Anede ikke hvordan jeg skulle have tilmeldt mig. Har absolut ikke brug for den tjeneste. Pludselig var der trukket 179 kr. for et abonnement, som selvfølgelig blev opsagt omgående. Bondefangeri!
I dag har dette fupfirma stjålet 9.674 kr fra min konto....jeg aner ikke hvem de er....jeg har absolut ikke købt noget til det beløb, nogen steder...jeg har kontaktet banken ....så der vil komme en i... Se mere
PAS PÅ DETTE FIRMA ER FUSK NÅR DU KØBER EN BILLUG SÅ AUTOMATISK UDEN DU VED DET - NÅR DU ACCEPTERER BETALINGS BETINGELSERNE ACCEPTERER DU OGSÅ UDEN AT VIDE DET ET FAST ABBONEMENT SOM KOSTER HVER... Se mere
De forsøger at skjule at du skal betale 179,- kr om måneden hvis du køber en vare ved dem. Det fremgår ikke på deres annoncer på Facebook, og når nogle skriver det bliver opslaget slettet af Lagerby.... Se mere
ADVARSEL MOD BONDEFANGERI
Det burde være muligt at give negative stjerner, for det er det rene tyveri!!!!!!! Jeg købte en vare til 89,- som nu har udløst trækning på min konto to gange 179,- på trods af, at da jeg fandt ud af at jeg var blevet trukket første gang, opsagde jeg øjeblikkelig abonnementet, men nu er jeg blevet trukket igen!!! Venter nu på, at beløbet kommer retur.
bestiller et spejl i går
bestiller et spejl i går, ser ikke det er et abonnement på 179kr i mdr. afmelder det i dag, nu ser vi om jeg bliver trukket penge. Kan ikke fjerne mit kreditkort på deres hjemmeside.
snyd og humbug
snyd og humbug
ser et tilbud på facebook med en vare til 39 kr - man kan udmelde sig inden 14 dage - det gør jeg med det samme
jeg bliver så senere trukket for 179,-
jeg skriver til dem at de skal returnere pengene - det vil de ikke hvis jer ikke kan fremskaffe en mail fra dem at jeg har opsagt - det er svært idet at jeg opsagde det med det samme på deres hjemmeside - sådan kan man også snyde deres kunder
Bondefangeri!
Jeg blev fristet af et godt tilbud i en annonce på Facebook.
Varen kostede 39 kr.
14 dage efter trækkes der 179 kr. på mit kort.
Jeg er åbenbart blevet meldt ind i Lagerbys kundeklub.
Jeg skriver til deres kundeservice som hårdnakket påstår, at det fremgår tydeligt. Bevares...det står på deres hjemmeside (som man ikke ser når man køber via annoncen) og muligvis under "handelsbetingelser", som ingen jo læser.
Det er og bliver en tarvelig måde at tjene penge på og virkelig dårlig markedsføring.
Desuden står der på deres hjemmeside, at de har fem stjerner på Trustpilot - er det lovligt, da det jo aldrig har været sandt?
Dette er bevidst snyd - hold jer væk
Jeg købte en vare i august til 29 kr. Jeg har nu fundet ud af, at jeg har betalt 'abonnement' siden hver måned til 179 kr!
Hvis jeg kunne gav jeg dem 0 stjerner
Hvis jeg kunne gav jeg dem 0 stjerner. Når man køber noget, så bliver man samtidig tilmeldt et medlemsskab til 179 kr om måneden. Og hvad får man så for 179 kr om måneden ? INGEN TING.
Tilmed så fjerner de ens svar som man skriver til andre inde i tråden som er i et af deres reklamer på fb. Der advarede jeg flere om at passe på. Det svar blev filtrerede væk. Føj siger jeg bare
Egentlig fortjener I ikke en eneste stjerne!!!!
LAGERBY
Egentlig fortjener I ikke en eneste stjerne!!!!!
Her handler man i blinde, og tror at det er en hæderligt virksomhed.
Jeg gør mig den grimme oplevelse at jeg er blevet betalende medlem til mdr. lige 179,00 kr. ganske uvidende. Først når jeg har afsendt min ordre kommer jeres grimme sande ansigt frem omkring dette, BEDRAGERI!!!!!
MVH.
LLJ Vojens
Bondefangeri!
Jeg blev fristet af et godt tilbud i en annonce på Facebook.
Varen kostede 49 kr. og normalprisen (stod der) var 149 kr.
Varen kom og viste sig er være det værste bras, jeg grinte af mig selv og tænkte, at det var for billigt - og smed varen i småt brændbart.
14 dage efter trækkes der 179 kr. på mit kort.
Jeg er åbenbart blevet meldt ind i Lagerbys kundeklub.
Det er og bliver en tarvelig måde at tjene penge på.
ADVARSEL
Advarsel
hvis du køber noget, bliver du medlem af deres kundeklub, og de trækker 179 kr hver måned
Hold dig langt væk fra lagerby
Hold dig langt væk fra lagerby. Køb og ligepludselig er du medlem til 179. Kr om måneden. Ja som en tidligere skrev det er bondefangeri og burde være ulovligt.
Bondefangeri
Købte en lille ting, i øvrigt af ringe kvalitet. Pludselig er man medlem og betaler abonnement. Det burde være ulovligt.
Bondefanget
Købte en mobilholder til kr. 39,- og blev samtidig bondefanget til at betale kr. 179,- pr. måned i medlemskab, UDEN at det direkte fremgik af købsaftalen, hvilket må siges at være VIRKELIG dårlig forretningsmoral.
Modtog mobilholder som gik i stykker…
Modtog mobilholder som gik i stykker ved montering.
Er nu heldigvis meldt ud af Lagerby, som jeg uheldigvis var blevet medlem af.
Lidt bondefangeri
Opdager at der kommer medlems pris oven i for mindst indeværende måned . Så nej tak