Kaya = top! Ten eerste is Mike echt een topper. Vrolijke kerel die graag meedenkt. Heeft ons van begin tot eind goed geadviseerd en begeleid. Alles op basis van vertrouwen. We kregen achteraf... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We zijn ontzettend blij met onze compleet nieuwe slaapkamer van Kaya Living. Alles is volledig op maat gemaakt, inclusief dekenkist, ombouw en een prachtige achterwand met mooie spiegels. In de sh... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Kaya Living draait alles om jouw droominterieur. Wij ontwerpen en realiseren volledige, op maat gemaakte slaapkamers, van hoofdborden en verschillende type bedden tot nachtkastjes, wanden met geïntegreerde elektra en verlichting, tv-liften en stijlvolle afstyling. In onze showroom in Den Bosch nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Je voelt de kwaliteit van onze materialen, kiest jouw favoriete stoffen en ontvangt deskundig advies over het ideale ligcomfort. Alles wordt met zorg in Nederland geproduceerd door ons kleine, ervaren team van vakmensen. Bij Kaya Living ben je geen nummertje, je hebt één vast aanspreekpunt en we zorgen dat het hele proces persoonlijk, soepel en betrokken verloopt. Ons doel? Dat jij elke nacht geniet van een heerlijke nachtrust in een slaapkamer die tot in elk detail bij jou past. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid – dát is waar Kaya Living voor staat.
Kontaktoplysninger
Graaf van Solmsweg 99, e15, 5221 BM, 's-Hertogenbosch, Holland
- 0627139321
- info@kayaliving.nl
- kayaliving.nl
Prachtig eindresultaat en goede communicatie
Het eindresultaat is prachtig en wat ik vooral fijn vond, was de communicatie en klantvriendelijkheid: het contact was zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden laagdrempelig en prettig.
Echt een prachtig resultaat
Echt een prachtig resultaat. Een aanrader voor iedereen die een groot Hoofdbord wilt op maat!
Dit is hoe maatwerk echt hoort te zijn.
Mike en zijn team hebben echt vakwerk geleverd! van de eerste offerte tot de uiteindelijke plaatsing van ons maatwerk bed was alles perfect geregeld. Zeer korte lijnen, altijd bereikbaar en behulpzaam. Montage verliep netjes en met oog voor detail. Ze lieten de slaapkamer netjes en opgeruimd achter.
Hartelijk dank voor de professionele aanpak, vriendelijke service en het prachtige resultaat!
Top bedrijf
Top bedrijf!
Super fijn geholpen van begin af aan. Altijd snelle en goede communicatie. Wij zijn super tevreden👌🏻👏🏻
Wij zijn erg blij met onze slaapkamer
Wij zijn erg blij met onze slaapkamer, topservice. We hebben onze droom slaapkamer waar kunnen maken dankzij Kaya living.
Super goede ervaring gehad en een prachtig bed!
Super goede ervaring gehad! Ruime keuze uit stoffen en kleuren, vervolgens goed geholpen met het ontwerp van het bed. Snel geleverd en gemonteerd. Onze slaapkamer voelt nu als een luxe hotelkamer. Hele aardige mensen, echt een aanrader!
Kaya = top
Alles op basis van vertrouwen. We kregen achteraf nog een aantal stalen op rol toegestuurd + betalen ook gewoon netjes achteraf (los van de aanbetaling).
Maar het belangrijkste: het bed! Prachtig geworden. Vakmannen die maatwerk leveren en op locatie ook nog kleine aanpassingen kunnen verwerken.
Ik raad Kaya (en Mike) aan iedereen aan!
Super tevreden!
Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Kaya Living. Vanaf het eerste moment in de showroom tot en met de oplevering is alles perfect verlopen.
Tijdens de intake werd er echt geluisterd naar onze wensen en kregen we professioneel advies. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn ook netjes nagekomen. De levering en montage verliepen soepel en vakkundig je merkt dat ze precies weten wat ze doen.
Werken ook heel netjes!
De service en manier van werken waren van begin tot eind top. Zij hebben drie kamers bij ons gerealiseerd en het resultaat is echt boven onze verwachtingen. Het voelt alsof we in luxe hotelkamers slapen, met bedden van echte hoogwaardige kwaliteit.
Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen Kaya Living dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar luxe, comfort en een zorgeloze totaalervaring.
Zeer tevreden over het bed en levering!
Wij zijn ontzettend tevreden over zowel de levering als het maatwerk van het bed. Kaya Living neemt echt de tijd voor de montage en werken bovendien zeer netjes en zorgvuldig.
Ook onze ervaring in de showroom was prettig. We werden uitgebreid geholpen bij het kiezen van de stof en het model niets was te gek en geen vraag was te veel. Alles wordt volledig afgestemd op je eigen wensen, waardoor het eindresultaat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook uniek en persoonlijk.
Wij zouden Kaya Living dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service én een uniek, op maat gemaakt product. Het resultaat voelt alsof je een luxe hotelkamer binnenstapt!
Super service en heel mooi resultaat
Super service en heel mooi resultaat. Ondertussen al 2 hoofdborden door dit bedrijf laten plaatsen. Aanrader!
Wij ontzettend blij met ons nieuwe bed
Wij ontzettend blij met ons nieuwe bed! Als het binnen je budget past, moet je dit echt écht ECHT doen. Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen!
Vanaf het eerste moment in de atelier tot aan de levering was alles perfect geregeld. Alle opties zijn bespreekbaar, en de communicatie verliep soepel en professioneel. We kregen stofstaaltjes opgestuurd, en ook de levering zelf was een super. Ze werkte netjes, zorgvuldig en alles verliep vlekkeloos.
En het resultaat… het is oprecht nóg mooier geworden dan we hadden verwacht. De afwerking, de uitstraling, alles klopt gewoon. Thanks! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wij zijn ontzettend tevreden
Wij zijn ontzettend tevreden. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en de service is zeer klantvriendelijk. De bedden zijn prachtig en liggen heerlijk. Absoluut een aanrader!
Toppers!
De communicatie verliep vanaf dag 1 al heel fijn. Mike is erg duidelijk, vriendelijk, komt zijn afspraken na. Wij hadden een zelfontworpen bed en dit heeft hij gerealiseerd met de door ons gekozen stof. Ook de nazorg is heel erg fijn, hij reageerde vrij snel op mijn bericht en plande gelijk een datum in.
Ook erg attent! We kregen er nog een kussentje bij! Erg gewaardeerd!
Wat een toppers!!!!!
Wat een toppers! Vriendelijke mannen en zonder problemen correcties verricht. Ik ben heel blij met mijn hotel slaapkamer 😍 mocht ik ooit verhuizen schakel ik Kaya Living zonder twijfel weer in!
Uitstekende service en prachtige kwaliteit
Onlangs een bed en headboard besteld bij Kaya Living en ik ben ontzettend tevreden. De levering verliep soepel en volgens afspraak, en alles werd netjes en zorgvuldig afgeleverd. Het bed en het headboard zijn van prachtige kwaliteit en zien er precies zoals ontworpen in de studio.
Ook de service was top: duidelijke communicatie en een professionele levering. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en goede service!
Goede service en snel binnen gekomen na…
Goede service en snel binnen gekomen na de bestelling. Daarbij goede prijs bedankt 👍
Blij met het resultaat
Kaya Living heeft meegedacht over de kleuren van het hoofdbord. Mijn getekende ontwerp is geworden zoals ik voor ogen had. Blij met het resultaat!
Top service
Top service. Laat niet snel een review achter maar hier ging alles gewoon vlekkeloos. Mooie bedden geplaatst👍
Super service en tot in de puntjes verzorgd
Wat een toppers bij Kaya Living! De communicatie was duidelijk, open en ontzettend vriendelijk. Ze werken super secuur en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ik ben erg tevreden en kan Kaya Living absoluut aanraden aan iedereen die een bed op maat zoekt!
We hebben wederom een prachtige…
We hebben wederom een prachtige bedombouw laten maken. De slaapkamer is gelijk af.
Mooie stof, nachtkastjes, schakelmateriaal, lampjes en super netjes (en snel) gewerkt. Fijn dat je zoveel eigen inbreng hebt in het ontwerpproces. Het wordt daardoor heel eigen en helemaal naar je zin gemaakt. Tof om het eindresultaat nu in huis hebben!
Læs mere om andre typer anmeldelser.