Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kaya = top! Ten eerste is Mike echt een topper. Vrolijke kerel die graag meedenkt. Heeft ons van begin tot eind goed geadviseerd en begeleid. Alles op basis van vertrouwen. We kregen achteraf... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mike en zijn team hebben echt vakwerk geleverd! van de eerste offerte tot de uiteindelijke plaatsing van ons maatwerk bed was alles perfect geregeld. Zeer korte lijnen, altijd bereikbaar en behulpza... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend blij met onze compleet nieuwe slaapkamer van Kaya Living. Alles is volledig op maat gemaakt, inclusief dekenkist, ombouw en een prachtige achterwand met mooie spiegels. In de sh... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goede ervaring gehad! Ruime keuze uit stoffen en kleuren, vervolgens goed geholpen met het ontwerp van het bed. Snel geleverd en gemonteerd. Onze slaapkamer voelt nu als een luxe hotelkamer. Hel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Indretningsleverandør
  2. Møbeltilbehør
  3. Møbelfabrikant
  4. Møbelforretning
  5. Indretningsentreprenør

Skrevet af virksomheden

Bij Kaya Living draait alles om jouw droominterieur. Wij ontwerpen en realiseren volledige, op maat gemaakte slaapkamers, van hoofdborden en verschillende type bedden tot nachtkastjes, wanden met geïntegreerde elektra en verlichting, tv-liften en stijlvolle afstyling. In onze showroom in Den Bosch nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Je voelt de kwaliteit van onze materialen, kiest jouw favoriete stoffen en ontvangt deskundig advies over het ideale ligcomfort. Alles wordt met zorg in Nederland geproduceerd door ons kleine, ervaren team van vakmensen. Bij Kaya Living ben je geen nummertje, je hebt één vast aanspreekpunt en we zorgen dat het hele proces persoonlijk, soepel en betrokken verloopt. Ons doel? Dat jij elke nacht geniet van een heerlijke nachtrust in een slaapkamer die tot in elk detail bij jou past. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid – dát is waar Kaya Living voor staat.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

A DREAM!

Intens gelukkig met het eindresultaat! Zeer tevreden en blij met het hoofdbord en bedombouw. Precies zoals ik wilde en besproken heb met Kaya Living. Top mensen met een goed hart en klantgerichtheid!

Dikke aanrader aan iedereen die een hotelsfeer wilt creeëren in eigen slaapkamer!

Nogmaals bedankt voor het realiseren van mijn wensen!! Ga zo door toppers!

16. juni 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super blij met ons hoofdbord

Super blij met ons hoofdbord! Kaya Living heeft speciaal voor ons stof besteld die wij graag wilden hebben, zodat het bij onze tv lift kast zou passen. Super mooi gemonteerd en mooi gemaakt. Bedankt!

29. marts 2023

Erg vriendelijk en servicegericht

Erg vriendelijk en servicegericht. Het resultaat is prachtig. Een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ons eigen bed werd op maat gezaagd. Hier konden misschien her en der nog nét even wat meer de puntjes op de i. Maar het was al top dat ze dat deden. Ik zou ze zeker aanbevelen!

20. april 2023

Topbedrijf

Topbedrijf! Korte lijntjes, nemen de tijd voor je en we zijn zeer hartelijke ontvangen in het atelier. We hebben een mooi bedombouw uitgekozen en we kregen samples mee van de stoffen. Ook voor maatwerk zit je hier goed. Prijstechnisch ook een goede keuze. Ik beveel Kaya Living van harte aan!

9. oktober 2022

Prachtige bedombouw

Prachtige bedombouw, hoofdbord en bijpassende nachtkastjes. Snelle levering, keurig maatwerk en vriendelijke jongens. Echt een aanrader.
Leuk jong bedrijf, zeker een aanrader!

9. september 2022

Designer piece!

Via Instagram ben ik terechtgekomen bij Kaya Living. Toen heb ik ze een aparte design toegestuurd en gevraagd of dat mogelijk was om te maken. En ja hoor! Ik heb mijn droombed door Kaya Living!
Erg dankbaar voor de goede vriendelijke service. Zij hebben naar al onze wensen geluisterd en een unieke design stuk van gemaakt. Ik noem het dé highlight van mijn huis. Zeer blij mee en het slaapt ook nog heerlijk! Een aanrader voor al mijn vrienden en familie! Toppers!

9. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi hoofdbord en op maat gemaakt bankje

In ons nieuwe huis wilde we (eindelijk) een mooie slaapkamer creëren. Een hoofdbord van muur tot muur was ons idee. Na een paar mooie kleur/stofstalen te hebben ontvangen was de keuze snel gemaakt.

Ook wilde we graag een bijpassend voetenbank aan het uiteinde vh bed. Dit staat niet tussen de ‘standaard accessoires’ die Kayaliving aanbiedt. Maar, dit was geen probleem. Helemaal op maat gemaakt, mooie poten eronder - precies volgens onze wensen. Mooi en praktisch. Bedankt voor het meedenken! Ook het moodboard was super; bijpassende lakens, lampen etc - helemaal top!

Pas na het plaatsen vh hoofdbord zagen we in hoe ‘kaal’ het was zonder. Het maakt de kamer een stuk gezelliger, warmer… echt af! We zijn er superblij mee!

4. september 2022

Toppers!

Na een hele zoektocht zijn wij terecht gekomen bij Kaya Living. Wij wilden graag een hoofdbord van muur tot muur, precies zoals wij het in een hotel hadden gezien. Mooie bijpassende kastjes en matras. Kaya living denken met je mee, zijn super super klantvriendelijk en doen alles voor de klant. Wij zijn ontzettend blij met onze droomslaapkamer; dankzij Kaya Living. Toppers!

1. september 2022

Super bedrijf!!

Super bedrijf!!
Ze denken met je mee en luisteren naar je wensen.
Het contact is ook super goed.
Snelle levering en denken met plaatsen ook met je mee.
Een echte aanrader!

26. februar 2022

Super mooie boxspring

Via onze dochter die al een heel goede ervaring had, bij Kaya Living terechtgekomen.
Ook wij zijn heel tevreden over de geleverde service je krijgt snel antwoord op vragen, levering in overleg en een goede prijs kwaliteitverhouding.
Ons bed met hockers is zo mooi geworden en bovendien kunnen we na 14 dagen ook vol overtuiging zeggen dat de boxspring met topper heerlijk slaapt.

10. oktober 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service en prachtige producten!

Wauw, wat zijn we super blij met onze nieuwe slaapkamer.. want zo voelt het na de upgrade met Kaya producten! Wij hebben een hoofdbord op maat laten maken, een bedombouw en ze hebben onze nachtkastjes gestoffeerd. Het contact is erg vriendelijk en professioneel met een duidelijk advies. We hadden verschillende staaltjes ontvangen om de juiste stof/kleur te kiezen. De nachtkastjes zijn opgehaald om te stofferen en tussendoor kregen we nog foto's opgestuurd van de voortgang. Wij hebben het hoofdbord zelf gemonteerd met de instructievideo wat erg makkelijk te doen was. Een erg goede prijs-kwaliteitverhouding!

Nogmaals bedankt voor de goed service, zeker een aanrader!

8. juni 2021

Super!

Super snelle service van begin tot het einde, met je meedenken zelfs op de dag van plaatsen. Echt zo enorm blij met het eindresultaat! Echt een aanrader

3. juni 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er werd goed geluisterd en meegedacht…

Er werd goed geluisterd en meegedacht met mijn wensen. De levering van mijn hoofdbord was ook snel! Ik heb mijn hoofdbord zelf gemonteerd en dit was erg simpel doormiddel van het instructiefilmpje. Ik ben zeer tevreden met mijn hoofdbord en zou zeker nog een keer een bestelling plaatsen!

1. juni 2021

In 1 woord: WAUW!

Geweldig goede ervaring met Kaya Living! We zijn intens tevreden met ons nieuwe hoofdbord en bedombouw.
Het voelt als slapen in een hotelbed, maar dan in je eigen slaapkamer. Slapen als een roos gegarandeerd!

Service en contact was perfect! Vragen werden snel beantwoord, fijn stijladvies en zelfs kleurstaaltjes thuis gestuurd gekregen.
Levering en plaatsing van het gehele product vond snel plaats.

Wij zijn heel blij met de keuze om een bedombouw en hoofdbord door Kaya Living te laten maken en plaatsen!
Dikke aanrader!

1. juni 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.