Onwijs goede service!! Echt heel blij mee… Een bedrijf dat de mens ziet ipv het geld bij een bestelling. Dank! Via Bol besteld. PostNL leverde niet. Arjan van Kniekrukken en Kniestep gesproken,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ik ben erg blij met mijn kniestep, op twee krukken voortbewegen is erg zwaar, ik kan me met de kniestep makkelijk bewegen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Echt een aanrader als je onderbeengips he... Se mere
Super handig hulpmiddel een heel stuk beter als krukken of een rolstoel. Makkelijk te monteren en in te stellen op de gewenste hoogte. Diverse thuiszorg winkels hadden slechts beperkte mogelijkheden.... Se mere
Virksomheden har svaret
Kniestep.nl is een gat in de revalidatie markt! Met een gebroken enkel, veroordeeld tot 6 weken onbelast, kwam mijn zus met dit geniale step idee. Snelle levering na bestelling, heldere gebruiksaan... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De kniestep en kniekruk, DE hulpmiddelen voor een onderbeenblessure! Je hoeft niet afhankelijk te zijn met die lastige krukken, pak je zelfstandigheid en vrijheid terug! Wij helpen je graag!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg goed product de I Walk 3.0 ik zit…
Erg goed product de I Walk 3.0 ik zit met n ernstige gebroken voet en mag voorlopig niet lopen dank zij de I Walk 3.0 kan ik toch de trap op en af komen naar buiten toe, ben er erg blij mee

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Wat was ik blij dat er een kniestep was
10 weken gebruikt voor herstel na enkel operatie. Voor iedereen die twijfelt zou ik zeggen doen. Een echte aanrader. Krukken staan nog ongebruikt in de hoek. Je actieradius wordt een stuk groter met de kniestep. In huis maar zeker ook buiten huis. Vele kilometers mee afgelegd. Samenwerking met kniestep.nl was prettig.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Wow the Strideon is SO much better than…
Wow the Strideon is SO much better than crutches! How did I manage without it? Crutches are so “last century”, actually medieval, compare to this beauty!
It arrived in a box just 3 days after ordering and when I am better I just have to put it back in a box and take to a postal outlet. So slick. Thank you!
Aanrader
Ik was 11 weken grotendeels afhankelijk van de kniestep ivm een operatie aan mijn hak en Achillespees.
Wat een handig ding. Geen krukken nodig gehad.
De step werd op tijd geleverd. Verlengen kan evt per week, dat is ook heel handig.
Contact met het bedrijf liep heel soepel.
Ik gebruikte de orthomate vooral binnen heel handig door de kleine draaicirkel. Voor kleine stukjes buiten kan maar dan zou ik die andere huren. Het mandje voorop ook handig voor wat kleine spulletjes om mee te nemen. Voor de bezoekjes aan het ziekenhuis paste hij ook makkelijk in de auto. Opvouwen is geen kunst.
Al met al heel blij mee geweest. Bedankt.
Marion

Fantastisch hulpmiddel
Fantastisch hulpmiddel. Gelukkig kreeg ik de tip en was nog net op tijd om het te bestellen. Het is een aanrader. Ze zijn betrouwbaar en denken met je mee.
Onbelast stappen door te steppen
Het was in het begin wennen maar nu gaat het fantastisch op de kniestep.
Lekker om langere afstanden te maken wat met krukken erg vermoeiend zou zijn.
Goed hulpmiddel i.p.v. krukken
Moest er erg aan wennen
Wilde te snel
Gast nu goed
Rustiger bewegen
Top apparaat
Snelle levering. Ik heb de kniestep voor binnen gekozen. Wat een geweldig apparaat. Ik ben een veel mobieler en heel stabiel.
kniestep orthomate van Roy
Ik heb een kniestep orthomate, deze heb ik dagelijks al bijna 1.5 jaar in gebruik en bevalt uitstekend. 1x heb ik een afgebroken "stuurpen" gehad ( kan ook anders heten)
Dit heb ik gemeld via mail en er werd direct door het bedrijf actie ondernomen, deze mensen waren zelfs met vakantie. Perfecte service, zonder de kniestep kan ik niet voortbewegen. Aangeschaft wegens een grote voet operatie, en momenteel lig ik in het MUMC in Maastricht en mag over een week weer de kniestep gaan gebruiken. het is een veilig en comfortabele step. Ga zo door;
Een tevreden klant.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Ik heb hem sinds vorige week naar een…
Ik heb hem sinds vorige week naar een voet operatie maar heb wel pijn aan de knie omdat ik die er op moet leggen verders ben ik er erg blij mee
Kniestep is handig hulpmiddel
Kniestep is snel geleverd en goed verpakt in een keurige doos.
Heel handig om een grotere mobiliteit te hebben bij een onderbeen in het gips. Veel wendbaarder dan een rolstoel, je beweegt rechtop en gebruikt je 'goede' been.
Een geweldig hulpmiddel is de kniestep
Een geweldig hulpmiddel is de kniestep. Zoveel meer vrijheid om de dagelijkse activiteiten uit te voeren.
Ben heel blij dat de kniestep direct na mijn operatie door de fysiotherapeut werd aangeraden. Geen moment getwijfeld om de step te huren.
Heel prettige service. De kniestep werd aan huis gebracht de dag na de operatie.
Geweldig, meer vrijheid
Heerlijk, zoveel meer vrijheid met Kniestep in en buitenshuis.

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Wat een geweldige kniestep!
Eerst gebeld voor informatie over de kniestep Orthomate. Prima geholpen alles werd goed uitgelegd. Heb een zware operatie aan mijn hielbeen gehad. Sinds een week de kniestep Orthomate thuis. De bezorging zeer goed zoals afgesproken. Kniestep meegenomen tijdens ziekenhuis verblijf. Lekker soepel door de gangen van het ziekenhuis geweldig wat een vrijheid! De fysiotherapeut was zeer onder de indruk van de kniestep " wat een geweldig ding". De gegevens doorgegeven van de website omdat ze ontzettend veel interesse had. Thuis kan ik goed me bewegen wat een geweldige kniestep. Buiten met het uitlaten van hond gaat goed en kan genieten van de vrijheid. Ik zeer tevreden top!

Kniestep is een aanrader
Na een enkeloperatie een kniestep besteld, wat een verademing! Ik ben een stuk zelfstandiger in huis en kan nu makkelijker voor mijzelf zorgen. Met krukken kon ik niets vasthouden etc, maar met de step kan ik zelfs dingen vasthouden of koffie maken. Ik ben een stuk sneller en zou het iedereen aanraden. Ik heb wel het mandje en de bekerhouder erbij genomen, wat ik zelf wel een stuk makkelijker vind. Zo kan ik ook naar de supermarkt en wat kleine boodschappen doen.

Wat meer vrijheid
Een goede service qua bezorging.
Ik ben heel blij met de kniestep. Is makkelijker dan een rolstoel. Kan nu zelf koken etc. Wat me een beetje tegenvalt dat hij niet standaard op een rem gezet kan worden net zoals een rolstoel, maakt het opstappen toch wat veiliger.En verlichting zou ook fijn zijn als je in het donker erop uit gaat. Misschien een tip. Maar verder heel tevreden. Ook het contact.. top

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
De levering was goed en het…
De levering was goed en het retourbeleid ook, tevens behulpzame, vriendelijke en snelle helpdesk. Dus het bedrijf krijgt van mij 5 sterren.
De kniestep was voor mijn 83-jarige vader met onderbeenamputatie geen succes. Wiebelig, te smal stuur, hij is binnen paar dagen een paar keer gevallen. Fijn dat je de kniestep kunt huren om deze uit te proberen.
Retourneren: Kniestep was eenvoudig in te klappen en netjes in de doos te stoppen. De doos paste in mijn Volkswagen UP!
Ik was blij dat ik een steekkarretje mee had genomen om de doos terug te brengen naar postkantoor, want ik kon 'm moeilijk tillen, laat staan er een stuk mee lopen.

Snelle levering . Goede hulp als je
Aan je voet geopereerd bent.
Snel op vouwbaar voor in de auto.
En je kunt je weer verplaatsen zinder krukken. Ideaal
Uitkomst de kniestep en super service
Ik ben ontzettend dankbaar dat een vriend mij wees op het bestaan van een knierolstoel / kniestep en heb ik via google jullie gevonden. De uitkomst voor mijn vader van 84 met een operatie aan zijn diabetesvoet en neuropathie aan beiden voeten, kon hij veilig en zeer gemakkelijk zijn onderbeen ontlasten en stabiel door het huis heen. Krukken en rolstoel zijn veel zwaarder en onstabiel en te groot en onhandig. Snelle service, zeer goed product en vind ik het jammer dat medewinkels waar je direct op zoekt vaak niet van het bestaan af weten, zelfs artsen niet. Zijn maand op de kniestep was voor hem een zegen en gaf hem heel veel vrijheid en mij de rust. Groet, Zeer bezorgde dochter.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.