Anede ikke hvordan jeg skulle have tilmeldt mig. Har absolut ikke brug for den tjeneste. Pludselig var der trukket 179 kr. for et abonnement, som selvfølgelig blev opsagt omgående. Bondefangeri!

I dag har dette fupfirma stjålet 9.674 kr fra min konto....jeg aner ikke hvem de er....jeg har absolut ikke købt noget til det beløb, nogen steder...jeg har kontaktet banken ....så der vil komme en i... Se mere

PAS PÅ DETTE FIRMA ER FUSK NÅR DU KØBER EN BILLUG SÅ AUTOMATISK UDEN DU VED DET - NÅR DU ACCEPTERER BETALINGS BETINGELSERNE ACCEPTERER DU OGSÅ UDEN AT VIDE DET ET FAST ABBONEMENT SOM KOSTER HVER... Se mere

De forsøger at skjule at du skal betale 179,- kr om måneden hvis du køber en vare ved dem. Det fremgår ikke på deres annoncer på Facebook, og når nogle skriver det bliver opslaget slettet af Lagerby.... Se mere

1,3

Dårlig

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL
Det er et abonnement på 179 kr pr måned og det står ikke synligt når man køber. Så det bliver dyre varer og svarer til Temu og de svindler i det mindste ikke

12. marts 2025

Hold jer væk

Hold jer langt væk fra Lagerby London, jeg købte en ting til 99 kr og der var ingen advarsel om noget med abonnement pludselig var jeg fanget i et abonnement og havde aldrig fået noget kode og firmaet svaret ikke på mail ….. lige pt har jeg logge ind ved at skrive glemt kode og krydser alt for at de ikke trækker flere penge fra min konto jeg har talt med min bank og håber de kan hjælpe ps det abonnement er 179 kr om måned så den ting til 99 kr er godt nok blevet en dyr ting 🤬

24. februar 2025

Hold jer væk fra lagerby.dk

Hold jer væk fra lagerby.dk. Jeg købte noget kattemad, og pludseligt er man fanget i et abonnement. Har afmeldt det igen, men nu svarer de ikke på gentagne mails.

15. februar 2025

⚠️Faldt i fællen.⚠️

⚠️Faldt i fællen.⚠️
Nu trækker de 1,79kr flere gange om dagen og når jeg prøver at gå til ders hjemmeside for at prøve at fjerne arboretet findes siden ikke ligepluslig. Hat fået nu spærret mit kort.

⚠️Hold jer væk så du ikke også falder i fællen⚠️

10. december 2024

Købt en havebænk på Facebook

Købt en havebænk på Facebook, der nu næsten har kostet kr. 1000,- opdagede at Lagerby har trukket kr 179 fra min konto siden juni - slut 2.10 da jeg opdagede hvad der skete. Man bliver tildelt et abonnement på kr 179 pr måned så man kan få varer til indkøbspris. Men da man ikke ved det bruger man ikke den mulighed(hvis det overhovedet er sandt). Så rent fup og udnyttelse af at folk ikke læser 4 sider med småt. Så køb ikke noget hos Lagerby😳de skjuler oven i købet ophævelsen af abonnementet - har bedt dem sende mig det de uretmæssigt hat trukket.

30. maj 2024

Skjult medlemskab.

Skjult medlemskab.
I det skjulte bliver man oprettet som medlem til 179kr pr md. Dette er ikke ok
Vi har indgivet en klage, men har ikke fået svar.
Må på det kraftigste fraråde alle at handle ved dette firma

4. oktober 2024

LAGERBY SNYDER DIG PAS PÅ !!!!

PAS PÅ DETTE FIRMA ER FUSK

NÅR DU KØBER EN BILLUG SÅ AUTOMATISK UDEN DU VED DET - NÅR DU ACCEPTERER BETALINGS BETINGELSERNE ACCEPTERER DU OGSÅ UDEN AT VIDE DET ET FAST ABBONEMENT SOM KOSTER HVER MÅNED 179,-kr

DET ER SÅ UTROLIG DÅRLIG OG TARVELIG FORRETNINGS ETIK 🤬🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮

8. november 2024

De skal slet ikke have nogen stjerne!

De skal slet ikke have nogen stjerne!
Større tyveknægte skal man lede længe efter. Køb en ting hos dem, og de hæver 179,00 kr. fra din konto hver mdr. fordi de har gjort dig dig til fast abonent.
Opdagede helt tilfældigt de havde hævet 2 gange fra min konto.
Kan se her i tråden jeg ikke er den eneste de har stjålet fra.
Så køb ALDRIG noget fra den biks.

4. oktober 2024

A/S fup og svindel

Jeg har købt bøjler til 98,- og har nu betalt 456,- for dem da lagerby hæver penge på min konto hver måned, det er godt nok en ufin måde at tjene penge på, det er en frækhed uden lige, hilsen nette

15. juli 2024

Falsk reklame

Jeg bestilte en espresso kande på tilbud til 69kr i stål, som det fremgik af annoncen. De sendte en i aluminium. Da jeg klagede, skrev de, at det var beklageligt, at varen ikke levede op til beskrivelsen og at det var leverandøren, der havde skrevet forkert! Jeg kunne returnere den til (adresse). Det kostede 69kr at sende den tilbage! Jeg fik aldrig den i stål. Det skal så lige nævnes, at jeg får de 69kr for kanden tilbage - men altså i sidste ende var det bare bøvl, spildte penge og tid.

2. september 2024

Tyveri

Føj, så blev der lige opdaget en fæl månedlig opkrævning på hele 179 kr!

Det sgu ikke lige det man regner med når man handler, og sågar uden en profil!
Så den skulle lige oprettes før man kunne afmelde noget ikke eksisterende, uhyggeligt.

Det er tyveri og snyderi.

Pas på med at købe fra dem, spær jeres kort.

3. september 2024

Jeg giver 1 stjerne

Jeg giver 1 stjerne, fordi det ikke er muligt at give 0.
Det er ikke tydeligt, at man automatisk bliver medlem og dermed trukket 179,- / måned ved et køb.
Så hvis I vil købe fra Lagerby, så PAS PÅ og vær opmærksom på, at de gør dig til medlem og trækker fra din konto hver måned.
Jeg køber aldrig mere fra dette firma

7. august 2024

Ja super så er jeg også havnet i…

Ja super så er jeg også havnet i fælden, selv om jeg ellers altid passer mega meget på. Her til aften så jeg at der stod at Lagerby trækker 179 kr. på din konto og jeg tænkte øhh hvad? Jo jo det er såmænd en abonnementshop. Man skal godt nok købe mange varer portofrit om måneden, for 179 kr. om måneden plus varen pris. FUP OG PAPIR!!!!

29. juli 2024

Scam-firma!!

Scam-firma!!
Sælger billige plast-produkter på SoMe og trækker efterfølgende betaling for et uønsket abonnement, indtil “kunden” opdager svindlen!
Har politi-anmeldt dem

22. juli 2024