Fin service og hurtig levering. Men når deres produkter går i stykker må du selv betale. Købte en basketkurv PRO til en julegave, hængte denne op i foråret og har siden spillet helt alm basket med b... Se mere

Det er jo ofte, når man skal i kontakt med serviceafdelingen, efter varen er betalt, men oplever, hvordan virksomheden definerer service... Købte et løbehjul for 10 måneder siden til min søn,... Se mere

Vi bestilte et par justerbare inlines - og valgt jer fodi en anden butik havde lukket lørdag, så vi ikke kunne hente dem som planlagt- istedet for valgte vi at få jer til at levere til anden butik -... Se mere

Bestilte løbehjul og rulleskøjter til julegave i slutningen af november. Varerne kom hurtigt. Desværre passede rulleskøjterne ikke, så de måtte retur. Heldigvis havde jeg betalt kr 10 ekstra da varne... Se mere

3,8

God

Super hurtig levering af kvalitetsvarer til fair pris!

Jeg har ikke handlet hos Leg og Sport før, men skulle købe et par rulleskøjter til vores datter på 8 år i julegave. De måtte gerne være med beskyttelsesudstyr til. Jeg ledte rundt på nettet og valgte et kvalitetssæt hos Leg og Sport, som tilmed var til en fair pris. Dog var jeg lidt bekymret for andre firmaer kunne ikke levere hurtigt op til jul. Men det var der ingen grund til! Jeg bestilte onsdag aften og fredag, da jeg kom hjem fra arbejde stod pakken det aftalte sted ved min bolig. Super dejligt! Ikke engang en tur til posthuset behøvede jeg. Så deres produkter og service kan jeg varmt anbefale! Alt var perfekt - også indpakning af varerne. Og der er en enhedspris på porto, så selv om min vare var tung, betalte jeg kun 50 kr.

22. december 2011

Supergodt

Jeg er positiv overrasket over den supergode oplevelse, det har været at købe julegaver hos Leg & Sport. Fra jeg afgav min bestilling til varen stod i min carport, gik der 2 dage. Varen var pakket forsvarligt ind, men da det er en julegave, har jeg endnu ikke set, indholdet i brug. Jeg anbefaler gerne Leg & Sport til venner og bekendte.

21. december 2011

God oplevelse

Alt har fungeret perfekt.
det var let at bestille varen
Jeg modtog varen 2 dage efter bestilling, så det var dejligt

Da det er en julegave kan jeg ikke udtale mig om kvaliteten af varen, da den ikke er pakket ud endnu

14. december 2011

Problemfri bestilling og levering, men varen var ikke helt som forventet.

Det var let at bestille, da jeg havde spørgsmål i forbindelse med bestillingen, ringede jeg til firmaet som var søde og imødekommende og kom med den hjælp jeg behøvede.
Vi fik leveret til tiden uden problemer.
Løbehjulet var så bare ikke lige i den kvalitet vi havde håbet og regnet med. Hjulene var exede og bremserne låser hele tiden. Nu er bremserne afmonterede. Men drengen lører på det og er glad for det.
Vi har ikke reklameret over det hos firmaet, hvilket vi nok burde.

13. december 2011
legogsport.dk-logo

Besvarelse fra legogsport.dk

Kære Lotte
Jeg beklager du har haft en mindre god oplevelse med et af vores løbehjul. Vi har stort set aldrig reklamationer på løbehjul, men vi kan naturligvis ikke gardere os 100% mod fabrikationsfejl.

Jeg synes du skal give os et kald på 5239 7077 eller sende en mail på info@legogsport.dk, så vi kan få løst problemet.

Mikkel
Leg & Sport