Hoogenboezem Meubelen Anmeldelser 1.747

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

1e bestelling keurig netjes bezorgd. Bezorgers super aardig en belde een half uurtje vooraf dat ze eraan kwamen. Zelfs uitleg gegeven over de elektrisch verstelbare stoelen en ze aan de oplader geleg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kregen alle tijd om op ons eigen tempo de winkel te verkennen. Geen opdringerige verkopers. Na lang oriënteren uiteindelijk onze keuze kunnen maken met hulp van een verkoper. Hij nam de tijd om on... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Hoogenboezem Meubelen, een echt familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wij zijn gepassioneerd door interieur en streven naar kwaliteit en uitstekende service. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Schelluinen en negen prachtige woonwinkels verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van interieur in de regio. Bij Hoogenboezem Meubelen hebben we een eenvoudige filosofie: liefde voor interieur en tevreden klanten. Elke week voegen we nieuwe producten toe aan ons uitgebreide meubelassortiment. Op onze website vind je een schat aan informatie en inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om onze winkels te bezoeken. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We begrijpen dat je huis de belangrijkste plek is, waar geweldige verhalen worden verteld over jezelf en de mensen van wie je houdt. Bij Hoogenboezem Meubelen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je écht thuis voelt. In onze winkels bieden wij een breed assortiment woonkamermeubels die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Of je nu houdt van landelijk, eigentijds, modern, design, vintage, industrial of natuurlijke stijlen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Ons sterke merken zoals INHOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON en Baenks belichamen de laatste trends en bieden kwaliteit en stijl. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels en je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Goede service van A tot Z

Op internet zagen wij een prachtige zwarte teakhouten kast staan. Helemaal naar onze smaak en wens. Uiteraard zijn we de kast in de winkel gaan bekijken. Het is een keurige, schone, frisse winkel maar dat terzijde. De kast was voor ons precies dé kast. We zijn prima geholpen door een dame om de verkoop te bevestigen. Zij gaf alle nodige informatie over betaling, levering en levertijd. Via de mail kregen wij een keurige orderbevestiging met daarbij een vermelde levertijd van 6 weken, dat vonden wij vlot. Uiteindelijk is de kast na 3 weken al bezorgd. Super natuurlijk!!! Een dag voor de levering kregen wij via de mail een tijdslot wanneer wij de kast konden verwachten. Op de leverdatum zelf kregen wij om 8 uur een telefoontje van de precieze levertijd. Keurig netjes allemaal. De kast is keurig bij ons binnen neergezet.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe kast en ook zijn we zeer tevreden over het traject van aankoop tot en met de levering. Top in één woord!!!!

18. april 2026

Prima service

Zeer goed geholpen door de medewerker in de winkel en door de klantenservice.
Ze hebben er toch werk van gemaakt om en medewerker langs te sturen ondanks het feit dat het buiten de all Care viel. Prima service.

16. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Alle afspraken

Alle afspraken , zijn heel goed nagekomen. Levering was perfect. Bankjes en stoel netje afgeleverd

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat prettig om te horen dat alle afspraken zo goed zijn nagekomen en de levering perfect is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe bankjes en stoel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

levering en plaatsing snel en…

levering en plaatsing snel en vakbekwaam geplaatst.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat goed om te horen dat de levering en plaatsing zo snel en vakkundig zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf bestellen tm bezorgen alles…

Vanaf bestellen tm bezorgen alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijke medewerkers in de gehele keten.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat geweldig om te horen dat alles van bestelling tot bezorging zo soepel is verlopen. We geven je complimenten over onze medewerkers graag aan hen door. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed gedaan!

Keurig volgens afspraak thuis geleverd, geplaatst, rommel opgeruimd en na betaling vertrokken.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat fijn om te horen dat alles zo netjes volgens afspraak is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels!

Vlotte en vriendelijke service

Duidelijke communicatie wat betreft de levering van mijn kasten. Levering gebeurde netjes binnen de aangegeven tijd. Uitpakken en plaatsten gebeurde vlot en netjes. Vriendelijk en correct.

17. marts 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat fijn om te horen dat de levering zo duidelijk en netjes is verlopen. We geven je compliment over de bezorgers graag aan hen door. We wensen je veel plezier met je nieuwe kasten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en goed geholpen in de…

Vriendelijk en goed geholpen in de winkel in Breda. Bezorging ook goed. Helaas wel langer moeten wachten op de meubels dan de verwachte bezorgweek. Na een belletje naar de winkel is dit meteen opgepakt.

25. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat goed om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel en dat de bezorging ook naar wens was. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes bezorgd

Netjes bezorgd

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat prettig om te horen dat de bezorging zo netjes is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels!

super tevreden over alles

snelle levering, mooi op tijd aangegeven wanneer het kwam en op de dag zelf een kwartier van tevoren wanneer ze er zouden zijn. Gezellige bezorger en super kwaliteit van de banken. Goede stevige zit.

17. marts 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat fijn om te horen dat de levering zo soepel en goed gepland is verlopen. We geven je compliment over de bezorger graag aan hem door. We wensen je veel plezier met jullie nieuwe banken!

Bank

Goede service en een realistische prijs.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat goed om te horen dat je tevreden bent over de service en de prijs. We wensen je veel plezier met je nieuwe bank!

Hele goede ervaring…

In de winkel zijn wij echt supergoed geholpen. Goed en eerlijk advies en ook de levertijd was prima. Ik werd gebeld om een afleverafspraak in te plannen en de meubels werden uitgepakt en op hun plek in elkaar gezet. Zelfs het vuil (dozen en het plastic) namen zij weer mee. Al met al een hele goede ervaring en mocht ik ooit nieuwe meubels nodig hebben, kom ik hier zeker terug.

20. marts 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review, wat geweldig om te horen dat alles van advies tot levering zo goed is verlopen. We geven je mooie woorden over ons team en de bezorgers zeker aan hen door. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels en graag tot een volgende keer!

Hoogenboezem Meubelen

Læs mere om andre typer anmeldelser.