Finger weg!!!! Ich bin sehr verwundert, darüber, woher die positiven Bewertungen stammen (wahrscheinlich gekauft). Ein Stern ist noch zu viel. Ich werde seit Wochen vom Kundenservice geghostet, weil... Se mere
Kerstversiering voor buiten besteld. Hertfiguur met ledlampen. Bij andere bedrijven: of minder mooie vorm of schrikbarend duur. Hier een redelijke prijs dus het erop gewaagd bij een voor mij onbekende... Se mere
Ich habe wunderschöne weihnachtliche Dekoration in diesem Shop bestellt. Der Versand wurde schnell abgewickelt. Leider war ein Teil während des Versands beschädigt worden. Der Kundenservice war jedoch... Se mere
2 glazen kerstballen waren bij levering kapot aangekomen. Op mijn bericht was een erg snelle en behulpzame reactie. Er werd ook samen met mij meegedacht voor een oplossing. Verder vind ik hun kerstv... Se mere
Bij It's all about Christmas draait het om één ding: jou helpen jouw kerst bijzonder te maken. We zijn een klein team zijn met een hartstochtelijke liefde voor alles wat met kerst te maken heeft. Onze eigen stylisten en inkopers struinen de wereld af op zoek naar de nieuwste en mooiste kerstspullen, ons winkelteam zorgt elk jaar weer voor prachtige pop-up stores, en ons webwinkel team werkt elke dag aan een website boordevol kerstinspiratie. Niet voor niets zijn wij al sinds 1988 dé kerstspecialist.
Den Sliem 87, 7141 JG, Groenlo, Holland
- +31 (0)85 043 0576
- customerservice@itsallaboutchristmas.com
- kerstversiering.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Schneller Versand, Ware leider teilweise kaputt
War superschnell versandfertig (am Wochenende), Bestellung kam dann 3 Werktage später an. Ich hatte Sterne aus Porzellan bestellt, leider kamen 2 von 6 kaputt oder zerbrochen an. Vom Kundenservice auch nach 3 Werktagen bisher keine Reaktion.

Besvarelse fra It's all about Christmas
Mooie kerstballen en mooie kerstboom
Mooie kerstballen en mooie kerstboom! Snel verzonden, erg tevreden.

5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🎄🎅🏻🤶🏻🎄
Snelle levering, goed verpakt , prachtige producten, al eerder gekocht en kom ook zeker weer terug , 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Leuke kerstspullen
Leuke en mooie website. Makkelijk te vinden kerstproducten. Goede tips en ideeën hoe je alles leuk
kan neerzetten enz.
Het ziet er mooi en aantrekkelijk uit op deze website!

Hele mooie boom
Hele mooie boom! De lampjes zijn goed verdeeld. De boom lijkt net echt, we krijgen veel complimenten. Hij stond alleen een beetje scheef jammer genoeg. Na fijn contact met de klantenservice hier een compensatie voor gekregen. Ik zou iedereen een boom van hier aanraden!

Geweldig
Geweldig! Prachtige spullen, snel verzonden. Heel tevreden!

Helaas kapotte onderdelen ontvangen
Helaas kapotte onderdelen ontvangen. Het duurde even voordat ik contact met ze had, maar werd toen netjes opgelost.

Fijn bedrijf
Goeie communicatie, goeie kwaliteit en snel geleverd

Besvarelse fra It's all about Christmas
Snel bezorging goed verpakt en de…
Snel bezorging goed verpakt en de producten waren ook prachtig.

Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf. Heldere communicatie , pakketje werd netjes geleverd in een hele leuke verpakking. Er wordt aandacht aan besteed. Product is ook mooi.

Snelle levering en leuke producten
Snelle levering en leuke producten

Besvarelse fra It's all about Christmas
Op tijd geleverd van een mooi en…
Op tijd geleverd van een mooi en redelijk geprijsd product

Snelle levering. Top producten
Snelle levering en de artikelen die ik gekocht had zijn wat ik er van had verwacht

Besvarelse fra It's all about Christmas
Mooie kerstballen en perfect verpakt.
Mooie kerstballen en perfect verpakt.

Top, siper blij mee
Top, snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt product zoals afgebeeld.

Besvarelse fra It's all about Christmas
Ik ben altijd tevreden met aankop op…
Ik ben altijd tevreden met aankop op deze website. Zeker aanrader !!

Besvarelse fra It's all about Christmas
Optijd geleverd en precies wat ik wilde…
Optijd geleverd en precies wat ik wilde hebben

Besvarelse fra It's all about Christmas
snel geleverd en product is prima

Super leuke kerstspullen
Snelle levering en erg leuke producten!!

Besvarelse fra It's all about Christmas
Prachtige nostalgische ornamenten voor…
Prachtige nostalgische ornamenten voor in de boom gekocht. Tenminste niet van die goedkoop uitziende troep. Leuke winkel en snelle bezorging.