Kontaktede deres kunde service og blev ringet op af den mest ubehøvlede medarbejder/sælger! Her kommer jeg aldrig til at handle igen. Underligt at de har kunder med den måde at tale til folk på men de... Se mere
Jeg synes de skal have en rød stjerne som symbol på dårlig moral. Jeg købte de billigste briketter og fik noget der lugtede af plastik og nærmest skulle skovles i brændeovnen fordi det smuldrede.... Se mere
Købet på kvalibrænde.dk af 2 paller træbriketter var nemt og uden problemer. Pengene blev trukket på mit dankort ved afsendelsen. Leveringen skete på 3 hverdag. Træsmuldet der er blevet brug... Se mere
Bestilte en palle briketter hos kvalibrænde fordi jeg syntes godt om hjemmesiden,de virkede oprigtige angående kvaliteten,fik den også til tiden,flink chauffør,intet galt der,men har nu brugt dem i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kvalibrænde er høj kvalitet til billige priser. Kvalibrænde.dk har egne pressere i Polen og derfor er der kontrol over kvalitet, levering og priser.
Danmark
- kvalibraende.dk
Andre kiggede også på
God Kvalitet, dårlig leverings service
Hej, bestilte for ca 4 uger siden 5 paller Briketter. dog var leverinstiden længere end annonceret på hjemmesiden. Fik oplyst efter jeg ringede og rykkede for leveringsdag at det var pga stor efterspørgsel, men som leverandør af, burde man jo være vidende om at når fyringssæsonen starter at der kan komme mange bestillinger. Jens var / er dog meget høflig og service mindet, så det er kun en mindre detalje at det tog lidt længere tid at få det leveret. Men så er selve leveringen... ak ak ak, sjældent har jeg set så ringe vognmands service (ikke Jens's skyld) ... første gang bliver jeg ringet op af chafføren en torsdag aften ca.19:30. og fortæller mig at han er der om 10 min.... (ikke sund fornuft KUN at varsle med 10 min) - anyway, jeg fortæller chafføren at jeg desværre ikke er hjemme og kan modtage, men vil undersøge om andre kan tage imod.. Det er der ikke, og jeg fortæller chafføren dette, og så er han småsur over det og siger så han ikke kan levere den dag... og så alligevel ringer han 15 min senere og fortæller han holder foran min bolig og hvor han skal læsse det af ?. Ja så er man efter min mening ikke særlig kvik af en chaffør at være. Igen afviste jeg at tage imod det.. Efter adskellige forsøg på at få det leveret lykkedes det endelig efter ca 2 uger. Desværre kan De vognmænd som kører fra Kvalibrænde IKKE køre ind et sted hvor man har sten underlag, og at slæbe 5 paller brikketter ude fra hovedevejen, var ikke lige det jeg forventede. Kvalibrænde bør informere kunder om de KUN kan levere til fast vej / underlag.
Kvaliteten er jeg ganske tilfreds med, dog har jeg fået leveret 2 forskellige typer briketter af en eller anden årsag, og der er da lidt kvalitetsforskel på dem synes jeg :-(
Om jeg vil handle hos Kvalibrænde igen. hmm vil ikke udelukke det, men vil holde andre muligheder åbne.
Torben, Ølsted

Besvarelse fra Kvalibrænde
God service og gode briketter
Meget imødekommende betjening. Og levering lige hvor jeg ønskede det. Jeg var hjemme og kunne sige hvor og de blev da også kørt ca 25 meter ind ad en havegang. Meget lidt aske tilbage. Lang bedre kvalitet end det jeg plejer at købe i de store butikskæder.
Fin kundeservice...
Jeg skrev netop på min ordre, at mit brænde skulle leveres på kvartpaller - ellers kan det ikke komme forbi vores trappe.
Jeg blev ringet op mht. at dette ikke kunne lade sig gøre og fik muligheden for få at mine penge igen.
Fin service!
Holder hvad de lover.
Fra jeg bestilte en palle bøgetræ og en palle briketter, til de var leveret, gik der 2 dage. Jeg fik stillet dem lige hvor jeg ville have dem i min indkørsel. Så det kunne ikke gå meget bedre.
Jeg opdagede efter et par dage at man kunne købe briketter, til en noget laver pris, ved bauhaus. Købte et par poser, for at teste om de var lige så gode. ( har aldrig brugt briketter før) Det er de ikke. Der er kæmpe forskel. Dem jeg har købt ved kvalibrænde, holder 40-50 % længere og der er næsten ikke noget aske bagefter. De andre smuler og når de har brændt lidt tid, falder de fra hinanden og ligger som en bunke savsmuld.
Bøgetræet er dejligt tørt, men længden er dog til den lange side. Der er ikke noget der over de mål der stod. Men det er lidt for langt til min den ene brændeovn. Men det er jo min egen skyld.
Vil klart anbefale kvalibrænde.
superb kundekontakt/service
Købte en palle med brikketter, men synes godt nok de så "skumle" ud, da de var mørke og bulede,da de lignede nogle der havde fået fugt..
Kontaktede derefter kvalibrænde og fortalte om "problemet".. Fik en meget fornuftig snak om hvorfor de var mørke og bulede.
Kvalibrænde ville bytte/tage dem retur, hvis jeg var utilfreds med kvaliteten, fik lov til at brænde et par stykker af som prøve..
Har nu brændt 5 brikketter af og de brænder som brikketter nu skal brænde ;-)
så alt i alt hatten af for deres brikketter og ikke mindst deres kontakt/kundeservice, som reagerede med det samme..
Søren
Vil du have gode briketter så Kvalibraende
bestilte en prøve af briketter, har ind til nu kun fyret mede brænde,blev overrasket over så fint forbrændingen var med lang glødetid og næsten ingen aske, det bliver med briketter fra Kvalibraende når brændeskuret skal fyldes op igen.
Perfekt
Det var en rigtig fin handel. Fik leveret som jeg bad om og der var fin kontakt.
Alt ialt handler jeg gerne der igen.
Bestilt, leveret, fyret op!
Vi skulle, som så mange andre, bruge lidt brænde.
Vi havde noget fra sidste vinter så det var nu ikke så meget der skulle bruges. Så vi tjekkede priserne på nettet samt holdt det op imod trustpilot og fandt frem til Kvalibrænde virkede fornuftige.
Så vi bestilte et pakketilbud bestående af 1 tårn ask med 4 poser optændingsbrænde samt 1 lille bøtte optændingsbrikker.
Da vi har en faskine i vores indkørsel som tidligere blev smadret ved en uopmærksom leverandør, så gav vi dem besked om at levere indtil der.
Min kone går hjemme så hun tog pænt imod og han kunne da godt forstå vi ikke ville have det kørt over der, for de kan ikke bære vægten af et tårn brænde :-)
Det virker som fint træ vi har fået. Så det er da ikke utænkeligt at vi igen handler der, alt efter priser og ry :-)
Men indtil videre vil vi da klart anbefale dem!
Kvalitetsbriketter til tiden
Kun to dage efter min bestilling, modtog jeg mine briketter. Det er aldrig sket før i de mange år, jeg har købt briketter på nette. Ikke nok med det, de var også billige, rigtige gode, og indpakningen var i top. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Kvalibrænde.
intet at brokke sig over
hurtig levering, god pris og god kvalitet - virker som en del bedre briketter end nogle vi købte andetsteds sidste år.
Super!
Jeg har nu gentagne gange købt briketter ved kavlibrænde, og hver gang har kvalitet været i top og levering til aftalt tid.
Levering til aftalt tid
Levering til tiden på aftalt leverings dato.
godt brænde.
Det bedste jeg har prøvet
Kære Kvalibrænde,
Jeg har netop købt et hel læs (24 Ton) af jeres træpiller, kvaliteten er meget god, nok de bedste jeg har prøvet, hurtig og præcis levering.
Mvh. Birger
Nemt og hurtigt.
Som tidligere blev varene leveret helt som ønsket og kvaliteten er som håbet!
Snor-lige levering
Som ny husejer med pejs bestilte jeg efter modne overvejelser og grundige undersøgelser af markedet en palle bøgepejsebrænde.
Og jeg må sige, det fungerede perfekt:
Leveringen ankom hurtigt og uden problemer. Ved levering ydede fragtmanden en usædvanlig god service ift. placering - til trods for vanskelige arbejdsforhold.
Også kvaliteten er i top; godt tørt brænde, kløvet i passende størrelser.
I enhver henseende snor-lige; både kvalitet og levering! Ingen grund til at overveje en anden leverandør næste gang.
annieskov@privat.dk
Har fået en prøvepakke med briketter. Meget hurtig levering.
Rigtig gode briketter som vi helt sikkert vil bestille flere af inden
næste vinter.
God Kvalitet
Bestilte en prøvepakke og kvaliteten er meget meget bedre en andre briketter jeg har prøvet.
Vil helt sikkert bestille briketter der til efteråret.
Super brænde!
Hurtig behandling af ordre - og hurtig levering.
Super træ-kvalitet!
Vognmanden stillede brændet lige hvor jeg havde beskrevet.
Absolut intet at klage over :-)
hurtig levering
Jeg har modtaget 2 paller briketter fin hurtig levering, Dog var fragt mand et kapitel for sig selv, det var ikke en behagelig oplevelse.
Der står hvor det skal leveres og selv på trods af det, så var det godt jeg var hjemme, ellers havde jeg skulle hente brikketerne ude på lars tyndsk-- mark.
Super kvalitet, hurtig levering og billige priser
Kære Kvalibrænde.
Jeg har netop modtaget min ordre af en palle briketter og en palle bøgepejsebrænde. Super hurtigt leveret – 2 dage efter bestilling og en fantastisk kvalitet. Brændet er tørt og lige til at stoppe i pejsen.
Jeg har før handlet med et af de store Olieselskaber, Trælasthandler og flere af jeres konkurrenter. De lovede ovntørret træ men det var absolut ikke tørt. Men jeres briketter og pejsebrænde var absolut tørt og en super kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer!
KH, Kim Kristensen, Hadsund