Keukensale.com - Den Bosch Anmeldelser 49

4,8

Goudsmitstraat 23, 5232 BN Den Bosch, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben bij keukensale den Bosch. Een mooie keuken gekocht. De mensen daar zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn er erg blij mee. En zouden hun zeker aanbevelen. Roy en zijn team bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In het voorjaar de vestiging Den Bosch bezocht. Heel vriendelijk ontvangen en door Harno deskundig geïnformeerd over de mogelijkheden voor onze keuken en budget. De tekening in overleg laten maken.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben bij keukensale den Bosch

25. december 2025

Beste Monique,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over jullie keuken van Keukensale Den Bosch. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

3de keuken

We hebben nu voor de 3de keer een keuken gekocht bij keukensale den bosch. We zijn deze keer door Roy geholpen en er werdt goed naar onze wensen geluisterd. Ook toen we later de kleur van het aanrechtblad wouden veranderen was dat geen probleem. Ook met de keukenmonteur Rob was een goede samenwerking hij dacht in oplossingen in plaats van de keuken te plaatsen waar hij niet achter stond. (Dit was onze eigen fout) Hij werkte liever wat langer door als iets te maken waar hij niet 100% achter stond. Al met al weer een goede ervaringen.

Gr frans en laura

13. februar 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie voor de derde keer hebben gekozen voor Keukensale Den Bosch. Fijn dat Roy en het team jullie opnieuw zo goed hebben geholpen. Bedankt voor het vertrouwen!

Wij waren super goed geholpen door Tomvan Keukensale Den Bosch

Wij waren super goed geholpen door Tom van Keukensale Den Bosch. Hij dacht met ons mee en was nooit te beroerd om het stapje extra te zetten. Prijs was prima!
Gr. Yoep en Christina

21. marts 2026

Beste Yoep en Christina,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Tom bij Keukensale Den Bosch. Fijn dat er goed is meegedacht en dat jullie tevreden zijn met het resultaat. Bedankt voor de mooie woorden!

Goed ontvangst

Goed ontvangst, in alle rust wensen besproken. Inzichtelijk gemaakt op computer via 3D tekening. Ook via email naar mij gestuurd. Tevens bedenktijd om te beslissing te nemen. Afspraken omtrent levering goed nagekomen. Bedankt Roy

6. februar 2026

Beste Erwin,

Dank voor uw mooie review! Fijn dat u bij Keukensale Den Bosch in alle rust uw wensen heeft kunnen bespreken en dat afspraken zijn nagekomen.

Top keuken

Wij zijn hier erg goed geholpen met onze nieuwe keuken, verkoper Roy heeft ons geholpen met een prachtige nieuwe keuken geheel volgens onze wensen. Wij zijn in alles goed geadviseerd en er wordt goed meegedacht. De keuken is netjes en volgens afspraak geplaatst en we zijn er al met al zeer tevreden over. En dit alles voor een super mooie prijs

1. juni 2025

Beste Rick,

Fijn om te horen dat Roy zo goed heeft meegedacht en dat alles netjes volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het delen.

Een absolute aanrader!

Ook wij zijn heel erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken! Cas had veel geduld en dacht goed mee met onze wensen. Ook de montage verliep super. Michel ging pas naar huis toen alles perfect was. Eenmaal geplaatst kregen we het ene compliment na het andere over onze keuken. Uiteraard sturen wij iedereen door naar Keukensale!

27. november 2025

Beste Anjes,

Bedankt voor jullie mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat Cas echt met jullie heeft meegedacht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze droomkeuken is werkelijkheid!

Onze droomkeuken is werkelijkheid geworden! Er werd heel goed meegedacht met onze wensen en er was heel veel mogelijk. De montage was ook perfect, de monteurs waren pietje precies en dat is terug te zien! Roy en Michel bedankt! Ook een kleine beschadiging (dat niet de schuld was van keukensale) op een geleverd deurtje werd heel snel opgelost. Wij hebben een super fijn gevoel over gehouden aan keukensale Den Bosch en raden hen nu voortaan aan al onze kennissen aan! Bedankt!

11. november 2025

Beste Lisa,

Wat een geweldige review! Super mooi om te horen dat de keuken helemaal geworden is zoals jullie droomden en dat alles strak gemonteerd is. Heel veel plezier met jullie keuken!

Prachtig nieuwe keuken

Dit jaar hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Keukensale Den Bosch. We zijn heel goed geholpen door Jessie, ze luisterde goed naar onze wensen en gaf daarbij goede adviezen. Michel kwam bij ons de keuken plaatsen. Ook daar hadden we het mee getroffen! Hij werkte super netjes, was vriendelijk en behulpzaam. Helaas was er een onderdeel verkeerd geleverd, maar die is meteen besteld en na een aantal weken geduld ook netjes geplaatst, terwijl wij in de tussentijd alvast konden genieten van onze prachtige keuken. Bedankt Keukensale en met name Jessie en Michel!

17. november 2025

Beste familie Voss,

Wat een prachtige woorden! Fijn dat zowel het ontwerp als de montage naar wens waren. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Erg tevreden

Zeer goed advies en kundige service. Onze keuken kan zo in een tijdschrift

1. oktober 2025

Beste Maria,

Wat een prachtig compliment! Fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het advies én dat de keuken tijdschrift-waardig is. Geniet ervan!

Meer dan een aanrader!

Vanaf het begin begreep Cas (eigenaar) wat onze wensen waren. Nam daar uitgebreid de tijd voor en dacht vooral met ons mee. Resultaat is een fantastische keuken. Gemaakt door de vakmannen van Keukensale die enkel met een 10 genoegen nemen. Waar vindt je dat nog tegenwoordig!

9. november 2025

Beste Ferry,

Dank je wel voor deze prachtige woorden! Wat fijn dat Cas zo goed heeft meegedacht en dat het eindresultaat helemaal naar wens is.

Soms heb je een droom…

Soms heb je een droom… en dan moet je op zoek naar iemand die de droom kan realiseren.
Wij vonden hem bij Keukensale Den Bosch: Cas denkt goed mee, is flexibel, creatief en levert hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn dan ook dolblij met onze prachtige keuken!
Yvonne Udo

8. november 2025

Beste Yvonne,

Wat een mooie review. Geniet van jullie prachtige keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We raden het iedereen aan!

We zijn vanaf moment één super goed geholpen, er wordt precies naar je wensen geluisterd en deskundig advies gegeven. We ontvingen snel een prachtig ontwerp van onze keuken met precies het design wat we in gedachten hadden, ook zijn we erg goed geadviseerd en hebben we wat aanpassingen gedaan waar we achteraf erg blij mee zijn. Ook voor de pvc vloer zijn we goed en snel geholpen. Zowel de levertijd van de keuken en de vloer waren snel geregeld, netjes geleverd en meteen goed en snel gemonteerd/gelegd. Kortom, goede prijzen en gewoon een top zaak. We zouden Keukensale Den Bosch iedereen aanraden!

8. november 2025

Beste Pien,

Wat een prachtige review! Heel fijn dat alles — van ontwerp tot plaatsing — zo soepel is verlopen. Geniet van jullie nieuwe keuken én vloer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed kwaliteit /Fantastische service – bedankt Roy!

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met KeukensSale Den Bosch . Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing van de keuken zijn we professioneel en vriendelijk geholpen. De adviseur Roy van Wershoven luisterde goed naar onze wensen en dacht echt mee over slimme indelingen en materialen.

De levering was netjes op tijd en de monteur (Sebas) werkte snel en nauwkeurig. Alles werd schoon achtergelaten en de keuken was meteen klaar voor gebruik.

Wat we vooral waarderen is de transparante communicatie en de duidelijke afspraken. Geen verrassingen achteraf, gewoon doen wat ze beloven.
Er waren een paar kleine probleempjes bv:
De Quooker had storing en de keukenmonteur is langs geweest en kwam achter dat het probleem aan Queeker lag. Er is een een afspraak door Roy gepland met de Queeker bedrijf en het in goed opgelost.

Onze nieuwe keuken is niet alleen praktisch, maar ziet er ook prachtig uit. We krijgen er veel complimenten over!

Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor een nieuwe keuken.

Roy, enorm bedankt voor je tijd, inzet en professionaliteit. Je hebt echt het verschil gemaakt. We zijn superblij met het eindresultaat!

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken – en vraag vooral naar Roy!

7. oktober 2025

Beste Sona,

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen! Wat fijn om te lezen dat alles – van het ontwerp tot de service na plaatsing – zo goed is verlopen. We geven de complimenten met veel plezier door aan Roy en Sebas. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Keuken bij Keukensale Den Bosch

Ik heb mijn keuken gekocht bij de Keukensale in Den Bosch. Rustig en vakkundig geholpen door Harno.
De keuken is in 1 dag professioneel geplaatst door Michel, een rustige man die heel netjes werkt.
Ik heb nu een hele mooie keuken voor een leuke prijs, waar ik heel blij mee ben.

10. juni 2025

Beste Sylvia,

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en jullie nu kunnen genieten van een mooie nieuwe keuken. Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat zijn we blij met onze keuken!

De tekening in overleg laten maken. Na de onafhankelijke inmeting heeft Michel gisteren en vandaag de keuken gemonteerd. Aardige, bescheiden vent, die rustig werkte. Gelukkig vond hij af en toe tijd voor een kop koffie en een broodje.
Een goede ervaring, hoor!

5. september 2025

Beste Loes,

Dank voor het delen van jullie ervaring! Mooi om te lezen dat zowel de begeleiding in de showroom als de montage zo goed zijn bevallen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen met super advies!

Super goed geholpen door mensen met verstand van keukens. Goed advies waardoor wij onze droomkeuken hebben kunnen samenstellen. Montage gebeurde ook zeer vakkundig. Wij zijn super tevreden! Ze maken geen deel uit van "de grote jongens" dus je wordt nog echt persoonlijk geholpen!

9. juni 2025

Beste Loet,

Wat een mooie woorden, dankjewel! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met zowel het advies als de montage. Geniet van jullie droomkeuken!

Een dikke 10

Wij hebben eind 2023 serieus naar keukens gekeken ivm ons nieuwe huis in BE. Dat huis werd opgeleverd begin 2025 en daarna werd vakkundig de keuken geplaatst en aangesloten door Michel van keukensale.
Wij hebben nu onze keuken va keukensale een klein half jaar in gebruik, dus ik weet waar ik over praat.
Bij de aankoop erg goed geholpen door Harno in Den Bosch. Tevoren hadden we bij diverse keukenzaken rond gekeken en op een gegeven moment weet je wel wat je wil, ook binnen de mogelijkheden van ons eigen budget. Door Harno goed en heel vakkundig geholpen en gewezen op voor- of nadelen bij een bepaalde keuze. Hij heeft helemaal nergens druk op gelegd en onszelf de keuze laten maken. Rondom de levering en installatie is er helemaal niets fout gegaan. Dat is eigenlijk tot nu toe nog steeds zo. Wij hebben alle apparatuur van AEG, wat ook geleverd wordt door Keukensale. Bij de installatie door Michel merk je dat hij dat dagelijks doet en precies weet wat er in iedere doos zit. Tot nu toe geen problemen ervaren, gewoon een tien.

8. juni 2025

Beste Gerard,

Wat een mooi en compleet verhaal. Dankjewel voor het vertrouwen! Fijn dat alles zo soepel is verlopen, van advies tot installatie. Geniet nog volop van jullie keuken in het nieuwe huis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede keukenzaak, aardige mensen en alles perfect geleverd

Vanaf binnenkomst netjes geholpen door oudere man. Heeft met ons alvast een rondje gedaan door de showroom. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en werd goede uitleg gegeven over apparatuur soort werkbladen ed. Daarna heeft Roy onze keuken uitgewerkt. Ook alternatieven qua inrichting en apparatuur waar wij niet aan gedacht hadden. Prijs was netjes naar onze mening t.o.v. de concurrentie. Alles ook netjes door transport bedrijf geleverd. Alle producten en kastjes pasten exact zoals het ontwerp. Wij zijn super tevreden.

25. maj 2025

Beste Patrick,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat alles naar wens is verlopen, van het eerste gesprek tot en met de levering! Bedankt voor het vertrouwen en het mooie compliment. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Top geregeld!

Alle afspraken door Roy en zijn monteur perfect nagekomen, prachtige keuken!

24. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Helemaal blij met KeukenSale

Nadat we meerdere keukenzaken hadden bezocht besloten we om ook eens langs te gaan bij de KeukenSale en daar hebben we zeker geen spijt van. Het contact met verkoper Roy voelde direct goed en daarnaast konden ze bij KeukenSale ons alles bieden tegen de beste prijs. Nu enkele weken later is onze keuken geplaatst en we zijn super tevreden. Ook met als we nu nog vragen helpen ze direct en daar zijn we dan ook meer dan tevreden over.

17. februar 2025

Beste Sharon en Dirk,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Roy en dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. We wensen u nog jaren plezier van de keuken!

Groet, Team Keukensale.com

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.