kleertjes.com Anmeldelser

1.099

3,0

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mere

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mere

Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mere

Bestel niks bij deze Kleertjes.com. Zolang je goed bestelt is er niks aan de hand maar zodra er iets mis gaat bij de bestelling dan is niks meer mogelijk! Had 2 tussenjassen bestelt. Systeem pak... Se mere

1. Børnetøjsbutik

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.099)

Bestel niks bij deze Kleertjes.com

Bestel niks bij deze Kleertjes.com.
Had 2 tussenjassen bestelt. Systeem pakte mijn oude woonadres. Ik had het pas door nadat de bestelling was Verzonden. 1 min later bel ik met klantenservice. Ik kon nog mijn nieuwe woonadres invoeren dan zou het wel goed komen. Niks hiervan waar. Het systeem wilde ook mijn aangepaste woonadres niet opslaan.
Dus werd het pakketje alsnog door DHL geleverd op de onjuiste adres. Ik moest het maar allemaal zelf oplossen want het is mijj probleem! Mooi niet! Advocaat is er al op gezet.
Gaat niet om het geld maar om de oplichting. Wees verstandig en bestel niks bij hen nogmaals.

9. september 2026

Retour en geld terug

Kleren bestellen en bezorgen gaat goed, maar retour?! 20 augustus retour gestuurd en nog steeds geen geld terug. Ze schepen je steeds maar af met geduld enz. Maar dit slaat nergens op natuurlijk.
Vriendelijk zijn ze ook niet, bah.

10. september 2026

Geen geld maar bon terug bij retour

Ik kreeg een bon die ik onder andere bij kleertjes.com kon besteden. Spijt!!! De flessen die ik kocht gingen kapot. Deze mocht ik retourneren. Ging super makkelijk maar toen begon het gedonder. Ik kreeg het geld terug op de betaalwijze waarmee ik het betaald had. Op de cadeaukaart die ik niet meer had omdat ik de flessen al 30 dagen had. Uiteindelijk na 4 keer bellen heb ik de code gekregen voor een online cadeaukaart. Vervolgens moet ik bijbetalen om überhaupt iets te kunnen bestellen of ik liet geld liggen. Echt jammer dit. Geef gewoon geld terug als spullen stuk gaan. Ik ga er niet meer bestellen

1. september 2026

Zeer positief

Door de vele negatieve reviews was ik bang om te bestellen.
Ik plaatste toch een grote bestelling en deze kwam vlot (wel in 2 pakjes) aan.
Een groot deel was niet wat ik had verwacht. Ik stuurde dit retour en dit werd op de dag dat het bij hen ontvangen werd, reeds verwerkt.

30. juli 2026

Contact met hen is een ramp

Contact met hen is een ramp. Ze verwerken retourzendingen niet op tijd. Sterker nog, ik heb mijn hele bestelling in één doos teruggestuurd, maar ze hebben slechts een deel van de artikelen verwerkt. Ik weet echt niet meer hoe ik hen moet benaderen. Nooit meer Kleertjes.

24. juli 2026

Liefst 0 sterren

Eigenlijk zou ik 0 sterren willen geven, maar dat gaat helaas niet! Mijn pakket is eind juni niet geleverd door DHL, maar zij blijven volhouden van wel, ook al kunnen ze daar geen bewijs van leveren. Kleertjes.com gelooft DHL eerder dan hun klant en zegt dat het pakket geleverd is. Het pakket is volgens hen niet vermist en ik krijg als klant dus geen vergoeding of vervangende bestelling. 90 euro zo het putje in! Hier bestel ik dus nooit meer!!!

21. juli 2026

Loze beloftes en nog steeds geen geld terug..

Mijn retour is slechts deels verwerkt. Ik wacht al 14 dagen op de volledige terugbetaling. Gisteren kreeg ik via de klantenservice de belofte dat ik tot vandaag moest wachten voor de afhandeling. Ook gaven ze aan in het weekend bereikbaar te zijn via WhatsApp. Vandaag hoor ik echter helemaal niets en is er niks opgelost.

*UPDATE 19-07
Aangezien er tot op heden geen acceptabele oplossing is geboden, heb ik het bedrijf vandaag officieel schriftelijk in gebreke gesteld. Ik heb hen een laatste redelijke termijn gegeven om de gemaakte afspraken alsnog na te komen. Als hier geen gehoor aan wordt gegeven, zal ik juridische vervolgstappen nemen.

*UPDATE 20-07
De klantenservice heeft het opgelost. De producten zijn handmatig verwerkt.

18. juli 2026

Miskoop

Wij hebben Robijn Tropical 3in1 wascapsules bij jullie besteld. Toen wij de eerste gebruikt hebben bleek er bijna geen geur in te zitten, in vergelijking met die, die wij normaal in de winkel kopen. Dus een complete miskoop, eens maar nooit weer.

9. juli 2026

Waardeloos bedrijf

2 bestellingen geplaatst. 1 geretouneerd andere betaald en gehouden. Retour is door kleertjes verkeerd verwerkt. Problemen met riverty nu. Kleertjes.com zeer moeilijk aan het doen weigeren het op te lossen, nog geen excuus en 2x toe tijdens een gesprek hangen ze de hoorn op de haak. Enige wat ze moeten doen is de ene order eruit halen maar ik ben tijdens mijn vakantie aan 1 stuk bezig dit op te lossen terwijl het hun fout is. Radeloos ben ik...en koop hier NOOIT meer

3. juli 2026