LeasePlan Danmark A/S Anmeldelser

1,7

Hold jer langt væk. Vi fik en stor regning ved aflevering hvilke vi efter længere tid accepterede og betalte for at komme videre. 3 måneder efter er der kommet endnu en regning trods de lovede på tele... Se mere

Jeg har netop afleveret min leasingbil. Der er ingen anmærkninger på den udover at FDM mener at en skade i lakken er udbedret for dårligt. Skaden er blevet udbedret på et autoriseret værksted via vor... Se mere

Jeg har leaset min Ioniq 5 hos Leaseplan via Hyundai. Jeg underskrev aftalen mens der vAR op til 2 års ventetid. Da regeringen ændrede afgifterne på elbilerne, fastholdt LeasePlan vores afta... Se mere

Nu er der gået mere end en måned hvor deres hjemmeside ikke har fungeret optimalt, bl.a. når man vi se mulige erhvervs/firma biler. Heldigvis fungere leasing selskaber som Nordania mf. fint inkl. besk... Se mere

1. Billeasing
  2. Leasingservice

LeasePlan er verdens førende leasingvirksomhed med mere end 1,9 millioner køretøjer i 29 lande. Vi administrerer vores bilers fulde livscyklus, og står for alt fra køb og vedligeholdelse til salg af tidligere leasingbiler. Med 60 års erfaring er vi en pålidelig partner for både store og små virksomheder samt private kunder.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!

Er igang med at undersøge markedet og jeg vil sige at især Sarah og Kasper i deres privat leasing team er fantastiske medarbejder at tale med! HOLD PÅ DEM! :P

12. november 2019

Kære Jan

Tusind tak for din tilbagemelding og gode anmeldelse. Dine ord er delt med de pågældende medarbejdere, og de blev rigtig glade.

Bedste hilsner
LeasePlan Danmark

Hold jer væk fra LeasePlan!!

Vi har leaset en bil via LeasePlan (go more) i et år frem til april 2019. Min mand afleverer bilen og får at vide samt skriver under på at alt er i orden. LeasePlan trækker så efterfølgende hele depositum på 5000 kr samt 2900 kr ekstra. Og sender selvfølgelig faktura. Vi klager og bliver trøstet med at der "er oprettet en sag og de godt kan se fejlen". Det er nu 4 mdr siden og der er intet sket. Firmaet er højst uprofessionel og der er ikke styr på noget som helst. Hold jer væk fra LeasePlan!!

2. august 2019

Hej Karoline

Vi beklager meget den oplevelse I har haft, da bilen skulle afleveres. Vores samarbejdspartner, der uvildigt gennemgår bilerne, havde fejlagtig troet, at vinterdækkene manglede i bilen, fordi de stadig lå hos dækcentret, og takserede derfor denne mangel. Vi kan kun beklage, at der gik for længe, inden I fik krediteret regningen, det er vi superkede af.

Vi håber, I har været glade for bilen.

Privatleasing-teamet hos LeasePlan Danmark

Det startede egentlig ganske…

Det startede egentlig ganske fornuftigt, hvor jeg fik tilsendt et tilbud fra Leaseplan (Tilbudsnummer 62 66 851) på en 36 måneders aftale med 35.000 km. inkluderet pr. år.

Denne aftale underskrev min virksomhed så, og jeg har i dag bilen med det aftalte udstyr etc.

Nu mener Leaseplan så, at det er en 48 måneders kontrakt vi har indgået, og vil ændre min månedlige betaling som er højere end det vi i kontrakten har aftalt.

Jeg har flere gange snakket med Leaseplan om det, og jeg troede egentlig at nu var der styr på det. Men nu sender de mig recalculations hele tiden, og det er efterhånden ved at være OK frustrerende.

Samtidig med det, tænker jeg også det er lidt hovedløst af Leaseplan, for jeg har jo den underskrevne kontrakt liggende med de angivne data der supporterer mit udsagn.

Min plan har hele tiden været, at efter de 36 måneder ville jeg gerne lease en ny firmabil af leaseplan igen, men jeg kommer altså i tvivl nu.

20. februar 2019

Uprofessionelt og på grænsen til "svindel"

Vi har leaset bil via LeasePlan (Gomore), og gang på gang har de trukket for stort et beløb - hver eneste måned. Vi kontaktede dem adskillige gange. Og hver gang lovede de, at de ville rette dette op. Men intet er sket. Vi har en gang i mellem modtaget kreditnota for de beløb, som de "kom til" at hæve for meget. Men igen næste måned, hævede de et for stort beløb.
Første bil vi leasede hos dem, gik ok - men da vi afleverede den, "glemte" de at tilbage betale os vores depositum. Det var først da vi lang tid efter kontaktede dem, og spurgte ind til vores manglende depositum, at de fortalte os, at sagen allerede var lukket i deres system, og at de havde glemt at betale depositumet tilbage, og det ville de gøre nu.
Det virker som en bevidst handling, at de gang på gang "kommer til" at hæve for meget, og "glemmer" at returnere depositum.
Vi har valgt at stoppe samarbejdet med dem og finde et andet leasingselskab. Vi kan ikke anbefale LeasePlan til nogen.

11. februar 2019

Leveringsproblemer og manglende kommunikation

Bestilte en fabriksny bil med forventet leveringstidpunkt primo juni (2018). Kort før forventet levering modtog jeg melding om, at bilen først kunne leveres primo september.
Jeg svarede tilbage, at dette ikke var optimalt. Jeg havde planlagt rejser og andre arrangementer ud fra det forventede tidspunkt. Fik melding tilbage om, at jeg ville blive kontaktet med henblik på en løsning - jeg har intet hørt indtil videre.

Nu igen, med ca. to uger til levering, er datoen blev udskudt yderligere to måneder. Indtil videre over 4 måneders forsinkelse fra den første annoncerede dato. Dette til trods for, at datoen blev bekræftet så sent som sidste uge.

Jeg er klar over, at LeasePlan ikke selv producerer bilerne, men der må være plads til forbedring mht. aftalte leverancedatoer til kunderne og fra LeasePlans underleverandører.

Har nu fået en leveringsdato ultimo oktober i år. Jeg er derfor optimistisk og håber på, at julen falder tidligt i år...

Mikkel Kjær

20. august 2018

Vær opmærksom på de fakturaer du få fra…

Vær opmærksom på de fakturaer du få fra GoMore.
På trods af at jeg har betalt for en aftale, hvor hjulskift indgår, er jeg netop for anden gang blevet faktureret omkostningerne ved dette.
Første gang tog det 1½ måned og mange henvendelser at få rettet op på fejlen. Er spændt på hvor lang tid det kommer til at tage denne gang.

23. juni 2018

Kære Mads

Det beklager vi meget, at det er smuttet i systemet. Vi har rettet op på fejlen med det samme.

Vi håber, du alligevel er rigtig glad for din bil!

Fup og svindel.

Fup og svindel.

VI har haft en bil leaset igennem GoMore > Leasplan.

EN nissan Qashqai. for det først indbetalte vi 8400 i depositum for bilen, hvilket ifølge deres regnskab nu er 6400,-kr spørg mig ikke hvem der sidder med deres regnskab.

Sagen er den at vi skulle aflevere bilen tilbage d 31.12-2017

Men jeg modtog aldrig en guide til hvordan bilen skulle afleveres, jeg ringede ind og rykkede for den, og mailede endda med dem for at få afvide hvordan jeg skulle aflevere den .. men fik blot dette svar hvergang "Du skal vente på du får en mail med guiden."

SÅ jeg har selvfølgelig ventet og bilen har holdt BUMSTILLE. jeg har hverken benyttet den eller kigget på den i de 45 dage det tog dem at finde ud af deres egen rodebutik.

Derfeter får jeg et krav påsendt af Leaseplan for halvanden måned's leasing a bilen!? påtrods af det er DEM der har forsømt at forkynde leasing tager om hvordan man skal aflevere den?, da jeg så spørger dem hvordan i alverden jeg skulle have en jordisk chance for at gætte mig til hvor den skal afleveres, får jeg dette svar "Det dit eget ansvar at aflevere bilen" JA DET ER JEG DA MED PÅ .. MEN HVOR ? det kunne de ikke engang sige i telefonen eller på mail, det kunne de først fortælle da de havde sendt krav.. Nu har de indkaldt os i civil retten da vi selvfølgelig ikke vil bukke under for deres fup og svindel. Vi gør indsigelse imod sagen selvfølgelig og køre retsagen da vi har et stærkt grundlag.
- Jeg holder jer opdateres folkens... Men hold jer fra dette firma, de vil så vidt som muligt forsøge at afpresse jer for ekstra penge uden ret.

8. maj 2018

Utrolig pinlig service og manglende styr på aftaler.

Utrolig pinlig service og manglende styr på aftaler. Jeg vil gerne advare mod at benytte dette firma. Meget suspekt at man ikke vil kommunikere på skrift via e-mail, men kun vil tale over telefon.

Opdatering 04-05-2018
Jeg har nu modtaget en mail fra Lease Plan A/S som står bag GoMore Leasing. Her henviser virksomheden til endnu en fejl fra deres side, så mit tilgodehavende på forunderlig vis, nu pludselig er reduceret til lige under 8.000,- kroner? Den adfærd disse mennesker udviser, er af så grov en karakter, at jeg tvivler på denne sag kan afgøres andre steder end i en retsag. Sidder du som kunde hos enten GoMore eller Lease Plan A/S og har tilsvarende dårlige oplevelser med disse to virksomheder, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, i din kamp mod disse to virksomheder.

Opdatering 03-05-2018:
Så fik min bank trukket de 20.000 kroner tilbage, som firmaet bag GoMore Leasing (Lease Plan A/S) havde lænset min konto for, og samtidig er der nu lukket helt ned for, at dette firma kan trække yderligere fra min konto. Nu mangler LeasePlan A/S så kun at betale mig de 22.845,05 kroner, som jeg har tilgode hos Lease Plan A/S i følge skriftelig aftale, så sagen kan lukkes. Mine oplevelser med GoMore Leasing har været voldsomme, og jeg håber andre vil tænke sig om to gange, før de tager risikoen, og laver en GoMore Leasing aftale.

Opdatering 01-05-2018:
DET HER ER SIMPELTHEN DRÅBEN! Leaseplan A/S har dagsdato uretmæssigt trukket 20.000 kroner fra min konto, som ellers skulle være udbetalt til undertegnede. Hvad er det her for en virksomhed?

26. marts 2018

Hej Peter

Vi er meget kede af din dårlige anmeldelse og oplevelse med os gennem vores samarbejde med GoMore. Vi forsøger hver dag at gøre vores bedste for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Vi kan dog umuligt undgå, at der indimellem sker en menneskelig fejl, og det har du været offer for, og det beklager vi rigtig meget.

Vi håber, du trods alt har været glad for bilen, og at du er tilfreds med den aftale, vi er nået frem til.

Købte brugt bil hos Leaseplan

Købte brugt bil hos Leaseplan og det var en god oplevelse. Bilen var pænt klargjort, de småting der var, påtalt, var lavet. Efterfølgende var der en reklamation som også blev håndteret meget fint. Alt i alt en god oplevelse med fin service.

8. februar 2018

LeasePlan er ikke for privatpersoner

LeasePlan er ikke for privatpersoner, som skal lease en bil. De passer bedst til store virksomheder. Har nu endelig fået min Alfa Romeo - kunne vælge mellem to farver, men efter kreditgodkendelsen - sorry du kan desværre kun få den i hvid. Tak for det. Efter en del tovtrækkeri fik jeg den så i rød. Skulle hente den i Odense selvom jeg bor i København. Det kan ikke lade sig gøre, at levere den - selvom jeg var klar til, at betale penge for leveringen, fik jeg at vide.Fik dog talt med forhandleren, som var meget hjælpsom og serviceminded og vi fik så arrangeret levering mod betaling.
Alt-i-alt ikke en særlig god kundeoplevelse - desværre. Det kan gøres meget bedre LeasePlan......

14. december 2017

Kære Susanne

Vi er kede af din dårlige oplevelse med din privatleasingbil, da det er vigtig for os, at alle har en god oplevelse med LeasePlan. Som det stod, da du bestilte bilen, sker udlevering af Alfa Romeo i Odense, og farverne er med forbehold for, at de ikke bliver udsolgt, og det kører efter først til mølle-princippet. I dit tilfælde var der flere bookinger på samme farve. Vi er glade for, at vi trods alt fik leveret den ønskede bil i den ønskede farve, og at du, som oplyst, kunne kontakte forhandleren for levering i København, som en aftale mellem forhandleren og dig som kunde, og mod betaling kunne få den fragtet til København.

Samtidig vil vi gerne sige tak for de positive mails, vi trods alt har modtaget fra jer omkring vores håndtering af situationen. Vi håber, I bliver glade for jeres Alfa Romeo.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere feedback.

LeasePlan Danmark, privatleasing-teamet

Tak for leasing.

Jeg har for nylig afleveret min Ford Fiesta, som jeg havde leaset gennem Leaseplan.

Leasingperioden var på 12 måneder.

Det har været en udmærket oplevelse, og jeg har ikke haft nogle svære problemer undervejs i forløbet. Da bilen blev leveret, var der nogle småridser og stenslag, selvom bilen var fabriksny, men det blev noteret, så jeg ikke ville stå med en regning, når bilen skulle afleveres.

Ellers har det været en gennemgående god oplevelse, og bilen har været meget pålidelig. Jeg var lidt bekymret for, når den skulle afleveres, om alm. slitage ville blive betragtet som mislighold, og om man derfor ville stå med nogle emsige folk, der skulle gennemgå bilen, da jeg havde hørt rygter om den slags, når man leaser bil. Det var dog ikke tilfældet her, og afleveringsattesten afspejlede virkeligheden = jeg har passet godt på bilen.

Jeg siger tak for nu, og skal jeg lease bilen igen, så vil i være mit foretrukne valg.

Held og lykke med jeres fortsatte gode produkt. Hold stilen, det vil betale sig :-)

22. oktober 2017

Leaseplan/Gomore en perfekt leasingoplevelse

Leasede en bil igennem Leaseplan/Gomore, og det var hele vejen igennem en god oplevelse. Alt fra afhentning til tilbagelevering fungerede smertefrit, og der var ikke noget man kunne have ønsker sig bedre. Trods skader på bilen fik jeg stadig hele depositummet tilbage. Både Leaseplan og Gomore har undervejs ydet fremragende kundeservice og besvaret alle stillede spørgsmål. Leaseplan/Gomore får min varmeste anbefaling.

15. august 2017

Har leaset en Peugeot 208, pas på når denne skal afleveres

For det første følger der ikke bundmåtter med leasebilen hvilket jeg syntes er lidt ærgerligt for det er unødvendig slid på bilens bund, måtte selv investere et sæt for ikke at få en ekstra regning for slidt bund. Blev dog lovet i starten af leaseperiode en løsning uden svar fra leaseplan.
Dette var dog et mindre bagatel, men ville lige dele dette.

Her er hvad er lidt værre.

Da jeg skulle aflevere bilen ved Applus Silkeborg og jeg har passet utrolig godt på bilen og aldrig vasket i vaskehal eller noget.

Fik at vide at kofanger foran og hjelm skulle omlakeret pga en lille overflade ridse/mærke under kofanger og nogle enkelte stenslag (uden rustdannelse) Efter større diskussion endte jeg med at gå derfra uden nogen anmærkninger. Min pointe her til alle andre være opmærksomme og husk på hvad der er tilladt af skader/slid og hvad der er acceptabelt. Vi måtte have tabellen frem og se tilsvarende skader/slid.

Havde altså en ekstrem dum oplevelse her og husk ikke bare at aflevere bilen og skrive under men gennemgå den med synsmanden.

ud over dette har jeg været glad for bilen og den blev serviceret uden nogen problemer fra leaseplan

Rafal Andreassen

8. december 2016

Hej Rafal

For os i LeasePlan Danmark er det vigtigt, at vores kunder får en god service og er tilfredse med vores service. Derfor er vi altid glade for at høre fra vores kunder.

Vi er kede af, at du har haft en mindre godt oplevelse ved tilbageleveringen af din bil. Vi samarbejder netop med en uafhængig partner som Applus+, for at gøre vurderingen så retfærdig som muligt. Samtidig opfordrer vi vores kunder til at deltage i slutvurderingen. Det er derfor godt at høre, at du var i stand til at deltage, og at der i sidste ende ikke var nogen anmærkninger på din bil.

Vi forsøger altid at forventningsafstemme med vores kunder, inden de afleverer bilen tilbage. Derfor får man inden indgåelse af aftalen fremsendt en kopi af vores ’Fair, Wear & Tear’ guide, der beskriver vores forventninger til bilens stand, når bilen afleveres tilbage.

På trods af den uheldige oplevelse er vi glade for at høre, at du i øvrigt har været glad for din bil. Endelig håber vi, at du på trods af denne oplevelse alligevel vil benytte vores services fremover.

Du er desuden altid meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere feedback.

LeasePlan Danmark

Helt igennem god og professionel oplevelse.

Vi har lige returneret vores leasingbil i dag. Det har alt i alt været en helt igennem super oplevelse. Det var vores første leasingbil og vi ønsker fremover at lease vores bil fordi det er nemt og overskueligt og der blot skal betales et fast beløb hver måned = ingen hovedpine over værkstedsregninger og reperationer.

Alt er forløbet smertefrit, vi fik bilen leveret for 1200kr hvilket er billigt når bilen skal transporteres helt fra København.

Alt i alt har det været en super oplevelse og vi anbefaler gerne Leaseplan til andre.

Et lille minus er at leasingperioderne er ret korte (12 måneder) og af den årsag har vi valgt at lease en ny bil andetsteds i en 3 års periode. Man når lige at blive rigtig glad for bilen og så skal den væk igen.

Men kan man leve med det, så er Leaseplan supergodt.

30. november 2016

Kære Ruben

Tak for din fine anmeldelse. Det er vigtigt for os i LeasePlan Danmark, at alle vores kunder får en god service og er tilfredse. Derfor glæder det os, at du har haft en god oplevelse, og du skal vide, at du altid er velkommen hos os igen.

LeasePlan Danmark

Super service! Kan varmt anbefales.

Leaseplan har på alle områder været super at have med at gøre. Vi har det sidste års tid haft leaset en bil med fuld service. Når der har været nogle problemer, har det bare været at køre den afsted og få det ordet. Flinke medarbejdere generelt som jeg har haft med at gøre, f.eks. Mark Johannsen. Og i særdeles grad Department Manager, Jeppe Højfeldt Madsen.

Her fornyligt har vi ønsket at ændre en aftale vi lavede omkring noget dækskifte. Der var nogle praktisk problemer i fht. at gennemføre ændringen men Jeppe, fandt en løsning. Ligesom da vi opdagede at der pludselig var blevet trukket en regning fra dækfirmaet som ikke var rimelig. Han har i det hele taget personligt brugt en enorm mængde tid og energi på at finde løsninger der som kunde gør en glad. Og det blev kunden :)

Kan varmt anbefale Leaseplan.

Lars Eegholm, håber du læser det her.

Fortsat god dag.

18. september 2015

Kære Anders

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse og for dine rosende ord, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med vores medarbejdere og med bilen, og vi håber, du får en fortsat god tid både med bilen og som kunde.

De involverede medarbejdere samt CEO Lars Eegholm har set din anmeldelse, og de takker :-)

Gnidningsfrit forløb

Jeg har leaset en bil gennem Leaseplan. Servicen var i top og personalet imødekommende. Alt forløb som aftalt, og bilen blev leveret til tiden.
Vil helt klart anbefale andre at benytte dem, og håber at det bliver lige så nemt når jeg skal aflevere bilen tilbage.

27. august 2015

Kære Sofie

Det er vi rigtig glade for at høre, og vi håber, du er blevet glad og tilfreds med din nye bil.