Anede ikke hvordan jeg skulle have tilmeldt mig. Har absolut ikke brug for den tjeneste. Pludselig var der trukket 179 kr. for et abonnement, som selvfølgelig blev opsagt omgående. Bondefangeri!

I dag har dette fupfirma stjålet 9.674 kr fra min konto....jeg aner ikke hvem de er....jeg har absolut ikke købt noget til det beløb, nogen steder...jeg har kontaktet banken ....så der vil komme en i... Se mere

PAS PÅ DETTE FIRMA ER FUSK NÅR DU KØBER EN BILLUG SÅ AUTOMATISK UDEN DU VED DET - NÅR DU ACCEPTERER BETALINGS BETINGELSERNE ACCEPTERER DU OGSÅ UDEN AT VIDE DET ET FAST ABBONEMENT SOM KOSTER HVER... Se mere

1,3

Dårlig

Kunne man give minus-stjerner

Kunne man give minus-stjerner, ville jeg have gjort det.
Er havnet i samme latterlige situation som mange andre: Har bestilt og betalt en vare, er uden selv at have tilmeldt mig havnet i et register og forventes tilsyneladende at skulle betale 179 kr hver måned for den "tjeneste". Kan kun advare andre imod at hoppe på det samme formentlig ulovlige nummer....

12. juli 2024

Både varen og forretnings politik…

Både varen og forretnings politik levede bestemt ikke op til mine forventninger, nu er jeg spændt på om de har slettet mig fra deres " fælde ", ellers findes der andre lidt mere besværlige måder at gøre det på så til alle andre hold jer langt væk fra dette plattenslager firma.

18. juni 2024

Jeg har aldrig oprettet et abonnement…

Jeg har aldrig oprettet et abonnement hos jer, jeg har købt en ting via facebook også kan jeg se at i har trukket penge fra min konto 3 gange. Svindel hjemmeside!!!!!!

Jeg købte en ting til 39 kr og har betalt næsten 600 kr i abonnement..

11. juni 2024

Skjuler medlemsgebyr på 179 kr/ måned

De forsøger at skjule at du skal betale 179,- kr om måneden hvis du køber en vare ved dem. Det fremgår ikke på deres annoncer på Facebook, og når nogle skriver det bliver opslaget slettet af Lagerby. Helt bevidst forsøg på at narre folk til at købe en billig vare, og efterfølgende kræve 179,- / måned for medlemskab der er en forudsætning. Svindel! Bemærk at de heller ikke er e- mærket! Hold jer væk fra Lagerby.

23. maj 2024

Hvor kom det fra?

Har så vidt jeg ved aldrig købt noget af Lagerby. Trods det, opdager jeg pludselig at der er trukket et beløb på min konto for et medlemsskab jeg adrig har givet tilsagn til. Dækker andre firmaer over tilknytning til dette foretagende?
Marian

23. april 2024

Købte et spejl til 89kr

Købte et spejl til 89kr , spejlet er ok, og der gå gå ikke mere end 10 dage så hæves der 178kr fra min konto uden jeg har givet tilsagn om det fra min konto. Det har muligvis stået i annoncen at der kræves et medlemskab/ gebyr for at kunne handle hos Lagerby. Dette har stået med så små bogstaver at det er overset. Det giver ikke mening at man skal betale et gebyr for at kunne handle lidt billigere! Svindel og humbuk🤔

16. april 2024

Advarsel!! Stop al handel med Lagerby

Jeg kan kun tilslutte mig koret af bondefanget kunder i denne forretning. Der bør være en særlig varm plads i h3lvede til virksomheder med så lav en moral. Jeg håber de får som fortjent når Karma indhenter de ansvarlige.

31. marts 2024

Svindel

Min kone købte et spejl og bliver nu trukket kr. 179,-, der er ingen kvittering på købet, for den fulgte ikke med, kundesupport kan ingen få fat i, et latterligt plat firma, h9ld jer langt væk fra dem.

10. januar 2024

Lad være de snyder

De opretter et medlemskab uden at man lægger mærk til det og trækker så 179 om måneden det er en af de værste firmaer lad være med at købe.
Jeg politi anmelder hvis de ikke refundere mine penge omgående da deres support er udueligt og ikke svarer

28. februar 2024

Hej hold jer langt væk fra denne side

Hej hold jer langt væk fra denne side, man bliver automatisk medlem til 179 kr pr. måned.
Vi opdagede det pludseligt, og heldigvis en mail med min opsigelse. Håber det stopper det har nemlig kostet en del. Så igen hold jer væk fra denne side.

14. februar 2024

Er dette din virksomhed?