Onwijs goede service!! Echt heel blij mee… Een bedrijf dat de mens ziet ipv het geld bij een bestelling. Dank! Via Bol besteld. PostNL leverde niet. Arjan van Kniekrukken en Kniestep gesproken,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ik ben erg blij met mijn kniestep, op twee krukken voortbewegen is erg zwaar, ik kan me met de kniestep makkelijk bewegen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Echt een aanrader als je onderbeengips he... Se mere
Super handig hulpmiddel een heel stuk beter als krukken of een rolstoel. Makkelijk te monteren en in te stellen op de gewenste hoogte. Diverse thuiszorg winkels hadden slechts beperkte mogelijkheden.... Se mere
Virksomheden har svaret
Kniestep.nl is een gat in de revalidatie markt! Met een gebroken enkel, veroordeeld tot 6 weken onbelast, kwam mijn zus met dit geniale step idee. Snelle levering na bestelling, heldere gebruiksaan... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De kniestep en kniekruk, DE hulpmiddelen voor een onderbeenblessure! Je hoeft niet afhankelijk te zijn met die lastige krukken, pak je zelfstandigheid en vrijheid terug! Wij helpen je graag!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hartelijk bedankt voor het toe sturen…
Hartelijk bedankt voor het toe sturen van krukken stadaard ik ben er heel blij mee !!!2
Wereld van verschil met Kniestep t.o.v. krukken!
Fantastische service en heel vriendelijk geholpen! Maar nog belangrijker: die kniestep is echt een wereld van verschil als je weken in het gips zit. Ik kon ineens weer dingen doen! Ook is het lopen met krukken pijnlijk en vermoeiend en met de kniestep rol je gewoon soepel voort! Bijkomend voordeel omdat het je mentaal en fysiek dus veel minder energie kost, gaat die energie naar een voorspoedige(r) genezing! Ik raad dit hulpmiddel HEEL erg aan!!
Wat een geweldige uitkomst
Wat een geweldige uitkomst! Enorme pech na een enkelbreuk. Maar met behulp van een kniedstep kon ik toch beter uit de voeten. Een geweldige service en een aanrader voor iedereen.
Geweldige kniestep echte gamechanger
Geweldige kniestep – een echte gamechanger tijdens mijn revalidatie!
Na het breken van mijn enkel was ik op zoek naar een alternatief voor de klassieke krukken, en deze kniestep was precies wat ik nodig had. Het heeft mijn herstelperiode écht verrijkt. Ik kon me veel vrijer bewegen, had mijn handen vrij en voelde me weer een stuk zelfstandiger.
De step is comfortabel, stabiel en makkelijk te gebruiken, zelfs binnenshuis. Dankzij dit hulpmiddel heb ik mijn dagelijkse activiteiten grotendeels zelfstandig kunnen blijven doen, wat mentaal ook een enorm verschil maakte.
Bovendien was de service super snel – ik had het de volgende dag al in huis! Echt een aanrader voor iedereen die herstelt van een enkel- of voetblessure.
Super!!!
Na een super contact via WhatsApp mijn Kniestep besteld. Ik mocht mijn voet een paar weken niet belasten.
Door de kniestep toch heel mobiel geweest.
Contact is ook heel fijn: op iedere vraag komt heel snel antwoord.
Een aanrader voor iedereen die dit (helaas) ook overkomt.
Nu weer een beetje mobiel met loopgips.
Maar nogmaals raad het iedereen aan.
De knie step
De knie step, wat een fijn ding,heerlijk wendbaar en je kan je toch voortbewegen. Mocht gebroken voet niet belasten , krukken lopen was moeilijk en belastend, met de kniestep geen probleem wat een uitkomst
Een fantastisch hulpmiddel
Door een enkel operatie mocht ik 6 weken niet belasten. De kniestep is gemakkelijk in gebruik en heeft mij in die tijd veel bewegingsvrijheid gegeven en minder afhankelijk gemaakt. Nu mag ik weer langzaam meer gaan belasten en heb ik afscheid genomen van de kniestep.
Het is een fijn bedrijf, makkelijk in het contact.
Top product en goede service!
Begin november 2024 mijn voet op 3 plaatsen gebroken, maar ik kon niet overweg met krukken.
Contact opgenomen en konden zelfs de kniestep dezelfde dag ophalen! Dankzij de knie step kon ik toch nog veel dingen zelfstandig, en dat voelde erg goed.
Top product en goede service!
Bedankt! vriendelijke groet, Annette
Mijn vrijheid terug met de kniekruk en kniestep,
De kniekruk heeft het voor mij mogelijk gemaakt volledig te kunnen blijven werken na een voetoperatie. Gedurende vijf maanden mocht ik mijn voet niet belasten. Voor mij als zelfstandig ondernemer een onmogelijke situatie met een eigen zaak. Voeg daar mijn ongeduld aan toe en de hectiek was compleet.
Als goudsmid ben ik gedwongen vaak op te staan voor allerlei activiteiten en maak veel korte loopjes. Dit alles bleek mogelijk met de kniekruk. Ik werd behendig in het aan- en afdoen en zelfs in- en uit de auto gaan was geen enkel probleem.
Lopen, zelfs op een ladder staan schilderen (onder afkeurende blikken van mijn gezin), ik deed er alles mee. Vanwege het intensieve gebruik heb ik een keer nieuwe kniesteun viltjes besteld, die ik na een dag al in huis had. Heel fijn! Een ijzersterk apparaat, dat alle experimentele voorgangers die ik eerder heb geprobeerd met gemak heeft overtroefd. De kniekruk ziet er sportief uit en is gemakkelijk in het gebruik. Een echte aanrader, waarbij de belangrijkste reden is dat je handen vrij zijn om iets te dragen in tegensteling tot bijvoorbeeld krukken, die ook nog eens belastend zijn in gebruik.
De kniestep heb ik vooral in huis gebruikt wanneer ik de kniekruk niet aanhad. Hij is handig in te klappen en bijvoorbeeld in de auto mee te nemen. Gladde oppervlakken en lange afstanden afleggen (bijv. in het ziekenhuis), zijn ideaal met de step te doen.
Klaas-Jan Stammis
Easy to order and extend, very helpful!
The Orthomate Knee Scooter was very helpful for getting around the house as well as outside for several weeks when I could not put any weight on my foot. Much easier and less tiring than using crutches.
Delivery and assembly was very smooth. My only feedback would be to provide a paid pick-up service rather than only having the PostNL returns option.
Ik heb de kniestep Orthomate in gebruik…
Ik heb de kniestep Orthomate in gebruik na een operatie aan mijn voet. ( Hallux Valgus) Zoals eerder beschreven in een review zijn zorgverleners nog te weinig op de hoogte van het hulpmiddel. Het is een geweldig hulpmiddel, je bent veel stabieler en veel minder kans op valgevaar. Het geeft je veel meer bewegingsvrijheid.
De zorgverleners die de step hebben gezien waren zeer enthousiast en gaven aan dat dit in het hulpmiddelenpakket van de zorgverzekering zou moeten komen. Echt een aanrader!!
Kniestep strideon 11 weken
Ruim 11 weken de kniestep strideon gebruikt na een enkeloperatie. Gedurende deze periode was het zeer gemakkelijk de kniestep per week te verlengen. Contactpersoon was goed te bereiken, dacht mee in oplossingen en toonde interesse in mijn herstel. Dit was de tweede en hopelijk de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de kniestep. De kniestep heeft er voor gezorgd dat ik veel meer vrijheden had.
Vlotte, vriendelijke en persoonlijke service!
Fantastisch vriendelijke service van kniestep.nl. Ze zijn goed en snel bereikbaar, via app en mail, denken met je mee en gewoon heel aardig! De kniestep zelf heb ik weinig gebruikt, omdat mijn revalidatie vlotter ging/gaat dan verwacht. Het was wel heel gemakkelijk in elkaar te zetten en solide in gebruik. Dat is een fijn gevoel als je je toch kwetsbaar voelt na een operatie. Kortom, een aanrader!
Heel fijn bedrijf
Helaas was een kniestep voor mijn blessure niet heel fijn en heb ik de kniestep na twee weken teruggestuurd. Kniestep.nl heeft mij heel goed geholpen en hebben fijn meegedacht. Ik ben erg tevreden over de service van kniestep.nl
Wat een aanwinst!
Ik heb 4 weken gebruik gemaakt van de kniestep. Ik was zo ontzettend blij met de step, ik kan het echt iedereen aanraden. Na 5 weken stilzitten was het enorm fijn om lekker in beweging te zijn met de step. Zelf weer naar de winkel gaan, eten koken, makkelijk bewegen in huis enz. Je krijgt weer vrijheid en hoe fijn is dat. Dus mocht je twijfelen om een step te huren…. niet doen, het is echt top!!
Het is geweldig hulpmiddel
Het is geweldig hulpmiddel. Heel gek dat het door de zorginstellingen niet aangeboden wordt. Je heb er zoveel gemak van. De krukken een dag gebruikt. Dat was erg onstabiel en heel vermoeiend. Ik mocht mijn voet niet belasten vanwegen een operatie. Ondanks ik in het gips zat kon ik met de kniestep toch nog wat klusjes doen. Veel mensen hebben die kniestep nog nooit gezien en krijg ik veel bewondering over de kniestep. De huurprijs is redelijk en staat het plezier ervan niet in de weg. Ps. Het mandje is wel makkelijk maar een glad en stevige bodem voor het vervoer van een kopje koffie zou een verbetering zijn. Maar dit als tip!

Fantastisch
De kniestep heeft mij in de periode na een enkelbreuk enorm veel vrijheid gegeven. Het contact met de organisatie achter Kniestep.nl was heel erg fijn. Snel, vriendelijk en ontzettend goede service. Aanrader.

IWalk Kniekruk 3.0
IWalk Kniekruk 3.0
Sinds een paar dagen helaas minimaal 8 a 12 weken mag ik mijn linkervoet niet belasten of staan. Nu had ik gelukkig een paar krukken van een familielid kunnen lenen waar ik al heel erg blij was maar kreeg al heel snel pijn in mijn handen en een heel vermoeid rechterbeen/heup. Ik ben gisteren gaan zoeken naar gelpads voor de handgrepen en zag toen de IWalk Kniekruk 3.0
Na wat meer erop gezocht en video’s gekeken te hebben leek mij dit een geweldige hulptool om gewoon een kopje koffie te kunnen halen uit de keuken.
Zo heb ik dus Kniestep.nl gevonden en heb gelijk contact gezocht hier werd heel snel beantwoord en heb dezelfde avond nog de Kniekruk aangeschaft.
Wat een geweldig ding is dit ik kon er gelijk al mee overweg wat ik niet had verwacht, dacht het zal wel eventjes oefenen worden maar ik heb toch nog weken te gaan dus tijd zat hahaha 😜 maar dat het vanaf het eerste moment al gelijk ging was voor mij verbazend.
Wat fijn dat ik weer iets mobieler ben door dit mooie hulpmiddel. Het enige waar ik nog wel mee zoekende ben is hoe ik een oplossing vind om te zitten zonder dat ik hem af moet doen. Vooral als je heel even wil rusten tijdens een wandelingetje.
Vanmiddag gezellig samen met mijn man boodschappen gedaan. Wel heb ik nog voor extra steun 1 kruk meegenomen omdat het buiten de ondergrond niet vlak is maar het ging echt goed. Wel had ik veel bekijks van mensen die dit ook nog niet eerder hebben gezien en kreeg veel vragen hahaha.
Jullie service is top en erg vriendelijk en behulpzaam dankjewel. Ik zal Jullie ook erg aanbevelen aan iedereen.
Groetjes Agaath

Besvarelse fra Kniekrukken.nl en Kniestep.nl
Ben zeer te spreken over de kniestep
Ben zeer te spreken over de kniestep, ben geopereerd aan mijn enkel. En vond het niet verantwoord om met krukken alles te doen binnenshuis. Service en levering was erg snel. Ben er echt mee geholpen bedankt kniekrukken.nl

Awesome product & support
Very prompt response and support. Kniestep arrived in immaculate working order with clear instructions. Made a huge difference to the mobility of my friend with a broken foot & rescued the weekend. Thank you!
Læs mere om andre typer anmeldelser.