Na veel onderzoek besloten om Sensation Milk EA9129 apparaat te kopen en heb er geen moment spijt van gehad. Koffie en vooral de Cappucino is heerlijk. Het is een heel makkelijk apparaat qua bediening... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hadden een krups EA894/T die was eigenlijk best wel snel stuk na 2 jaar net na de garantie periode het bedieningspaneel gaf geen meldingen meer, gewoon pech heet dat, wel gevraagd om een nieuw b... Se mere
1 ste bonen koffie apparaat, 5 jaar en 2 maanden. Garantie is verlopen en geen coulance 2de bonen koffie apparaat 5 maanden en nu al voor reparatie opsturen. Hoezo 5 maanden voor een apparaat van h... Se mere
Na enkele weken gebruik ben ik erg enthousiast over de Krups Coffee Crush Experience. Het apparaat is verrassend compact en neemt daardoor weinig ruimte in, wat ik een groot pluspunt vind. Ondanks het... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
In 175 jaar is er veel veranderd en tegelijkertijd niets. KRUPS is de referentie voor veeleisende koffieliefhebbers. Het iconische KRUPS design geeft prachtig uitdrukking aan onze espresso expertise. Onze intelligente interfaces zijn eenvoudig in gebruik en bieden je de beste mogelijkheden om optimaal van je koffie te genieten.
Kontaktoplysninger
Holland
- krups.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice, telefonisch niet bereikbaar. Meerdere keren proberen te bereiken. Maar ook per email geen antwoord op je vragen. Aftersales echt ver beneden peil.
Nooit meer Krups!
4 mei 2024 had Krups mij laten weten dat e-care een nieuw koffiezetapparaat besteld, omdat mijn koffieapparaat niet te repareren was. Het is nu 6 juli 2024 en nog steeds niets ontvangen. Ook geen leenapparaat.
Dit zegt al genoeg over Krups (Groupe SEB) de schutterij 27. Ze laten mij nu al langer dan 2 maanden wachten op een apparaat waar ik recht op heb. Geen medewerker die mij belt of mailt. Nadat ik gisteren een klacht heb gediend telefonisch bij de klantenservice van e-care bij Norah, met de vraag of ik door een leidinggevende gebeld kan worden werd door haar gezegd dat zij het druk hebben en niet bereikbaar zijn. Verder heeft zij niets voor mij gedaan. Norah reageerde met haar emoties en kwam maar niet met een passende oplossing. Professionaliteit en klantgerichtheid is ver te zoeken bij de klantenservice afdeling van e-care.
Ik heb garantie en recht op een goed functionerend apparaat. Zowel e-care als Krups doen geen moeite om mij te voorzien van een koffiezetapparaat. Het enige wat ik wilde is koffie kunnen drinken uit een apparaat waarvoor ik honderden euros voor heb betaald bij de Mediamarkt.
Helaas ben ik genoodzaakt om juridische stappen te nemen en de kosten te verhalen bij e-care.
Ik zal dus ook nooit meer een apparaat kopen dat gerepareerd wordt door e-care raad niemand dit aan!
Onze eerste brew terug gestuurd wegens…
Onze eerste brew terug gestuurd wegens lekken andere koffie geprobeerd voor perculator maar zo gauw t apparaat op druk is komt alle water er aan de onderkant uit deze kan dus ook retour wat een waardeloos apparaat
Koffiezetapparaat defect
Koffiezetapparaat defect. Op verzoek van Krups deze naar E-care in Duiven gestuurd. Na twee weken (!) kregen we de melding dat het apparaat niet te repareren was en als wij €150,00 bij zouden betalen, wij een nieuwe zouden krijgen. Dit gedaan. Daarna bijna 4 weken(!) moeten wachten op een nieuwe (en weer naar Duiven kunnen rijden om het apparaat op te halen). Na eerste gebruik nieuwe koffiezetapparaat, blijkt deze dezelfde klacht te te hebben als de eerste die wij opstuurden!
Weer contact gezocht met Krups en na anderhalve week wachten eindelijk een laf mailtje met de melding dat we het apparaat weer naar E-care in Duiven moesten brengen... Dus nu meer dan 2 maanden (!) verder en nog steeds geen werkend apparaat.
Excuus voor mijn duidelijke taal maar: Wat een kl#te-service. Nooit meer Krups voor mij. Wat een bagger.
Goede site de levering was vlot ,het apparaat is echt klasse ben er erg blij mee …
Goede site de levering was vlot het produkt was goed verpakt. Had alleen een probleem met de cashback aan te vragen maar is nu gelukt.
Compliment geven onmogelijk gemaakt, nu klacht!
Ik wilde t bedrijf krups een compliment geven en ging naar de website. Nergens kon ik ook maar iets vinden waarmee dat zou kunnen. Wel een contactformulier, maar met vooraf ingevulde mogelijkheden die. Niets pasten, toch maar iets gekozen en ingevuld. Echter wilde niet verzenden. Dus maar gebeld. Na 5 minuten wachten maar opgehangen. Het compliment is nu een klacht: maak t bedrijf beter bereikbaar!!!!
Nooit aan beginnen
Krups Koffie apparaat werd de koffie minder sterk.
Na contact gehad met klantenservice het apparaat na laten kijken.
Apparaat goed werkend weggebracht, krijg bericht dat er veel vervangen moet worden kosten €250,-.
Maar niet laten repareren, en apparaat opgehaald, blijkt het apparaat niks meer te doen.
Contact opgenomen met Krups, en ze zeggen er mee aan d'r gang te gaan im het op te lossen, na 3 weken niks gehoord te hebben, maar effe gebeld niks mee gedaan, ze zeggen gewoon laten repareren en betalen geen oplossing dus.
Zeer slecht bedrijf nooit een apparaat kopen, komen geen afspraken na, en zeer slechte service.nooit een apparaat kopen, nog geen 1 ster waard
Na 3 weken apparaat al kapot.Opgestuurd…nooit meer Krups
Na 3 weken apparaat al kapot.Opgestuurd naar Duiven.Na 4 weken eindelijk weer terug en na 2 dagen alweer hetzelfde defect.Ik schrik van al de negatieve revieuws……als ik dat eerder had gelezen,had ik dit apparaat nooit gekocht.
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie. Makkelijk schoonmaken. Kwaliteit.
Waardeloos!
16 november 2023!!!! Contact opgenomen met de klantenservice tot en met heden geen oplossing voor mijn ontplofte apparaat! 4 email ontvangen dat ze me niet vergeten zijn en of ik foto's kan opsturen. Die waren bij de 1e email al meegestuurd!
Slecht! Niet kopen
Krups volautomatische koffiezetapparaat is al twee maal kapot gegaan binnen de garantieperiode. Zoals anderen al omschreven, contact met de klantenservice is moeilijk. Bij de tweede keer stroomde de koffie met water door het apparaat heen! Super gevaarlijk dus! Het is natuurlijk allemaal elektra.
Ik raad dit merk sterk af, als je jouw apparaat ter reparatie stuurt ben je hem minimaal 3 weken kwijt.
Snelle levering, fijn apparaat
Snelle levering en blij met de 200 euro cashback. Apparaat is ook top, makkelijk te bedienen en mooi design
Zeer slechte ervaringen
Zeer slechte ervaringen. Koffieapparaat is na 7 weken kapot. Het water stort volledig uit de onderkant van het apparaat. Zeer moeizaam contact te krijgen met het bedrijf. Nemen geen verantwoordelijkheid en vaag beleid omtrent reparatie/retourneren.
Voel me niet gehoord helaas en zou hier in 't vervolg niets meer van bestellen.
Krups Evidence koffiebonenapparaat waardeloos product
Voor de 4e maal ging de Krups Evidence defect. Op 02022024 weer retour naar reparateur. We kochten deze bij BCC in Barendrecht in september 2023. Helaas na 1 week al defect! Ruilen kon niet omdat BCC failliet ging. Dus moesten we gebruik maken van de reparatieservice van Krups een bedrijf in Duiven. Moet zeggen de digitale aanmelding verliep daar goed. Bij aankomst vh product kun je via een digitaal portaal de reparatie volgen. Dat duurt meestal 3 weken per keer! Dus je kunt wel nagaan dat wij tot nu toe weinig gebruik hebben kunnen maken vh apparaat. Krups gaf overigens geen geld terug. Een eigen beleid om het apparaten niet direct op de schroothoop te moeten gooien. Toch na wat meldingen op het Krups Nederland Facebook, ook van mijn zijde, zie ik na mij steeds meer meldingen staan van consumenten die totaal niet tevreden zijn over dit apparaat. Er zijn dus meerdere klachten aan de Krups Evidence. Je zou bijna gaan denken dat er een productie fout in zit? Ik adviseer om de Krups Evidence niet te kopen totdat dit bedrijf erkent dat het een waardeloos product is. Het is een heldere conclusie van mijn zijde!
2e keer zelfde klacht en nu geen garantie meer
Krupps volautomaat EA872B10/700 nu ruim 2 jaar oud en voor de 2e maal weer dezelfde klacht. Blijft spoelen en zeggen haal stekker uit stopcontact. 4 maanden geleden machine gerepareerd en nu weer stuk. Ik lees alleen maar slechte reviews over dit apparaat. Kreeg 3 maanden garantie op de reparatie en nu mag ik gaan betalen. Schandalig voor zo een duur apparaat van 700 euro. Krupps zegt gewoon garantie is voorbij u mag gaan betalen. Ik zou niemand dit apparaat aanbevelen. En Krupps is geen fijn bedrijf.
Krups Evidence One Ea895N Zwart
Krups Evidence One Ea895N Zwart
Ik heb deze machine een jaar geleden BCC gekocht voor 599 euro. Een apparaat met in eerste oogopslag een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het apparaat is zeer makkelijk in gebruik. Er is goed nagedacht over de lekbak, het koffiedik reservoir en het waterreservoir. Cappuccino zetten gaat goed en met de juiste (houdbare) koffie, zet je een heerlijke cappuccino met een stevige schuimlaag.
Zelf merk ik echter dat, hoe ik de maalgraad van het apparaat ook instel en welke intensiteit ik ook selecteer. Met verschillende bonen, van AH tot Celeste, van Lavazza tot Illy, ik krijg er geen super goede koffie uit. De crema laag blijft in de meeste gevallen weg of zeer oppervlakkig. De diepte van de smaken van de koffie blijven uit. Dat is met vergelijkbare koffie die ik uit een DeLonghi of een Jura heb geproefd wel anders. Waar het aan ligt weet ik niet, maar de smaak vind ik onderwelmend.
Tevens is het apparaat erg luid bij het malen en zetten. Zelfs in vergelijking tot andere Krups Modellen. Het zetgeluid komt overeen met een Krups Dolce Gusto. De service is nog slechter in de garantie periode akkoord gekregen om het apparaat te laten beoordelen bij van Krups, BCC heeft het apparaat naar hun eigen Technische dienst gestuurd. Kreeg het apparaat gerepareerd retour, ongerepareerd" 1 jaar wachten, veel water uit de "lekbak waterige koffie.
En geen schuimlaag.
Koop geen krups apparaten slechte klantenservice alsmede garantie of niet de klacht wordt niet opgelost.
Trieste klantenservice van Krups
Mijn dure koffieapparaat is na amper 1 jaar stuk gegaan, ik heb nog garantie. Het lukt niet om via de klantenservice van Krups een reparatieafspraak te maken. Ik hoor al bijna 2 maande verschillende smoesjes maar krijg geen planning van dat bedrijf! Ook zijn ze bijna nooit telefonisch bereikbaar. Echt schandalig. Dit bedrijf hoort niet op een Europese markt thuis!
Weet iemand waar ik een klacht kan indienen buiten dat bedrijf?
1.5 jaar al bezig met mijn automatische…
1.5 jaar al bezig met mijn automatische koffiemachine,constant melk koud dus koude latte,capuchino enz waar ik hem voor gekocht heb.
Of hij mengt niet goed slappe bak en geen schuim ook geen mooie laagjes.
Inmiddels al 3 keer terug geweest.
Echt hele slechte klantenservice daar...en slechte apparaten.
Nu zou hij de volgende keer naar krups zelf gaan.
Maar sinds derde week december krijgen we krups klantenservice niet meer te pakken. Zijn niet aanwezig terwijl het binnen openingstijden valt.
Dacht misschien 2 weken kerstvakantie,maar tot op heden hebben ze nog kerstvakantie zeker.
Want we krijgen nog steeds niemand te pakken en ook email wordt niet beantwoord.
Koop je machine voor 600 euro,troep en geven ze al 1.5 jaar niet thuis en nu helemaal niet.
Zelfs nog anoniem gebeld en andere optie,maar die zitten niet zelfde gebouw en denken niet goh die gaan we is even aanspreken dat ze niet open zijn.
Krups falliet ofzo???
Ik wil na 1.5 jaar tobbe met dit maandagochtend geval een goed werkende hebben.
Kannde datum niet van ervaring 1.5 jaar terug zetten dus datum dat ze niet opnemen dan maar.
Ook daar slechte service of domme mensen,na paar keer hun bellen dat ze niet opnemen bij de klantenservice in december en januari. (gaat er gren lichtje branden dan)
Ben ik opgelicht?
Ben ik opgelicht?
23e besteld, levering zou binnen 1/2 werkdagen plaatsvinden. Tevergeefs, dus geprobeerd contact op te nemen binnen de openingstijden van de klanten service. Blijken gewoon gesloten op woensdag om 4uur? Bestelling al bijna een week “in behandeling”?!?