Robot Specialist B.V. Anmeldelser 191

4,6

Ik heb een robot stofzuiger overgenomen van kennissen. Ik wist niet hoe die werkte en ik heb op internet gezocht naar hulp. Ik ben dus geen klant van Robot Specialist maar mijn vragen werden toch dire... Se mere

1. Elektroværksted

Wij repareren uw robotstofzuiger en doen onze uiterste best om de beste service te verlenen! Mocht u er niet meer uitkomen, onze experts helpen u altijd graag. Bereikbaar per whatsapp en telefoon op 0224-422117

4,6

Svarer typisk inden for 1 måned

Zeer lange wachttijd oplossing klacht / geen reacties

Vast een echte specialist. Echter wacht al meer dan een maand op een reactie op mijn klacht. Zij geven zelf aan klachten op te lossen binnen 24 uur maar maken dit dus niet waar. Bedrijf is telefonisch ook niet bereikbaar.

9. april 2026
Robot Specialist B.V.-logo

Besvarelse fra Robot Specialist B.V.

Beste Erik,

Wij betreuren uw negatieve beoordeling, aangezien deze voorbijgaat aan de feitelijke gang van zaken.

Dagelijks ontvangen wij 5 tot 10 machines die keurig via ons ticketsysteem zijn aangemeld. Uw machine is echter zonder enige informatie, naam of telefoonnummer naar ons verzonden. Zonder deze gegevens kunnen wij een reparatieproces niet opstarten.

Daarnaast is uw eis voor een kosteloze reparatie bij aankoop van een los onderdeel niet realistisch. Tevens kunnen wij geen volledige aankoopsom crediteren als de order niet compleet aan ons is geretourneerd. Ondanks uw eerdere toezeggingen heeft u de defecte machine bovendien nog steeds niet opgehaald.

Juist om deze chaos te voorkomen, werken wij met een verplicht ticketsysteem. Wij verzoeken u de machine op korte termijn op te halen. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de machine af te voeren.

Met vriendelijke groet,

Leo

Nieuwe batterij iRobot Roomba

Mijn iRobot Roomba had een nieuwe batterij nodig maar de originele was niet leverbaar. Gebeld met Robot Specialist en goede informatie gekregen. We hebben nu een batterij die iets sterker is dan de originele en onze Roomba doet het beter dan ooit. Goede service, fijn bedrijf!

20. marts 2026

Top service

Amai. Wat een service. Heel vlot en wanneer er iets niet in orde is, wordt je geholpen via Whatsapp. Heel tevreden.

13. marts 2026

Robot is still stopping in the middle…

Robot is still stopping in the middle of the cleaning. Now it also can’t put itself on charge. Paid around 140 euro total out of it 60 euro for parts.

5. februar 2026
Robot Specialist B.V.-logo

Besvarelse fra Robot Specialist B.V.

Beste Klym,

Wij zijn erg teleurgesteld over deze review, zeker gezien de uitgebreide service die wij hebben verleend.

U meldde de robotstofzuiger aan met een klacht. Om u snel te helpen, hebben wij op 4 februari in de avonduren (19:00 uur) speciaal tijd voor u vrijgemaakt. Bij inspectie bleek echter dat u de machine zelf had opengemaakt, waardoor het moederbord en de cameramodule onherstelbaar beschadigd waren, dit heeft u notabene direct bevestigd dat u dat zelf kapot heeft gemaakt.

Ondanks dat dit buiten de onze opdracht viel, hebben wij het moederbord gerepareerd, het rechterwiel vervangen en nieuwe sensoren geplaatst.

Wij hebben u vooraf duidelijk uitgelegd dat door uw eigen toedoen de AI-camerafunctie niet meer zou werken, tenzij u € 229,- extra wilde betalen (inkoop prijs voor een nieuw moederbord en de camera module), ik heb u dat persoonlijk afgeraden gezien de leeftijd van uw machine.

U ging akkoord met onze reparatie van slechts € 140,- waarbij wij de onderdelen (een wiel motor assembly en cliffsensoren) zelfs tegen inkoopprijs hebben doorberekend en slechts 1 uur arbeid ipv. 2 uur.

De machine is werkend en uitvoerig getest aan u terug gezonden (ook op onze kosten).

Dat u nu, zonder enig contact op te nemen over een eventueel nieuw probleem (waarschijnlijk een oude accu), direct een 1-sterrenreview plaatst, vinden wij onterecht en niet passen bij de service die wij hebben geboden.

Met vriendelijke groet,

Fantastisch geholpen

We zijn fantastisch geholpen met de reparatie van onze stofzuigrobot. Leo reageerde snel op mijn mail. Ik kon de robot direct langsbrengen of opsturen. Robot is direct na ontvangst gerepareerd en naar mij teruggestuurd. Voor een nette prijs voor de reparatie.
Echt TOP geholpen ! 5 sterrren, dik verdiend !!

20. januar 2026

Goed

Goed contact, snelle service

Mijn Roomba S9+ had een defecte afgrondsensor en versleten wielen. Binnen enkele dagen is het gerepareerd en terug gestuurd.
Goed contact en snelle reactie.

8. januar 2026

Mijn robotstofzuiger was kapot…

Mijn robotstofzuiger was kapot telefonisch contact gehad eerst voor advies .maar moest toch opgestuurd worden .toen bleek het moederbord kapot te zijn .kreeg een bericht of ze het moesten maken.heb akkoord gegeven .volgende dag was hij weer thuis door post nl.

11. december 2025

Zeer klantvriendelijke en snelle service van Robotspecialist

Ik had een onderdeel besteld voor mijn Roomba robotstofzuiger, niet wetende dat er een onderscheid bestaat tussen onderdelen voor de gewone versie en de combo-stofzuiger. Op de website werd dat voor mij ook niet meteen duidelijk, waardoor ik vaststelde dat het bestelde onderdeel niet paste op mijn combo-toestel.
Na contact met Robotspecialist werd ik echter meteen zeer vriendelijk en correct geholpen. Ik kreeg snel de nodige uitleg en zonder enige discussie werd het juiste onderdeel bijzonder snel naar mij opgestuurd.
Topservice, snelle opvolging en een klantgerichte aanpak. Zeker een aanrader! 👍

2. september 2025