En hel igennem dårlig oplevelse. Dårlig service, nærmest uartig bemærkning fra tjeneren som ellers ikke sagde et ord til os. Ingen af de 2 tjenere gjorde sig den ulejlighed at spørge om maden var ok... Se mere
Dejligt hyggeligt ophold. Vi var der i 5 dage. Venligt og hjælpsom personale (vores bil gik i stykker). Vi havde intet at klage over.
Dejligt hyggeligt ophold
Hotel Troense er ikke et vi kommer…
Hotel Troense er ikke et vi kommer igen, idet vi bruger et GoDream gavekort, men bliver ved afrejse opkrævet et tillæg GoDream som jeg ikke var blevet oplyst om da jeg ringer til Hotellet for at booke og derved bruge gavekort. Da jeg spørger hvorfor jeg skal betale et tillæg siger direktøren Claus at det er til GoDream, hvilket ikke er rigtigt. Ved godt at det står på den bekræftelse som jeg modtager den dag som vi skal ankomme. Hvis jeg viste at jeg selv skulle betale 500 kr. havde jeg ikke booket ophold på Hotellet. Desuden lugtede toiletterne af urin.
Kritik af Hotel Troense
Kritik af Hotel Troense – et badehotel uden badehotelstemning
Hotel Troense har en enestående beliggenhed og en stærk historie, men desværre er den klassiske og samtidig tidssvarende badehotelatmosfære helt forsvundet. Helhedsindtrykket er middelmådigt og mangler både charme og hygge.
Udendørsarealerne
Terrassen, der kunne være et trækplaster, fremstår uinspireret med plastikborde og -stole, trist farvevalg og parasoller samt tæpper med store Carlsberg-logoer. Det giver associationer til et tilfældigt spisested på en overturistet ferieø, snarere end et dansk badehotel. Askebægre, plastikskåle til hundevand og spindelvæv langs husmuren bidrager ikke til en indbydende oplevelse. Indgangen er trist og døren af plastik uden sprossevinduer, og harmonerer slet ikke med bygningens stil eller den sommerstemning, man kunne forvente.
Indendørsindretningen
Indenfor fortsætter det farveforladte og lidt kolde udtryk. Restauranten er holdt i sort/hvid uden nogen form for personlighed eller varme, og tilstødende rum er dækket af koboltblå duge, som leder tankerne tilbage til 1980’erne – dog uden at være retro på en stilfuld måde. Samlet set minder det mere om et forsamlingshus end et badehotel. Toiletfaciliteterne bar præg af manglende vedligehold: rust i kummerne og intet papir til at tørre hænder.
Maden
Menuen er dyr i forhold til den samlede oplevelse og præget af samme tristhed som omgivelserne. En græsk salat var både kedelig i smag og præsentation – grøntsagerne var skåret uden omtanke, og retten manglede friskhed. Generelt føltes maden som noget, man kunne få serveret hvor som helst, uden særlige kendetegn.
Betjeningen
Tjeneren, der tog imod os, udstrålede ingen varme eller karisma. Det lagde sig som et sidste lag på en oplevelse, der allerede manglede atmosfære.
Hvad stedet kunne blive
Med sin placering kunne Hotel Troense blive et sandt fyrtårn for moderne badehotelstemning – med samme elegance og varme som Svinkløv, Helenekilde eller Dyvig, kombineret med den imødekommende, levende atmosfære man finder på Svendborgs nye spisesteder, der appellerer til de næste generationer. Inspiration kunne også hentes fra Gaardhaven i Rudkøbing, hvor fællesskab, musikquiz og langbordsmiddage skaber liv, hygge og samhørighed. Hotellet rummer alle forudsætninger for at blive et sted, hvor både lokale og turister får lyst til at blive hængende – men i dag står potentialet desværre uudnyttet.
hotellet ligger super flot med udsigt…
hotellet ligger super flot med udsigt over vandet. Desværre levede værelserne ikke op til dette fik et bette hummer lige med plads til en dobbeltseng og to stole foran tv. vi havde en smartbox til ophold og mad og skal så betale 500 kr ekstra det var vi oplyst om. Maden er 3 bitte små stykker saltet laks med lidt salat og asparges. Hovedret kalvesteg med bønner og noget kartoffel der bar præg af at være fra dagen før. kalvestegen og sovsen var super. morgenbordet ikke noget at råbe højt over. tilbage til værelset på badeværelset er der sorte pletter ved fliserne og i håndvasken. De 2 stjerner er for udsigten i restauranten og for kalvestegen med sovs
Et rigtigt dejligt ophold
Vi havde booket 2 overnatninger, men blev så begejstrede at vi tog en ekstra overnatning, noget værten Claus ordnede hurtigt selvom, værelset egentlig var booket.
Vi havde hund med som var velkommen i restauranten.
Dejlig anneks værelse med lille terrasse og fællesgræsplæne.
Morgenmaden, der er med i værelsesprisen, var super lækker og de 2 gange vi spiste på restauranten var det også glimrende.
Alt i alt et rigtig dejligt ophold.
Vi kommer igen.
Dårlig mad og et toilet der stank
Vi ankom 6 personer til hotel Troense lørdag d. 12 juli til frokost , og vi bestilte 3 x stjerneskud og 3 X smørrebrød. De 3 stjerneskud var med IKKE friske rødspætter , og de smagte meget af fisk som er tegn på , at de har ligget for længe. Smørrebrødets var tørre. Herretoilettet stank af tis , så en meget dårlig oplevelse.
En hel igennem dårlig oplevelse
Maden var spiselig, men heller ikke mere end det.
Udsigten fra hotellet er flot, bare ærgerligt at resten ikke lever op til det!
Dårlig oplevelse
Vi havde fået et Go Dream kro ophold 1999 kr med to overnatninger m morgenmad og en middag ( efter kokkens valg )…vi bor på Sjælland og bestilte ophold et 1/2 år før ankomst. Jeg checkede Troense Badehotel og faldt for flot dobbeltværelse med vandudsigt og flere andre foto fra hotellet . Jeg booked vores ophold med den besked at skulle betale 800 kr ((værelse tillæg ) som så også står i Go dreams hjemmeside…. Som jeg så senere erfarer. Men 800 kr ???? Ekstra … og 200 kr for vandudsigt udover et ikke så charmerende tag 😳Værelset vi fik kunne der lige stå en dobbeltseng med ca 50 cm omkring den .. med 2 stole der skulle passeres inden badeværelset (hvor der så ikke skulle sidde nogle i stolene ) man “faldt” over……og sæbe var næsten tomme både i bad og håndvask og var umulig at få noget ud af med mindre man tog flaske ud af holder og måtte ryste de sidste dråber ud ☹️☹️☹️ og værelset blev ikke ordnet under vores ophold .Vores middag var ikke nogen god oplevelse…. En forret 2 stk parmaskinke med et ærtesalat…. Hovedret var små stykker grisekød lagt i 4 lag med kartofler og lidt grøntsager og på str med en tændstiks æske og ingen dessert …. Hotellet trænger til en kærlig hånd og en elevator…. Havde vi ikke kørt rundt og se det skønne i området var vi nok blevet lidt triste af at sidde på sådan et lille hummer …. Så aldrig mere der☹️
Virkelig dårlig service efter at have…
Virkelig dårlig service efter at have ventet over en time på mad. Flere gæster forlod restauranten inde de havde fået mad
Det skønneste sted med super udsigt…
Det skønneste sted med super udsigt over Troense havn, sundet og Thurø og både Trine og Claus er bare så søde, gæstfrie og kan deres kram, maden er bare topklasse, anbefaler varmt deres stjerneskud og husets hvidvin 👌🏼
Alt i alt en fantastisk oplevelse
Ikke et genbesøg værd
Beliggenhed og udsigt helt i top - alt andet ikke noget at skrive hjem om, det er et hotel i forfald, toilet/bad lugtede forfærdeligt (så nøjes med havbad) og var så lidt som muligt på hotel/værelse. Både middag og morgenmad var ringe. Prisen var sat alt for højt i fht kvaliteten - både for ophold og mad. Eneste af god kvalitet var den flaske hvidvin vi fik anbefalet. Vi kommer bestemt ikke igen.
Deal med 2 overnatninger og 3 retters…
Deal med 2 overnatninger og 3 retters menu. Betalte 400 kr. for udsigt, det var der da også ud af et meget lille vindue hen over et rodet tag, meget lille værelse men gode senge. 3 retter menu var ok, men morgenmadsbuffet var meget sparsom med over en time til lukketid begge dage, bl.a. var wienerbrød totalt tom den første morgen. Da vi ikke var så sultne ville vi gerne have et stykke smørrebrød hver til frokost, men men: 155 kr. for et stykke og 2 stykker 165 kr. og man måtte ikke dele!! Ellers tak, så spiser vi frokost et andet sted. Besynderlig politik. Kommer ikke igen.
To overnatninger på Troense Hotel
Værelset var småt og lå på 1. sal i en sidebygning. Man måtte op af en stejl, smal og trang trappe. Meget besværligt med en kuffert. Udsigten var til tage med udluftningsrør fra? Værelset var spartansk, men sengene gode.
Morgenmaden var langt fra overdådig, men kaffen var god. Prisen på opholdet var i den ende, hvor kvaliteten af alt skulle have været meget bedre.
En kedelig oplevelse med sure tjenere
En sejltur i det sydfynske øhav med frokost på Troense Hotel. Her fik vi næsten ødelagt turen med nogle rigtig sure tjenere. Ikke et smil ej heller velkommen til ?
Det kan jeg ikke anbefale … :( :(
Virkelig imødekommende personale på…
Virkelig imødekommende personale på Hotel Troense, dejlig mad, skøn beliggenhed, ganske udmærkede værelser. Vi har altid vores hunde med os, og føler os virkelig velkommen og taget godt i mod.
Super lækker rødspætte med det hele (…
Super lækker rødspætte med det hele ( den bedste jeg fra Esbjerg nogensinde har smagt) og dejlig dessert = hjemmelavede pandekager med is og jordbærkompot og ikke mindst kanon betjening -sådan skal det gøres fantastisk oplevelse vi havde - tak fordi I fokuserer på jeres kunder!
Utrolig god kundeservice i forbindelse…
Utrolig god kundeservice i forbindelse med sygdom
Ikke pengene værd.
Lille, ucharmerende og usselt værelse med udsigt til en mur. Burde slet ikke tilbydes gæster når der på stedes hjemmeside reklameres med; at værelserne har udsigt enten over sundet eller haven. Vi trak gardinerne ned for ikke at blive deprimerede over det triste syn.
Forlænget weekendophold på Hotel Troense.
Vores forlængede weekendophold på Hotel Troense, var absolut en positiv oplevelse. God og afpasset mad, god og imødekommende behandling, en positiv atmosfære hele vejen igennem og en frisk betjening. Absolut anbefalelsesværdigt.
Holder 110 %
Dejlig oplevelse og super betjening.
Fik med lidt ekstra betaling værelse med udsigt og hvilken udsigt.
Dejlig mad og betjening med snak og glimt i øjet, meget professionelt og helt i top.
Vil klart komme igen og ikke mindst anbefale denne perle.
G&J fra Ry