Banner for Henders & Hazel Nederland

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De kast is niet wat we hadden verwacht als jullie topkwaliteit willen leveren. We hebben de kast gekocht via morres. De volgende zaken waren niet in orde. Ten eerste handvat basalt niet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige tafel van Henders & Hazel gekocht. Keramisch blad, waar je zo een hete pan op neer zet. Mooi robuust en stevig. De X-vormige tafelpoot in combinatie met het wit keramiek laat iedereen 2 keer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden mooie stoelen gezien in de showroom. Zaten erg prettig. Wat ons opviel was dat de stoelen gebruikt werden door het personeel zelf. Thuis online besteld. Binnen enkele dagen geleverd. Een van... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kasten en een tafel besteld via de site, welke met ongeveer een week al geleverd zijn. Twee gezellige medewerkers kwamen de kasten snel en vakkundig in elkaar zetten. Geen enkele beschadiging aan de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Dagligstuemøbelbutik
  6. Sofabutik

Om Henders & Hazel Nederland

Skrevet af virksomheden

Met Henders & Hazel maak je van jouw huis een thuis! Wij helpen je graag op weg met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Wij laten je wonen zoals jij het wil! Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers en zijn speciaal voor Henders & Hazel gemaakt. Zo heb je altijd unieke meubels in huis. Comfort, functionaliteit en esthetiek vormen de kern van onze collecties. Elk meubel heeft een duidelijke functie én past harmonieus in het geheel.

Banken Tafels Stoelen

Fauteuils Kasten

Verlichting Woonaccessoires

We werken met hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd en getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Veel van onze meubels stel je helemaal zelf samen. Jij kiest de opstelling, materialen, kleuren en opties die bij jouw leven passen. Zo krijg je meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw woonwensen.

Henders & Hazel, al meer dan 20 jaar bijzonder in wonen!

Onze beloftes

Skrevet af virksomheden

Unieke ontwerpen
Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers.
Stel zelf samen
Gratis ontwerptools op onze website
Maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien of maak een ontwerp in 2D.
3D-interieuradvies
Liever een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak in een van onze winkels.

Onze garanties

Veel producten uit voorraad leverbaar

Met meer dan 80 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast kan je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online bestellen.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Henders & Hazel Nederland

Stel jouw ideale interieur samen

Mix & match kleuren, materialen en vormen .

4,2

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dit is niet te bevatten hie zo n kast geleverd kjn worden

De kast is niet wat we hadden verwacht als jullie topkwaliteit willen leveren.
We hebben de kast gekocht via morres.
De volgende zaken waren niet in orde.
Ten eerste handvat basalt niet vast te zetten met 2 schroeven draadgat van ene moer te diep gezet.
Ten tweede deuren zijn .scheef gemonteerd de ene deur zit 5 mm naar achter is dus niet aan te passen door de stel schroeven.
De schroeven van de deurscharnieren zijn scheef gemonteerd een aantal.
Ten derde het onderstel.was beschadigd.
Ten vierde i.pv 6 stelschroeven zijn er maar 4 stelschroeven.
Eindconclusie hele kast moet ongeruild worden .
Voor ons is onbegrijpelijk.hoe dit kan om.zo .n kast naar een.klant te brengen dit nog door twee incompetente monteurs van morres
Dit totaal geen verstand van zaken hadden hoe die kast in elkaar word gezet.
Wij zijn beide zeer ontsteld.
Uw klant medewerker heeft onze klacht gehoord zij was zeer begaan met onze zaak.
Maar de kast is henders.en hazelonwaardig

16. april 2026

Goedemiddag Paul,

Bedankt voor uw bericht.
We vinden het vervelend om te horen dat de levering en montage via ons verkooppunt niet naar verwachting is verlopen. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Wij hopen dat de omruiling van de kast naar tevredenheid kan worden uitgevoerd en dat de nieuwe levering volledig aan uw wensen voldoet.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit en super service

Aanrader !!

14. april 2026

Goedemiddag Christel,

Bedankt voor je positieve review!😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze meubels en onze service waardeert. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.💐

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en keurig verpakt

Snel geleverd en keurig verpakt. Heel blij mee.

8. april 2026

Dankjewel voor je positieve review! 😊
We zijn blij om te horen dat je bestelling snel geleverd is en wensen je er veel plezier van !💐

Levertijd 23 weken…

Ik heb in week 3 een bank besteld en aanbetaald deze kon pas in week 26 geleverd worden. Bij de aankoop was al gecommuniceerd dat de levering in week 22 zou zijn wat al lang is maar nu is de levering uitgesteld naar week 26. ABSURD.

16. januar 2026

Goedemiddag Ben,

Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend om te horen dat de levering is gewijzigd. Aangezien uw bestelling via een verkooppunt is geplaatst, raden wij u vriendelijk aan om contact op te nemen met de winkel voor de meest recente update over de levering. Alvast dank voor uw begrip.

prima service

prima service, op tijd etc. alles in orde

31. marts 2026

Dankjewel voor je positieve review! 😊
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen!💐

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er waren wat problemen met de levering…

Er waren wat problemen met de levering ,maar dit is een week later keurig opgelost we zijn erg blij met onze prachtige meubels!

2. april 2026

Goedemiddag Wendie,

Hartelijk dank voor je positieve review!😊
We zijn blij om te horen dat de vertraging bij de levering netjes is opgelost en dat je inmiddels kunt genieten van je meubels.
We wensen je er veel plezier van en zien je graag in de toekomst weer terug!💐

Leuk geholpen

Leuk geholpen
Denken ook met je mee

31. marts 2026

Goedemiddag Annet,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring!😊
Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We waarderen je terugkoppeling en het motiveert ons om deze service te blijven bieden.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Enkele jaren geleden 4 kamerstoelen van…

Enkele jaren geleden 4 kamerstoelen van Henders en hazel gekocht, beugel van 1 van de stoelpoten was afgebroken maar een paar jaar na aankoop en net buiten de garantie niet meer te leveren, nu, weer een paar jaar later verpulverd de imitatie lederen bekleding. Mooie stoelen, maar zeer slechte kwaliteit.

5. april 2026

Goedemiddag Chris,

Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend om te horen dat er destijds geen frame meer beschikbaar was voor uw stoel en dat de bekleding van uw stoelen niet naar wens is.
Hoewel de stoelen inmiddels buiten de garantieperiode vallen, kijken wij graag met u mee om u hierin zo goed mogelijk te adviseren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via ons contactformulier:

Graag ontvangen wij daarbij uw ordernummer, de orderdatum en de naam van het verkooppunt.

Helemaal top

Helemaal top, Snel gegaan

30. marts 2026

Goedemiddag Diny,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je bestelling soepel en naar wens is verlopen. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen 💐

Leuk en fijn geslaagd bij xooon en Henders & Hazel

Fantastische en leuke en mooie collectie meubelen

21. marts 2026

Goedemiddag Marjo,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je een mooie ervaring hebt gehad bij Henders & Hazel en dat onze collectie meubelen je aanspreekt.
We hopen dat je nieuwe meubels goed aansluiten bij je wensen en dat ze dagelijks comfort en plezier bieden. ✨Het is altijd fijn om te weten dat onze producten een waardevolle toevoeging zijn in het interieur van onze klanten. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld, we zien je graag terug voor nieuwe inspiratie en mooie producten.

Henders & Hazel💐

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hebben een bank gekocht bij…

Wij hebben een bank gekocht bij Eijerkamp. Daar stond deze bank in stof. Wij kozen voor leer. Geen enkel probleem zeiden ze. De bank zit voor niemand prettig. De losse kussen schuiven bij aanraking. Voor ons de miskoop in ons 40 jarig huwelijk.

11. januar 2026

Goedemiddag Marleen,

Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend om te horen dat de gekozen bekleding van uw bank niet naar wens is.
Wij verzoeken u vriendelijk eerst contact op te nemen met het verkooppunt waar u de bank heeft gekocht. Mocht u dit al hebben gedaan, dan kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Vermeld hierbij uw ordernummer, de orderdatum en de naam van de winkel, zodat onze aftersales-afdeling met u mee kan kijken.
U vindt ons contactformulier via:

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De schroefdraad van de lamp draait…

De schroefdraad van de lamp draait steeds mee, ik moet daar hulp voor vragen om de kap erop of eraf te halen. Daar baal ik van.

24. marts 2026

Goedemiddag Elisabeth,

Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw tafellamp. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen per e-mail om dit verder op te lossen.
Wij danken u alvast voor uw medewerking.

Goeie kwaliteit en bezorging

Bestellen en afspraak maken met de bezorgdienst ging allemaal super vlot. Werd ruim op tijd gebeld door de bezorgers op de dag zelf, en kwaliteit van de kast zelf is ook helemaal super!

25. marts 2026

Goedemiddag Jasper,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring,😊 we vinden het fijn om te horen dat het bestellen zo makkelijk verliep en dat de bezorgers je op tijd hebben gebeld, bovendien is het fijn om te weten dat de kast helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over de kwaliteit, we hopen dat de kast een mooie toevoeging is in je interieur, en we kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met onze producten.

Complimenten aan Laura🌺

We zijn in de winkel prettig geholpen door Laura. Vriendelijke vrouw die ons heeft geholpen met de aanschaf van een bankje en stoelen. Zeer tevreden over hoe we tewoord gestaan zijn.Ze heeft duidelijk alles uitgelegd en we zijn zeer tevreden .

28. marts 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve review en de complimenten! 😊
Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij de aanschaf van je bankje en stoelen en dat je onze klantenservice waardeert. We wensen je veel plezier van je nieuwe meubels en zien je graag weer terug voor nieuwe inspiratie en advies.

Henders & Hazel💐

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

We wisten niet dat de stoel in elkaar…

We wisten niet dat de stoel in elkaar gezet moest worden. Was op de tekening ook niet echt duidelijk. De voetsteun moet dan omhoog maar dat gaat lastig en je weet niet of je met die kracht dan iets afbreekt. Op de tekening staat het ook spiegelbeeld waar de accu komt, dus het is voor ons een heel gepuzzel geweest.

16. marts 2026

Bedankt voor uw review!
We vinden het vervelend om te horen dat het niet duidelijk voor u was dat de relaxstoel niet gemonteerd wordt geleverd en dat de montagehandleiding verwarrend was.
We nemen uw ervaring graag mee om onze service en handleidingen te verbeteren.
Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of advies nodig heeft.
We wensen u veel plezier van uw relaxstoel!✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top product en verpakking!

Product is solide, mooi en het was supergoed verpakt.

19. marts 2026

Goedemiddag Martijn,

Bedankt voor uw positieve review! 😊
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling.
We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bestelling snel geleverden de…

De bestelling snel geleverden de kwaliteit is top. Ik raad deze winkel aan.

18. marts 2026

Goedemiddag Nebal,

Bedankt voor uw positieve review en het delen van uw ervaring!😊
Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen uw aanbeveling en hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het ging al fout met de bestelling via…

Het ging al fout met de bestelling via internet. Via een vriendelijke collega is dat goed gekomen. Er zou een track&tracé gestuurd worden,maar we hebben nog steeds niets ontvangen, wel het bedrag al overgemaakt. Geen positieve indruk tot nu toe

17. marts 2026

Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend om te horen dat u geen Track & Trace-nummer heeft ontvangen; dit wordt automatisch naar u gestuurd zodra uw pakket bij PostNL is ontvangen. Volgens onze informatie heeft u uw bestelling gisteren ontvangen. We hopen dat alles naar wens is en dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag verder.

Henders & Hazel

Læs mere om andre typer anmeldelser.