Fin service og hurtig levering. Men når deres produkter går i stykker må du selv betale. Købte en basketkurv PRO til en julegave, hængte denne op i foråret og har siden spillet helt alm basket med b... Se mere

Det er jo ofte, når man skal i kontakt med serviceafdelingen, efter varen er betalt, men oplever, hvordan virksomheden definerer service... Købte et løbehjul for 10 måneder siden til min søn,... Se mere

Vi bestilte et par justerbare inlines - og valgt jer fodi en anden butik havde lukket lørdag, så vi ikke kunne hente dem som planlagt- istedet for valgte vi at få jer til at levere til anden butik -... Se mere

Bestilte løbehjul og rulleskøjter til julegave i slutningen af november. Varerne kom hurtigt. Desværre passede rulleskøjterne ikke, så de måtte retur. Heldigvis havde jeg betalt kr 10 ekstra da varne... Se mere

3,8

God

Super professionel firma med styr på tingene og 100% bevidste om hvad kundeservice er

Fantastisk god og proffesionel service - vare som ikke er på lager har man 100% styr på hvornår kommer og man kan derfor med ro i sindet forudbestille - leveringen holder. Dag til dag levering. Altid hurtig svar tilbage på mail. Returnering - pengene kan ses på kontoen få dage efter.
De bedste anbefalinger herfra - betjeningen er i top

27. januar 2012

for lang levering

Der stod at løbehjulet var på lager og lev. tid ville være 1-3 dage. Men efter 2 dage fik jeg en mail om at jeres leverandør kunne leverer til jer inden for 3 hverdage og der efterfølgende ville gå 2-3 dage før vi modtog.

26. januar 2012

Flot klaret

Levering af et fodboldmål til vort barnebarn i Chatlottenlund forløb flot. Tak skak I have. Mogens.

10. januar 2012

Helt gennemført og fantastisk

Fik en super god behandling i telefonen og under en halv time efter jeg havde bestilt på nettet, kom der kvittering og besked om at pakken var pakket og på vej til mig. Skønt det gik så stærkt :o) Og rulleskøjterne var super flotte og i en rigtig god kvalitet.

29. december 2011

Intet negativt at sige!

Købsoplevelsen var helt i top; levering skete før forventet og produktet lever til fulde op til forventningerne. Hvad mere kan man ønske sig?

29. december 2011

God og hurtig service også ved reklamation

Jeg bestilte rulleskøjter få dage inden jul og de blev leveret inden juleaften til glæde for børnene. Desværre manglede der en skrue i baghjulet på den ene rulleskøjte, hvilket vi straks den 25. december skrev til Leg & Sport og gjorde dem opmærksom på. Allerede den 26. december fik vi svar tilbage, at de ville sende en ny skrue og den 27. fik vi endnu en e-mail om, at nu var skruen afsendt. Vi modtog skruen med posten i dag den 28. december.

Leg & Sport håndterede vores reklamation professionelt og yderst tilfredsstillende.

28. december 2011

Kunne det have gået hurtigere?

Jeg bestilte et løbehjul til min datter i julegave og da jeg som sædvanlig var lidt sent ude, skulle det sendes til min arbejdsplads for ikke at strande på posthuset julen over. Selv om jeg bestilte sidst på dagen, fik jeg næsten øjeblikkeligt en mail med besked om, at løbehjulet ville blive sendt samme dag, imponerende!

Eneste anke er, at mit navn ikke var på adressesedlen, så vel ankommet på mit arbejde bliver der selvfølgelig flået i papiret for at man kan finde modtageren.

Så svaret på spørgsmålet i overskriften er helt klart NEJ.

Mange tak for super service.

27. december 2011

6 fra mig , fordi alt forløb som håbet og planlagt

Det er første gang jeg køber gaver på nettet og blev vildt overrasket over nemt det var og hvor hurtigt jeg fik varen , så få dage inden jul. Jeg havde glemt pakkenr. på mailen, men heldigvis havde jeg også fået en sms, så jeg kunne få pakken udleveret. Det er ikke sidste gang jeg køber gaver på nettet.

27. december 2011