I går aftes købte jeg en online strikkeopskrift. I skyndingen fik jeg angivet en forkert mailadresse, hvilket jeg gjorde Knithouse opmærksom på pr. mail. Ganske kort tid efter fik jeg opskriften og e... Se mere
Fik 5 dage efter bestilling en mail om, at mit beløb vil blive refunderet, for garnet var udsolgt. De havde hævet pengene, før garnet var sendt. De skrev, at pengene ville være på min bankkonto igen e... Se mere
SVINDEL FIRMA handl ikke her !!!! Kunne jeg , havde jeg givet 0 stjerner. De sender ikke bestilte varer, men opretter en pakkelabel hos GLS umiddelbart efter købet og hæver pengene. Har forsø... Se mere
Aldrig mere knithouse! En uge efter bestilling, hvor de hverken svarer på mail eller tager deres telefon, blev min ordre pludselig annulleret. De havde hævet pengene, hvilket er ulovligt, når de ikke... Se mere
Vi sælger garn, strikkepinde, tilbehør og strikkeopskrifter
Vassingerødvej 87, 3450, Lynge, Danmark
- knit-house@outlook.com
- knithouse.dk
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Jeg er fuldt ud tilfreds
Ikke garn nok i strikkekit
Jeg har efterfølgende handlet hos Knithouse mange gange. Og har altid siden haft positive oplevelser og oplevet super god kundeservice.
Vil gerne lige kommentere på svaret.
I skriver, at jeg kontaktede jer fredag formiddag. Det var præcis kl. 08.15. Det vil jeg kalde morgen.
Jeg strikker ikke løst - men fast.
Jeg har skrevet til jer, hvor meget garn jeg har modtaget.
Til sidst skal siges, at I har tilbudt at sende mig et ekstra nøgle. Det behøver I ikke - jeg har fundet et nøgle andet steds.
------
Var egentlig - på trods af en usædvanligt dårlig opskrift - ganske tilfreds. Indtil jeg opdager, at der ikke er garn nok i mit strikkekit.
Skriver til dem, men får (hurtigt, skal siges til deres ros) den "venlige" besked, at jeg er velkommen til at købe mere garn (og dermed betale for 2x fragt - da de har solgt "hundreder af dette kit" uden problemer.
De spørger, om jeg har modtaget korrekt mængde garn. Det ved jeg af gode grunde ikke - der står ikke ved kits, hvor meget garn de skal sende med. Jeg skriver til dem og oplyser, hvor meget jeg har fået - og spørger, om det er den korrekte mængde. Det vælger de så ikke at svare på.
Der var ikke garn nok. Punktum.

Besvarelse fra Knithouse.dk
Kan kun anbefales
Rigtigt dejligt sted at handle garn på nettet! Beskrivelserne passer (når der står det er blødt, så ER det blødt, hvilket er fantastisk for en kradseoverfølsom sjæl som mig).
Der er vældig hurtig ekspedition. Har netop bestilt noget garn, der kom halvanden dag efter bestilling.
Derudover kan man jo kun glæde sig over at støtte Red Barnet mens man strikker.
Fuld tilfredhed
24 timer (og 15 minutter☺) fra bestilling til levering, det er flot.
Og da jeg havde bestilt, opdagede jeg, at jeg havde haft mulighed for at få en rabat. Ikke noget problem, det blev klaret på "2 sekunder" over telefonen - og med stor venlighed.
Bestemt et sted jeg vil handle igen
Rigtig god sevice
Jeg havde lavet en fejl i min ordre, men blev ringet op dagen efter, hvor de ville høre hvordan det skulle være.
Varerne kom hurtigt.
Jeg er meget tilfreds, og vil bestemt handle hos dem igen.