Havde booket lufthavnsparkering i virkelig godt tid. Som følge af krigen i mellemøsten, har jeg fået ombooket flyet - og skal have booket ekstra 13 timers parkering. Til en pris på 740 kr. Hvorfor? Fo... Se mere
Lufthavnen er fantastisk. Personalet og området er godt. 5 stjerner, HVIS IKKE det var for det elendige bagagesystem. Det kan IKKE betale sig at have bagage med, medmindre at det er håndbagage. Vent... Se mere
Jeg har fået en fantastisk service i cph, parkering tak for det. Jeg har aldrig haft problemer og denne gang er bare så dejligt,
Vi har været 6 dage i Spanien og har holdt i p8. Kommer hjem og skal ud fra parkering, hvor der står det bliver 2100kr, hvilket jo er fuldstændig vanvittigt. Vi ringer til service og da fuldstændig ui... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Security
Hysterisk blondine stod klar med sin skingre kommanderende stemme. En ældre ulykkelig mand fra USA var jaget tilbage for at strippe yderligere. Jeg blev beordret tilbage for at tømme lommerne yderligere, bordingpasset strittede nemlig op af min brystlomme. Amerikaneren viskede til mig, at nok var de grundige i USA , men der plejede de dog at dehandle ældre borgere noget bedre, og der fik man hjælp i stedet for skæld ud. Jeg synes det var synd for ham. Jeg havde forberedt mig godt. Smidt den sidste tandpasta og shampo ud, afmonteret smykker, bæltet i håndbagagen, briller, pengepung og jakke i en kasse og alligevel stillede hun op med sit sure fjæs over det tynde stykke papir (bordingpasset) i brystlommen.
Endnu en skrækkelig oplevelse
Ja så skal jeg igen den 17.05.15 igennem security i terminal 3, jeg bliver bedt om at gå frem og til venstre. Jeg går frem og stopper op et øjeblik en security råber "hvad sker der for dig, prøver du på at snige dig ind på business Cass" ja jeg rejser en gang om ugen, og da der ikke er business Cass til Sønderborg må jeg lige sige få styr på de tosser i har ansat.
Hvad er det der gør at de store bonde tåber der står i jeres security tror at de skal svine os der betaler deres løn til. Jeg vender tilbage den 21.05.15.hvor jeg flyver igen, denne gang vil jeg forlange et navn på de tosser i har ansat, hvis service niveau der må være Europas laveste.
Frank M
Skal vi lege lufthavn?
Generelt en rigtig dårlig lufthavn. Dårlig indrettet, dårlig kundeservice. Altid 45 min. ventetid på bagage fra USA. Altid ufremkommeligt fordi I ingen penge bruger på at udvide Jeres mini 90'er forhal og få indrettet den praktisk istedet for som et eller andet stilikon fra 80'er Sovjet. Forskellen på at lege lufthavn og drive lufthavn er forskellen på CPH og enhver anden Europæisk lufthavn af lignende eller større størrelse.
Og så få da udskiftet gulvet i området i forhallen. Der er ikke et hjørne at finde på en enkelt sten længere. Det virker lidt ghetto for at sige det mildt.
Lige en sidste ting. I mangler desperat steder hvor man kan side komfortabelt overalt i "lufthavnen". Smid nu Jeres ubrugelige alu-bænke ud.
Flinke og fleksible med special bagage
Jeg havde en cykel og en guitar med som special baggage fra KBH til Barcelona d. 27. maj om aftenen.
Personalet var meget hjælpsomme og fleksible, hjalp med at få tingene igennem og leverede min cykel og guitar i samme stand some jeg sendte det.
Amatøragtig lufthavn
Et par episoder, der ligger til grund for min vurdering:
Jeg rejser helst ikke pga jeg synes lufthavne og fly er forfærdelige. Beskidte, ulækre og fyldt uhøfligt personale og/eller butikker der forsøger at tjene kassen på, at man er lukket inde og ikke engang selv må medbringe en flaske vand. Kastrup lufthavn er helt sikkert medskyldig i, at jeg har fået den opfattelse.
Fx sidste gang jeg var der (august 2013): Skulle med et fly kl. 7:45 og man skal jo være der to timer før, hvilket vi var. Situationen var kaotisk. Efter at have afleveret bagage (der gik nogenlunde smertefrit) så skal man op til security. Der var kø hele vejen ned igennem hele udenrigshallen (eller hvad den heder), men ingenb køkultur. Folk gik bare op ad de forskellige trapper og ind i køen hvor det passede dem. Da vi så efter en times tid er kommet frem til det første tjek, det er en indgang før man kommer ind til selve securitien, men hvor man af en eller anden grund skal vise sit pas og boardingpas første gang, så blev min tre-årige søn flået hårdt igennem en lukkende dør, fordi personalet var tydeligt irriteret over, at han (min tre-årige søn) ikke havde fattet hvordan mekanismen virkede og at man skulle løbe igennem når man havde givet manden sit boardingpas, en ting vi forældre i øvrigt heller ikke havde fattet. På den anden side begyndte kaos for alvor. Ingen køer men blot enhver mand for sig selv om at mase sig frem til et security-tjek. Seriøst Kastrup Lufthavn, hvad sker der for jer?? Da vi havde mast os igennem her, så går vi mod gaten, men stopper op for at købe en kop kaffe to go, det betød, at vi nær havde misset flyet. Pga indretnignen og planlægnignen i lufthavnen havde indtjekning taget næsten to timer og dermed var der kun lige akkurat tid til at løbe ned til flyet, selv om vi var der de to timer før, som er det tidligste man kan tjekke ind.
Og så var der dengang jeg skulle rejse til USA. Først tager medarbejderen min kuffert og sender af sted på rullebåndet. Så tager han min rejseledsagers, kigger lidt på den og sætter så et klistermærke på. Jeg spørger ham, om der ikke skulle have været et lignedne på min kuffert, når vi nu skulle samme sted hen. ”jo”, svarede han, ”men den skal jeg nok finde og sætte det på”. Gæt selv hvad der skete… Medarbejderen var da fløjtende ligeglad med, at jeg måtte ende med at bruge de tre første dage i New York uden kuffert…