Echt prachtige kussens
Echt prachtige kussens , goede kwaliteit, snelle levering en perfecte service . Een aanrader !

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Bij PerfectPillows ontwerp je je eigen kussens op maat. Onze kussens op maat zijn binnen of buiten te gebruiken. Wij maken onder andere bootkussens, caravankussens, loungekussens en tuinkussens. Wij hebben een uitgebreide collectie stoffen en vullingen om de perfecte kussens op maat te maken.
Jarmuiden 30b, 1046 AD, Amsterdam, Holland

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Snel eerlijk en hoge kwaliteit. Ik kom vaak met een standaard hoes van een bank of buitenbank. Die wordt met betere stof perfect nagemaakt. We komen er al 10 jaar en hebben veel vrienden geïntroduceerd die allemaal meer dan tevreden zijn.

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Snelle service. Vriendelijke mensen. Ben heel tevreden met de kussens. Communicatie was zeer prettig

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Kussens perfect op maat gemaakt en snel geleverd. Zeer klantvriendelijk en er word actief meegedacht over mogelijkheden en oplossingen.
Ik raad zeker aan hier aan te bestellen

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Uitstekende, vriendelijke service vanaf eerste contact met als resultaat prachtige nieuwe strak op maat gemaakte kussens voor onze boot. Heel goede prijs-kwaliteiverhouding. Van harte aanbevolen.

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Zowel tuinkussens als een hondenmand van perfect pillows, perfect zitten en onze hond wil geen andere mand meer.
Onderhoudsvrij en zeer stevig. Prima service
Kortom wij zijn zeer tevreden

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Zo perfect zijn ze niet bij Perfect Pillows.
Ik stuurde een sms. Die werd beantwoord met: we reageren binnen een uur. Dat klopte idd. Ze vroegen of ik een mail wilde sturen met de afmetingen van de kussens. Dat heb ik gedaan en een foto erbij gestuurd. Toen hoorde ik niets meer. Dan maar weer een sms-je met het verzoek om antwoord. Nooit meer iets gehoord. Ik kan me voorstellen dat deze opdracht misschien te moeilijk voor ze was. Kussens met ritsen en knopen en iets andere vormen dan regulier. Maar dan hadden ze dat even kunnen laten weten. Nu ben ik volledig genegeerd. Ik wens Perfect Pillows sterkte met deze dienstverlening.

Besvarelse fra perfectpillows.nl
Super snel vakkundige vriendelijke mensen 👍🏼 super blij met me nieuwe bank kussens
Echt perfect pillows. Wij hebben vorig jaar bij Ali kussens besteld voor onze loungehoek bank. En ze zijn perfect. Top kwaliteit. Ali is een vakman
Super mooie kussens voor onze loungebank. Ook top service. Nadat we zelf de verkeerde maten hadden doorgegeven, zijn de kussens kosteloos vermaakt. Ze zijn prachtig gemaakt en zitten heerlijk.
Uitstekende service, goede adviezen!
Alle Tuinkussens laten vervangen met topvulling en fraaie stof. Ali reageert ondanks de mega drukte snel, kussens binnen de tijd geleverd en heel netjes afgewerkt. 2 vriendinnen hebben zelfde ervaring. Heel blij mee, zeker een aanrader!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.