Kontaktede deres kunde service og blev ringet op af den mest ubehøvlede medarbejder/sælger! Her kommer jeg aldrig til at handle igen. Underligt at de har kunder med den måde at tale til folk på men de... Se mere
Jeg synes de skal have en rød stjerne som symbol på dårlig moral. Jeg købte de billigste briketter og fik noget der lugtede af plastik og nærmest skulle skovles i brændeovnen fordi det smuldrede.... Se mere
Købet på kvalibrænde.dk af 2 paller træbriketter var nemt og uden problemer. Pengene blev trukket på mit dankort ved afsendelsen. Leveringen skete på 3 hverdag. Træsmuldet der er blevet brug... Se mere
Bestilte en palle briketter hos kvalibrænde fordi jeg syntes godt om hjemmesiden,de virkede oprigtige angående kvaliteten,fik den også til tiden,flink chauffør,intet galt der,men har nu brugt dem i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kvalibrænde er høj kvalitet til billige priser. Kvalibrænde.dk har egne pressere i Polen og derfor er der kontrol over kvalitet, levering og priser.
Danmark
- kvalibraende.dk
Andre kiggede også på
Fortrinligt brænde
Kvalitet OK, men lidt problemer med leveringstiden
Ukompliceret.
Nem og overskuelig hjemmeside, alle aftaler overholdt og en god levering. Alt i orden. Det var den næstbillgste jeg kunne finde, men modsat den billigste leverandør, ville kvalibrænde.dk gerne garantere fugtighedsprocenten i det ovntørrede træ, hvilket var vigtigt for os. Så billig og god :-)
Super oplevelse
Kvalibrænde holder hvad de lover. Vi fik det vi bestilte hurtigt og lige til døren. Hvad mere kan man forlange?
fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering ganske uden nogen form for problemer - handler der igen
Kvalitets briketter
God pris, hurtig levering og en super kvalitet!
Fin kvalitet og præcis levering!
Har for første gang benyttet Kvalibrænde og købt to tårne med pejsebrænde af bøg. Er fuldt ud tilfreds med produktet og hele proceduren fra bestilling til levering.
Efter snak med forhandler, er briketter blevet ombyttet uden problemer.
Træbriketterne smuldrer fra hinanden og briketterne er næsten ligesom træ mel. Når man er færdig med at bruge en pakke, er bunden af brænde beholderen er helt dækket af pulver.
En positiv oplevelse
Briketterne jeg modtog var af en for dårlig kvalitet, og jeg havde anset handlen som en dårlig handel.
Et stykke tid efter kontakter kvalibrænde mig på mail for at anmelde kvalibrænde her på Trustpilot, her fortæller jeg kvalibrænde om kvaliteten på briketterne.
Efter en smule korrespondance fremsender jeg billeddokumentation til kvalibrænde, som med det samme giver mig ret i at kvaliteten ikke er i orden. Kvalibrænde tilbyder mig at bytte samtlige briketter, men da de er slæbt under tag med håndkraft aftaler aftaler vi en rabat på briketterne.
Det kan godt svare sig at fortælle kvalibrænde om hvilken kvalitet deres underleverandør afsender.
Nemt, hurtigt, god service og ikke mindst favorabel pris.
Det var ret tilfældigt at det blev jer som skulle levere vores næste omgang træbriketter. Jeg gik på nettet og kikkede priser og leveringsfrist og så var der ikke mere at betænke sig på.
Bestil og vent, og trylle trylle så var leverancen i vores indkørsel.
Jeg ringede til jeres firma for at få at vide hvornår på dagen jeg kunne forvente fragtmanden og blev stillet om direkte til denne. Lidt over middag, var beskeden og det passede.
Alt i alt godt gået.
Mange hilsner
Kim Kanstrup
Ønsker bedre indpakning
Jeg har mit brænde stående under et halvtag, og det står tørt, men ved fugtigt vejr suger det fugt fordi det ikke er pakket 100% ind og derved vokser det de steder hvor indpakningen ikke er lukket, ellers ingen problemer super god service.
Kvalibrænde.dk = kvalitet!
Jeg bestilte 2 paller brænde en fredag aften. Mandag eftermiddag stod det smukt og tørt i min carport.
Og betaling for købet blev først trukket mandag efter leverance; se dét er service!!
Tørt træ og kvik levering
Fuld tilfreds med leverance af tørt bøgebrænde. - Fik 5 poser optændingsbrikker gratis oveni, da ovntørret ask var udsolgt. Blev leveret, lige til carporten, 2 dage efter bestilling
Kan kun anbefales - vi bliver fast kunde her.
God kvalitet, hurtig levering
Det er anden gang vi bestiller deres briketter, de brænder godt, prisen er rimelig og servicen er god.
God service, god kvalitet
Har købt briketter hos Kvalibrænde de sidste 2 år. Ved første køb konstaterede jeg at briketterne vejede ca. 4% for lidt, svarende til at der manglede ca. 40 kilo briketter på en palle. Jeg ringede til Jens Madsen, som beklagede - og sørgede for at jeg fik en refusion overført til min bankkonto næste dag. Super kundeservice, og godt at der bliver taget ansvar når der er noget galt !
Briketterne brænder rigtigt godt, og længe. Jeg kan kun anbefale Kvalibrænde.
/René
God pris - hurtig levering - træbriketter.
Fandt Kvalibrænde på nettet.- de havde de bedste priser og fri levering :-)
Meget venlig telefonbetjening.
Super nem hjemmeside.
Ringede til vognmanden om at han ikke skulle bakse for meget med pallen, og derfor bare skulle sætte den udendørs.
Men da jeg kom hjem havde han alligevel fået den ind under taget i carporten helt inde i hjørnet..så regnen ikke ødelagde briketterne.
Super service.
Super oplevelse
Jeg plejer at bestille mit brænde ved et andet firma, men endte efter en googlesøgning på Kvalibrændes hjemmesiden på grund af deres priser.
Jeg er meget imponeret! Bestilte ovntørret ask til samme pris, som ikke-ovntørret ask kostede andre steder. Det blev leveret dagen efter, er i super kvalitet - og vognmanden ringede endda til mig for at høre, hvor på grunden han skulle stille det.
Køber meget gerne ovntørret ask hos Kvalibrænde igen.
luxus..
super service.hurtigt levering og billigt :-)
kan varmt anbefales..
mvh
henrik
Jeg købte en palle træbriketter af dårlig kvalitet. Har haft kontakt med Jens Madsen, som oplyste, at deres briketter normalt er af høj kvalitet, men en lille produktion var gået galt, og han fandt en løsning.
Når uheldet er ude…. Super service
Jeg har for første gang købt briketter hos Kvalibrænde. Briketterne er faste, så de sviner ikke så meget – men jeg var uheldig med den palle briketter jeg fik leveret, - de brændte meget dårligt.
Jeg sender en mail til Jens og gør opmærksom på dette problem og så skal jeg love for at kundeservice på højeste plan træder i kraft.
Jeg får omgående en mail retur hvor Jens beklager at kvaliteten ikke lever op til det som den skal, - jeg får en kort forklaring på at noget kan være gået galt ved produktionen, men vigtigst, - Jens tilbyder mig løsninger så jeg bliver 100% tilfreds. Vi finder sammen en løsning hvor jeg bliver utrolig godt behandlet. Jeg kan" varmt " anbefale Kvalibrænde.
Super kvalitet til rimelige priser samt en meget kort leveringstid
Har lige fået leveret en palle blandet løvtræ i super kvalitet som slet ikke er at sammenligne med det jeg tidligere har købt ved det lokale byggemarked, nu ved jeg hvad tørt brænde er.
Vil også lige rose den fine hjemmeside med meget rimelige priser samt den utrolig hurtige leveringstid.
Mvh. Henrik - Hobro