1. Lægepraksis
  2. Læge

Ley Clinics staan persoonlijke zorg, expertise en vertrouwen centraal. Wat ons uniek maakt, is dat je wordt behandeld door een arts die zowel huisarts als cosmetisch arts is. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige, medisch onderbouwde aanpak voor zowel gezondheid als esthetiek. Wij bieden medisch begeleid afvallen, waarbij jouw gezondheid en een duurzame leefstijl altijd voorop staan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables, zoals botox en fillers, en bovenooglidcorrecties. Hierbij streven wij altijd naar een natuurlijk en verfijnd resultaat dat past bij jouw uitstraling. Dankzij de achtergrond als huisarts wordt er verder gekeken dan alleen de behandeling. Er is aandacht voor jouw totale gezondheid, wensen en veiligheid, met eerlijk en deskundig advies. Bij Ley Clinics ben je in vertrouwde handen. Wij combineren medische kennis met esthetische expertise voor een persoonlijke, professionele en veilige aanpak.

4,4

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Ley Clinics. Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en goed verzorgd. De sfeer in de kliniek is professioneel, maar ook heel warm en persoonlijk.

Dokter Leyla is een zeer deskundige, vriendelijke en betrokken arts. Ze neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en luistert goed naar je wensen en zorgen. Hierdoor voel je je meteen op je gemak en in goede handen.

Wat mij vooral opviel is de combinatie van medische kennis en een persoonlijke benadering. Alles wordt op een veilige en professionele manier uitgevoerd.

Ik kan Ley Clinics en dokter Leyla van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vertrouwen en uitstekende zorg.

15. april 2026

Fijne ervaring en mooi resultaat

Fijne ervaring met deze kliniek. De arts is deskundig, geeft goed en eerlijk advies en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ik ben erg blij met het resultaat!

22. december 2025

Zeer tevreden!

Wil je eerlijk advies en een professionele behandeling van je huid? Maak dan gelijk een afspraak! Ik ben zeer tevreden!

16. marts 2026

Such an amazing experience

I had a great experience at this cosmetic clinic in centre of Arnhem. Dr. Rayman is highly skilled, takes the time to listen, and explains everything clearly. I really appreciated the honest approach and transparent pricing—no surprises at all.

After trying a few other places, this has become my go-to clinic. I feel comfortable and well taken care of every time. Highly recommended!

2. februar 2026

Ley Clinics levert uitstekende service

Ley Clinics levert uitstekende service. De begeleiding is professioneel en klantgericht, en de behandelingen worden met zorg uitgevoerd. De kliniek straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Een zeer positieve ervaring.

6. april 2026

Erg tevreden!

Ik ben heel erg tevreden over Ley. De persoonlijke aandacht geeft veel vertrouwen. Leyla voert de behandelingen uit met een natuurlijk resultaat en eerlijk advies. Echt een aanrader! Ik ben blij dat ik een arts heb gevonden die luistert naar mijn wensen, maar me ook oprecht advies geeft.

2. februar 2026

Professionele en persoonlijke behandeling met een natuurlijk resultaat

Ik ben bij Ley Clinics geweest en heb dit als een fijne ervaring ervaren. Er werd goed naar mij geluisterd en ik kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. De arts kwam deskundig en professioneel over, wat mij veel vertrouwen gaf. Ook vond ik het prettig dat er werd gekeken naar een natuurlijk resultaat en mijn algehele gezondheid. Al met al ben ik tevreden en voelde ik mij in goede handen.

10. april 2026

Zeer unieke kliniek, betrouwbaar, deskundig, verantwoord

Zeer unieke kliniek, ik heb het gevonden in de krant, De Gelderlander, waar dokter Rayman in stond omdat zij verantwoord cosmetische behandelingen en medische afvaltrajecten wil aanbieden. En elke belofte is waar. Bij het medisch afvallen krijg je elke maand een consult en een luisterend oor waarbij alle waarden goed in de gaten worden gehouden. Er wordt goed onderzoek gedaan naar je medisch verleden en de leefstijladviezen zijn erg sterk. Hierdoor heb ik geweldige resultaten geboekt zonder terug te vallen naar mijn oude gewicht. Aanrader voor wie wil afvallen en alles al heeft geprobeerd!

10. juli 2025