Jeg har leaset min Ioniq 5 hos Leaseplan via Hyundai. Jeg underskrev aftalen mens der vAR op til 2 års ventetid. Da regeringen ændrede afgifterne på elbilerne, fastholdt LeasePlan vores afta... Se mere
Nu er der gået mere end en måned hvor deres hjemmeside ikke har fungeret optimalt, bl.a. når man vi se mulige erhvervs/firma biler. Heldigvis fungere leasing selskaber som Nordania mf. fint inkl. besk... Se mere
LeasePlan er verdens førende leasingvirksomhed med mere end 1,9 millioner køretøjer i 29 lande. Vi administrerer vores bilers fulde livscyklus, og står for alt fra køb og vedligeholdelse til salg af tidligere leasingbiler. Med 60 års erfaring er vi en pålidelig partner for både store og små virksomheder samt private kunder.
Danmark

Besvarelse fra LeasePlan Danmark A/S
Hold jer langt væk. Vi fik en stor regning ved aflevering hvilke vi efter længere tid accepterede og betalte for at komme videre. 3 måneder efter er der kommet endnu en regning trods de lovede på telefon at hvis vi betalte kom der ikke mere. Kundeservice medarbejderen er umulig at kommunikere med. Hold jer langt væk fra det firma

Besvarelse fra LeasePlan Danmark A/S
Hidtil dårligst oplevelse og service jeg har oplevet med erhvervsleasing, efter 20 år med leasing biler!
Ekstra opkrævninger ifm. afhentning af bil ved aflevering, hvor de opkræver efter aftalens udløb selvom bilen har stået til deres disposition. De rykker aflevering så man skal betale for ekstra dage efter endt aftale. Derudover påstået ridser og skader som ikke er mulige da bilen havde folie på og stod som ny i lakken da den blev afleveret. Beskeden fra Leaseplan medarbejder ved klage, "Det er jo lige meget, det er jo et firma som betaler for dig", hvilket tydeligt viser hvordan de bevidst tydeligt udnytter muligheden for ekstra opkrævninger og gebyrer når det er en virksomhed, da der sjældent vil være nogen som tjekker det. Hold jer langt væk eller brug en advokat til at tjekke aftalerne fra start.
Når der bliver gjort indsigelser mod deres opkrævninger, bliver der straks truet med inkasso.
Ville ønske at vi havde brugt længere tid på at læse anmeldelser inden vi valgte leaseplan. Grundet størrelsen skulle man tro at der var styr på sagerne, men det omvendte viste sig at være gældende. Godt eksempel på hvor galt det kan gå med service og procedure når man bliver for store og tror man kan tillade sig hvad som helst.

Besvarelse fra LeasePlan Danmark A/S
Jeg har leaset min Ioniq 5 hos Leaseplan via Hyundai.
Jeg underskrev aftalen mens der vAR op til 2 års ventetid. Da regeringen ændrede afgifterne på elbilerne, fastholdt LeasePlan vores aftale og jeg fik min bil inden årsskiftet hvor priserne steg. Super service. Herfra er alt bare kørt… Jeg har betalt og de holdt aftaler.
Nu er jeg så en af de uheldige som har fået en garantiskade på bilen som ikke kan tidsbestemmes af værkstedet grundet restordre på reservedelen.
Jeg skriver til LeasePlan at det er et problem for mig da jeg bruger bilen på mit job.
LeasePlan vendte hurtigt tilbage med 2 mulige løsninger - Meget fair løsninger.
Hvor alle andre ikke kunne/ville hjælpe, viste LeasePlan yderst kompetent service, forståelse og hjælp. Jeg er nu videre og kan passe mit job. Kæmpe anbefalinger til LeasePlan herfra.
Skulle jeg beskrive min oplevelse med LeasePlan med èt ord, ville det være: ORDENTLIGHED!
Tak.

Besvarelse fra LeasePlan Danmark A/S
Jeg har netop afleveret min leasingbil. Der er ingen anmærkninger på den udover at FDM mener at en skade i lakken er udbedret for dårligt. Skaden er blevet udbedret på et autoriseret værksted via vores forsikringsselskab. Man kan ikke se “fejlen” i lakken med det blotte øje, som FDM mener er der, men kun via et billede af lakken i et særligt IT-system, men nu opkræver Leaseplan på ny betaling for skaden, som vi allerede har betalt for via vores forsikringsselskab.
Værkstedet vil gerne udbedre skaden jvnf. reklamationsretten, men Leaseplan nægter at udlevere bilen.

Besvarelse fra LeasePlan Danmark A/S
Kan bestemt ikke anbefales!!!!!!!
Jeg leasede en Citroën c1 gennem GoMore via Leaseplan og det skulle jeg ALDRIG have gjort!
Den månedlige ydelse var attraktiv, men når man afleverer bilen tilbage får man den rigtige regning!
2 hjulkapsler koster max 300-400kr stk. Dette kostede alene ca 1000 kr ifg GoMore/leaseplan. Ved aflevering får vi at vide, at der er en bule. Der er ingen bule at se. Der var ridser nederst på kofangeren. Manden fra FDM fortæller os, at man må male HELE kofangeren selvom der kun er tale om ridser helt nederst i den ene side af bilen. Efterregningen var på 12.500 kr! Vi har tidligere leaset bil (dyrere biler endda!!) fra andre selskaber med langt større skader, hvor vi ikke fik en efterregning som denne.
SVINERI!!!!! Hold jer væk fra dette selskab.
Vi afleverede vores lille C1 i fredags og det var nok det væreste oplevelse.
De fandt en skade på førerdøren som de mente var en bule. Jeg kunne ikke se bulen, og der blev der sagt '' jeg kan se den, så den er der''. Jeg bedte dem og en af hans kollega kunne dobbeltjekke, men nej det gik han ikke med til. Så der var ikke noget at gøre andet end underskrive..
dermed er deres priser vanvittige - de vil tage 6700,- for udbrede den bule. Som både min kone og jeg ikke kunne se..
De tager dermed 5040kr for ridser på forkofangeren på en Citroen C1(det er jo vanvittigt.. Jeg havde samme ridse på en ID5 og der fik jeg en regning på 1800,-, jeg har en ford mustang hvor forkofangeren skulle males som kostede mig 2200)! Hvordan kan en så billig bil, som bruger billig sort maling være 3 gange så dyrt?!
jeg fik også en regning på 510 kr stykket for 2 hjul kapsler hvor de koster 250,- i thansen!..
Leaseplan er ikke andet en snydere.. en bil som nok koster omkring 50.000kr nu hvis den skulle sælges, er der en efterregning på 12500,-
De priser er umuligt det reelle pris men FDMs pris + belønning til leaseplan.
Hold jer væk fra leaseplan og Gomore da de handler med dem..
Jeg skulle virkelig havde læst her inden jeg skulle lease en bil igennem dem.
Jeg er blevet taget så meget i R"biip" over dette firma ,
næste 3 år leasing på en alm kia ceed.
42.000 kr kostede det mig. for små riser selvom de siger at små riser er acceptabelt.
Den værste oplevelse nogensinde at lease en bil hos Leaseplan. Vi har gentagne gange skrevet til kundeservice, at vi er blevet overfaktureret gennem hele leasing perioden - det nægter de. Ved aflevering blev vi flået fuldstændig for minimale ridser, som de mente krævede en omlakering. Sådanne bitte små ridser og stenslag må anses for uundgåelige i en 3-årig leasing periode. 3 måneder efter endt leasing periode lægger de en ny faktura til betaling på 5500 kr. i vores netbank, som de ikke selv kan dokumentere hvad er. De kan ikke finde fakturaen. Det tangerer jo tyveri. Hold jer langt væk fra dette firma.
I forbindelse med tilbagelevering, utrolig dårlig behandling fra kundeservice
Lease aldrig en bil fra dem
15 dage om at svare på en henvendelse.
Svaret yderst kortfattet og meget mangelfuldt. Dybt frustrerende forløb
Det er med stor beklagelse, at jeg må rapportere min utilfredshed med den service, jeg har modtaget fra LeasePlan. Der har været betydelige problemer med kommunikationen og manglende opfølgning i forbindelse med reparationen af mit køretøj.
På trods af flere forsøg på at få klarhed over sagsforløbet, har jeg konstateret en vedvarende mangel på forståelse og vilje til at imødekomme mine legitime behov som kunde. Der er ikke på noget tidspunkt blevet fremlagt et løsningsforslag, ej heller har der været nogen forståelse eller imødekommenhed. Flere af de oplysninger, jeg har modtaget, stemmer desuden ikke overens med de faktiske oplevelser, jeg har haft som kunde.
Den lånebil, der blev stillet til rådighed, var ikke i stand til at opfylde mine transportbehov, og der blev ikke gjort en reel indsats for at finde en passende alternativ løsning. Denne situation har efterladt mig med indtrykket af, at kundens interesser ikke prioriteres tilstrækkeligt.
Givet det vedvarende svigt i service og support, føler jeg mig tvunget til at finde egne løsninger og kan derfor ikke anbefale LeasePlan til andre.
Jeg håber, at denne feedback vil blive taget til efterretning, så andre kunder ikke oplever det samme i fremtiden.
Aldrig mere leaset bil, hvor LeasePlan er involveret.
Den 31/5-24, afleverer jeg leaset bil hos Applus, hvor alt er i orden og der ikke er noget der skal udbedres for min regning.
Applus sender en forkert afleveringsrapport til LeasePlan, som jeg kan konstatere, da jeg får en opkrævning fra LeasePlan.
Jeg må selv kontakte Applus, som LeasePlan har et samarbejde med, og få dem til at kontakte LeasePlan, da Applus har lavet en fejl.
Flere gange, har jeg kontakt til LeasePlan, for at få en ny opgørelse. Dette kan de ikke lave i deres system, så jeg modtager en mail, der bekræfter at jeg skal have over 5.000 kr. tilbage.
Dette sker den 25/6-24, hvor de også skriver, at jeg kan forvente de overfører beløbet til mig inden for 14 dage. Dette er bare ikke acceptabelt, pga. en fejl der er lavet af Applus - og som jeg selv har skulle rede ud. Det tager ikke op til 14 dage at overføre penge til den konto.
Jeg ved godt der ikke er gået 14 dage endnu (det er der først på tirsdag), men jeg har i dag fredag endnu ikke set mine penge.
Det er bare ikke godt nok!!
Vi købte sidste måned en brugt bil af Kasper Hesselbjerg fra LeasePlan. Han var super hjælpsom, tog så god tid og besvarede alle spørgsmål grundigt. Varm anbefaling herfra.
Deres kundeservice er gode til at hjælpe efter en skriftlig klage.
Jeg har klaget over deres afgørelse og de har dagsdato 4/6 ændret det. Husk at klage over uretfærdig oplevelser og husk at A-Plus de håndtere bilerne helt forkert og kender ikke retningslinjerne for aflevering. De notere alle skader/ridser/buler små og store selvom man ikke skal hæfte for det. Træls at man først bliver hørt efter en skriftlig klage.
PAS PÅ, ved aflevering får man også en regning på bitte små stenslag. efter 1.5 års kørsel ser de 2 bitte små stenslag som skader og bonger en på dem. selvom de sagde at små stenslag og forbrugstegn regner man med at få.
Jeg giver dem 1 stjerne fordi alt indtil afleveringen sådan set forløb ganske fint.
Men så stoppede den gode service også. Jeg afleverede bilen efter lidt over 1 år og blev præsenteret for en regning på over 16.000 for en bil der overordnet var i rigtig god stand. (Den største regning jeg har modtaget i den 10 år jeg har leaset)
De henviste til deres ”wear and tear”, men jeg kunne så vise dem at mindst 1 af de skader jeg skulle betale ret eksplicit var nævnt - men så var der selvfølgelig lige en undskyldning for det ikke galt her.
F.eks. havde jeg også mistet den ene nøgle, den skal jeg selvfølgelig betale for det er helt fair. Men en regning på 3500 for en nøgle undrede mig alligevel en del, så jeg spurgte på værkstedet hvad en ny nøgle koster: 2000,-. Stadig en dyr nøgle, men 1500 oveni til LeasePlan.
Jeg blev logget af nogle fine priser på ydelse, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse når bilen skal afleveres - jeg vil anbefale at kigge andre steder
P.S: læg også mærke til at mange af de positive anmeldelser ikke har afleveret deres bil endnu
Ved gennemgang af bilen, bliver Leaseplans ”Fair Wear and Tear” rettningslinjer ikke respekteret, og når man efterfølgende forsøger at kontakte deres support, får man kun flabet svar.
Heldigvis er det ikke de store beløb, som jeg kan se andre har oplevet - men stadigvæk en uheldig og måske unødvendig oplevelse.
Det bliver sidste gang at bilen leases gennem dem!
Hold jer langt væk fra Leaseplan. Desværre har al kritikken vedr. Acceptable småridser m.m. været rigtigt til trods for der står i leasingaftalen står de accepteres. Kostede mig kr. 11.000
Kunne vi give dem 0 stjerner , gjorde vi det ! Applus bilsyn forklarede , at de ikke kendte grænserne for uacceptabelt og acceptabelt, men fandt nærmest kun uacceptabelt. Medarbejderen brugte 1 time på vores bil og fandt for ca 18.200kr. Alt imens en anden medarbejdere gennemgik en bil magen til på 15 min . De kom sjovt nok ud med resultat på 0kr.
Deres FTW holder slet ikke med virkeligheden . Fair nok, at har man påført en skade, betaler man, men stenslag er da en del af de brugsspor der kommer ved brug af bilen.
Man må ikke bruge bilen, hvis man vil undgå betaling .
Kontakt med Leaseplan, men de holder fast i deres krav
Afleverede bilen hos Applus som fortalte at de kun tog billeder som de sendte til Leaseplan. Hvis jeg havde indvendinger skulle disse tages med Leaseplan.
Applus havde fejlvurderet en bule og en ridse men da jeg kontaktede Leaseplan var løbet kørt. Jeg skulle have gjort indsigelser da jeg afleverede bilen. Mange mails senere... ikke noget at gøre. Betal regningen.