Littlebugz Anmeldelser 176

1,6

Bestilte for 8 dage siden, men har intet modtaget endnu. Har forsøgt at ringe, telefonen blev ikke taget, men fik sms om at hun ville ringe tilbage senere. Jeg besvarede sms med, om hun gerne ville se... Se mere

Garn bestilt d 11/6, registreret hos GLS 13/6 men først indleveret d 18/6. Modtaget i dag. Hvorfor det skal tage 5 dage at få indleveret forstår jeg ikke? Ordrenr 23024 Opdatering: Har fået en pæn... Se mere

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det er ikke snyd og svindel men sygdom❗️

Hej til alle der er utilfredse, Anette er syg og har måske ikke nogen til at hjælpe sig.

Forstår Vreden, men står man alene i denne situation kan det være svært.
Det er hverken snyd eller svindel.

Jeg har handlet der siden hun startede og altid fået mine vare eller penge retur.

Jeg kender hende ikke personligt kun hun har svaret på en mail og fortalt hun er meget syg og jeg håber hun bliver rask igen.
Det er ikke altid så nemt når man er syg!

8. april 2026

Svindelfirma

Kunne jeg give minus stjerner gjorde jeg det. Der er et svindel firma som direkte er tyve. De vil ikke betale tilbage når man returnerer en vare selv om jeg kan bevise de har modtaget ordren retur. Svarer overhoved ikke på nogen som helst måde. Dette er gemen tyveri. Med meget sur mine.

23. januar 2026

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne hjemmeside. Jeg har bestilt tilbage i okt 25 og har aldrig modtaget mine vare - selvom Anette har skrevet til mig at alt var på lager klar til at blive sendt.
Trods flere forsøg på kontakt - mails, tlf og har endda sendt en anmodning på mobilpay om at få mine penge tilbage, har jeg intet set. Nu er sagen sendt til Politet

9. januar 2026

Littlebugz er lukket

Jeg ved ikke hvorfor hjemmesiden stadig er åben og man kan bestille varer.
Butikken er lukket og ikke længere registreret i CVR.

Jeg skal måske præcisere: jeg er også en utilfreds kunde, der dog har fået sine penge retur - efter et par måneder.....

4. november 2025

Jeg bestilte for en måned siden

Pengene er nu sendt retur, efter en lang opslidende kamp, med trusler om politianmeldelse og at jeg ville ringe til hendes job og fortælle at hun var politianmeldt, for at jeg igennem den vej, kunne få kontakt med Anette.
Pengene er nu her til morgen ankommet, efter et forløb på 6 uger.

Jeg bestilte for en måned siden, en masse strikkepinde og wire.
Fik ingen ordrebekræftelse og hørte intet. Efter 14 dage får jeg en mail, at hun har problemer med sin hjemmeside og betaling og beder mig overføre på mobilpay. Det gjorde jeg for 14 dage siden og har intet hørt.
Jeg har skrevet mail og forsøgt at ringe.
Hvis jeg ikke har hørt noget på mandag, så kontakter jeg politiet.

26. september 2025

Man burde vist lukke dette site !?

28/9: Bestiller som andre varer og får ingen ordremodtagelse. Får derefter en mail fra Dao, at de afventer varerne. Efter en uge, hvor Dao's status ikke ændrer sig, skriver jeg til Littlebugz - intet svar. den 8/10 annullere Dao forsendelsen og jeg skriver igen til Littlebugz efter, at jeg har prøvet at ringe nogle gange - intet. Nu venter jeg bare på at kunne lave indsigelse imod betaling, som de sjovt nok lynhurtig tog imod. Har brugt dem før og der var alt godt, men det her er godt nok skidt - også fordi andre "reklamerer" med at kunne købe færdige "sæt med garn osv." igennem sælger.

28. september 2025

Jeg bestilte ordre 25228 d

Jeg bestilte ordre 25228 d. 31/8 og har ikke hørt noget som helst. Nu kan Jeg se at pengene er trukket fra min konto d. 15/9. Jeg har stadigvæk ikke hørt en lyd eller modtaget nogle vare. Har sendt mails og rykket for varerne med har ikke fået svar

31. august 2025

Ingen ordrebekræftelse og forkert produkt samt mangler

Modtog aldrig en ordrebekræftelse - heller ikke i spam. Sendte en mail for at høre, men fik aldrig svar. Fik en leveringsmail, så ved de fik rigtig email. Varen kom dog, så alt godt - troede jeg. Nu kan jeg så se at at flere farver er sendt forkert fra hvad jeg er ret sikker på jeg bestilte (kan ikke tjekke for har stadig ingen ordrebekræftelse, og heller ingen følgeseddel med ordren), mangler også i hvert fald ét produkt, og flere af farverne er kommet i en masse små nøgler, frem for den mængde jeg bestilte, så der skal godt nok hæftes ender..

10. september 2025

Læg endelig ikke jeres penge dér!

Læg endelig ikke jeres penge dér!

Har for år tilbage handlet flere gange med Littlebugz og ikke oplevet problemer, så havde ingen betænkninger ved at handle der igen i sidste måned.

Men skal love for, at det var en rigtig dårlig oplevelse denne gang.
Jeg fik ingen ordrebekræftelse på min ordre. Ved telefonisk kontakt dagen efter, ville hun gensende den.
Siden har der været radiotavshed. Telefonen tages ikke, mail besvares ikke.

Måtte til sidst lave en indsigelse på Nets, og har også fået mine penge retur.
Jeg ved ikke, hvad der er sket for Littlebugz, men kunne da håbe, at det bliver bedre mht levering af ordrer mv.
Indtil da:
Hold jer væk!

18. august 2025

Bedt om at få en faktura for min…

Bedt om at få en faktura for min betalte varer for 10 dage siden. Der manglede halvdelen af mine varer.
Har rykket flere gange men stadig ingen svar og mangler stadig mine manglende varer. Har handlet flere gange uden problemer.Synd at man skal ødelægge en forretning ved ikke at svare.
Handler der ALDRIG mere😕😕😕😕

14. august 2025

Du får aldrig dine varer!

Jeg har den 31. juli bestilt garn for 546,14 kr. Jeg fik ingen ordrebekræftelse. Jeg rækker ud til Littlebugz for at spørge til ordren. Der kommer intet svar.
Den 7. august trækkes beløbet på min konto. Stadig ingen svar fra Anette. Jeg kan se at der er oprettet en DAO forsendelse - men den kommer bare aldrig videre. Den 17. august skriver jeg en sms til nummeret om at min ordre skal sendes nu ellers må hun annullere den og tilbagebetale. Intet svar.
Sent samme aften annullere hun min forsendelse hos DAO. Jeg får intet svar fra hende på noget tidspunkt og jeg mangler fortsat mine penge.

21. august 2025

Bare jeg aldrig havde bestilt varer hos…

Bare jeg aldrig havde bestilt varer hos Littlebugz. Man får ingen ordrebekræftelse, pakken bliver sendt til pakkeshop, selvom man har betalt for hjemmelevering, har kun fået halvdelen af min ordre. Det eneste der fungerer, er at pengene trækkes samme dag, som man bestiller varer.
Det er umuligt at få kontakt. Der svares hverken på mails, telefon, sms eller via facebook.
I sidste uge blev der ellers skrevet på facebook, at Anette ville svare alle fredag. Jeg venter stadig.
Mit råd må være: Hold jer væk fra Littlebugz.

19. august 2025

Ualmindelig dårlig service

Ualmindelig dårlig service! Bestilte fire nøgler garn den 22.juli, men fik aldrig en ordrebekræftelse, men pengene blev trukket den efterfølgende dag. Da garnet endelig var på vej til mig, fik jeg besked på, at pakken var på vej til en pakkeshop, selvom jeg havde betalt ekstra for hjemmelevering. Efter en masse tovtrækkeri med DAO fik jeg endelig leveret pakken med garn hjem hos mig og her kunne jeg konstatere at Littlebugz havde sendt mig en forkert farve. Jeg har ringet, indtalt besked, sendt en sms og sendt mails, men virksomheden er umuligt at få fat i og svarer ikke på mine henvendelser. Nu har vi den 18. august og jeg har stadig intet hørt.
Aldrig nogensinde har jeg oplevet så ringe service. Jeg vil bestemt fraråde at handle hos Littlebugz. Det giver ikke andet end ærgrelser!

18. august 2025

En ren farce!

UPDATE:
Jeg har i dag, d. 21. august, efter lidt hårdt pres, fået mine penge tilbage. Anette har desværre opfattelsen af, at hun ikke snyder nogen, og kan ikke se, at hun gør noget forkert. Jeg tror ikke, at der er nogen herinde, der laver en dårlig anmeldelse for sjov - så tænk jer nu om, hvis I overvejer et køb fra Littlebugz.dk.

Jeg bestilte varer fra Littlebugz.dk, men fik ikke nogen ordrebekræftelse, hvilket selvfølgelig undrede mig, men tænkte - den kommer nok.. da der var gået et par dage uden at have hørt noget, kiggede jeg lige her på Trustpilot og så kan I nok tro jeg fik travlt med at annullere min ordre.
Jeg får så et opkald fra Anette, der forsikrer mig om, at hun vil sende pakken samme dag, og jeg siger til hende, at jeg kun vil modtage en fuldstændig fejlfri sending, - der skal ikke mangle varer og der skal ikke være gået noget i stykker! Det skal hun nok sørge for siger hun og jeg trækker annulleringen tilbage - det skulle jeg aldrig have gjort!
I pakken jeg modtog manglede glasperlefyld, lim og en wire, knapper var erstattet med nogle andre end det bestilte, ved tre nøgler garn havde hun streget det oprindelige farvenummer ud og skrevet et andet ovenover og de var alle tre forskellige indfarvninger! Hun har jo vidst på forhånd, at hun ikke kunne levere det bestilte, så hvorfor lade ordren gå igennem?? Fuldstændig utroværdig!
Jeg ringer og skriver til hende, men hun reagerer først, da jeg truer med indsigelse til banken. Hendes forklaring til den forkerte garnfarve var, at den jo lignede den anden og de andre manglende/forkerte varer havde hun ingen forklaring på! Vi bliver så enige om, at jeg returnerer varerne og hun betaler returlabel. Returvarerne har hun modtaget d. 15. august, men jeg har stadig ikke modtaget ordrebekræftelse eller faktura og nu er jeg spændt på, hvor længe jeg skal vente på, at få mine penge tilbage.
I øvrigt går hun udenom skriftlige besvarelser af mail og sms - det kan man jo tænke lidt over.
Jeg handler der aldrig mere og kan heller ikke anbefale andre at gøre det!

3. august 2025

Manglende service

Har købt en af opskrifterne på hjemmesiden. Der står i beskrivelsen af den vil blive tilsendt til ens mail indenfor 10 minutter. Dette har ikke været tilfældet, så derfor har jeg både skrevet mail og ringet utallige gange uden svar. Synes det er dårlig service, at man ikke engang kan svare på mail eller tage telefonen når noget så simpelt som en opskrift bare skal sendes afsted på automatik.

13. august 2025

Dårlig stil

Min sidste ordre: Umuligt at komme i kontakt med. De svarer hverken på mail eller telefon. Har ikke fået en ordrebekræftelse eller faktura på min ordre. Lang leveringstid. Endelig kommer ordren, så mangler der en varer og stadig ingen kontakt.
Virkelig dårlig stil. Så sidste gang jeg bestiller der.

8. august 2025

Ingen rettelse af fejllevering

Jeg bestilte og betalte for 2 garnpakker, men modtog kun 1. Kontaktede først på mail og senere i telefon, som jeg følte var en god samtale. Her fik jeg besked på at sende en sms, hvilket jeg gjorde. Men på trods af det og yderligere, både sms og mails har jeg intet hørt eller modtaget

15. juli 2025