Kniekrukken.nl en Kniestep.nl Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onwijs goede service!! Echt heel blij mee… Een bedrijf dat de mens ziet ipv het geld bij een bestelling. Dank! Via Bol besteld. PostNL leverde niet. Arjan van Kniekrukken en Kniestep gesproken,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik ben erg blij met mijn kniestep, op twee krukken voortbewegen is erg zwaar, ik kan me met de kniestep makkelijk bewegen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Echt een aanrader als je onderbeengips he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super handig hulpmiddel een heel stuk beter als krukken of een rolstoel. Makkelijk te monteren en in te stellen op de gewenste hoogte. Diverse thuiszorg winkels hadden slechts beperkte mogelijkheden.... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af hjælpemidler

Skrevet af virksomheden

De kniestep en kniekruk, DE hulpmiddelen voor een onderbeenblessure! Je hoeft niet afhankelijk te zijn met die lastige krukken, pak je zelfstandigheid en vrijheid terug! Wij helpen je graag!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fantastisch stepje

Fantastisch stepje dat heel veel bewegingsvrijheid geeft bij een blessure aan voet of enkel. Snel geleverd en gemakkelijk te monteren. Top!!

18. november 2023

Wat een fijn hulpmiddel

Wat een fijn hulpmiddel, ik gebruik de kniestep nu twee weken. Met krukken lopen vind ik zwaar en kom ik niet ver. Nu met de kniestep kom ik in elk geval buiten een stuk verder. Wel is het opletten bij scheefliggende tegels op straat dan moet je het stuurtje goed vast houden. Maar op gladde ondergrond en asfalt is het heerlijk om vooruit te komen.

14. oktober 2023

Echt fantastisch product

Echt fantastisch product. Was door de kniestep zelfredzaam met mijn onderbeen en voet in het gips. Zelfstandig naar het werk met de metro en streekbus. Ook trein geen probleem (behalve de dubbeldekker).

13. oktober 2023

Iwalk free 3.0 kniekruk ideaal

Ik heb informatie gevraagd en ook gekregen over een Kniekruk iwalk free 3.0.
Ik kreeg de optie om de kruk te kopen met een drie dagen testperiode. Niet goed dan kan ik het terug sturen.
De iwalk was binnen een dag bezorgd en heel makkelijk in elkaar te zetten. Ook het op de juiste hoogste instellen is geen probleem.
De iwalk zit comfortabel en heeft een handige handvat om de kruk mee te tillen in het begin. Je kunt je been ontlasten en met vrije armen gewoon bewegen.
Het vergt wel wat oefenen maar daar zijn ook hele nuttige filmpjes voor gemaakt die het ook heel duidelijk uitleggen. Binnen een half uur had ik het onder de knie.
Trap op en af gaat ook moeiteloos.

Het loopt fijner dan 2 krukken die je moet vasthouden.

Ik raad deze manier aan iedereen aan.

16. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kniestep, een wereld-uitvinding!!!

Via een vriendin geattendeerd op het bestaan van kniestep. Onze jongste hond had me onderuit getrokken en ik had een middenvoetsbeentje gebroken... Binnen 2 dagen had ik de step in huis; een geweldige uitvinding! Ook de communicatie heel vriendelijk en onderhoudend. Ik kan de kniestep én het bedrijf erachter bij iedereen aanbevelen!

24. august 2023

Heel handig!

Ik gebruik de kniestep nu twee weken. Het is zoveel handiger dan de rolstoel! Je blijft beter in beweging. Doordat je op normale hoogte staat, kan je meer doen in bijvoorbeeld de keuken. Ik kan ermee over hogere drempels (voor- en achterdeur). Makkelijk op- en afstappen.
Draaicirkel mag wel wat scherper, in de huiskamer moet ik regelmatig steeds even ‘steken’ om de draai te kunnen maken. Top stepje!

5. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service, super apparaat.

De Iwalk 3.0 heeft ervoor gezorgd dat ik met een gebroken enkel weer zelf dingen kan doen. Omdat mijn handen vrij zijn hoef ik niet meer mijn partner bij alles om hulp te vragen. Ik kan stabiel stil staan en lopen al kan ik er nog niet een hele dag comfortabel op staan. De zool heeft erg veel grip en heb nog nooit het gevoel gehad dat deze weg gleed, ook niet op natte tegels.Tot nu toe ook nog geen problemen ervaren met water, douchen zou zelfs gewoon kunnen. Wel heb ik zelf nog wat extra padding toe moeten voegen onder mijn knie om de overgang van gips naar huid iets comfortabeler te maken. Leren lopen met de kniekruk koste mij enkele minuten en voelt relatief natuurlijk.

Ook 1 keer contact gehad met service voor wat reserve onderdelen. Ik werd vriendelijk en snel geholpen en de onderdelen waren een realistische prijs.

Al om al, super bedrijf die een super product aanbieden als je in deze situatie komt.

30. august 2023

Blij met de kniestep!

Kniestep.nl is een gat in de revalidatie markt! Met een gebroken enkel, veroordeeld tot 6 weken onbelast, kwam mijn zus met dit geniale step idee. Snelle levering na bestelling, heldere gebruiksaanwijzing en steppen maar. Ik heb de strideon, voor binnen gebruik. Draaicirkel binnen toch wel flink, maar met enige oefening veel meer vrijheid.

15. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heel fijn bedrijf...niets dan lof.

heel fijn bedrijf...niets dan lof.

erg prettige communicatie met Arjan. snelle en respectvolle antwoorden zodra ik met een vraag of verzoek kwam...heb kniestep gehuurd en kniekruk gekocht...was er erg mee geholpen...gelijk weer heel zelfstandig in huis kunnen rondlopen en rijden met mijn gebroken voet.

ik raad dit bedrijf iedereen aan...het is al zo rot om in de lappenmand te zitten..dan is het best erg prettig dat dit zo vlekkeloos, respectvol en fijn verliep...waren alle bedrijven maar zo correct!

jan carpentier
delft.

16. juli 2023

Beste Jan,

Wat een mooie woorden!
We proberen iedereen te helpen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Goed om te horen dat het gewaardeerd wordt!
Succes met de verdere revalidatie.

Een geweldig product.

Een geweldig product. Vervangt zowel binnen als buiten de rolstoel en krukken. Je bent met deze kniestep heel mobiel en geeft je meer vrijheid.

24. juli 2023

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl

Bedankt voor de review Herman! Veel succes met de verdere revalidatie

Zeer tevreden over kniestep

Kniestep is met Post.nl goed afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden over gebruik, geeft me zoveel zelfstandigheid!! Gebruik mandje is heel fijn.
Heel tevreden :)
Caroline

19. juli 2023

Goed om te horen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik gebruik de kniestep na een voetoperatie

Ik gebruik de kniestep na een voetoperatie. Ik ben zelfredzaam zowel binnen als buiten. De klantenservice is uitstekend bij kniestep.nl

Karin

19. juli 2023

Goedemiddag,
Bedankt voor de review en goed te lezen dat de kniestep bevalt.
Ik lees ook dat u de parkeerrem mist. Die zit er op hoor! Ligt aan welk model u heeft maar u kunt het vinden in de beschrijving.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De i walk en kniestep een uitvinding

De i walk gekocht. Echt een super 2e been. Ik gebruikte hem 12 weken om de trap op te komen en de kniestep was echt mijn maatje. Ging er Harry hele huis me door. Stofzuigen ermee. Echt een super step. Mensen van kniestep.nl ook super aardig en meedenkend met alles

6. juli 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de kniekruk besteld en…

Ik heb de kniekruk besteld en uitgeprobeerd. Het bleek voor mij niets te zijn. Ik heb de kruk teruggestuurd en het hele aankoopbedrag terug ontvangen zonder problemen.

2. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De verzendservice van deze internet…

De verzendservice van deze internet winkel is ver beneden peil

10. juni 2023

Beste Ad,
Bedankt voor uw feedback.
Bij het verzenden van pakketten zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten, tot op heden hadden wij hier nagenoeg geen problemen mee.
Wij hebben het pakket na uw bestelling zo snel als mogelijk verstuurd. De betreffende bezorgdienst liet het afweten, ivm de voorjaarsdrukte. Dit heeft u zelfs in het nieuws kunnen vernemen. Uw pakket is op 5 juni verstuurd en op 10 juni bezorgd. Wij begrijpen dat u het pakket graag snel wilde hebben. We versturen nu ook met een andere bezorgdienst, maar ook daar komt het voor dat er vertraging is.
Vanuit onze kant kunnen wij, na verzending, niet meer doen dan u netjes te woord te staan en de huurperiode in elk geval niet in te laten gaan tot u het pakket heeft. We hebben daarover ook veelvoudig contact met u over gehad via telefoon, app en e-mail.

U plaatst de bestelling bij ons, dus wij zijn verantwoordelijk. Helaas heeft de bezorgdienst hier dus steken laten vallen, onze excuses hiervoor. Wij balen hier ook van.
Gezien dat de review alleen over het bezorgen gaat, hoort deze review wellicht ergens anders. Gelukkig heeft u het pakket ontvangen. U mocht de bestelling kosteloos annuleren, maar u heeft besloten de kniestep te gebruiken. We gaan er dus vanuit dat die wel bevalt.
We wensen u een goede verdere revalidatie!

Geweldig hulpmiddel!

De volgende dag al in huis met duidelijke beschrijving. Vrijheid terug en vele malen makkelijker (ook voor de mantelzorger) dan een rolstoel. Enige min-puntjes: belletje-de kniestep is geruisloos in supermarkt; een houder voor mijn krukken, nu moest er altijd iemand mee om de krukken te dragen

15. juni 2023

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl

Bedankt voor de review! Naar een soort van houder voor de krukken zijn we al een tijd naar op zoek. Tot nu toe nog geen veilige oplossing gevonden, dus we houden ons aanbevolen bij een goed idee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het vooruitzicht 6 weken onbelast voor…

Het vooruitzicht 6 weken onbelast voor mijn rechtervoet vanwege een gebroken middenvoetsbeentje maakte dat ik heel internet nazocht voor oplossingen. Gevonden bij kniekrukken.nl!!! De Iwalk pro 3.0. Telefonisch overleg gehad, besteld en de volgende dag in huis.
Filmpjes kijken en ik liep er zo mee weg. Echt heerlijk om weer 2 handen te kunnen gebruiken. Ik heb mijn grote kas meteen geschoffeld en in zand lopen en ongelijke grond gaat ook prima. Traplopen ook makkie.Mijn krukken gebruik ik niet meer. Ik moet alleen opletten dat ik ook op tijd rust neem. Kortom als het geschikt voor je is dan niet twijfelen. Kan je net zo'n mooie review schrijven als ik;)

17. juni 2023

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl

Zo fijn om te horen dat de kniekruk voor u een uitkomst is! Geniet van de vrijheid, ondanks de blessure!

Genoten van de kniestep

Ontzettend veel plezier en gemak van de kniestep gehad! Zelfstandigheid en de niet-verspilde energie (aan krukken) hebben mij echt geholpen de weken na de operatie aan mijn voet. De kniestep rijdt soepel, is heel stabiel en makkelijk in te klappen om mee te nemen. Mandje om spulletjes mee te nemen en de koffiebekerhouder zijn onmisbaar.
De service was top, kon niet beter. Heb nog een weekje bijgeboekt, ging ook heel soepel.
Een aanrader!

17. juni 2023

Beste Mw van der Giessen,

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de kniestep u zo geholpen heeft!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service en kniestep redde mijn vakantie

Na een week door mijn enkel gegaan te zijn, kon ik nog steeds niet mijn gewicht erop zetten (en dus ook niet lopen). Omdat ik een midweek op staycation zou gaan, ben ik op zoek gegaan naar een hulpmiddel. Rolstoelen waren niet beschikbaar bij thuiszorgwinkels. Verder zoeken en kwam ik terecht op de site van kniestep.nl. Vakantie gered!! Service van kniestep.nl is echt TOP. Snelle reacties, erg bekwaam, meedenkend en ook nog eens fysiotherapeutisch advies voor het verspoedigen van mijn herstel. En uiteraard een heerlijke kniestep die me echt heeft geholpen mobiel te zijn. Achteraf ben ik blij dat ik geen rolstoel heb gevonden. Een kniestep is veel praktischer en handzamer, op rustmomenten kon ik ook op een bankje zitten en de kniestep gebruiken om mijn been te verhogen!

17. maj 2023

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl

Altijd fijn om deze reviews te krijgen! Hopelijk is de enkel alweer goed hersteld!