Na veel onderzoek besloten om Sensation Milk EA9129 apparaat te kopen en heb er geen moment spijt van gehad. Koffie en vooral de Cappucino is heerlijk. Het is een heel makkelijk apparaat qua bediening... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hadden een krups EA894/T die was eigenlijk best wel snel stuk na 2 jaar net na de garantie periode het bedieningspaneel gaf geen meldingen meer, gewoon pech heet dat, wel gevraagd om een nieuw b... Se mere
1 ste bonen koffie apparaat, 5 jaar en 2 maanden. Garantie is verlopen en geen coulance 2de bonen koffie apparaat 5 maanden en nu al voor reparatie opsturen. Hoezo 5 maanden voor een apparaat van h... Se mere
Na enkele weken gebruik ben ik erg enthousiast over de Krups Coffee Crush Experience. Het apparaat is verrassend compact en neemt daardoor weinig ruimte in, wat ik een groot pluspunt vind. Ondanks het... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
In 175 jaar is er veel veranderd en tegelijkertijd niets. KRUPS is de referentie voor veeleisende koffieliefhebbers. Het iconische KRUPS design geeft prachtig uitdrukking aan onze espresso expertise. Onze intelligente interfaces zijn eenvoudig in gebruik en bieden je de beste mogelijkheden om optimaal van je koffie te genieten.
Kontaktoplysninger
Holland
- krups.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
I bought a Krups espresso machine and…
I bought a Krups espresso machine and have been using it for 1 week and I am very pleased. If you want to taste real coffee, I recommend you to try it.
Espressomachine na ruim 2 jaar kapot.
In februari 2023 een Krups espressomachine gekocht, dus nog geen 3 maanden buiten de garantieperiode van 2 jaar. De machine lekt veel koffiewater onder de machine en de kopjes zijn slechts half gevuld. De klantenservice van Krups vertelde mij dat de garantieperiode voorbij was dus dat ik de reparatie zelf moest betalen. Ik sprak mijn verbazing hierover uit omdat de machine slechts 2 jaar en 3 maanden oud is en altijd uitstekend is onderhouden. Reactie klantenservice:" U wist dat U een machine kocht met 2 jaar garantie". Ja, dat klopt, maar wel onder de aanname dat de machines van Krups gemiddeld 5-10 jaar meegaan, zoals Krups op haar website vermeldt. Kortom, zeer slechte service van Krups en misleidende info op haar website.
Goede communicatie en zeer snelle…
Goede communicatie en zeer snelle levering.
onze tweede Krups espressoapparaat
Vandaag onze tweede Krups espressoapparaat ontvangen. Na c.a. 24.000 kopjes koffie was het voor onze eerste machine uit 2018 echte genoeg geweest. De nieuwe machine is nog steeds identiek en ik hoop net zo lang deze machine te mogen gebruiken.
De eerste kop was alweer als vanouds .......
Snel geholpen en prettig
Zalige koffie elke keer weer een feestje
Levering van het juiste spul en…
Levering van het juiste spul en volgende de gegeven informatie. Prima prijs.
Highly recommend
I bought a coffee machine from Krups and I love it. The best coffee machine which I ever had. Easy to use, very smart menu, easy to clean, very tasty coffee etc. Thank you Krups!
Een Krups espresso koffiemachine
Een espresso koffiemachine aangeschaft. Prima aankoop gedaan, goede beschrijving, duidelijk!
Konden direct aan de slag, heerlijke koffie , fijne machine Krups E.A. 8108 Roma zwart.
Aanrader voor een leuke prijs. Blij mee!
Een volautomatische koffiemachine…
Een volautomatische koffiemachine aangeschaft. Review gelezen en besloten om deze aan te schaffen. Compact apparaat, hete koffie, makkelijk schoon te maken. Eenvoudige bediening.
Krups, slechte service, slechter machines
Nespresso deed het tot 1 maand geleden nog fantastisch, lekker etc. etc. Tot dus een paar weken geleden waarbij de cremalaag verdween na enkele seconden en er een apart smaakje aan de koffie zat. Krups meerdere keren gebeld, gemailed, ook met hun 'services' afdeling maar die geeft de klant de schuld. Ik zou andere cups moeten gebruiken, terwijl ik meerdere malen heb aangegeven dat ik verscheidene merken heb geprobeerd met allemaal hetzelfde resultaat. Voor mij dus nooit meer Krups.
opgelicht met cashback actie!
Ik heb in februari via bol.com een Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Genio S
Plus apparaat gekocht. Dit was een actie met 50% cashback. De actie liep tot eind februari en je zou tot in maart de aanvraag voor de cashback in kunnen dienen. Mooi niet dus. Je kunt de aanvraag al nergens meer indienen en de cashback steken ze zelf in de zak. Kijk dus uit met deze oplichters!
Slechte consumentenservice
Sinds geruime tijd smaakt de koffie zuur en ben ik er achter gekomen dat de reinigingstabletten al 5 reinigingsbeurten zijn blijven hangen en de machine type EA 8108 niet schoongemaakt is geworden. In de handleiding staat niet vermeld hoe je per direct handmatig de machine kunt reinigen. Tot 3x toe contact opgenomen met Krups consumentenservice en zij konden mij telefonisch niet verder helpen ik zou mijn e-mail achter laten en vervolgens zou ik de procedure per mail ontvangen? Geen reacties ontvangen. Klacht via contactformulier is niet mogelijk blijft hangen bij subcategorie. Krups Nederland gebeld om klacht op mail te plaatsen, geeft telefoniste aan dat ze hier intern geen e-mail adres voor hebben en zij geven mij aan om dit op internet te zetten? Ondertussen ben ik pist off op de manier hoe ik behandeld ben geworden en zit ik met een koffieautomaat in mijn maag waarvan de koffie niet te drinken is. Schandalig in een woord.
Fantastisch
We gebruiken deze koffiemachine nu een paar weken en het is gewoon puur luxe! Het geluid is hoorbaar maar niet irritant, de drankjes die je op kan slaan is ideaal : juiste sterkte, juiste hoeveelheid, juiste temperatuur, echt fantastisch!
Een goede service en snelle levering.
Mooi strak design
Mooi strak design, compact apparaat , lekkere koffie, malen maakt wel lawaai.
Krups Sensation bonenkoffie
Gekocht via de website van Krups. Beste prijs en betrouwbare website. Een snelle levering. Gewoon doen.
We hebben een Krups Sensation gekocht vanwege de beperkte ruimte. Van Senseo naar bonenkoffie. Het is zoooo lekker, ik hoef hier geen duurdere machine voor. Bedankt Krups. Nadeel is de beperkte keuze in kleur.
ONBEREIKBAAR
Wij hebben een koffiezetapparaat van het merk DolceCusto van Krups, type KP130, nu ruim 2,5 jaar oud.
Een paar dagen geleden tijdens het koffiedrinken zegt mijn vrouw, wat zit er in de koffie en spuugt een stukje kunsstof uit, met scherpe randen, ter grootte van een erwt.
Ze had het bijna doorgeslikt.
Wat blijkt, één van de scharnieren van de cuphouder is afgebroken en in de koffie gevallen, zie afbeeldingen.
Dit had veel slechter af kunnen lopen, het was ons wel opgevallen dat de cuphouder de laatste tijd wat lekte, nu weten we ook waarom, het scharnier was denk ik al gescheurd.
Ook hebben we gelijk onze dochter gebeld, ze hebben hetzelfde apparaat dat ook al lekt bij de cuphouder, ook daar blijkt ook al een scharnier gescheurd.
Beide apparaten direct buiten werking gesteld.
Nu is mijn vraag of er meer klachten bekend zijn.
En hoe nu verder.
Met vriendelijke groet
T. Smit
P.S. Ik ben er inmiddels achter dat dit type apparaat met cuphouder met scharnierend deksel niet meer in de winkel ligt.
Nog nooit zo’n slechte klantenservice…
Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Gewoon niet bereikbaar en reageren niet op de mail. 2x ruim een uur in de wacht en helaas…….
Mijn volautomatische koffiemachine van Krups is 7 maanden oud en al 3 keer retour geweest voor reparatie. Na de 3e keer beloofde ze een nieuwe machine maar sindsdien krijg ik ze niet meer te pakken en reageren ze niet op mijn mail.
Groupe SEB van Moulinex, Krups en Tefal………… waar zijn jullie te bereiken als het gaat om SERVICE?
Klantenservice is een DRAMA!
De machine ging binnen de garantietermijn kapot en werd gerepareerd, maar kwam terug met een nieuw probleem. Contact opnemen was een drama: twee keer 45 minuten in de wacht en een verbroken verbinding na eindelijk iemand te spreken.
Klantenservice is een DRAMA!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.