Onwijs goede service!! Echt heel blij mee… Een bedrijf dat de mens ziet ipv het geld bij een bestelling. Dank! Via Bol besteld. PostNL leverde niet. Arjan van Kniekrukken en Kniestep gesproken,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ik ben erg blij met mijn kniestep, op twee krukken voortbewegen is erg zwaar, ik kan me met de kniestep makkelijk bewegen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Echt een aanrader als je onderbeengips he... Se mere
Virksomheden har svaret
Kniestep.nl is een gat in de revalidatie markt! Met een gebroken enkel, veroordeeld tot 6 weken onbelast, kwam mijn zus met dit geniale step idee. Snelle levering na bestelling, heldere gebruiksaan... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De kniestep en kniekruk, DE hulpmiddelen voor een onderbeenblessure! Je hoeft niet afhankelijk te zijn met die lastige krukken, pak je zelfstandigheid en vrijheid terug! Wij helpen je graag!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De aanhouder wint
De aanhouder wint. Ondanks dat Postnl er een zooitje van heeft gemaakt (levering ruim 1 week te laat) gebruik ik nu al een paar dagen de orthomate tijdens mijn revalidatie na plaatsing enkelprothese. Ik kan me er goed mee verplaatsen en ben heel tevreden.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Wat ben ik blij met m’n kniestep
Wat ben ik blij met m’n kniestep. Door een ongelukkige val is 4 weken geleden m’n hielbeen gebroken. Al meteen de dag na de val op zoek naar handige hulpmiddelen kwam ik de kniestep tegen. Wat een uitkomst! Kan me vrij bergen in huis (ondanks een verbouwing) en ook de tuin is weer toegankelijk.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
De kniestep besteld en heel snel…
De kniestep besteld en heel snel binnen, 1 klein defect werd direct binnen de volgende dag opgelost.
Gebruik hem nu twee dagen en ben er onwijs mobieler mee. Ook een mooi product en goed afgewerkt.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
De kniestep is een uitkomst bij enkel…
De kniestep is een uitkomst bij enkel letsel, je heb veel meer vrijheid.
Op straat wel opletten met ongelijke tegels.
De service is super, behulpzaam en super vriendelijk.
Niet alleen het product is geweldig
Niet alleen het product is geweldig, maar het bedrijf is super. Supersnelle reactie, meedenken, te gek!
Ik heb de knie-step gehuurd omdat ik een gebroken enkel heb
Ik heb de knie-step gehuurd omdat ik mijn enkel heb gebroken. Met krukken lopen is belastend voor mijn schouders. De knie-step is echt een uitkomst. Ik ben binnenshuis veel mobieler. Kan aan de aanrecht staan met een knie op de step. Daarom sta ik veel steviger. Heb een hand vrij om een bakkie koffie naar de woonkamer mee te nemen.
Buiten op straat heb ik nog niet veel ervaring. Stoepjes kunnen lastig zijn en onregelmatig wegdek ook.
Toch geeft het gebruik veel vrijheid.
Ik ben er erg blij mee. Maakt me minder afhankelijk. 👍🏻
Een kleine aanvulling: Het enige nadeel is dat ik bij lang gebruik last krijg van mijn knie en scheenbeen omdat je daarop leunt tijdens het steppen. Ik had van mijn val daar nog blauwe plekken. Maar met rust nemen tussendoor is dit goed te doen. Hij is ook handig om je voet op te leggen als je op een stoel gaat zitten: altijd een persoonlijk voetenbankje bij je.
Mobieler met een kniestep. Behulpzame mensen.
Met een gebroken enkel bleek de kniestep een uitkomst, want het maakte me veel mobieler. De kniestep is makkelijker wendbaar dan een rolstoel, heeft een kleinere draaicirkel. De verhuurder bleek bovendien aardig en klantvriendelijk. Kortom: een aanrader.

Wat eeen geweldig ding
Omdat ik mijn enkel na een operatie meerdere weken niet mocht belasten, en niet zo handig ben met krukken, heb ik de kniestep gehuurd. Wat een geweldig ding. Je heb een heleboel vrijheid, kan makkelijker naar buiten en je kan nog eens wat meenemen. Op deze manier is het makkelijk om je enkel geheel te ontlasten. Een echte aanrader

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Een kniestep is zo fijn!
Net voor mijn operatie werd ik geïnformeerd over het bestaan van de kniestep, ik was er sceptisch over.
Mijn vrouw heeft hem besteld en wat een genot!! Ik mag ik de enkel 12 weken niet belasten en de kniestep is een ware uitkomst. Je bent een stuk mobieler dan met krukken en is zeer zeker een uitkomst voor mensen met rugklachten waarbij het lopen met krukken een probleem geeft! Voorts vindt ik kniestep .nl zeer servicegericht, verlengen gaat heel makkelijk en ze geven zeer snel een reactie. Ik gebruik de kniestep binnen en buiten daardoor wordt je wereld ineens weer een stuk groter, want 12 weken thuis is uiteindelijk toch maar beperkt. Ook maakt het de controle naar het ziekenhuis voor mij makkelijk. Ondanks mijn kwetsuur blijf ik toch heel zelfstandig met dit hulpmiddel.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
De kniestep - een uitkomst!
De kniestep was een uitkomst om mijn mobiliteit in de buurt terug te krijgen na mijn enkelbreuk.
De kniestep werd snel geleverd en is gemakkelijk in elkaar te zetten.
Het bleek nog best inspannend te zijn, maar het is echt veel beter dan op krukken lopen.
Blij verrast met het bestaan van de kniestep
Ik was erg blij verrast met het bestaan van de kniestep. Ik heb 5 weken gips gehad en de kniestep heeft mij echt enorm geholpen. Omdat deze kniestep mij echt veel mobieler maakte en dat zonder al te veel lichamelijk inspanning. Een super alternatief voor krukken en/of een rolstoel.
De service van Kniestep was ook echt super. Een aanrader voor iedereen.
Karel van Remunt
Heb je een onderbeen,enkel of voet…
Heb je een onderbeen,enkel of voet probleem? Dit is de oplossing bij uitstek...heb de kniestep 6weken gehuurd en kan niet zonder... waren het niet dat ik er een op marktplaats heb kunnen kopen omdat ik de kniestep nog vrij lang nodig zal hebben.
Ik snap niet dat dit hulpmiddel nog steeds vrij onbekend is in ons apeland.
Mijn beste vriend na mijn operatie
De step werd netjes op tijd afgeleverd. Makkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. En wat een plezier heb ik er van gehad. Heerlijk mobiel zijn binnen en buiten zonder je lijf te belasten. Ik raad het iedereen aan.

Top product!
Aan iedereen met een gipsbeen aan te bevelen! Zeer blij met de kniestep. Snel geleverd, makkelijk te monteren en kwalitatief dik in orde. Geeft veel meer bewegingsvrijheid, zeer vriendelijk voor de (zwakke) rug, manoeuvreert prettig. Top product!

Super handig hulpmiddel
Super handig hulpmiddel een heel stuk beter als krukken of een rolstoel. Makkelijk te monteren en in te stellen op de gewenste hoogte. Diverse thuiszorg winkels hadden slechts beperkte mogelijkheden. Uiteindelijk de kniestep zelf gevonden op internet en dat bleek een goeie keuze te zijn. Dik tevreden

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Fijn product en fijn team
Erg vriendelijk en snel contact. Snelle levering. Ik had de kniestep strideon en die was makkelijk gebruiksklaar te maken en makkelijk in gebruik. Erg prettig om met mandje toch nog dingen mee te kunnen nemen terwijl je je in huis verplaatst.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
wat een super ding de orthomate ik…
wat een super ding de orthomate ik moet nog geopereerd worden ik wilde eerst oefenen binnen en buiten het is geweldig oefenen hoef niet perse het ging gelijk goed ik ben blij dat ik deze gekocht heb

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
De kniestep is echt een uitkomst…
De kniestep is echt een uitkomst geweest voor mijn dochter. Zo heeft zij met veel dingen mee kunnen doen. Ik zou er niet aan moeten denken dat zij 4 maanden in een rolstoel had moeten zitten. Nu is ze toch veel in beweging geweest. Team van Kniestep heeft met mij mee gedacht wat in haar situatie het beste hulpmiddel zou zijn.
Mijn vrijheid weer terug
Ik heb nu 2 weken de kniestep mogen huren , deze step heeft me mijn vrijheid terug gegeven .
Toen ik mijn voet brak , heb ik eerst naar de bekende en al lang bestaande hulp middelen gezocht . Echter bleek dat krukken teveel kracht maar ook te veel beweging gaf in mijn voet… toen zijn we voor een rolstoel gegaan ook dit was geen pretje . Tijdens het kijken van het youtube filmpje van Goldband zag ik Boaz Kok met iets het podium op komen , ben gaan google n en kwam al snel bij kniestep.nl . Gelijk besteld en de volgende dag is de step geleverd .
Buiten dat dit een super service is , kon ik gelijk mijn beperking ( gekluisterd aan de bank ) los laten en EINDELIJK naar buiten . Wat een heerlijk gevoel om weer mobiel te zijn . Vandaag te horen gekregen dat ik nog langer in het gips moet , en ok het verlengen van de huurperoide was geen enkel probleem .
Ik wil het team van kniestep.nl hartelijk bedanken , en ik zal jullie product dan ook overal aanbevelen ..

Wat een aanwinst!
Alle positieve ervaringen uit de voorgaande reviews onderschrijf ik volkomen. Wat een aanwinst, en wat geeft dit een zelfstandigheid!
Graag wil ik mijn ervaring delen die ik in ziekenhuis, winkels en op straat opdoe. Dit varieert van “kijk nou wat een fantastisch ding”, “zo iets had ik moeten hebben”, tot “waar kun je dit kopen” en “waarom heeft mijn dokter hier niet aan gedacht”.
Het is een feest om met de kniestep onderweg te zijn, mede ook door alle positieve geluiden om mij heen.
Duidelijk is wel dat ze meer onder de aandacht gebracht moet worden, want de belangstelling is groot.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.