noget om at butikken skulle være lukket...

5. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det det mest useriøse firma jeg…

Det det mest useriøse firma jeg nogensinde har handlet hos…. Er du gal en plattenslager hun er… jeg bestilte vare d 03.06.25 og pengene blev trukket med det samme. Jeg har desværre ikke modtaget vare ej heller har Anette svaret på mail….Jeg skal bestemt ikke handle der mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte en del varer den 2/6 og…

Jeg bestilte en del varer den 2/6 og pengene blev trukket på min konto den 4/6. Det er nu den 13/6 og jeg har stadig ikke modtaget varerne. Har de sidste 3 dage forsøgt at ringe flere gange men jeg får blot en automatisk sms, hvor de spørger om de må kontakte mig senere. Jeg har også skrevet både sms og mail - men det har heller ikke skabt kontakt.

Firmaet kan IKKE anbefales

Jeg har handlet der flere gange, og de har aldrig været hurtige til at levere. Denne gang er sidste gang for mig.
Jeg bestilte mine varer den 26. maj, pengene blev trukket den 2. juni, og siden har jeg intet hørt. Jeg har skrevet mails og sms flere gange, men ingen respons, ligesom flere andre skriver.
I dag 13. juni har jeg stadig ikke hørt en lyd fra dem. Desværre kan man ikke give mindre end 1 stjerne, for så havde jeg gjort det…

Varer bestilt og penge trukket 28

Varer bestilt og penge trukket 28. maj, varer endnu ikke leveret 12. juni.
Har forsøgt at ringe 2 gange uden at der svares, sender sms ringer senere. Endnu ikke ringet.
Forsøgt med mail endnu ikke svar.
Har tidligere bestilt fra littlebugz med lang leveringstid men pakken var helt tilfredsstillende,og indeholdt perfejt det jeg havde bestilt, derofr forsøgte jeg igen. Håber stadig på min pakke.

12. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg lagde en ordre 6.1.2025.

Jeg lagde en ordre 6.1.2025.
Da jeg modtog pakken manglede jeg en pose knapper.
Jeg har lige siden forsøgt at få kontakt flere gange, både på mail og Facebook uden held. - har igen i dag sendt en mail i håb om at jeg snart modtager min manglede vare.

16. januar 2025

Snyd og bedrag firma

Jeg bestilte en varer og d 24/4-25 skriver jeg til dem for at hører af, om de har modtaget den. jeg hører intet. d 25/4-25 skriver jeg til dem at jeg annullere min ordre. Hører ingenting. d. 7/5-25 får jeg en besked om at pakken er på vej, går ind og tjekker min bank og kan se at pengene er hævet allerede d 1/5-25. Jeg får endelig fat i Anette og hun lover at sende pengene retur når hun har modtaget pakken retur. det har hun d 13/5-25 men jeg har stadigvæk ingen penge fået retur!! Virkelig dårlig service, må man sige! Hold jer langt væk fra Littlebugz.

24. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En lang tid hvor jeg ikke turde…

En lang tid hvor jeg ikke turde bestille af frygt om varer ikke kom eller det sku tage virkelig lang tid for bestille
Prøvede jeg igen og denne gang gik det virkelig hurtigt med få varen
Så klart 5 stjerner ud af 5

8. april 2025

Manglende garnpakker

Har kun modtaget en ud af to garnpakker.
Kan ikke komme i kontakt med Anette, hverken mail, sms, telefon bliver besvaret.
En skam for det er nogle flotte ting de sælger
Har nu modtaget manglende garnpakke😊

26. marts 2025

Hej Birgitte,
Jeg beklager så mange gange fejlen.
Den manglende pakke er naturligvis på vej til dig.

Virkelig dårlig kundeservice.

Det er sidste gang jeg køber noget fra denne forretning. Jeg bestilte garn d. 14.3.'25, og det er stadig ikke leveret til videre forsendelse her 22.3.'25. Der er lavet pakkelabel d. 19.3.'25 og DAO oplyser de ikke har modtaget pakken endnu. Pengene blev trukket d. 20.3.'25
Så pakken kommer måske 14 dage efter den er bestilt, hvis den overhovedet kommer. Forretningen svarer ikke på deres mail, selvom jeg har sendt flere.
Man skal købe sit garn hos YarmLiving, der sender med det samme, og man har garnet 1-2 dage efter bestilling.

Tak for svar. Derfor er det alligevel dårlig kundeservice, hverken at tage telefonen eller besvare mail.
Er glad for i det mindste at få mine penge retur. Men handler ikke mere her.

22. marts 2025

Hej Lisa,
Jeg beklager rigtig mange gange fejlen. Din ordre er refunderet som vi aftalte.

Mangler garn og svar

Bestilte og betalte garnordre d. 16. februar, de blev afsendt d. 24. februar. Ved modtagelse manglede fire garnnøgler. Har forgæves forsøgt at få kontakt via mail - og har stadig hverken modtaget svar på mail eller de manglende garnnøgler dags dato d. 15. marts.

15. marts 2025

Hej Lene,
Jeg har forsøgt at kontakte dig. Vil du ikke ringe til mig.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte garn d.19.februar og har endnu…

Bestilte garn d.19.februar og har endnu ikke modtaget det i dag d. 11.marts 😡 Pengene er trukket d. 21. februar!!!
Jeg har forsøgt at ringe flere gange- får besked: kan jeg ringe senere. D. 7.3. Skrev jeg: Men det gør du jo ikke!
Retur svar: Jeg ringer snart, er ude med pakker -
Hun har stadigvæk ikke kontaktet mig - det er total håbløst og sidste gang jeg har handlet der.- øv for en dårlig oplevelse. Nu må jeg til banken med en indsigelse så jeg kan få mine penge tilbage 😡

19. februar 2025

Hej
Vi har talt sammen og fundet og løst problemet.

Anette

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.