Wij hebben vanochtend bij de vestiging van Keukensale.com in Alkmaar een mooie compleet nieuwe keuken gekocht. Onze adviseur daar was Miquel van den Broek. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te advise... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken van Keukensale! We werden fijn geholpen door Nancy en Louis, die met ons mee dachten. In de loop van het traject hebben we diverse keren nog wat veranderd... Se mere
Virksomheden har svaret
Zonder afspraak gelijk fijn geholpen! Met een bak ervaring werd er binnen paar minuten een schets uit de hand gemaakt en daarna tot in de puntjes uitgewerkt in 3D door Omid en zijn collega’s van Keuk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Kontaktoplysninger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie keuken voor een mooie prijs bij Keukensale Rotterdam Alexandrium.
Superfijn geholpen door Brian. Hij nam alle tijd om alles uit te werken en hield rekening met mijn wensen en mijn budget. Voelde alsof ik thuis was en niet in een showroom, heel vertrouwd!
Ben zeer tevreden met het resultaat en hoop snel gebruik te kunnen maken van deze mooie keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com
Voor aankoop van een nieuwe keuken…
Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft Joost ons verder geholpen. We kregen op al onze vragen antwoord.Joost nam er voldoende tijd voor en gaf deskundig advies. We waren zeer tevreden met de informstie die hij ons gaf en de wijze waarop hij verder de zaak afhandelde. wij besloten dan ook tot aankoop van een nieuwe keuken.
Wij hopen dat de rest van het gebeuren, opmeten en plaatsing, ook naar onze volle tevredenheid zal verlopen.

Vandaag de nieuwe keuken besteld bij Keukensale Breda
Vandaag de nieuwe keuken besteld bij Keukensale Breda. Wat opvalt is de deskundigheid en het oplossing gericht denken van Keukensale Breda. We waren niet over een nacht ijs gegaan en hadden verschillende keukenzaken bezocht. Keukensale Breda steekt echter met kop en schouder uit boven de door ons verder bezochte bedrijven. Wat viel het meest op? Een aantal zaken:
-zeer ruim assortiment en aanwezige modellen, stalen en apparatuur mogelijkheden.
-écht meedenken en zorgvuldig kijken wat de wensen zijn.
- goede uitleg van de aangeboden mogelijke oplossingen, realistische prijzen en een duidelijke offerte opbouw.
-we hebben goede en duidelijke afspraken kunnen maken welke duidelijk zijn vastgelegd en we zien nu al uit naar de geplande levering .
Van harte aanbevolen!
Jack en Marga Aarts

Besvarelse fra Keukensale.com
Wij zijn ontzettend tevreden over onze…
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Keukensale Breda. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze keuken, wat we als erg prettig hebben ervaren. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en er kwamen waardevolle ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. De prijs kwaliteit verhouding is naar onze mening eerlijk. Bij anderen keukenboeren kwamen we veel duurder uit.
Na de plaatsing bleek dat één van de kasten waterschade had. Dit is echter zeer netjes en professioneel opgelost. We zijn volledig onder garantie geholpen en alles werd snel en zonder gedoe geregeld. Dat gaf ons veel vertrouwen.
De service van A tot Z is echt top geweest. Vriendelijk, betrokken en oplossingsgericht. Wij zijn eigenlijk over alles zeer tevreden en kunnen Keukensale Breda dan ook van harte aanbevelen!

Zeer tevreden
Zeer tevreden over Keukensale.com. Het aanbod is overzichtelijk en de service is professioneel en betrouwbaar. De communicatie verliep duidelijk en de levering was volgens afspraak. De kwaliteit van de keuken voldoet volledig aan de verwachtingen.
Een prettige ervaring en zeker aan te raden.

Besvarelse fra Keukensale.com
Ik heb onlangs een keuken gekocht en…
Ik heb onlangs een keuken gekocht en mijn ervaring was uitstekend. Het hele proces verliep soepel, van advies tot levering. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en dacht goed mee over mijn wensen. De keuken is van hoge kwaliteit en precies zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Ik ben ontzettend tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Besvarelse fra Keukensale.com
Encantada cocinando con mi nueva cocina .
Quería expresar mi más sincero agradecimiento por el excelente trabajo realizado en la instalación de mi cocina. No solo estoy impresionado por la altísima calidad de los acabados, sino también por la profesionalidad y el cuidado que demostraron en cada detalle del proceso. Es difícil encontrar un servicio tan impecable hoy en día, y el resultado ha superado mis expectativas. ¡Muchas gracias por todo!"

mijn ervaring
Ik wil graag mijn grote tevredenheid uitspreken over de service van Keukensales rossendal. Ze hebben mijn keuken twee maanden geleden geïnstalleerd en het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ben erg blij en ze reageerden elke keer snel als ik contact met ze opnam.

Besvarelse fra Keukensale.com
Top keukenberdrijfKeuken is bij ons geplaatst .
Keuken is bij ons geplaatst .
Verliep zeer soepel.
Alles in 1 keer goed.
Dat hoor je wel eens anders.
Ook top hoe je ontvangen wordt en geholpen.
1 keer keuken uitzoeken.
En dan kom je nog een keer terug of je tevreden bent,wij hebben toen nog wat dingen kosteloos vervangen.
Dus in 1 wordt TOP.
zeker een aanrader.
Wouter

Besvarelse fra Keukensale.com
We liepen binnen en het voelde gelijk goed
We liepen binnen en het voelde gelijk goed. Joost heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft deze vertaald naar een prachtige keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com
Wat een enorme teleurstelling is dit.
In februari 2025 hebben wij een keuken gekocht bij Keukensale Leiderdorp. Tijdens de montage ging het direct mis: een kast was verkeerd geleverd doordat er in het ontwerp een greeplijst was vergeten. In plaats van dit netjes te bespreken, zijn zonder onze toestemming de scharnieren aangepast.
Tijdens de montageweek was de verantwoordelijke medewerker niet bereikbaar en kon niemand anders ons helpen. Wij werden letterlijk gedwongen om samen met de monteur een beslissing te nemen, zonder te weten wat de gevolgen zouden zijn.
Daarna begon het pas echt frustrerend te worden. Onze klacht is langs meerdere medewerkers gegaan en wij moesten telkens opnieuw uitleggen wat er mis was. Er werd wel erkend dat er fouten waren gemaakt, maar geen van de medewerkers kwam met een concrete oplossing of nam echt de verantwoordelijkheid. Oprechte excuses of betrokkenheid hebben wij daarbij niet ervaren. Communicatie bleef vaag en nietszeggend en ook vanuit ervaring @ keukensale . com kwam geen enkele concrete hulp.
Inmiddels zijn wij een jaar verder en hebben wij zelfs advocaten moeten inschakelen. Ondanks dat er duidelijk fouten zijn gemaakt, is er nog steeds niets opgelost of een passende compensatie geboden.
Wij zitten nog steeds met een keuken die afwijkt van waar wij akkoord op hebben gegeven en waarvoor wij hebben betaald. Dit hele traject heeft ons vooral frustratie, tijd, ergernis en energie gekost.
Ons advies: bespaar jezelf deze ervaring en kijk verder.
Alles is te vertrouwen bij hun!
Alles heel goed verlopen!
Eerst ook via hun oude keuken goed verwijderd en afval goed verwerkt. Daarna via hun nieuwe keuken gekomen en geïnstalleerd. Ook zelfs heel goed gedaan toen paar kleine zaken (kabelhouders. Etc.) Heel goed door keukensale Badendrecht verzorgd. Dus alles in prima (lage :-)) prijs en mooie nieuwe keuken heb ik nu!

Prachtige keuken bij Keukensale Alkmaar
Wij hebben een prachtige keuken met kookeiland samengesteld bij Keukensale Alkmaar. De zorgvuldige uitleg van Jissey en Miquel was erg goed. We hebben uren besteed aan het samenstellen van de keuken. Volledig volgens onze wens. De keuken moet nog geleverd worden maar het hele proces is super verlopen!

Hele goede service
Hele goede service, vandaag een mooie n prachtige keuken uitgezocht en super goed geholpen. Vriendelijke verkoper, helemaal blij!!!

Super service
Super service. Personeel denk ook met je mee! Ze nemen echt de tijd voor je! En uiteindelijk hebben mooie keuken uitgezocht met goede afspraken!!

Complete keuken renovatie
Complete keuken renovatie. Ik heb mijn complete keuken laten renoveren door Keukensale in Roosendaal. Super tevreden met de service. Ik had veel vragen, overal werd ik goed bij geholpen door de vriendelijke klantenservice. Echt een aanrader!

Alles is perfect gegaan
Alles is perfect gegaan, net als een jaar of 5 geleden in ons vorige huis. Van inmeten tot en met het plaatsen ging alles zoals het moest. Goed bijgestaan door Jordy en zijn team en keurig geïnstalleerd door Paul. Het eindresultaat mag er zijn!

Wij waren super goed geholpen door Tomvan Keukensale Den Bosch
Wij waren super goed geholpen door Tom van Keukensale Den Bosch. Hij dacht met ons mee en was nooit te beroerd om het stapje extra te zetten. Prijs was prima!
Gr. Yoep en Christina

Besvarelse fra Keukensale.com
Onze keuken gekocht bij Keukensale…
Onze keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht.
We zijn goed geholpen. Het blijft toch altijd spannend om te bestellen op basis van samples, maar het eindresultaat is prachtig! Ook het inmeten en plaatsen verliep vlot en soepel en volgens afspraak.

Keukensale Heerhugowaard
Wij hebben onze keuken samengesteld bij Keukensale in Heerhugowaard en kijken terug op een ontzettend fijne ervaring. In eerste instantie zijn we geholpen door Pasquale en later ook samen door George. Beiden namen echt de tijd voor ons, luisterden goed naar onze wensen en dachten op een fijne en deskundige manier met ons mee.
Wat voor ons vooral het verschil maakte, was de persoonlijke aandacht en het geduld. Er werd nergens druk opgelegd en we kregen alle ruimte om rustig onze keuzes te maken. Dat gaf ons een heel fijn gevoel.
Hoewel de keuken nog geplaatst moet worden in ons nieuwbouwhuis, zijn we nu al ontzettend enthousiast over het ontwerp en de keuzes die we hebben gemaakt. We kijken er enorm naar uit om er straks van te genieten!

Besvarelse fra Keukensale.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.