Keukensale.com - Den Bosch Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Goudsmitstraat 23, 5232 BN Den Bosch, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super vriendelijk personeel als je al binnen komt in de winkel . Ook met het uitzoeken van de keuken heeft Roy ons heel fijn geholpen hij liet ons ook inzien in bepaalde dingen waar wij niet over naar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijn geholpen door Jessie, Denkt erg goed mee. Helaas door verbouw tegenslagen was de beoogde keuken niet haalbaar maar door het meedenken van Jessie en wat aanpassingen is het uiteindelijk e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden en erg blij met de geplaatste keuken, gekocht bij keukensale Den Bosch! Er werd goed meegedacht bij het tekenen van de keuken, heel professioneel en er werden super leuke ideeën aangedra... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In het voorjaar de vestiging Den Bosch bezocht. Heel vriendelijk ontvangen en door Harno deskundig geïnformeerd over de mogelijkheden voor onze keuken en budget. De tekening in overleg laten maken.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

569 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen met super advies!

Super goed geholpen door mensen met verstand van keukens. Goed advies waardoor wij onze droomkeuken hebben kunnen samenstellen. Montage gebeurde ook zeer vakkundig. Wij zijn super tevreden! Ze maken geen deel uit van "de grote jongens" dus je wordt nog echt persoonlijk geholpen!

9. juni 2025

Beste Loet,

Wat een mooie woorden, dankjewel! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met zowel het advies als de montage. Geniet van jullie droomkeuken!

Een dikke 10

Wij hebben eind 2023 serieus naar keukens gekeken ivm ons nieuwe huis in BE. Dat huis werd opgeleverd begin 2025 en daarna werd vakkundig de keuken geplaatst en aangesloten door Michel van keukensale.
Wij hebben nu onze keuken va keukensale een klein half jaar in gebruik, dus ik weet waar ik over praat.
Bij de aankoop erg goed geholpen door Harno in Den Bosch. Tevoren hadden we bij diverse keukenzaken rond gekeken en op een gegeven moment weet je wel wat je wil, ook binnen de mogelijkheden van ons eigen budget. Door Harno goed en heel vakkundig geholpen en gewezen op voor- of nadelen bij een bepaalde keuze. Hij heeft helemaal nergens druk op gelegd en onszelf de keuze laten maken. Rondom de levering en installatie is er helemaal niets fout gegaan. Dat is eigenlijk tot nu toe nog steeds zo. Wij hebben alle apparatuur van AEG, wat ook geleverd wordt door Keukensale. Bij de installatie door Michel merk je dat hij dat dagelijks doet en precies weet wat er in iedere doos zit. Tot nu toe geen problemen ervaren, gewoon een tien.

8. juni 2025

Beste Gerard,

Wat een mooi en compleet verhaal. Dankjewel voor het vertrouwen! Fijn dat alles zo soepel is verlopen, van advies tot installatie. Geniet nog volop van jullie keuken in het nieuwe huis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede keukenzaak, aardige mensen en alles perfect geleverd

Vanaf binnenkomst netjes geholpen door oudere man. Heeft met ons alvast een rondje gedaan door de showroom. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en werd goede uitleg gegeven over apparatuur soort werkbladen ed. Daarna heeft Roy onze keuken uitgewerkt. Ook alternatieven qua inrichting en apparatuur waar wij niet aan gedacht hadden. Prijs was netjes naar onze mening t.o.v. de concurrentie. Alles ook netjes door transport bedrijf geleverd. Alle producten en kastjes pasten exact zoals het ontwerp. Wij zijn super tevreden.

25. maj 2025

Beste Patrick,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat alles naar wens is verlopen, van het eerste gesprek tot en met de levering! Bedankt voor het vertrouwen en het mooie compliment. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Top geregeld!

Alle afspraken door Roy en zijn monteur perfect nagekomen, prachtige keuken!

24. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Helemaal blij met KeukenSale

Nadat we meerdere keukenzaken hadden bezocht besloten we om ook eens langs te gaan bij de KeukenSale en daar hebben we zeker geen spijt van. Het contact met verkoper Roy voelde direct goed en daarnaast konden ze bij KeukenSale ons alles bieden tegen de beste prijs. Nu enkele weken later is onze keuken geplaatst en we zijn super tevreden. Ook met als we nu nog vragen helpen ze direct en daar zijn we dan ook meer dan tevreden over.

17. februar 2025

Beste Sharon en Dirk,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Roy en dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. We wensen u nog jaren plezier van de keuken!

Top zaak

Ontzettend fijn geholpen door vakbekwaam gezellig personeel .
Ontzettend blij met de mooie keuken .

2. februar 2025

Beste Linda,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de service van ons personeel. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Toppers!

We hebben pas geleden een nieuwe bij keuken gekocht bij keukensale den bosch. Mijn vader, moeder en schoonvader hebben hun keuken daar gekocht. Omdat hun zo'n goede ervaringen hadden gehad met keukensale hadden we besloten om er ook eens langs te gaan. Eenmaal daar zijn we ontzettend goed geholpen door Roy. Hij had alle tijd voor ons, legde alles super goed uit en gaf ons nieuwe inzichten hoe de keuken er ook uit zou kunnen zien. We hebben uit eindelijk de keuze gemaakt aan de hand van zijn visie. De offerte was zo scherp dat we niet eens naar een andere keuken leverancier zijn geweest. De levertijd was precies zoals gecommuniceerd. Vlak voordat de keuken geleverd zou worden kregen we telefonisch te horen dat de koelvriescombi niet meer leverbaar was en als alternatief een luxere koelvries kregen voor t zelfde geld. Dat noem ik geweldige service!! Keukensale en Roy, bedankt voor de goede service!

15. januar 2025

Beste Koen,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Keukensale.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie recensie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met Keukensale Den Bosch was het van…

Met Keukensale Den Bosch was het van pre-sales tot aftersales een fijne, zeer prettige en professionele samenwerking en ervaring.
Eveneens logistiek (bezorging) en keukenmontage waren van een niveau om blij van te worden.
Dus terugkijkend zijn wij zeer tevreden met wat we geleverd hebben gekregen.

24. september 2024

Beste Hans,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Geweldige aftersales

Geweldige aftersales, ook na 7 jaar.

24. september 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de keuken.

Wat een fijne samenwerking

Wat een fijne samenwerking, meedenken, met een geweldig resultaat
Dankjewel Cas, Roy en Rob, we zijn er heel blij mee

10. september 2024

Beste Brigitte,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Blij met onze keuken

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Er was even een misverstand over een keukenkast, maar dat is in overleg naar alle tevredenheid keurig opgelost.

2. september 2024

Beste Saskia,

Super!

Wij werden bij het eerste bezoek meteen verliefd op de keuken die we uiteindelijk ook gekocht hebben. Nog bij andere winkels geweest maar we bleven de keuken uit de showroom van Keukensale Den Bosch als favoriet houden. Vervolgens rustig gaan zitten met Roy, de eerste afspraak om hem in te laten tekenen en vervolgens om de afspraken finaal te maken. Al het contact verliep ongedwongen en persoonlijk. Inmiddels is de keuken gemonteerd, nog mooier dan we hoopten. Super strak, levertijd conform afspraak, apparatuur werkt top. Tussendoor nog een aantal keer met Keukensale contact gehad en dat was steeds laagdrempelig en vriendelijk. Door dit goede gevoel uiteindelijk ook nog een pvc vloer (die van de showroom) gekocht bij Keukensale. Al met al top, niks op aan te merken!

9. marts 2024

Beste Rianne & Joost,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken. Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ons eerste huis gekocht in december en…

Ons eerste huis gekocht in december en was een en al ellende in de keuken dus in de auto en naar keuken sale gegaan en Roy heeft alles naar onze wensen gedaan en zijn zo blij met onze geweldige keuken!

21. april 2024

Beste Amy,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben drie jaar geleden een keuken…

Wij hebben drie jaar geleden een keuken gekocht bij Keukensale Den Bosch. Prijs kwaliteit verhouding helemaal top. Keuken is perfect. Helaas hebben we met hte inbouw apparatuur wat problemen gehad. Perfecte reactie van Keukensale en een geweldig support naar de fabrikanten.toe..... want dat heb je soms nodig;-). Eelco bedankt. Groeten uit Kinderdjik

19. marts 2024

Beste Erno,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Betrouwbaar en vakkundig

Eigenaar Cas is vakkundig, denkt in mogelijkheden en geeft goed onderbouwd advies. Korte lever- en montagetijd. Zeer nauwkeurige en fijne monteur. Afspraken worden nagekomen. Keukensale blinkt uit in prijs/kwaliteit verhouding.

24. februar 2024

Beste José,

Topservice en prachtige keuken

Fantastisch meegedacht over de invulling van onze keuken en bijkeuken (wasmachinekast). We zijn meer dan blij met het prachtige eindresultaat.

9. februar 2024

Beste Birgit,

Top!

Heel fijn geholpen door Roy met een mooie moderne keuken voor mijn Bed & Breakfast. Communicatie verliep transparant en snel. De keuken is ook perfect geplaatst door Rob. Snel en degelijk en zeer vriendelijk. Hij kwam zelfs in de avond terug om nog iets extra;s te doen. Helemaal TOP!

17. januar 2024

Beste,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

In het begin werden we goed geholpen

In het begin werden we goed geholpen, en was voor zover alles duidelijk. Toen kwamen ze de keuken zetten en bleek dat er nog aanpassingen aan de leiding gedaan moesten worden. Dit was niet goed gecommuniceerd. Toen alles was geregeld en de keuken werd gezet, bleek dat het aanrechtblad verkeerd geleverd was, deze moest opnieuw besteld worden maar doordat het niet besteld werd door communicatiefouten werd de afwerking tot 2 keer toe weer uitgesteld. Uiteindelijk, 6 maanden later, was de keuken afgemonteerd.
We zijn wel erg blij met de afwerking en het aanzicht van de keuken, maar met de levering is wel het een en ander fout gegaan.

26. oktober 2023

Beste Rense Pranger,

Wij betreuren het, dat u een ontevreden ervaring hebt gehad met onze vestiging in Den Bosch. Wij willen u graag helpen zodat u weer tevreden bent en komen dan ook graag in contact met u.

Heeft u voor ons een referentie nummer? Wij kunnen u namelijk in onze systemen niet vinden onder de naam van uw review.

Ook kunt u uiteraard een e-mail sturen naar denbosch@keukensale.com, zodat wij contact met u op kunnen nemen. We vernemen graag van u.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg tevreden met mijn keuken

Heel erg tevreden met mijn keuken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, budget enz. Afspraken werden na definitieve bestelling allemaal netjes nagekomen. Wij hebben hem zelf gezet, dat was heel goed te doen.

14. december 2023

Beste Marjet,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Super tevreden

Super tevreden, Roy heeft goed geluisterd naar onze wensen! De montage door Michel was ook top! Kortom een tevreden klant

12. december 2023

Beste Anja,