Wij hebben vanochtend bij de vestiging van Keukensale.com in Alkmaar een mooie compleet nieuwe keuken gekocht. Onze adviseur daar was Miquel van den Broek. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te advise... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken van Keukensale! We werden fijn geholpen door Nancy en Louis, die met ons mee dachten. In de loop van het traject hebben we diverse keren nog wat veranderd... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Se mere
Virksomheden har svaret
Zonder afspraak gelijk fijn geholpen! Met een bak ervaring werd er binnen paar minuten een schets uit de hand gemaakt en daarna tot in de puntjes uitgewerkt in 3D door Omid en zijn collega’s van Keuk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Kontaktoplysninger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen door Marijn !
Goed geholpen door Marijn !
En geslaagd met de keuken
We kunnen niet wachten op de levering

Super mooie keuken.
Ze waren super vriendelijk toen we al binnen kwamen,
hebben ons heel goed geholpen.
We hebben nu een super mooie keuken hellemaal naar onze wens .
Groetjes B en P .Bouw

Besvarelse fra Keukensale.com
Fantastisch keuken ontworpen door een top team
Wij werden heel warm ontvangen bij keukensale Katwijk! Ze hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en een fantastisch keuken samen gesteld. De keuken is helemaal naar onze wensen gemaakt. En daarbij het was ook nog gezellig net alsof je thuis al in je nieuwe keuken zit. Ze denken goed mee en kunnen goed adviseren. En dat voor een mooie prijs. Zou de volgende keer zeker weer naar de keukensale gaan!

Besvarelse fra Keukensale.com
Ontzettend goed en professioneel…
Ontzettend goed en professioneel geholpen door Brian en Abdel. Ontzettend blij met de uitkomsten en de samenwerking. We zouden iedereen aanraden om bij Keukensale Rotterdam Alexandrium een mooie keuken te kopen!

Besvarelse fra Keukensale.com
Wederom een fijne ervaring!
Na 5 jaar geleden hier mijn keuken te hebben gekocht, ook nu weer een tekening en offerte laten maken. Uiteraard onder leiding van Jeroen (eigenaar) en Quint (vestigingsmanager). Beide super vriendelijk, denken met je mee, hebben je wensen voorop staan en zijn er niet om je een poot uit te draaien. (Overigens zijn ze allemaal heel vriendelijk en staan voor je klaar, maar kan niet alle namen opnoemen.)
Ze nemen je mee in de beleving, dagen je nog uit om over een totaal ander ontwerp na te denken (begon echt te twijfelen), maar toch voor de meest praktische opstelling in mijn beleving gekozen. Kom je binnen op donderdagavond rond etenstijd, krijg je een bord eten aangeboden, bak water voor de hond en ze nemen echt de tijd voor je. Wisselen van kleur, opstelling, wederom opnieuw intekenen, geen enkel punt. Ze denken mee qua apparatuur etc. Kom je op zaterdag nog terug voor de kleurstalen, krijg je wederom een hapje en een drankje! Kortom aan service geen gebrek. Ik kan niet wachten tot hij daadwerkelijk in mijn nieuwe huis te bewonderen is. Over de service en het plaatsen zit ik niet in, dat is met de 1ste keuken goed gekomen en dat zal nu ook zeker weer zo zijn. Jeroen houdt ervan om tevreden klanten te hebben en te houden, je kunt altijd bij hem terecht als er iets niet zou kloppen of iets dergelijks. Quint is ook zo ingesteld en heeft alle hoeken moeten aflopen binnen en buiten de zaak voor de licht inval op de verschillende frontjes, maar we hebben een WINNER! Dus wil je een betaalbare, kwalitatieve, goede keuken en geholpen worden door deskundige en vriendelijke personeel. Ga dan naar Keukensale Katwijk!!!

Superbedrijf!
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik superveel lof heb voor dit bedrijf. Vanuit mijn kennissenkring ben ik meermaals gewezen op Keukensale Roosendaal. Een paar maanden geleden hebben we
een keuken uitgekozen, die enkele
weken geleden naar onze volle
tevredenheid is geplaatst. Wat ons
opgevallen is dat men echt met je
meedenkt bij dit berdrijf en ons ook eerlijk adviseerde toen wij zelf alternatieve keuzes hadden bedacht ten aanzien van de kastjes en de Cooker
kraan. Het personeel hebben wij als
zeer vriendelijk ervaren, kundig en zeer
behulpzaam. Vooral het komen met
oplossingen bij het kiezen van de juiste
ladekasten en inbouwapparatuur
(afmetingen) was erg handig. Bij de
plaatsing van de keuken bleek er iets te zijn met de afvoer van onze oude vaatwasmachine. De heren hebben dit gelijk gratis gefikst. Zijn we erg blij mee! We hebben een dubbele wasbak laten plaatsen in het aanrechtblad. Na twee dagen hebben wij per ongeluk een van de gootsteen-zeefjes in de vuilnisbak gegooid. We hebben daarop Keukensale gebeld met de vraag om voor ons een nieuwe te bestellen. Binnen twee dagen was het zeefje in huis. Kosteloos! Ik kan dit bedrijf echt iedereen aanraden die van plan is een nieuwe keuken te gaan
kopen of de keuken te gaan verbouwen.
W. Geelen

Tevreden klant
Paar maanden geleden een mooie keuken hier gekocht. Goed geholpen in de winkel. Heb bewust gewacht met een review geven om te kijken of de tevredenheid ook blijft. Keukensale Heerlen 5 sterren voor jullie van een tevreden klant.

Besvarelse fra Keukensale.com
Keukensales heeft mij erg goed geholpen…
Keukensales heeft mij erg goed geholpen bij het samenstellen van mijn keuken. Vriendelijk personeel en goede service! Communicatie vond ik vooral erg fijn an dit bedrijf. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Keukensale.com
We hebben bij keukensale den Bosch
We hebben bij keukensale den Bosch. Een mooie keuken gekocht. De mensen daar zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn er erg blij mee. En zouden hun zeker aanbevelen. Roy en zijn team bedankt!

Mijn droomkeuken gerealiseerd
Voor mijn flat zocht ik een nieuwe en goed functionerende keuken. In het najaar van 2025 kwam ik de showroom van Keukensale Barendrecht binnen en was meteen onder de indruk van de praktische en mooie modelkeukens. Medewerkster Nicole heeft voor mij na uitgebreid en informatief overleg een offerte opgesteld, die nog meerdere keren nadien zonder gezeur is aangepast. Wat niet ging, werd ook keurig benoemd, geen valse beloftes gedaan. De realisatie kon eerder plaatsvinden maar op mijn eigen wens was deze uitgesteld tot maart 2026. De realisatie liep soepel. Het sloopteam kwam op tijd, de spullen werden netjes geleverd en vakkundig gemonteerd. Tenslotte werd ook nog het verpakkingsmateriaal opgehaald en sindsdien is het genieten van een prachtige keuken.

3de keuken
We hebben nu voor de 3de keer een keuken gekocht bij keukensale den bosch. We zijn deze keer door Roy geholpen en er werdt goed naar onze wensen geluisterd. Ook toen we later de kleur van het aanrechtblad wouden veranderen was dat geen probleem. Ook met de keukenmonteur Rob was een goede samenwerking hij dacht in oplossingen in plaats van de keuken te plaatsen waar hij niet achter stond. (Dit was onze eigen fout) Hij werkte liever wat langer door als iets te maken waar hij niet 100% achter stond. Al met al weer een goede ervaringen.
Gr frans en laura

Keukensale Alkmaar
Vanmiddag bij Keukensale Alkmaar geweest. Toen we aankwamen was er al een voorbeeld tekening gemaakt, vanuit hier konden we zelf van alles aanpassen en werd er goed meegedacht over de opties, mogelijkheden en ook wat er misschien niet zo handig is. Ontzettend goed geholpen en heel blij met de uiteindelijk ontworpen keuken.

Koop hier geen keuken
Koop hier geen keuken!
Komen afspraken niet na. Slecht bereikbaar, beloven mail te sturen met oplossingen maar doen ze vervolgens niet.
Koop zeker geen keuken hier beloven van alles maar komen niks aan en keuken is nu al wel betaald
Afrader!
De service en montage zijn echt onvoldoende. Allereerst is niet alles geleverd en is de keuken beschadigd bij de montage. Hierop is amper tot geen contact over te krijgen, is het contact erg onprofessioneel en wordt er geen verantwoordelijkheid genomen. Afspraken worden niet nagekomen. Ik raad de aankoop bij deze winkel echt af.
Muy profecional y muy amable y comprometida
Ik ben zeer tevreden over haar uitstekende werk. Ze is erg professioneel en zet zich van begin tot eind volledig in voor haar werk. Ik beveel haar 100% aan. Dank u wel.

Geweldig geholpen
Super en geduldig geholpen op een leuke en fijne manier. Veel gelachen met een hapje en een drankje erbij. Prijs/kwaliteit helemaal top. Zeker een aanrader. Bij Jissey & Pasquale moet je zijn voor je mooiste keuken!

Very happy
When walking in Pasquele was super friendly and willing to help. She immediately showed us around and we could sit down and draw our dream kitchen. She informed us of all the necessary things with regards to the accessories, and gave good advice. Very happy with the service here, would definitely recommend.

Nice company
Nice company, am so happy,Very good quality materials, 100% professional people, amazing design

Koop hier geen keuken!
Koop hier geen keuken!!!!
Zeer goed geholpen in de winkel, we zouden onze droomkeuken krijgen werd beloofd! Helaas! Na levering van keuken kwam dag erna monteur nadat monteur er 2 dagen was ging monteur weg. Keuken is afgebroken en helaas woonkamer staat vol met keukendozen!
Na veel bellen en weinig terug reactie naar winkel gegaan! Er wordt beloofd (helaas 2 weken zonder keuken) dat er monteur zou komen!
Helaas geen monteur gezien en geen terug koppeling.
Paar dagen later toch monteur die met de materialen die er waren de keuken heeft gezet. Nu hebben we de keuken dan eindelijk staan, wel zonder werkblad en afzuigkap die niet compleet is en verlichting niet zoals het hoort. De randen van keuken hebben ook schade. Helaas contact en oplossing blijven uit. Er wordt gebeld en beloofd dat oplossing op mail komt ook dit blijft uit!
We zijn nu genoodzaakt om ergens anders keuken af te laten maken en te herstellen of rechtszaak. We staan er sterk voor zegt recht bijstand maar enige wat ik wilde was een mooie keuken. Omdat reactie uitblijf gaat dit wel een lange procedure worden.
Weet als je hier een keuken koopt dat dit niet enkel slechte zaak is, geen communicatie maar gewoon ook emotioneel slopend is!
Uiteindelijk zijn we nog veel meer geld kwijt, hebben weken zonder keuken gezeten en dan is deze nog niet af!
Læs mere om andre typer anmeldelser.