I går aftes købte jeg en online strikkeopskrift. I skyndingen fik jeg angivet en forkert mailadresse, hvilket jeg gjorde Knithouse opmærksom på pr. mail. Ganske kort tid efter fik jeg opskriften og e... Se mere

Fik 5 dage efter bestilling en mail om, at mit beløb vil blive refunderet, for garnet var udsolgt. De havde hævet pengene, før garnet var sendt. De skrev, at pengene ville være på min bankkonto igen e... Se mere

SVINDEL FIRMA handl ikke her !!!! Kunne jeg , havde jeg givet 0 stjerner. De sender ikke bestilte varer, men opretter en pakkelabel hos GLS umiddelbart efter købet og hæver pengene. Har forsø... Se mere

Aldrig mere knithouse! En uge efter bestilling, hvor de hverken svarer på mail eller tager deres telefon, blev min ordre pludselig annulleret. De havde hævet pengene, hvilket er ulovligt, når de ikke... Se mere

1. Garnforretning
  2. Garnbutik

Vi sælger garn, strikkepinde, tilbehør og strikkeopskrifter

2,0

Under middel

En god kundeoplevelse

Ganske kort tid efter fik jeg opskriften og et venligt svar fra Maria. Det kalder jeg god service.

3. august 2023

Vigtigt til Alle

Hej alle, jer der har handlet på Knithouse Danmark, jeg er ked af at læse alle jeres anmeldelser og dårlig oplevelser, jeg har i midt april overtaget Knithouse Danmark og forsøgt at udrede, alle de mails der har været og tilbagebetalt de penge til de kunder som ikke har modtaget deres ordre. Jeg håber jeg kan få butikken på rette spor igen og vil gerne opfordre til at i kontakter mig, (hjemmesiden og facebook er opdateret med ny mail adresse) hvis i skulle have nogen spørgsmål, så vil jeg gøre mit bedst for at hjælpe jer. Håber i vil give butikken en chance for at overleve.

De bedste hilsner Maria Jensen (ny ejer)

17. april 2023

SVINDEL FIRMA

SVINDEL FIRMA

handl ikke her !!!!
Kunne jeg , havde jeg givet 0 stjerner.
Har forsøgt at kontakte dem, men ingen respons.
rent tyveri. Det må lukkes ned.

4. april 2023

SVINDELFIRMA.

SVINDELFIRMA.
Har forsøgt at kontakte dem, men ingen respons.
Har rettet henvendelse til politiet og til Nets for at få mine penge retur.

19. marts 2023

Ingen service eller kommunikation!

Ingen service eller kommunikation!
Købte to ordrer på shoppen d. 18/3 og d. 20/3. Webshoppen trækker pengene fra min konto (ikke blot et reservationsbeløb, men er hævet fra kontoen) selvom de ikke har afsendt ordrerne. Dette er ikke engang lovligt i følge dansk lovgivning. Jeg forsøger at ringe dem op, hvilket er helt umuligt, de svarer heller ikke på mails. Da jeg endelig kommer igennem lover de at afsende mine ordrer. De ender så med at sende mail til mig om at dele af min ene ordre er afsendt og andet ikke er, og derfor annulleres og de refunderer pengene for det. Dog kan jeg se på tracking det ikke er sendt afsted alligevel. Den anden ordrer refunderer de dagen efter (har stadig ikke fået pengene dog, så kun fået en mail om det). Forsøger at ringe dem op igen d.d. men det kan slet ikke lade sig gøre, så ved pt. ikke om jeg har nogle varer på vej eller hvad der sker.

Vil fraråde ALLE at købe hos Knithouse.dk. Ærgrer mig meget over jeg ikke lige tjekkede deres trustpilot.

19. marts 2023

Ingen kommunikation

Jeg ville jo ønske, jeg havde tjekket trustpilot først….
Butikken havde gode varer til en rigtig god pris, leveringen var rigtig hurtig, så det burde have givet 5 stjerner, men jeg havde fået link til en forkert opskrift.
Det, der er irriterende er ikke det lille beløb opskriften kostede, det er egentlig, at jeg ikke får svar på mail og man kan ikke komme i kontakt med firmaet på tlf. derfor kun 1 stjerne.

16. februar 2023

Bestilte 4 nøgler garn og allerede…

Bestilte 4 nøgler garn og allerede efter 3 dage kom pakken, men kun med 2 nøgler garn !!!
Har forsøgt at ringe og skrive adskillige gange uden held. Telefonnummeret på nyhedsbrevet eksisterer ikke og nummeret på hjemmesiden svarer ikke.
Er helt sikker på, at det er fup dte hele.

29. januar 2023

Fejlfarve

Jeg bestilte 8 nøgler garn i en farve ,og fik dem i 2 forskellige farvekoder. Men kan ikke komme i kontakt med knithouse hverken på telefon eller på mail .de svare bar ikke

24. november 2022

Varer bestilt - intet modtaget

Opdatering 9.januar 2023:
I går fik jeg mail om at varerne var refunderet og pengene burde være kommet ind på min konto. Det var de så i dag, og alt er ok igen, tak for det. Håber Knithouse får styr på deres bagland.
Varer bestilt, hurtigt respons på at min ordre gøres klar. GLS forsendelse klargøres og jeg får besked om GLS har modtaget oplysninger på forsendelsen, men ikke modtaget forsendelsen. 2 dage efter trækkes pengene. Dagene går, GLS viser stadig at de har modtaget oplysninger men ikke forsendelsen, ligesom jeg heller ikke får varer eller mere info. Til sidst skriver jeg og rykker. Et par dage efter får jeg en mail om at "Ups! varen er desværre lige blevet udsolgt :( derfor har vi refunderet pengene til dig."
Irriterende - jeg går ind og ser om jeg kan finde andre varer i samme type - og ser de produkter jeg har bestilt rent faktisk stadig er på lager....... Har skrevet til dem igen -uden at får svar, og er nu spændt på om jeg ser mine penge igen. Knithouse skal virkelig tage sig sammen og gør gerne noget for at udvise god kundeservice.

27. december 2022

Jeg har købt garn der ikke er blevet…

Jeg har købt garn der ikke er blevet sendt. Jeg kan ikke få forbindelse med firmaet. De svare ikke på de e- mails jeg sender og de har telefonsvarer på, i den tid hvor de angivet man kan få fat i kundeservice. De laver en flot markedsføring, sim viser sig at være fup.

13. december 2022

Pas på! Jeg tror dette er et svindelfirma

Pas på! Jeg tror dette er et svindelfirma

Jeg købte garn hos Knithouse i forbindelse med Black Friday - kunne angiveligt få 30% rabat.
14 dage senere annullerer de mit køb uden forklaring.
De forskellige garner er alle sammen stadig til salg på hjemmesiden - men selvfølgelig ikke længere med 30% rabat.
Jeg skriver gentagne gange til Knithouse for at få en forklaring på annulleringen, men hører selvfølgelig ikke noget.
Og jeg har stadig ikke fået penge retur

24. november 2022

Har desværre modtaget 12 nøgler forkert…

Har desværre modtaget 12 nøgler forkert garn, og jeg sender ikke retur før der er svaret på mine mange mails, da jeg skal være sikker på at få enten pengene retur eller de rigtige nøgler. har også ringet rigtig mange gange uden resultat

12. november 2022