Zeer mooi inspiratiemagazine. Makelijk overzicht met prijsaanduiding. Naar ieders budget. We gaan zeker eens langs bij één van de winkels. dank U

Een levering binnen de tijd die aangegeven werd is geleverd door meubles Belot. Hoewel de winkel in Soignies gevestigd is en ik 150 km verder woon zijn de meubels door vriendelijke mensen gelever... Se mere
Bonjour je n'ai pas encore eu le temps de l'analyser ,manque de temps et recherche d'un appartement plus grand que 75m□ ,donc c'est déjà très sympathique de me l'avoir envoyé, je trouve ça professionn... Se mere
- Møbelforretning
- Skabsbutik
- Dekorerings- og boligindretningsbutik
- Møbeltilbehør
- Dagligstuemøbelbutik
- Sofabutik
Om Henders & Hazel België / Belgique
Met Henders & Hazel maak je van jouw huis een thuis! Wij helpen je graag op weg met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Wij laten je wonen zoals jij het wil! Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers en zijn speciaal voor Henders & Hazel gemaakt. Zo heb je altijd unieke meubels in huis. Comfort, functionaliteit en esthetiek vormen de kern van onze collecties. Elk meubel heeft een duidelijke functie én past harmonieus in het geheel.
Fauteuils Kasten
Verlichting Woonaccessoires
We werken met hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd en getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.
Veel van onze meubels stel je helemaal zelf samen. Jij kiest de opstelling, materialen, kleuren en opties die bij jouw leven passen. Zo krijg je meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw woonwensen.
Henders & Hazel, al meer dan 20 jaar bijzonder in wonen!
Sentez-vous chez vous dans votre intérieur avec Henders & Hazel ! Nous vous aidons à trouver les meubles qui correspondent à vos goûts et à votre manière de vivre. Avec Henders & Hazel, rendez votre intérieur à votre image ! Chaque modèle est dessiné en exclusivité par nos propres designers. Vous avez ainsi la certitude d’accueillir chez vous une pièce unique. Confort, fonctionnalité et esthétique sont au cœur de toutes nos collections. Chaque meuble remplit un rôle précis tout en s’intégrant harmonieusement dans votre intérieur.
Fauteuils Meubles de rangement
Luminaires Décoration
Nous sélectionnons avec soin des matériaux durables comme le bois, le métal, le cuir et le tissu, testés pour leur résistance et leur qualité. Grâce à un large éventail d’options en termes de coloris, revêtements et configurations, vous choisissez un meuble parfaitement adapté à votre style de vie.
Beaucoup de meubles se configurent entièrement selon vos envies. Vous choisissez la composition, les matériaux, les couleurs et les options qui correspondent à votre mode de vie. Ainsi, vous créez des meubles non seulement élégants, mais aussi parfaitement adaptés à vos attentes.
Henders & Hazel, depuis plus de 20 ans les plus beaux meubles pour votre intérieur !
Onze beloftes | Nos promesses
- Unieke ontwerpen | Des créations uniques
- Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers. | Tous nos meubles sont conçus par nos propres designers.
- Stel zelf samen | Composez vous-même
- Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl. | Grâce à un large choix d'options, vous trouverez toujours un meuble qui correspond parfaitement à votre style de vie.
- Gratis ontwerptools op onze website | Outils de conception gratuits sur notre site web
- Maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien of maak een ontwerp in 2D. | Utilisez la réalité augmentée (RA) pour visualiser notre meuble dans votre intérieur ou créez un plan en 2D.
- 3D-interieuradvies | Conseils d'intérieur en 3D
- Liever een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak in een van onze winkels. | Vous préférez un rendu 3D réaliste de votre nouvel intérieur ? Prenez rendez-vous dans l'un de nos magasins.
Onze garanties | Nos garanties
Veel producten uit voorraad leverbaar | De nombreux produits disponibles en stock
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holland
- +31 (0)88 203 9410
- service@whldirect.com
- hendersandhazel.be

Stel jouw ideale interieur samen
Svarer typisk inden for 24 timer
Zeer mooi inspiratiemagazine
We hebben het niet ontvangen
We hebben het niet ontvangen. Verloren met de post ? Bekijken jullie dit even. Dank.

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
Vondt het erg mooie meubels
Vondt het erg mooie meubels, ben in de winkel gaan kijken en heb ze aangekocht. Wel erg lange leveringstijd.

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
Je kan alles goed zelf samenstellen en…
Je kan alles goed zelf samenstellen en de prijs berekenen ivm zetels. Het jammere met de stoelen is dat de zithoogte er niet bijstaat ivm barstoel, wij hebben de middenmaat nodig en weet dus niet of de barstoel hier voor past

Levering meubels…
Een levering binnen de tijd die aangegeven werd is geleverd door meubles Belot.
Hoewel de winkel in Soignies gevestigd is en ik 150 km verder woon zijn de meubels door vriendelijke mensen geleverd.
Thuis op zijn plaats gezet en uitleg gekregen voor onderhoud.
Zeer goede kwaliteit.
Het is zeker en vast zijn prijs waard !
De meubelwinkel is zeker aan te bevelen !

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
joli produit mais il n'y a pas de prix

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
Snelle verzending van een prachtig…
Snelle verzending van een prachtig inspiratieboek !

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
Heel goed kwaliteit van de stoelen dat we hebben.
Prachtige stoelen die comfortabel zitten.Top kwaliteit.

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
Heb een salon en stoelen van h&h en ben…
Heb een salon en stoelen van h&h en ben daar tevreden over

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
J’ai beaucoup apprécié le catalogue
J’ai beaucoup apprécié le catalogue, je prévois une visite dans votre magasin très bientôt

HENDERS EN HAZEL Magazine
Het is een prachtig en overzichtelijke magazine wat mijn keuze heel wat makkelijker maakte .
Bedankt daarvoor .

Besvarelse fra Henders & Hazel België / Belgique
Je trouve le catalogue très beau et …
Je trouve le catalogue très beau et inspirant.
Je compte me rendre dans un show room pour me faire une idée précise et demander des détails.