Keukensale.com - Leiderdorp Anmeldelser

Meubelplein 5-6, 2353 EX Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn bij Keukensale Leiderdorp geweldig geholpen door Marijn! Al vóór onze afspraak was het contact heel prettig — vriendelijk, duidelijk en snel. In de showroom werd er echt met ons meegedacht en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

519 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

We hebben een slechte ervaring gehad…

We hebben een slechte ervaring gehad met Keukensale Leiderdorp. Het begon met verkeerd advies van het verkoopteam en eindigde met een vreselijke ervaring met de keukenmonteur. Hij zaagde het werkblad verkeerd op maat en zei vervolgens dat hij de leverancier zou vertellen dat het met een defect was geleverd. Uiteindelijk hebben we onze eigen aannemer de klus laten afmaken.
Wat een leuke ervaring had moeten zijn, werd daardoor een zeer stressvolle aangelegenheid. Het viel ons op dat het verkooppersoneel onvoldoende verstand van zaken heeft; ze willen alleen maar verkopen. Dit was voor ons een probleem, omdat we in een oud huis met afwijkende maten wonen. Ik moet wel zeggen dat we blij zijn met de keuken nu deze volledig is geïnstalleerd.
Ook wil ik Ivo noemen; hij is een echte keukenexpert en de enige die ons van goed advies kon voorzien. Ook Maudy was erg meelevend en klantvriendelijk toen we haar spraken over de klacht met betrekking tot de keukenmonteur.
Jammer, het had niet zo hoeven te lopen.

10. juli 2026

Great service

Great service, quick and on time. Customer service is great and quick to reply. Really happy with the new kitchen.

16. september 2026

Dear Youssef,

Thank you for your great review! 🤩 We're happy to hear that everything went smoothly and on time, and that our customer service was always quick to respond when needed.

Most importantly, it's great to hear that you're so happy with your new kitchen. Enjoy it! 🍽️

Kind regards, Team Keukensale.com

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, fijn geholpen!

5. august 2026

Beste Danny,

Wat een mooie review, bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn super blij met onze nieuwe…

Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Leiderdorp! In de winkel werden we goed geadviseerd over de indeling van de keuken en we werden ook tijdens het proces telkens vriendelijk geholpen. De montage verliep ook zonder problemen en de keuken is erg mooi geïnstalleerd. We raden jullie zeker aan.

15. juli 2026

Beste Anouk,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over zowel het advies in onze showroom als de montage van jullie nieuwe keuken. We wensen jullie heel veel kookplezier en bedanken jullie voor de aanbeveling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fijne samenwerking gehad bij het…

Een fijne samenwerking gehad bij het uitkiezen van onze keuken. Er werd meegedacht in de dingen die wij wilde en hoe dit het beste te realiseren. Ook werden er vragen gesteld zodat je over dingen nadacht die je zelf nog niet bedacht had. We werden ook vriendelijk en fijn ontvangen. Al met al een aanrader.

27. juli 2026

Beste Marith,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat er goed met jullie is meegedacht en dat jullie zo prettig zijn begeleid tijdens het samenstellen van jullie nieuwe keuken. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren bij keukensale.com Leiderdorp…

Gisteren bij keukensale.com Leiderdorp geweest en echt een aanrader! Waarbij je bij de meeste keukenzaken nog niet eens gedag wordt gezegd was dit een warm bad! Daar nemen ze echt de tijd voor je en denken ze op alle mogelijke manieren met je mee!

24. juli 2026

Beste Marielle,

Wat een prachtige review, bedankt! Fijn om te lezen dat jullie je zo welkom voelden bij Keukensale Leiderdorp en dat het team alle tijd heeft genomen om met jullie mee te denken. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend blij met onze…

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Leiderdorp.
Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering verliep alles professioneel en prettig.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen deskundig advies.

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en de uitstekende service
Absoluut een aanrader!

3. juli 2026

Beste Maaike,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding, kwaliteit en service van Keukensale Leiderdorp. Veel plezier gewenst met jullie prachtige nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteravond voor het eerst bij…

Gisteravond voor het eerst bij Keukensale Leiderdorp geweest.
Als ondernemer kijk ik altijd heel erg naar hoe je ontvangen wordt want dat laat nog eens te wensen over tegenwoordig.
Ik kwam binnen in een behoorlijk drukke showroom, veel klanten die allemaal van advies voorzien werden.
Direct na binnenkomst werd ik door Maudy aller hartelijkst ontvangen en vertelde ik waar ik voor kwam kijken.
Ik werd rondgeleid en zag iets staan wat ik eigenlijk in mijn hoofd had als nieuwe kleur van de nieuwe keuken.
Ik werd nieuwsgierig naar wat het zou gaan kosten en werd meegenomen door haar.
Zij ging alles in 3D invullen wat ik graag wilde.
Er werd goed meegedacht over allerlei nieuwe ontwikkelingen op gebied van afzuigen, sluitingen, verlichting en nog veel meer.
Dus…eigenlijk werd ik een beetje bijgeschoold want het was al weer 24 jaar geleden dat ik voor het laatst een nieuwe keuken kocht.
Wat is er toch veel verbeterd!
Na deze prettige invulling van mijn wensen komt het minder prettige moment voor de klant🤣🤣
Wat gaat het kosten?
Ik had zelf een budget in gedachte maar bleef daar ook aardig onder.
Het voordeel van Keukensale is dat onder andere de apparatuur direct uit de fabriek koopt dus veel goedkoper inkoopt en dat voordeel ook de klant gegeven wordt, werd mij verteld.
Ik heb nog nooit zo snel zaken gedaan, na 1,5 uur ging ik zeer tevreden naar huis en had een prachtige keuken gekocht.
Week 36 wordt hij al geleverd, dus ik kan niet wachten.
Keukensale, bedankt voor het fijne ontvangst, advies en zeer goede service, ik kan het iedereen aanraden om bij julie een keuken te kopen!

2. juli 2026

Beste Richard,

Wat een prachtige review, bedankt! Fijn om te lezen dat Maudy jullie zo gastvrij heeft ontvangen en jullie zo goed heeft begeleid tijdens het hele traject. Mooi dat haar deskundige advies en persoonlijke aanpak hebben geleid tot jullie droomkeuken. Alvast veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Geplaatste keuken

De gekochte keuken is nu een paar weken geleden geplaatst en in gebruik genomen. We zijn er heel erg tevreden over. De plaatsing ging soepel en er word direct na gebeld of alles goed is gegaan. Een plint moest nageleverd worden en dit werd gelijk geregeld en de afspraak voor plaatsen gepland. Ging heel soepel. De keuken is prachtig!

28. juni 2026

Beste klant,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat de plaatsing soepel is verlopen en dat ook de nazorg naar wens was. Veel plezier gewenst met jullie prachtige nieuwe keuken!

5 sterren voor Marijn Ouwerkerk

5 sterren voor Marijn Ouwerkerk - geduldig meegedacht en meegepuzzeld mbv ' keukenbijbel' catalogus en werkt snel en vakkundig met het programma.

28. juni 2026

Beste Paula,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat Marijn geduldig heeft meegedacht en jullie zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van jullie keuken. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Keukensale Leiderdorp

Door Marijn van Keukensale Leiderdorp heel fijn geholpen. Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en hij heeft geduld met me gehad en mee gedacht. Offerte ondertekend, ben benieuwd naar de rest van het proces.

7. juni 2026

Beste Mara,

Wat fijn om te lezen dat Marijn jullie zo goed heeft geholpen bij Keukensale Leiderdorp. Mooi dat hij de tijd heeft genomen om mee te denken over jullie nieuwe keuken. Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met het verdere traject!

Apparaten wisselen

Na een keuken te hebben uitgezocht, wilde ik toch graag van apparaten veranderen. Maudy heeft alles met mij doorgenomen en uiteindelijk haar uiterste best gedaan om mij te helpen binnen mijn budget te blijven. Je wordt nergens toe gedwongen, alles voelt vrijblijvend en denkt graag met je mee! Ik kan niet wachten op de keuken, maar qua service Maudy; die is echt top! Dank je wel!

6. maj 2026

Beste Hasnae,

Wat een mooie review, bedankt! Fantastisch om te lezen dat Maudy zo goed met jullie heeft meegedacht en heeft geholpen om binnen budget te blijven. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Top winkel!

We zijn erg tevreden over onze ervaring bij KeukenSale Leiderdorp. We hebben hier een nieuwe keuken gekocht en zijn daarbij goed geholpen door het personeel. Er werd echt meegedacht over de indeling, materialen en wat binnen ons budget mogelijk was.

De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en afspraken werden netjes nagekomen. Al met al een fijne ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

14. maj 2026

Beste Michelle,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Keukensale Leiderdorp. Mooi dat er goed is meegedacht over de indeling, materialen en het budget. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben een mooie tekening gemaakt en…

Ze hebben een mooie tekening gemaakt en goed meegedacht over de ruimte

25. april 2026

Beste Johan,

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te lezen dat er goed is meegedacht over de ruimte en het ontwerp.

Fijne service door Marijn

Hele fijne service gehad van Marijn. Hij was meedenkend en kwam super vriendelijk over. Heel blij met het ontwerp van de keuken!

16. maj 2026

Beste Richelle,

Wat fijn om te lezen dat Marijn jullie zo goed heeft geholpen. Mooi dat hij zo meedenkend en vriendelijk was tijdens het ontwerpen van jullie keuken. Veel plezier gewenst met het mooie ontwerp!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klantvriendelijke zaak met kennis van zaken

Na een vriendelijk ontvangst tekende Jeroen van Keukensale Leiderdorp de keuken die we in gedachte hadden. Hij nam alle tijd om ons te begeleiden bij de definitieve indeling, kleuren en materiaal. Een mooie prijs trok ons over de streep.

14. maj 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat Jeroen jullie zo goed heeft geholpen bij het ontwerpen van jullie keuken. Bedankt voor de mooie woorden!

Perfect resultaat!

Op zondag stapten we ter oriëntatie Keukensale Leiderdorp binnen. Vooraf hadden we reeds de keuze gemaakt voor een Duits kwaliteits keukenmerk te kiezen. Belangrijk voor ons was, dat we een greeploze keuken wilden, waar je bijna geen vingerafdrukken op ziet. Marijn stapte op ons af om wat informatie te geven. Thuisgekomen besloten we om een afspraak te maken om een offerte te laten maken. Woensdagochtend konden we bij Jeroen terecht, die ons fantastisch hielp en veel ideeën aandroeg. Hij nam overal ruimschoots de tijd voor. De keuze viel op een Schuller keuken met polymeerglazen frontjes.
De levertijd was 6 weken. Precies volgens planning werd de keuken geleverd, waarna we aan de slag konden, want we gingen de keuken zelf plaatsen. Technische tekeningen, zoals installatietekening e.d. werden perfect tot op de millimeter aangeleverd.
Het is een plaatje geworden. Goede kwaliteit en perfecte service en begeleiding. We zijn ontzettend blij voor Keukensale Leiderdorp te hebben gekozen.

30. april 2026

Beste John,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Marijn en Jeroen bij Keukensale Leiderdorp. Mooi dat alles volgens planning is verlopen en dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt voor de mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook voor al je detailvragen

Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe keuken gekocht. Daarbij werd ik geholpen door Marijn. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Marijn met veel detailvragen, die niet iedere koper waarschijnlijk zou stellen. Met veel geduld werden alle vragen naar tevredenheid beantwoord. Een hele mooi keuken gekocht. Nu is het wachten totdat de keuken geplaatst kan worden.

24. april 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Marijn bij Keukensale Leiderdorp. Fijn dat al uw vragen met zoveel geduld zijn beantwoord. Bedankt voor de mooie woorden en alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn goed geholpen door Jay bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hij nam ruim de tijd voor ons, gaf goed advies en dacht écht mee.

25. april 2026

Beste Lisa,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Jay bij Keukensale Leiderdorp. Bedankt voor de mooie woorden!

Hele fijne ervaring!

Hele fijne ervaring gehad met Keukensale Leiderdorp. Er werd goed meegedacht en op verschillende manieren geprobeerd om onze wensen in de keuken te verwerken, ook binnen het budget dat we voor ogen hadden. Ik ben erg blij met het ontwerp en kijk uit naar de levering!

22. april 2026

Beste Hedi,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en flexibiliteit bij Keukensale Leiderdorp. Mooi dat er goed is meegedacht. Bedankt voor de mooie woorden!