Jeg synes de skal have en rød stjerne som symbol på dårlig moral. Jeg købte de billigste briketter og fik noget der lugtede af plastik og nærmest skulle skovles i brændeovnen fordi det smuldrede.... Se mere
Købet på kvalibrænde.dk af 2 paller træbriketter var nemt og uden problemer. Pengene blev trukket på mit dankort ved afsendelsen. Leveringen skete på 3 hverdag. Træsmuldet der er blevet brug... Se mere
Bestilte en palle briketter hos kvalibrænde fordi jeg syntes godt om hjemmesiden,de virkede oprigtige angående kvaliteten,fik den også til tiden,flink chauffør,intet galt der,men har nu brugt dem i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kvalibrænde er høj kvalitet til billige priser. Kvalibrænde.dk har egne pressere i Polen og derfor er der kontrol over kvalitet, levering og priser.
Danmark
- kvalibraende.dk
Andre kiggede også på
Kontaktede deres kunde service og blev…
Kontaktede deres kunde service og blev ringet op af den mest ubehøvlede medarbejder/sælger! Her kommer jeg aldrig til at handle igen. Underligt at de har kunder med den måde at tale til folk på men det er nok en Sjællandsk ting.
Lever ikke op til egne leverancetider.
De skriver at de leverer i løbet af 1-3 dage. Men jeg har intet modtaget efter 4 hverdage. Dog brænde af god kvalitet :)
Lagerbeholdning på hjemmesiden ikke opdateret
Bestil træbriketter som ifølge hjemmesiden stod til at være på lager. Da jeg efter 4 dage rykkedefor levering fik jeg besked om at de ikke have briketterne på lager og orden blev slettet.
Fint brænde men for store stykker
Fint brænde; bøg, og gode briketter-fin service- men desværre var brændestykkerne gennemgående for store-og ca. 3/4 måtte flækkes igen, øv.
Jeg synes de skal have en rød stjerne …
Jeg synes de skal have en rød stjerne som symbol på dårlig moral.
Jeg købte de billigste briketter og fik noget der lugtede af plastik og nærmest skulle skovles i brændeovnen fordi det smuldrede. Man burde da mene at plastik ville brænde længe, da det jo indeholder olie, men det har nok også bare været en dårlig kvalitets plastik der er brugt.
Jeg tror jeg køber mine briketter et andet sted næste gang, mest fordi jeg har små børn og naboer. Det er aldrig til at vide hvornår de får lyst til at åbne et vindue.
For stor forskel i kvalitet
For stor forskel i kvalitet , i forhold til levering sidste vinter :-( Indpakning er også meget dårlig.
God kvalitet.
Jeg er bare rigtig godt tilfreds med de briketter jeg har købt. De er faste og brænder længe. Gløderne ligger der endnu om morgenen. Det er de bedste briketter jeg har købt de sidste mange år. Og det er sikkert at det bliver Kvalibrænde der skal levere næste gang.
Og fragtmanden får simpelthen en flaske god rødvin, rigtig sej gut.
Inger Hansen
Alt i orden!
Bestilling, levering og kvalitet af produkt i orden. Især dejligt at fragtmanden, modsat tidligere, kunne komme tæt nok på til at læsse af så det var optimalt for mig. Måske havde han denne gang en pallevogn der kunne køre på grus?
super godt sted
Ingen problemer med bestillingen, træbriketterne var her inde for tidsrammen.
Fragtmanden havde stillet pallen perfekt!
Ved Ca. 5 af pakkerne var plastikken lidt i stykker, men det kan dårligt undgås.
Træbriketterne er af super kvalitet og brænder længe.
Ialt super fin service.
OK kvalitet
Mit bøge brænde er tørt og god kvalitet, vil købe igen, stykkerne er lidt små.
briketter
briketterne brænder godt og de blev leveret helt ind i min garage da der er asfalteret og ingen kantsten. skønt så de ikke blev våde , vi fik dem nemlig da vi var på ferie.. ikke noget at bemærke ellers.
Super
Har bestilt ovntørret bøg og kvaliteten er rigtig god. Nem at tænde og brænder længe.
Særdelses anbefalelsesværdig brændeleverandør
Jeg har tidligere fået leveret brænde fra forskellige leverandører. Fælles for de fleste af dem har været problemer med brænde med for højt restfugtighed, sure og ufleksible vognmænd og brændestykker så store, at jeg selv skulle efterkløve dem.
Kvalibrændes chauffør leverede to tårne med knastørt og fintkløvet brænde direkte klar til brændeovnen. Han satte det desuden lige ved brændeskuret og gjorde det med et smil :-).
Super kvalitet og levering som aftalt
Naboen og jeg bestilt en palle ovntørret brænde hver. De ankom som aftalt og leveret ved skiltene vi havde opsat. Brændet er førsteklasse - gode størrelser og helt rent. Fine varer og god service. VI køber også her næste gang.
Svært at antænde den 'ovntørrede' brænde
Brændet var meget vådt, på trods af, at det ifølge Kvalibrænde skulle være ovntørret.
Har efterfølgende købt brænde hos en anden udbyder (byghjemme.dk), hvor servicen var tilsvarende god, men hvor den ovntørrede brænde var tør og letantændelig.
Rettidig levering.
Ideel størrelse på brændestykkerne.
Perfekt
Hurtig levering, præcis placering i carporten, da vi kom hjem.
Kan kun anbefales.
Mvh. June
Mega hurtig levering
Jeg bestilte briketter fredag aften og fik leveret tirsdag eftermiddag, fantastisk hurtigt, og gode briketter der giver en rigtig god varme
Hurtig levering...
Super gode briketter bestilt i julen, kom alligevel mellem jul og nytår.
Bedre kvalitet end 2013, ville ønske de havde et varenr. Så man var sikker på samme kvalitet næste gang. Men alt i alt meget tilfreds.
Kan ikke blive meget bedre
Har købt briketter hos kvalibrænde de sidste 3-4 år og har tænkt mig at fortsætte.
Skiftede oprindeligt fra en anden leverandør da det via en test viste sig, at kvalibrænde var dem der klart havde de bedste briketter.
Har været rigtig godt tilfreds med både produkt, service og levering.
Får min fulde anbefaling!